2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Onlar bizimle böyle yakınken, aşkım bebeğimler havada uçarken ki zecmel bana bebeğim grup açtık gelmek ister misin diye mesaj atmıştı, böyle konuşup yakınken sırf gruba gitmedik diye bizden şüphelenip açıkça buraya yazabiliyorlarsa valla kusura bakmasınlar hiç üzülemem. Keyifleri bilir.

Aman boş ver iyi olmuş demeki canım insanalra üsten bakıp kinayip birde kendini beğenmiş haldeler kimse zaten birşey dmemisti gurup kurabilirler ama ben onu da doğru bulmadım kendi şahsi fikrim hepimiz burda beraberdik bu süreçte yani böyle arakadan is çevirmece gibi de oldu gibi bana geliyor yine birşey diyemiyorum umarım istedikleri gibi olur
Ayy bana bu son zamanlar geçmek bilmiyor. Bebişe özlemden heralde hangi tarihi baz alıp sayıyorsunuz, programlar 40 haftayı doğum sayıyor ona göre mi bakıyorsunuz
Ay evet ya bende o durumdayım özlemi artık kendimi taşiyamiyorum ya çok yoruldum çıksın artık modundayim adet tarihine göre ben de kırk hafta sayiyorum ama bu noraml doğumda değişir tabib
Cinsel ilişki diye bişey olduğunu bile unutmuşum
Ben kadın olduğumu unutum
Korunmasız ilişkinin çok faydası var kızlar. Ben hiç bırakmadım gerçi de
Evet bende kızımda öyle düşündüm canım ama 7.ayda ağrı yaptı herkese tavsiye etmem sancılarım oluyordu yani erken haftalarda denemyin kizlar riskli ama ben de iliski olduğu gece dogurdum korunmasız 37+6 da

Kızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücem Kimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Ben kuju aldım civilden önce uni ile yıkadım bu daha uygun geldi kokusuda güzel uni de koku hiç yok tu

Kuju var civilde içeriğine bakmadan aldım herşeyde bı kimyasal var zaten kokusu çok güzel

Sancı mı olmuştu, normal doğum muydu

Benim ilkinde şeker çıkmadı tansiyon çıktı. Bunda tansiyon çıkmadı şimdilik şükür, şeker sınırda. Bu sefer 10 kilo fazla başladım ama ilki kadar kilo almadım
Baya aynıyız seninle tansiyon hariç ama ilaç almama rağmen 14/10 ları gördüğüm oluyor yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek bu tansiyona

Kızlar 34.haftada olup bebeği ters olan var mı suyu azalmış bebeğin ondan dedi doktor bu normal doğuma engel mi başına gelen varsa paylaşabilir mi

Merhaba anneler acaba benim bebeğimin teoriye göre yada keseye göre cinsiyet tahmini yaparmisiniz 6+5 ama karından Dr 7 haftalık dedi teşekkür ederim

Kızlar 34.haftada olup bebeği ters olan var mı suyu azalmış bebeğin ondan dedi doktor bu normal doğuma engel mi başına gelen varsa paylaşabilir mi
Suyu azalmışsa doğumla ilgili bişey dedi mi, sonraki kontrolün ne zaman. Suyu bayağı önemsiyorlar doğuma alma konusu olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…