- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.681
Baktım şimdi yenebilir diyor gerçekten. Bi daha annemlere gidince yiyim bari.Şeker yüklemesi yapılmadı normal çıkıyordu ölçümlerde yok tahminimce ama
Şekerden nefret ediyorumzorla üç tane yiyebiliyorum inşallah faydası olur okadarında
İstersen şekeri yükseltiyormu bir araştır
Ben bir yerde okudum yükseltmediğini
Ben asıl üslüplarına şaşırdım birde samimi olan sizleri suçlamaları tuhaf kaldı ki düşünseler yapmazlardıAynen 8 aydır yazdığım gece gündüz konuştuğum kişilere neden yapayım bunu karşı taraf nasıl düşündü ben onu anlayamıyorum
Bıdakı kontrolde doktora sorayım bunu ben de, o kadar yattık hareketesız kaldık normal dogumu nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum, belkı hurma fayda saglar.. Ama seker oldugu ıcın ızın verecegını hıc sanmıyorum, dıyetısyen de butun kuru meyvelerı yasakladıBaktım şimdi yenebilir diyor gerçekten. Bi daha annemlere gidince yiyim bari.
Benim 44 falan. 100’den sonra çok hızlı geçmedi mi?Kızlar kaç gün kaldı şafak kaç bizim son 18 gün ay ne çabuk geçiyor zaman bir bakmışız kucağımızdalar
Aynen çok çabuk geçiyorBenim 44 falan. 100’den sonra çok hızlı geçmedi mi?
Bende de şeker için diyet yapıyordum baktım düşmeye başladı hatta tokluk bile 100 ün altında . Arada kaçamak yapıyorum istediğimi yiyorum çıktıysa limon sıkıp içiyorum en fazla 160 lara çıktı şeker. Bu kadar katı diyet yapmak beni çok mutsuz etti hem de insani gelmedi güvendiğim bir iki doktordan da görüş aldım böyle bir yol izledim . Şuan mutluyum bebekte iyi gidiyor çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntı olmaz . Bu hafta bende hurma yemeye başlayacağımBıdakı kontrolde doktora sorayım bunu ben de, o kadar yattık hareketesız kaldık normal dogumu nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum, belkı hurma fayda saglar.. Ama seker oldugu ıcın ızın verecegını hıc sanmıyorum, dıyetısyen de butun kuru meyvelerı yasakladı
Ben sezaryen olcam zaten ama bugün markete kadar yürüyim dedim, çok zorlandım. Eskiden evden çıkıp 3-4 saat yürürdüm. O günler geri gelecek mi? Yattığım yerde debeleniyorum. Kıza hamileyken hiç böyle değildim.Bıdakı kontrolde doktora sorayım bunu ben de, o kadar yattık hareketesız kaldık normal dogumu nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum, belkı hurma fayda saglar.. Ama seker oldugu ıcın ızın verecegını hıc sanmıyorum, dıyetısyen de butun kuru meyvelerı yasakladı
şafak 11 ve çok sabırsızlanıyorum artıkKızlar kaç gün kaldı şafak kaç bizim son 18 gün ay ne çabuk geçiyor zaman bir bakmışız kucağımızdalar
Sağlıkla gelsin inşallah canımşafak 11 ve çok sabırsızlanıyorum artık
Valla kim yaptıysa ortalığı süper karıştırdı.Ben asıl üslüplarına şaşırdım birde samimi olan sizleri suçlamaları tuhaf kaldı ki düşünseler yapmazlardı
Benim de çıksa mutsuzluktan çıkıyordur zaten şeker. Hareket yok, güzel şeyleri yemek yok…Bende de şeker için diyet yapıyordum baktım düşmeye başladı hatta tokluk bile 100 ün altında . Arada kaçamak yapıyorum istediğimi yiyorum çıktıysa limon sıkıp içiyorum en fazla 160 lara çıktı şeker. Bu kadar katı diyet yapmak beni çok mutsuz etti hem de insani gelmedi güvendiğim bir iki doktordan da görüş aldım böyle bir yol izledim . Şuan mutluyum bebekte iyi gidiyor çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntı olmaz . Bu hafta bende hurma yemeye başlayacağım
ay İnşallah hepimizin aynı şekilde :)Sağlıkla gelsin inşallah canım
Tamam keşke yakalanmasalardi ama hırsızın hic mi suçu yok. Tek suç bu yapılanı site yonetimine şikayet eden kişi mi?Valla kim yaptıysa ortalığı süper karıştırdı.
