- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.781
Canım sabah ban yiyen ilk 15 den biriymiş.Ben hiç birinizin yaptığını düşünmüyorum mesela, kendi içlerinden biridir kesin… Dgg nin üslubunu baştan beri beğenmiyordum, çok ukala geliyordu bana ama hamileliğine vermiştim, demek ki karakteri öyleymiş…
Onlar herkesi elemişler, seçmişler öyle almışlar aralarına öyle demeBoşver canım, sen de herkese hep güzel bir şekilde yardımcı oldun, sanki Whatsapp grubunda olanlar olmayanlardan üstünmüş gibi bişi yazmış, önemli olan gerçek hayatta ne olduğun ve daha önemlisi bu tür platformlarda hamile arkadaşlarıni üzmeden bir şeylere açıklık getirmen…
Eğer öyleyse, o zaman uyguladığı taktik tutmamışCanım sabah ban yiyen ilk 15 den biriymiş.
Keşke sabah ilk 15 kim baksaydık ama bu mesele artık onların meselesi çünkü hain içlerinde ve güzel manipüle ediyor onları.
Hatta ban yemeden kendi üyelik iptali yapmış.. Ama ilk sayfada üyelik iptali olarak gözükmüyor. Siteden aynı zamanda uzaklaştırıldıkları için anlaşılmıyor.
Ben hala anlamadım. Kendi grubunu insan niye ifşalar. Dikkat çekmemek için mi bir de bir kısmını ifşalamamış. Güzel taktik. Şimdi orda keyfine bakıyor. Peki eline ne geçecekti. İfşa edince hem orda hem burda mı yazacaktı ya da yarısını ifşaladı eee diğer yarısı ile burda mı devam edecekti.
Nerden tutsan elinde kalıyor.
Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum asla da etmiycem.
Yani, çok şükür kompleksli insanlar değiliz, bu nedenle de o grupta olmak ya da olmamak bize bişi kazandırmaz da, kaybettirmez de…Onlar herkesi elemişler, seçmişler öyle almışlar aralarına öyle demegerçek hayatta yapamadıklarını sanal ortamda yapmak ne kadar kolay, kimsiniz de kimi elediniz seçtiniz acaba düşündükçe gülesim geliyor
Ahududu çayı olabilir miBizde an itibariyle 34+5 olduk. Normal doğum düşündüğümüz için doktorumuz 3200lerde gelse iyi olur demişti. Hurma, adaçayı, bir de bir şey yaprağı çayı önermişti. Ben yavaştan günde 4-5 hurma yemeye başladım. Bitki çaylarını hâlâ gözüm yemiyor ama bu hafta içi artık aktara uğrayayım diyorum. Pilates topuyla minik minik egzersiz de yapıyorum evde. En başından beri sıkıntısız bir gebelik olduğu için sık sık cinsel ilişki serbest diyodu doktorum. Eşim de sağ olsun oğlanı rahatsız etmek istemediği için asker arkadaşı gibiyiz yaklaşık sekiz aydır. Kendi üstüme düşenleri yapıp onu ikna etmeye çalışcam herhalde artık doğuma faydası olsun diye.
Ya ben baktım aslında zecmel ve world1 vardı mesela ilk banlananlardan onlar kalmış aklımda o da gri oldukları için dikkatimi çekmişti üstlerine tıklayınca tek ayak cezası yazıyordu Allah Allah bu ne ki yazdım gruba da gelip yazdım ofşiştim diye biri vardı o da o neymiş falan dedi sonradan kazen onu da gönderdi meğer biliyormuş o da ben de saf saf cevap yazıyorum hala ona gülmeli filanCanım sabah ban yiyen ilk 15 den biriymiş.
Keşke sabah ilk 15 kim baksaydık ama bu mesele artık onların meselesi çünkü hain içlerinde ve güzel manipüle ediyor onları.
Hatta ban yemeden kendi üyelik iptali yapmış.. Ama ilk sayfada üyelik iptali olarak gözükmüyor. Siteden aynı zamanda uzaklaştırıldıkları için anlaşılmıyor.
Ben hala anlamadım. Kendi grubunu insan niye ifşalar. Dikkat çekmemek için mi bir de bir kısmını ifşalamamış. Güzel taktik. Şimdi orda keyfine bakıyor. Peki eline ne geçecekti. İfşa edince hem orda hem burda mı yazacaktı ya da yarısını ifşaladı eee diğer yarısı ile burda mı devam edecekti.
Nerden tutsan elinde kalıyor.
Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum asla da etmiycem.
