- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.721
Cagırılsaydın sende suphelı konumundaydın sımdı.. Iyıkı cagırlmamısınAaa seçmecekendi kendime şu an beni niye beğenmediler diye düşündüm içlendim
Di mi ya mutlu anne mutlu bebek olayına çok inanıyorum ben . İnşallah sıkıntısız geçiririz şu günleri deBen de aynı düşüncedeyim diyetisyen strese sokup geriyor beni, doktora gittiğimde son kez gidicem kendim devam edicem sonra. Geçen hafta doğum günü vardı küçücük bir parça pasta yedim. Bu hafta da 2 gündür yarım katmer yedim canım istedi, arada bu kadarcık değişikliğin sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen ölçüm yaptırdığımda alt sınıra çok yakındı vücudumda şeker kalmadı yaşeker olsa belki modu mod uyardım ama çıkma ihtimaline karşı yapıyorum diyeti, çıkacağını da düşünmüyorum açıkçası ama kendimce yapıcam geri kalan zamanda da. Ki kaldı ki stres daha tehlikeli bizim için
Senin riskin falan yok diye hatırlıyorum. YapsananızOnu biz de unuttuk hele bir 37.hafta gelsin yapabilecek miyiz bilmiyorum
Riskimiz yok da kocam varmış gibi davranıyor, hala kızımız düşer ona bir şey olur diye korkuyorSenin riskin falan yok diye hatırlıyorum. Yapsananız
Hastanede bi kadın bana diğer tarafa da lazım evlat demişti. Biraz değişik bi bakış açısı ama o da teselli etmeye çalışıyordu kendince.Off sende cok sey yasamıssınbenım 3.gebelık ama ılk ıkısı benı cok yıprattı, hep tedavı ıle oldu.. Benım cocuklar da bırı 3, ıkızler 2 yasında olcaktı
Korunmasız ilişkide enfeksiyona sebep olmaz mı kiCanım normal doğum için 37.haftadan itibaren günde 40 dakika merdiven çıkmak ( dinlene dinlene tabi), inerken asansörle in ama. 6-7 tane hurma tüketmek, korunmasız cinsel ilişki ( ama sert olacakmış biraz ve bitince içeride biraz bekleyip çıkmamak gerekiyormuş, günde iki bardak adaçayı, ananas çayı içmek ve sıcak duş bel kısmına özellikle. Egzersiz hocamın söyledikleri bunlar
En çok yatma ihtiyacı hissettiğimiz zaman şu yapmamız gerekenlere bakınCanım normal doğum için 37.haftadan itibaren günde 40 dakika merdiven çıkmak ( dinlene dinlene tabi), inerken asansörle in ama. 6-7 tane hurma tüketmek, korunmasız cinsel ilişki ( ama sert olacakmış biraz ve bitince içeride biraz bekleyip çıkmamak gerekiyormuş, günde iki bardak adaçayı, ananas çayı içmek ve sıcak duş bel kısmına özellikle. Egzersiz hocamın söyledikleri bunlar
YaaRiskimiz yok da kocam varmış gibi davranıyor, hala kızımız düşer ona bir şey olur diye korkuyor
Yan yan çıkacaksın canımEn çok yatma ihtiyacı hissettiğimiz zaman şu yapmamız gerekenlere bakın♀
Deneyeceğim yavaş yavaş hareketim herzaman çok merdivende inip çıkıyorum asansor bozuk Allahtan
bebeğim çok yukarda sanki 37 giriyoruz artık
Evet ben de bu tazr bı cumle duymustum, ıcım yanarkenHastanede bi kadın bana diğer tarafa da lazım evlat demişti. Biraz değişik bi bakış açısı ama o da teselli etmeye çalışıyordu kendince.
Hahahah bunu hiç düşünmemiştimYaabenimde gülmekten olmuyor tam ciddi anda hareket ediyor bana gülme geliyor yapamıyorum
Hayır orayı yumuşatıyormuş spermlerKorunmasız ilişkide enfeksiyona sebep olmaz mı ki
Hımm ya benim sürekli vajende enfeksiyon oluyor fitil kullanıyorum ayda bir , korunmasız ilişki tetikliyor diye biliyordumHayır orayı yumuşatıyormuş spermler
Bu dediklerinin hepsi 37den itibaren oluyor dimi canım. İlişki riskli değil mi ya rahmi tetiklemesi falan ben çekiniyorum açıkçasıCanım normal doğum için 37.haftadan itibaren günde 40 dakika merdiven çıkmak ( dinlene dinlene tabi), inerken asansörle in ama. 6-7 tane hurma tüketmek, korunmasız cinsel ilişki ( ama sert olacakmış biraz ve bitince içeride biraz bekleyip çıkmamak gerekiyormuş, günde iki bardak adaçayı, ananas çayı içmek ve sıcak duş bel kısmına özellikle. Egzersiz hocamın söyledikleri bunlar
Evet 37 den itibaren. Zaten tetiklesin diye ilişki öneriliyor canım. Rahmi yumuşatıyormuş spermlerBu dediklerinin hepsi 37den itibaren oluyor dimi canım. İlişki riskli değil mi ya rahmi tetiklemesi falan ben çekiniyorum açıkçası
Şimdi nasılsınSagol canim benim
Anladım canım. Bir de 37 haftayı mı doldurmak lazım, 36+2 deyim 37.gebelik haftasında başlasam olur mu merdiveneEvet 37 den itibaren. Zaten tetiklesin diye ilişki öneriliyor canım. Rahmi yumuşatıyormuş spermler
Canım doldurmak demedi de 37.hafta itibariyle dedi. Ama doldur öyle başla istersen için rahat etsinAnladım canım. Bir de 37 haftayı mı doldurmak lazım, 36+2 deyim 37.gebelik haftasında başlasam olur mu merdivene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?