2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım sabah ban yiyen ilk 15 den biriymiş.
Keşke sabah ilk 15 kim baksaydık ama bu mesele artık onların meselesi çünkü hain içlerinde ve güzel manipüle ediyor onları.

Hatta ban yemeden kendi üyelik iptali yapmış.. Ama ilk sayfada üyelik iptali olarak gözükmüyor. Siteden aynı zamanda uzaklaştırıldıkları için anlaşılmıyor.

Ben hala anlamadım. Kendi grubunu insan niye ifşalar. Dikkat çekmemek için mi bir de bir kısmını ifşalamamış. Güzel taktik. Şimdi orda keyfine bakıyor. Peki eline ne geçecekti. İfşa edince hem orda hem burda mı yazacaktı ya da yarısını ifşaladı eee diğer yarısı ile burda mı devam edecekti.

Nerden tutsan elinde kalıyor.
Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum asla da etmiycem.

Onlar herkesi elemişler, seçmişler öyle almışlar aralarına öyle deme gerçek hayatta yapamadıklarını sanal ortamda yapmak ne kadar kolay, kimsiniz de kimi elediniz seçtiniz acaba düşündükçe gülesim geliyor

Eğer öyleyse, o zaman uyguladığı taktik tutmamış boşver, eline bişi geçtiği yok, biz birbirimize ne kadar yardımcı olmakta en son doktorumuzda bitiyordu söz… moral bozmaya değmez, hepimiz yakın zaman da bebeklerimizi mutlulukla kucağımıza alacağız, biz o güzel günleri düşünelim

Yani, çok şükür kompleksli insanlar değiliz, bu nedenle de o grupta olmak ya da olmamak bize bişi kazandırmaz da, kaybettirmez de…

Ahududu çayı olabilir mi

Ya ben baktım aslında zecmel ve world1 vardı mesela ilk banlananlardan onlar kalmış aklımda o da gri oldukları için dikkatimi çekmişti üstlerine tıklayınca tek ayak cezası yazıyordu Allah Allah bu ne ki yazdım gruba da gelip yazdım ofşiştim diye biri vardı o da o neymiş falan dedi sonradan kazen onu da gönderdi meğer biliyormuş o da ben de saf saf cevap yazıyorum hala ona gülmeli filan

Mantıken ne ordan biri ne de çağırılan biri bunu yapmaz. Çağırılmayıp hırs yapıp kızgınlıkla kıskançlıkla yapılır ancak.

İşin tek tuhaf tarafı watsap dan birinin sonuçlarını bilmeden yanlışlıkla yapıp pişman olması. Keşke onlara da söylese ben ifşa ettim 14 ünüzü beni affedin dese onlar da bilse.

Neyse bugün kendini açık etmeyen illa bir yerde açık eder.
Hiç bir sır sonsuza kadar sır olarak kalmaz.
Eninde sonunda o kişi patlar. Dilerim patlasın zaten. Orda bir de milleti doldurup bizden şüpheye düşürmek işine geliyor bir de. Kendini rahat rahat kamufle etmiş.

World watsap da yoktu diye biliyorum yazık orda olmayan kızı niye yazıp banlatmış o da tuhaf.

Güzel sakin günler geçireceğine, nelerle uğraşmış karnı burnunda arkadaş
Yazık valla… Amaaa bize ne valla

Güzel sakin günler geçireceğine, nelerle uğraşmış karnı burnunda arkadaş
Yazık valla… Amaaa bize ne valla
Çağırılmadınız diye tuzunuz kuru tabi
Hem çağırılıp hemde gitmedin diye iftiraya uğrasan böyle olmazdı

Evet ya kızcağızdan nasıl haber alıcaz.
Yazık oldu ona.
Sonradan çağırıldıysa bilmiyorum
Ama suçsuz günahsız atıldıysa da kötü yani
Ben ilk önce inanmadım açıkçası başka birileri iftira mı atıyor diye kazene sordum grupta da yazıyordu arkadaşlar neden banladınız diye o da emin olmadan asla işlem yapmam dedi

Ben ilk önce inanmadım açıkçası başka birileri iftira mı atıyor diye kazene sordum grupta da yazıyordu arkadaşlar neden banladınız diye o da emin olmadan asla işlem yapmam dedi
İfşalayan world ü vermiş o zaman başkalarını pas geçmiş de.
Neye göre ayırıp bir kısmını ifşalamamış o da garip. Orda olan hepsini bilir sonuçta. Amaç dikkat çekmemek mi?

Onun yarın doğumu var bi de.
Haber alamamak kötü olacak birkaçı geldi saçma sapan şeyler yazdı üst perdeden, öylelerine sen kimsin derler bir watsap grubuna eklenmek bu kadar başarı sayılmamalı tabi herkese mal etmemek lazım. Diğer arkadaşlar için hoş olmadı dediğim gibi ben bilmiyordum mesela watsap yasak olayını tabi site kurallarını da bilmek lazımmış görüldüğü gibi. İkiz annesi bir arkadaş vardı mesela ilk hamilelik isteyen gruplardan hatırladıklarım var psikolog nickli falan. Burda faydalı olan insanlar vardı. Kısmet ne diyelim

Kız çağrılmayan biri wp grubu kurduklarını nerden bilsin. Şahsen Kazen yazana kadar ne bi ban fark ettim ne de aklıma böyle bir şey olabileceği geldi. Wp var mı diye soranlara kendileri yasak diyordu çünkü. Ayrıca bana da içlerinden biri gibi geliyor.
He daha önceden kk da böyle farklı bir grupta konuşma tecrübesi olup wp ye geçme muhabbeti yaşandıysa buradaki konuşmaların azalmasından şüphelenip bir şekilde bunu akıl edebildiyse valla bravo. İçimizden olabilecek başka senaryo uyduramadım ben çünkü.

İsimleri nasıl bilecek ki?

Merhaba Arkadaşlar ben yoğun çalıştığım için çok fazla mesaj okuyamıyorum. Doğum yapanlar varsa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Bu whatsapp muhabbetinden de hiç bir şey anlamadım burda bazıları whatsaptanda mı görüşüyor ve bunun nesi yanlış ve neden yasak onu da anlamadım. Ama bence hepımız bebegımızı ve saglıgını dusunmelıyız boyle komık kavgaların ıcınde olmamalıyız. Zaten şuan hepimiz stres altındayız nasıl doğurcaz başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Birde bu gurubu gercekten bu sekılde muhabbetler donen bır grup olarak degıl de akıllı bırbırlerıne yararlı bılgıler veren anneller olarak gormek cok daha guzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…