Tabii canım ben olmamaktan mutluluk duyarım açıkçası bazı kişilerin üsluplarını gördükten sonraYani, çok şükür kompleksli insanlar değiliz, bu nedenle de o grupta olmak ya da olmamak bize bişi kazandırmaz da, kaybettirmez de…
Mantıken ne ordan biri ne de çağırılan biri bunu yapmaz. Çağırılmayıp hırs yapıp kızgınlıkla kıskançlıkla yapılır ancak.Eğer öyleyse, o zaman uyguladığı taktik tutmamışboşver, eline bişi geçtiği yok, biz birbirimize ne kadar yardımcı olmakta en son doktorumuzda bitiyordu söz… moral bozmaya değmez, hepimiz yakın zaman da bebeklerimizi mutlulukla kucağımıza alacağız, biz o güzel günleri düşünelim
World watsap da yoktu diye biliyorum yazık orda olmayan kızı niye yazıp banlatmış o da tuhaf.Ya ben baktım aslında zecmel ve world1 vardı mesela ilk banlananlardan onlar kalmış aklımda o da gri oldukları için dikkatimi çekmişti üstlerine tıklayınca tek ayak cezası yazıyordu Allah Allah bu ne ki yazdım gruba da gelip yazdım ofşiştim diye biri vardı o da o neymiş falan dedi sonradan kazen onu da gönderdi meğer biliyormuş o da ben de saf saf cevap yazıyorum hala ona gülmeli filan
Güzel sakin günler geçireceğine, nelerle uğraşmış karnı burnunda arkadaşMantıken ne ordan biri ne de çağırılan biri bunu yapmaz. Çağırılmayıp hırs yapıp kızgınlıkla kıskançlıkla yapılır ancak.
İşin tek tuhaf tarafı watsap dan birinin sonuçlarını bilmeden yanlışlıkla yapıp pişman olması. Keşke onlara da söylese ben ifşa ettim 14 ünüzü beni affedin dese onlar da bilse.
Neyse bugün kendini açık etmeyen illa bir yerde açık eder.
Hiç bir sır sonsuza kadar sır olarak kalmaz.
Eninde sonunda o kişi patlar. Dilerim patlasın zaten. Orda bir de milleti doldurup bizden şüpheye düşürmek işine geliyor bir de. Kendini rahat rahat kamufle etmiş.
Evet evet ahududu yaprağıAhududu çayı olabilir mi
Onun yarın doğumu var bi de.World watsap da yoktu diye biliyorum yazık orda olmayan kızı niye yazıp banlatmış o da tuhaf.
Çağırılmadınız diye tuzunuz kuru tabiGüzel sakin günler geçireceğine, nelerle uğraşmış karnı burnunda arkadaş
Yazık valla… Amaaa bize ne valla
Evet ya kızcağızdan nasıl haber alıcaz.Onun yarın doğumu var bi de.
Ben ilk önce inanmadım açıkçası başka birileri iftira mı atıyor diye kazene sordum grupta da yazıyordu arkadaşlar neden banladınız diye o da emin olmadan asla işlem yapmam dediEvet ya kızcağızdan nasıl haber alıcaz.
Yazık oldu ona.
Sonradan çağırıldıysa bilmiyorum
Ama suçsuz günahsız atıldıysa da kötü yani
İfşalayan world ü vermiş o zaman başkalarını pas geçmiş de.Ben ilk önce inanmadım açıkçası başka birileri iftira mı atıyor diye kazene sordum grupta da yazıyordu arkadaşlar neden banladınız diye o da emin olmadan asla işlem yapmam dedi
Haber alamamak kötü olacak birkaçı geldi saçma sapan şeyler yazdı üst perdeden, öylelerine sen kimsin derlerOnun yarın doğumu var bi de.
Kız çağrılmayan biri wp grubu kurduklarını nerden bilsin.Mantıken ne ordan biri ne de çağırılan biri bunu yapmaz. Çağırılmayıp hırs yapıp kızgınlıkla kıskançlıkla yapılır ancak.
İşin tek tuhaf tarafı watsap dan birinin sonuçlarını bilmeden yanlışlıkla yapıp pişman olması. Keşke onlara da söylese ben ifşa ettim 14 ünüzü beni affedin dese onlar da bilse.
Neyse bugün kendini açık etmeyen illa bir yerde açık eder.
Hiç bir sır sonsuza kadar sır olarak kalmaz.
Eninde sonunda o kişi patlar. Dilerim patlasın zaten. Orda bir de milleti doldurup bizden şüpheye düşürmek işine geliyor bir de. Kendini rahat rahat kamufle etmiş.
İsimleri nasıl bilecek ki?Kız çağrılmayan biri wp grubu kurduklarını nerden bilsin.Şahsen Kazen yazana kadar ne bi ban fark ettim ne de aklıma böyle bir şey olabileceği geldi. Wp var mı diye soranlara kendileri yasak diyordu çünkü. Ayrıca bana da içlerinden biri gibi geliyor.
He daha önceden kk da böyle farklı bir grupta konuşma tecrübesi olup wp ye geçme muhabbeti yaşandıysa buradaki konuşmaların azalmasından şüphelenip bir şekilde bunu akıl edebildiyse valla bravo. İçimizden olabilecek başka senaryo uyduramadım ben çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?