2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Baktım şimdi yenebilir diyor gerçekten. Bi daha annemlere gidince yiyim bari.

Baktım şimdi yenebilir diyor gerçekten. Bi daha annemlere gidince yiyim bari.
Bıdakı kontrolde doktora sorayım bunu ben de, o kadar yattık hareketesız kaldık normal dogumu nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum, belkı hurma fayda saglar.. Ama seker oldugu ıcın ızın verecegını hıc sanmıyorum, dıyetısyen de butun kuru meyvelerı yasakladı

Bende de şeker için diyet yapıyordum baktım düşmeye başladı hatta tokluk bile 100 ün altında . Arada kaçamak yapıyorum istediğimi yiyorum çıktıysa limon sıkıp içiyorum en fazla 160 lara çıktı şeker. Bu kadar katı diyet yapmak beni çok mutsuz etti hem de insani gelmedi güvendiğim bir iki doktordan da görüş aldım böyle bir yol izledim . Şuan mutluyum bebekte iyi gidiyor çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntı olmaz . Bu hafta bende hurma yemeye başlayacağım

Ben sezaryen olcam zaten ama bugün markete kadar yürüyim dedim, çok zorlandım. Eskiden evden çıkıp 3-4 saat yürürdüm. O günler geri gelecek mi? Yattığım yerde debeleniyorum. Kıza hamileyken hiç böyle değildim.

Ben asıl üslüplarına şaşırdım birde samimi olan sizleri suçlamaları tuhaf kaldı ki düşünseler yapmazlardı
Valla kim yaptıysa ortalığı süper karıştırdı.
Bence sağlıklı düşünemiyor arkadaşlar olayın sıcaklığından.
Eninde sonunda ortaya çıkar bence.
Bugün bunu yapan yarın başka şey yapar illa kendini belli eder.

Benim de çıksa mutsuzluktan çıkıyordur zaten şeker. Hareket yok, güzel şeyleri yemek yok…

Kızlar birde ben 35+4 oldum son 3-4 gündür daha fazla sancı kasılma var doktor günlük 5-6 kere olması normal demişti ama . Geçen kontrolde nst de 50 çıktı bir tane onu hissetmedim çok . Evde daha yüksek sancım oluyor galiba yarın doktora gideceğim

Tamam keşke yakalanmasalardi ama hırsızın hic mi suçu yok. Tek suç bu yapılanı site yonetimine şikayet eden kişi mi?
Bu site insanları bulusturan bir cok derde derman olan yer, o zaman Aralık anneleri watsap no şu diye grup açılırdı en başta herkes oraya gidilirdi. Bu yapılan da bu site yonetimine ayıp. Belki bu şekilde site yönetimini düşünen bir insandır.

Benim de çıksa mutsuzluktan çıkıyordur zaten şeker. Hareket yok, güzel şeyleri yemek yok…
Kimseyi etkilemek istemem ama ben böyle yapıyorum. En başından beri bebekte ilerilik su artma vs yoktu zaten . Hatta benim kızım minik bile diyette yapınca geriledi kilosu kendimi daha mutsuz hissettim . Şimdi az da olsa her şeyden yiyorum en azından o yasak kısmı kalkınca insan o kadar istemiyor

Aynen tuhaf olan yani bir tercih yaptınız ve elinizde patladı yapan da içinizden niye bizleri samimi olduğunuz insanları suçlamak aşağılamak niye akıl kârı değil birde kendilerini doktor felanmı sanıyorlar üstten üstten yazıyorlar iyi ki sizi almadık felan aynen iyi ki almamışlar daha kendi aralarında sorun yaşıyorlar birde bizlere suç atmaya çalışıyorlar biz sizden eminiz onlar tercihlerini yapmış

Benım her kontrolde ölcüm yapılıyor, sıkıntı gorunmuyor suan, ama dıyete devam et dedı, hatta yuklemede sadece bırıncı tokluk degerım sınırın cok az ustunde cıkmıstı, o yuzden dıyabet tanısı konuldu, dıyet ıle desteklensın denıldı, ölcüm cihazı bıle aldırmadı doktor hatta, yıne de bebege bısey olur endısesı ıle dıyete uyuyorum, bu aralar tarhana corbası ıcıyorum bolca, havalsr sogudu ıyıce, cok sukur hasta olmadık daha..
Yıne de hurmayı doktora danısıp yerım ben de..
Ben merdıven ınerken bıle bacaklarım agrıyor artık. O kadar hamlamışım

İspiyon bana hiç bir şekilde doğru gelmiyor.
Sitede yıllardır onlarca grupta bulundum illa bir yerlere kayıyor insanlar ikili üçlü beşli her neyse zamanında face messenger vardı hatta bir zamanlar şimdi insta vs watsap ya da burda özel vs
Çok aktif gruplardan dağılan parçalanan oldu.
Ama bu kadar verimli saygılı bir grubu böyle ifşa edip parçalamak ne işine yaradı o kişinin onu anlamadım.
Tercih meselesi ben herkese saygı duyarım ama ispiyoncuya saygı duymayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…