Bence sağlıklı düşünemiyor arkadaşlar olayın sıcaklığından.
Eninde sonunda ortaya çıkar bence.
Bugün bunu yapan yarın başka şey yapar illa kendini belli eder.
Kimseyi etkilemek istemem ama ben böyle yapıyorum. En başından beri bebekte ilerilik su artma vs yoktu zaten . Hatta benim kızım minik bileBenim de çıksa mutsuzluktan çıkıyordur zaten şeker. Hareket yok, güzel şeyleri yemek yok…
Aynen tuhaf olan yani bir tercih yaptınız ve elinizde patladı yapan da içinizden niye bizleri samimi olduğunuz insanları suçlamak aşağılamak niye akıl kârı değil birde kendilerini doktor felanmı sanıyorlar üstten üstten yazıyorlar iyi ki sizi almadık felan aynen iyi ki almamışlar daha kendi aralarında sorun yaşıyorlar birde bizlere suç atmaya çalışıyorlar biz sizden eminiz onlar tercihlerini yapmışValla kim yaptıysa ortalığı süper karıştırdı.
Bence sağlıklı düşünemiyor arkadaşlar olayın sıcaklığından.
Eninde sonunda ortaya çıkar bence.
Bugün bunu yapan yarın başka şey yapar illa kendini belli eder.
Benım her kontrolde ölcüm yapılıyor, sıkıntı gorunmuyor suan, ama dıyete devam et dedı, hatta yuklemede sadece bırıncı tokluk degerım sınırın cok az ustunde cıkmıstı, o yuzden dıyabet tanısı konuldu, dıyet ıle desteklensın denıldı, ölcüm cihazı bıle aldırmadı doktor hatta, yıne de bebege bısey olur endısesı ıle dıyete uyuyorum, bu aralar tarhana corbası ıcıyorum bolca, havalsr sogudu ıyıce, cok sukur hasta olmadık daha..Bende de şeker için diyet yapıyordum baktım düşmeye başladı hatta tokluk bile 100 ün altında . Arada kaçamak yapıyorum istediğimi yiyorum çıktıysa limon sıkıp içiyorum en fazla 160 lara çıktı şeker. Bu kadar katı diyet yapmak beni çok mutsuz etti hem de insani gelmedi güvendiğim bir iki doktordan da görüş aldım böyle bir yol izledim . Şuan mutluyum bebekte iyi gidiyor çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntı olmaz . Bu hafta bende hurma yemeye başlayacağım
Ben merdıven ınerken bıle bacaklarım agrıyor artık. O kadar hamlamışımBen sezaryen olcam zaten ama bugün markete kadar yürüyim dedim, çok zorlandım. Eskiden evden çıkıp 3-4 saat yürürdüm. O günler geri gelecek mi? Yattığım yerde debeleniyorum. Kıza hamileyken hiç böyle değildim.
İspiyon bana hiç bir şekilde doğru gelmiyor.Tamam keşke yakalanmasalardi ama hırsızın hic mi suçu yok. Tek suç bu yapılanı site yonetimine şikayet eden kişi mi?
Bu site insanları bulusturan bir cok derde derman olan yer, o zaman Aralık anneleri watsap no şu diye grup açılırdı en başta herkes oraya gidilirdi. Bu yapılan da bu site yonetimine ayıp. Belki bu şekilde site yönetimini düşünen bir insandır.
Canım niye yemiyorsun şeker diyetinde bile izin veriliyorYa dün annemlerde böyle baktım baktım içim gitti. Çok şekerli diye korktum yemekten.
En son bi de böyle markette çikolaya yemek istiyorum diye ağlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?