- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.701
Ben sezaryen olcam zaten ama bugün markete kadar yürüyim dedim, çok zorlandım. Eskiden evden çıkıp 3-4 saat yürürdüm. O günler geri gelecek mi? Yattığım yerde debeleniyorum. Kıza hamileyken hiç böyle değildim.
Benım her kontrolde ölcüm yapılıyor, sıkıntı gorunmuyor suan, ama dıyete devam et dedı, hatta yuklemede sadece bırıncı tokluk degerım sınırın cok az ustunde cıkmıstı, o yuzden dıyabet tanısı konuldu, dıyet ıle desteklensın denıldı, ölcüm cihazı bıle aldırmadı doktor hatta, yıne de bebege bısey olur endısesı ıle dıyete uyuyorum, bu aralar tarhana corbası ıcıyorum bolca, havalsr sogudu ıyıce, cok sukur hasta olmadık daha..
Yıne de hurmayı doktora danısıp yerım ben de..
Ben merdıven ınerken bıle bacaklarım agrıyor artık. O kadar hamlamışım
Benim 44 falan. 100’den sonra çok hızlı geçmedi mi?
Ayy bana bu son zamanlar geçmek bilmiyor. Bebişe özlemden heraldeAynen çok çabuk geçiyor
Özlemimiz dinecek az kaldıAyy bana bu son zamanlar geçmek bilmiyor. Bebişe özlemden heraldehangi tarihi baz alıp sayıyorsunuz, programlar 40 haftayı doğum sayıyor ona göre mi bakıyorsunuz
Haklısın tek derdimiz bebişlerin iyi olması inşallah iyi de olurlar. Bende abartmamaya çalışıyorum ama günde yarım meyve verince diyetisyen çıldırdımBenım her kontrolde ölcüm yapılıyor, sıkıntı gorunmuyor suan, ama dıyete devam et dedı, hatta yuklemede sadece bırıncı tokluk degerım sınırın cok az ustunde cıkmıstı, o yuzden dıyabet tanısı konuldu, dıyet ıle desteklensın denıldı, ölcüm cihazı bıle aldırmadı doktor hatta, yıne de bebege bısey olur endısesı ıle dıyete uyuyorum, bu aralar tarhana corbası ıcıyorum bolca, havalsr sogudu ıyıce, cok sukur hasta olmadık daha..
Yıne de hurmayı doktora danısıp yerım ben de..
Ben merdıven ınerken bıle bacaklarım agrıyor artık. O kadar hamlamışım
Green clean aldım ben cok beğendim kokusunu ama sorun etme bence koku kalmaz sonuçta bebek detarcaniKızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücemKimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Ben seker cıkmasa da ıkıncıye okey deılım, hamılelık cok zor ya, hamıle kalması ayrı zor, tüp bebek benımkı bı de..Haklısın tek derdimiz bebişlerin iyi olması inşallah iyi de olurlar. Bende abartmamaya çalışıyorum ama günde yarım meyve verince diyetisyen çıldırdımbebeğin karın çevresi geriledi vs . Yine de dikkat etmeliyiz az kaldı inşallah. Ama şeker ikinci gebelikte de çıkacaksa bir bebekle yola devam etmeyi düşünüyorum
Ben de aynı düşüncedeyim diyetisyen strese sokup geriyor beni, doktora gittiğimde son kez gidicem kendim devam edicem sonra. Geçen hafta doğum günü vardı küçücük bir parça pasta yedim. Bu hafta da 2 gündür yarım katmer yedim canım istedi, arada bu kadarcık değişikliğin sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen ölçüm yaptırdığımda alt sınıra çok yakındı vücudumda şeker kalmadı yaBende de şeker için diyet yapıyordum baktım düşmeye başladı hatta tokluk bile 100 ün altında . Arada kaçamak yapıyorum istediğimi yiyorum çıktıysa limon sıkıp içiyorum en fazla 160 lara çıktı şeker. Bu kadar katı diyet yapmak beni çok mutsuz etti hem de insani gelmedi güvendiğim bir iki doktordan da görüş aldım böyle bir yol izledim . Şuan mutluyum bebekte iyi gidiyor çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntı olmaz . Bu hafta bende hurma yemeye başlayacağım
İçindeki şeker oranı çok diye düşünüyordum. Yeşil elma falan yiyorum da hurma ve çikolata çok yükseltir diye düşündüm.Canım niye yemiyorsun şeker diyetinde bile izin veriliyor
Ben sivenoyu kullandım ama bana kötü gelmedi ya koku duyum kovidden sonra azaldı o yüzden mi acaba. Kıyafetler de kötü mü kokuyor? Dalanın granül sabunu kullandım birdeKızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücemKimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Bana tahmini sezaryen tarihi verdi doktor. Onu baz aldım. İlk doğum olsa normal ihtimaline karşı 40’ı baz alırdım.Ayy bana bu son zamanlar geçmek bilmiyor. Bebişe özlemden heraldehangi tarihi baz alıp sayıyorsunuz, programlar 40 haftayı doğum sayıyor ona göre mi bakıyorsunuz
Benim ilkinde şeker çıkmadı tansiyon çıktı. Bunda tansiyon çıkmadı şimdilik şükür, şeker sınırda. Bu sefer 10 kilo fazla başladım ama ilki kadar kilo almadımHaklısın tek derdimiz bebişlerin iyi olması inşallah iyi de olurlar. Bende abartmamaya çalışıyorum ama günde yarım meyve verince diyetisyen çıldırdımbebeğin karın çevresi geriledi vs . Yine de dikkat etmeliyiz az kaldı inşallah. Ama şeker ikinci gebelikte de çıkacaksa bir bebekle yola devam etmeyi düşünüyorum
Ben de yedinci kez hamileliği göze alamıyorum. Bu sefer çok zorlandım. Ama psikolojik de tabi. Serklajı, yok enfeksiyon olacak mıyım, hep evde olmak, tatile gidememek vs.Ben seker cıkmasa da ıkıncıye okey deılım, hamılelık cok zor ya, hamıle kalması ayrı zor, tüp bebek benımkı bı de..
