- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.741
Onlar bizimle böyle yakınken, aşkım bebeğimler havada uçarken ki zecmel bana bebeğim grup açtık gelmek ister misin diye mesaj atmıştı, böyle konuşup yakınken sırf gruba gitmedik diye bizden şüphelenip açıkça buraya yazabiliyorlarsa valla kusura bakmasınlar hiç üzülemem. Keyifleri bilir.Yaa ben öyle yapamıyorum.
İnsanları çok sevip çok değer veriyorum.
Ve kolay kolay unutamıyorum.
Atılan iftirayı da anlayamıyorum.
Çoğu özelden yazıştığım kişi nasıl bu kadar şüphe edecek bir konuma geldiler hayretler içindeyim.
Bunu burda hamile bir insan hamile olan gruba yazıyor ya ne diyeyim bir de grupta bu kadar iyi olma nedenimiz birbirimizi kırmamamız ve herkesin görüşüne saygılı olmamızdı dimi? Hiç de öyle değilmiş şu an ben mesela riskli durumdayım ve çağırılmadınız yine de çağırılmazsınız demen beni üzdü
Aman boş ver iyi olmuş demeki canım insanalra üsten bakıp kinayip birde kendini beğenmiş haldeler kimse zaten birşey dmemisti gurup kurabilirler ama ben onu da doğru bulmadım kendi şahsi fikrim hepimiz burda beraberdik bu süreçte yani böyle arakadan is çevirmece gibi de oldu gibi bana geliyor yine birşey diyemiyorum umarım istedikleri gibi olurBen de 4 kere kayıp yaşadığım için nisan ayından beri takip etmeme rağmen 21. Haftada artık kendime güvenip yazdım. O günden beri de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak için yazmaya çalışıyorum. Beğenilip çağrılmamışızherkes daha iyi anlaştığı kişilerle grup kurmayı tercih eder zaten. Niye beni istemediniz diyen var mı ki aramızda? Kaldı ki, ben rapor alınca okuldaki whatsapp gruplarından bile çıktım. Telefonuma sürekli bildirim gelmesinden hoşlanmıyorum. Burayı da kimseyi tanımadığım için tercih ediyorum zaten. Çok şaşırdım gerçekten. Çok beğendiğim insanların üslüplarına şaşıyorum
Ay evet ya bende o durumdayım özlemi artık kendimi taşiyamiyorum ya çok yoruldum çıksın artık modundayim adet tarihine göre ben de kırk hafta sayiyorum ama bu noraml doğumda değişir tabibAyy bana bu son zamanlar geçmek bilmiyor. Bebişe özlemden heraldehangi tarihi baz alıp sayıyorsunuz, programlar 40 haftayı doğum sayıyor ona göre mi bakıyorsunuz
Ben kadın olduğumu unutumCinsel ilişki diye bişey olduğunu bile unutmuşum
Evet bende kızımda öyle düşündüm canımKorunmasız ilişkinin çok faydası var kızlar. Ben hiç bırakmadım gerçi de
Ben kuju aldım civilden önce uni ile yıkadım bu daha uygun geldi kokusuda güzel uni de koku hiç yok tuKızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücemKimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Korunmasız ilişkinin çok faydası var kızlar. Ben hiç bırakmadım gerçi de
Kuju var civilde içeriğine bakmadan aldım herşeyde bı kimyasal var zaten kokusu çok güzelBen de siveno almıştım iki tane buram buram narenciye kokuyor burnuma. Kendimi narenciye = dezenfekte kokusu diye şartladım yoksa tahammül edemiyorumsivenodan sonra unıbaby alırım diyordum demek onun da hiç kokusu yok kokusu için dalin falan bakcam heralde
Sancı mı olmuştu, normal doğum muydu
Aman boş ver iyi olmuş demeki canım insanalra üsten bakıp kinayip birde kendini beğenmiş haldeler kimse zaten birşey dmemisti gurup kurabilirler ama ben onu da doğru bulmadım kendi şahsi fikrim hepimiz burda beraberdik bu süreçte yani böyle arakadan is çevirmece gibi de oldu gibi bana geliyor yine birşey diyemiyorum umarım istedikleri gibi olur
Ay evet ya bende o durumdayım özlemi artık kendimi taşiyamiyorum ya çok yoruldum çıksın artık modundayim adet tarihine göre ben de kırk hafta sayiyorum ama bu noraml doğumda değişir tabib
Ben kadın olduğumu unutum
Evet bende kızımda öyle düşündüm canımama 7.ayda ağrı yaptı herkese tavsiye etmem sancılarım oluyordu yani erken haftalarda denemyin kizlar riskli ama ben de iliski olduğu gece dogurdum korunmasız 37+6 da
Benim deKızlar kimler sezeryan doğum yapacak benim sezeryan olacak nasipse
Günü belli oldu mu peki doktorum bana 38 hafta içinde dediBenim de
Baya aynıyız seninle tansiyon hariç ama ilaç almama rağmen 14/10 ları gördüğüm oluyor yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek bu tansiyonaBenim ilkinde şeker çıkmadı tansiyon çıktı. Bunda tansiyon çıkmadı şimdilik şükür, şeker sınırda. Bu sefer 10 kilo fazla başladım ama ilki kadar kilo almadım
Ben sezeryan düşünüyorum 24:00 itibari ile 34+0 oluyorum nst var yarın ilk kez gircem ama normal doğuma sıcak bakmıyorum tecrübem var ölümden döndüm birdaha istemiyorumKızlar kimler sezeryan doğum yapacak benim sezeryan olacak nasipse
Ben. Yarın günüm belli olacak büyük ihtimalKızlar kimler sezeryan doğum yapacak benim sezeryan olacak nasipse
Bana 38’i bitirince dedi. Ben daha 32’yim. 2 veya 3 ocak dedi. 38+2-3 oluyor.Günü belli oldu mu peki doktorum bana 38 hafta içinde dedi
Kaç haftasın?Baya aynıyız seninle tansiyon hariç ama ilaç almama rağmen 14/10 ları gördüğüm oluyor yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek bu tansiyona
evimin hastaneye olan uzaklığından ötürü uygun görülmedi maalesefAsiye hocaya başladın mı?
Suyu azalmışsa doğumla ilgili bişey dedi mi, sonraki kontrolün ne zaman. Suyu bayağı önemsiyorlar doğuma alma konusu olmadı mıKızlar 34.haftada olup bebeği ters olan var mı suyu azalmış bebeğin ondan dedi doktor bu normal doğuma engel mi başına gelen varsa paylaşabilir mi
Nasıl ya kim uygun görmedi?evimin hastaneye olan uzaklığından ötürü uygun görülmedi maalesef
Bol su iç dinlen 37ye kadar bekleriz genelde dedi sezaryen ya da normal olur demediSuyu azalmışsa doğumla ilgili bişey dedi mi, sonraki kontrolün ne zaman. Suyu bayağı önemsiyorlar doğuma alma konusu olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?