2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bol su iç dinlen 37ye kadar bekleriz genelde dedi sezaryen ya da normal olur demedi
Artar inşallah suyu benim su az değil ama o haftalarda tersti egzersiz falan yaptım döndü ama genel olarak hareketli sürekli dönüyor karnımda. Senin suyun artınca daha kolay olur dönmesi Allahın izniyle

Bizde an itibariyle 34+5 olduk. Normal doğum düşündüğümüz için doktorumuz 3200lerde gelse iyi olur demişti. Hurma, adaçayı, bir de bir şey yaprağı çayı önermişti. Ben yavaştan günde 4-5 hurma yemeye başladım. Bitki çaylarını hâlâ gözüm yemiyor ama bu hafta içi artık aktara uğrayayım diyorum. Pilates topuyla minik minik egzersiz de yapıyorum evde. En başından beri sıkıntısız bir gebelik olduğu için sık sık cinsel ilişki serbest diyodu doktorum. Eşim de sağ olsun oğlanı rahatsız etmek istemediği için asker arkadaşı gibiyiz yaklaşık sekiz aydır. Kendi üstüme düşenleri yapıp onu ikna etmeye çalışcam herhalde artık doğuma faydası olsun diye.

Bana 38’i bitirince dedi. Ben daha 32’yim. 2 veya 3 ocak dedi. 38+2-3 oluyor.
2 ocak doğum günüm hep yılbaşı ile beraber kutlanıyor siz öyle yapmayın
Kızlar 34.haftada olup bebeği ters olan var mı suyu azalmış bebeğin ondan dedi doktor bu normal doğuma engel mi başına gelen varsa paylaşabilir mi
havuç iyi geliyordu suya bi araştır istersen

Kızlar oda icin ısı ve nem ölçer ne aldınız evde mevcut bitane var diye hiç bakmamıştım oğlum düşürdü ekran gitti şimdi mecbur bitane alacam ne önerirsiniz
E bebekte küçük ışıklı bir model vardı ondan aldım ben.. 2 çeşit vardı büyük olanı ışıksız küçük olanı ışıklı

Benim 44 falan. 100’den sonra çok hızlı geçmedi mi?
5 haftalıktı ogrendık. Zaman akıp gitmiş belki yarın doğuma alınacağım bır doğum fotom yokmuş dıye bugün suslenıp oğlan ıcerıdeyken foto çektik o kadar gün nasıl geçti? Heyecandan endişeden anın tadını cıkarabıldım mı aceba dıye gecmısı düşünüp duruyorum

Kız riskli gebelikse zaten olmuyor ama benim şükür bir riski yoktu doktorum da ne istersen onu yap dedi bende bırakmadım hiç ama tabii kişiden kişiye değişir riskli durum varsa kaçınmak lazım. Ay belki ilişkiden dolayı değildir korkutmayalım şimdi
Ben su an yatarken soldan saga donemiyorum Birakmayanlari tebrik ediyorum
Kız ben 34 doğurduğum için daha rahattım ama zaten istesekte değişik şeyler olmuyordu ve açıkçası odun gibiydim ama işte cinsellik mi cinsellik

Banada normal doğum için yürüyüş yap oturma diyorlar ama insan karnı burnunda ne kadar ayakta kalabilir
Birde bu kadar bel ağrım varken zaten hareketliyim hergün biyere gidip geliyorum
Hala yürü diyorlar
Ben 5 dk ayakta kalsam karnım davul oluyor sancıdan nefes alamıyorum kaburga kemıgımle alıp veremedıgı var bu ara Yurumeyı bırak yan yatmak bıle suan bana mucıze ama hareket etmek çok ıyı dıyorlar 8 aydır yatıyorum ben bakalım nolcak yarın

Bende 34+0 bizde asker arkadaşıyız risk yok ama eşim çok temkinli bişey olur yüzdük kuyruğuna geldik diyor

Ben de artık baya zorlanmaya başladım son ay en zoru diyorlardı doğruymuş hayırlısı ile bir kavuşsaydık yeniden hızlıca yürüyebilme, koşabilme yüzüstü yatabilme yeteneği kazanmayı istiyorum

Bızde tam tersı 33 haftadan berı oğlan münasebete gırmek ıstedıgımızde eror verıyor kasılma sancı kıvranıyorum tüm gün sonra korkudan evde kaç kovala oynuyorum esımle. bı sağ salım doğsalardı

Valla yüz üstü yatmak ❤masaj yaptırmak jakuzıye hamama gitmek doğurup yapacaklarımın ılk 3 u bedenımı gerı ıstıyorumdur

@Kazen acıklamalısınız kım oldugunu, gruba cagırılıp gıtmedıgımız ıcın günah kecisi ilan edilmişiz @sudem34 KelebeksiRY ve ben..
Ben hiç birinizin yaptığını düşünmüyorum mesela, kendi içlerinden biridir kesin… Dgg nin üslubunu baştan beri beğenmiyordum, çok ukala geliyordu bana ama hamileliğine vermiştim, demek ki karakteri öyleymiş…

Aynen 8 aydır yazdığım gece gündüz konuştuğum kişilere neden yapayım bunu karşı taraf nasıl düşündü ben onu anlayamıyorum
Boşver canım, sen de herkese hep güzel bir şekilde yardımcı oldun, sanki Whatsapp grubunda olanlar olmayanlardan üstünmüş gibi bişi yazmış, önemli olan gerçek hayatta ne olduğun ve daha önemlisi bu tür platformlarda hamile arkadaşlarıni üzmeden bir şeylere açıklık getirmen…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…