Meyve porısyonlarım tam ıkı ogun meyve cok sukur
Aaa seçmeceÇok can sıkıcı bır durum olustu gercekten, bır suru sevdıgımız kısı var, zan altında kaldım, cunku bende cagırıldım gıtmedım,emınım benden de suphelenıyolardır, ısteyen ıstedıgı yerde devam eder dıye dusundum, kaldı kı kızlar buraya da yazıyordu, tamamen kopmadılar burdan da..
Allah bılıyor, hepımız hamıleyız, dogumlarımız yakın, kımımız dogurdu,hos olmadı bu durum
Canım normal doğum için 37.haftadan itibaren günde 40 dakika merdiven çıkmak ( dinlene dinlene tabi), inerken asansörle in ama. 6-7 tane hurma tüketmek, korunmasız cinsel ilişki ( ama sert olacakmış biraz ve bitince içeride biraz bekleyip çıkmamak gerekiyormuş, günde iki bardak adaçayı, ananas çayı içmek ve sıcak duş bel kısmına özellikle. Egzersiz hocamın söyledikleri bunlarBanada normal doğum için yürüyüş yap oturma diyorlar ama insan karnı burnunda ne kadar ayakta kalabilir
Birde bu kadar bel ağrım varken zaten hareketliyim hergün biyere gidip geliyorum
Hala yürü diyorlar
Cinsel ilişki diye bişey olduğunu bile unutmuşumCanım normal doğum için 37.haftadan itibaren günde 40 dakika merdiven çıkmak ( dinlene dinlene tabi), inerken asansörle in ama. 6-7 tane hurma tüketmek, korunmasız cinsel ilişki ( ama sert olacakmış biraz ve bitince içeride biraz bekleyip çıkmamak gerekiyormuş, günde iki bardak adaçayı, ananas çayı içmek ve sıcak duş bel kısmına özellikle. Egzersiz hocamın söyledikleri bunlar
Haha o neydi ya cidddnCinsel ilişki diye bişey olduğunu bile unutmuşum
Benim diyetisyenim izin veriyor. Ara öğünlerde 2 adet tüketilebilir ( 20 gr) her diyetisyen farklı sanırımİçindeki şeker oranı çok diye düşünüyordum. Yeşil elma falan yiyorum da hurma ve çikolata çok yükseltir diye düşündüm.
Off sende cok sey yasamıssınBen de yedinci kez hamileliği göze alamıyorum. Bu sefer çok zorlandım. Ama psikolojik de tabi. Serklajı, yok enfeksiyon olacak mıyım, hep evde olmak, tatile gidememek vs.
Geçen senekini doğurabilseydim, o 2 yaşına gelince bi tane daha yaparım diyordum.
Rabbim aratmasın inşallah şimdi şikayet ettiğim her şeyi o zamanlar mumla arıyordum . Benimde tüp bebek .. çok şükür bugünümüze insan kolay unutuyor o zamanları ama hamdolsun yine deBen seker cıkmasa da ıkıncıye okey deılım, hamılelık cok zor ya, hamıle kalması ayrı zor, tüp bebek benımkı bı de..
Meyve porısyonlarım tam ıkı ogun meyve cok sukur
Onu biz de unuttuk hele bir 37.hafta gelsin yapabilecek miyiz bilmiyorumCinsel ilişki diye bişey olduğunu bile unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?