2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Banada normal doğum için yürüyüş yap oturma diyorlar ama insan karnı burnunda ne kadar ayakta kalabilir
Birde bu kadar bel ağrım varken zaten hareketliyim hergün biyere gidip geliyorum
Hala yürü diyorlar

Haklısın tek derdimiz bebişlerin iyi olması inşallah iyi de olurlar. Bende abartmamaya çalışıyorum ama günde yarım meyve verince diyetisyen çıldırdım bebeğin karın çevresi geriledi vs . Yine de dikkat etmeliyiz az kaldı inşallah. Ama şeker ikinci gebelikte de çıkacaksa bir bebekle yola devam etmeyi düşünüyorum

Ben seker cıkmasa da ıkıncıye okey deılım, hamılelık cok zor ya, hamıle kalması ayrı zor, tüp bebek benımkı bı de..
Meyve porısyonlarım tam ıkı ogun meyve cok sukur

Ben de aynı düşüncedeyim diyetisyen strese sokup geriyor beni, doktora gittiğimde son kez gidicem kendim devam edicem sonra. Geçen hafta doğum günü vardı küçücük bir parça pasta yedim. Bu hafta da 2 gündür yarım katmer yedim canım istedi, arada bu kadarcık değişikliğin sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen ölçüm yaptırdığımda alt sınıra çok yakındı vücudumda şeker kalmadı ya şeker olsa belki modu mod uyardım ama çıkma ihtimaline karşı yapıyorum diyeti, çıkacağını da düşünmüyorum açıkçası ama kendimce yapıcam geri kalan zamanda da. Ki kaldı ki stres daha tehlikeli bizim için

Kızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücem Kimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Ben sivenoyu kullandım ama bana kötü gelmedi ya koku duyum kovidden sonra azaldı o yüzden mi acaba. Kıyafetler de kötü mü kokuyor? Dalanın granül sabunu kullandım birde

Ayy bana bu son zamanlar geçmek bilmiyor. Bebişe özlemden heralde hangi tarihi baz alıp sayıyorsunuz, programlar 40 haftayı doğum sayıyor ona göre mi bakıyorsunuz
Bana tahmini sezaryen tarihi verdi doktor. Onu baz aldım. İlk doğum olsa normal ihtimaline karşı 40’ı baz alırdım.

Benim ilkinde şeker çıkmadı tansiyon çıktı. Bunda tansiyon çıkmadı şimdilik şükür, şeker sınırda. Bu sefer 10 kilo fazla başladım ama ilki kadar kilo almadım

Ben seker cıkmasa da ıkıncıye okey deılım, hamılelık cok zor ya, hamıle kalması ayrı zor, tüp bebek benımkı bı de..
Ben de yedinci kez hamileliği göze alamıyorum. Bu sefer çok zorlandım. Ama psikolojik de tabi. Serklajı, yok enfeksiyon olacak mıyım, hep evde olmak, tatile gidememek vs.
Geçen senekini doğurabilseydim, o 2 yaşına gelince bi tane daha yaparım diyordum.

Aaa seçmece kendi kendime şu an beni niye beğenmediler diye düşündüm içlendim

Banada normal doğum için yürüyüş yap oturma diyorlar ama insan karnı burnunda ne kadar ayakta kalabilir
Birde bu kadar bel ağrım varken zaten hareketliyim hergün biyere gidip geliyorum
Hala yürü diyorlar
Canım normal doğum için 37.haftadan itibaren günde 40 dakika merdiven çıkmak ( dinlene dinlene tabi), inerken asansörle in ama. 6-7 tane hurma tüketmek, korunmasız cinsel ilişki ( ama sert olacakmış biraz ve bitince içeride biraz bekleyip çıkmamak gerekiyormuş, günde iki bardak adaçayı, ananas çayı içmek ve sıcak duş bel kısmına özellikle. Egzersiz hocamın söyledikleri bunlar

Cinsel ilişki diye bişey olduğunu bile unutmuşum

Off sende cok sey yasamıssın benım 3.gebelık ama ılk ıkısı benı cok yıprattı, hep tedavı ıle oldu.. Benım cocuklar da bırı 3, ıkızler 2 yasında olcaktı

Rabbim aratmasın inşallah şimdi şikayet ettiğim her şeyi o zamanlar mumla arıyordum . Benimde tüp bebek .. çok şükür bugünümüze insan kolay unutuyor o zamanları ama hamdolsun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…