- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.761
Evet almanyadan rossmann dan cnmBunu öneriyor musun? Nerden aldın acaba sanırım Almanya’da misin
Artar inşallah suyuBol su iç dinlen 37ye kadar bekleriz genelde dedi sezaryen ya da normal olur demedi
Daha çok annemNasıl ya kim uygun görmedi?
2 ocak doğum günüm hep yılbaşı ile beraber kutlanıyor siz öyle yapmayınBana 38’i bitirince dedi. Ben daha 32’yim. 2 veya 3 ocak dedi. 38+2-3 oluyor.
havuç iyi geliyordu suya bi araştır istersenKızlar 34.haftada olup bebeği ters olan var mı suyu azalmış bebeğin ondan dedi doktor bu normal doğuma engel mi başına gelen varsa paylaşabilir mi
E napalım?2 ocak doğum günüm hep yılbaşı ile beraber kutlanıyor siz öyle yapmayın
Yani işte gününde kutlayın manasında dedimE napalım?kızım 8.10.18, bu da 4.01.24 olsa güzel olur aslında.
Ay ben de o tarihte doğurmayın anladımYani işte gününde kutlayın manasında dedimevet 4 24 güzel olur inşallah bizim de 02.12.23 olacak heralde daha önce gelmek istemezse
E bebekte küçük ışıklı bir model vardı ondan aldım ben.. 2 çeşit vardı büyük olanı ışıksız küçük olanı ışıklıKızlar oda icin ısı ve nem ölçer ne aldınız evde mevcut bitane var diye hiç bakmamıştım oğlum düşürdü ekran gitti şimdi mecbur bitane alacam ne önerirsiniz
5 haftalıktı ogrendık. Zaman akıp gitmiş belki yarın doğuma alınacağımBenim 44 falan. 100’den sonra çok hızlı geçmedi mi?
Yok yok doğduğum günü severimAy ben de o tarihte doğurmayın anladım
Ya hayırlısı olsun. Çok az kalmış
Kız riskli gebelikse zaten olmuyor ama benim şükür bir riski yoktu doktorum da ne istersen onu yap dedi bende bırakmadım hiç ama tabii kişiden kişiye değişir riskli durum varsa kaçınmak lazım. Ay belki ilişkiden dolayı değildir korkutmayalım şimdi
Aman boş ver iyi olmuş demeki canım insanalra üsten bakıp kinayip birde kendini beğenmiş haldeler kimse zaten birşey dmemisti gurup kurabilirler ama ben onu da doğru bulmadım kendi şahsi fikrim hepimiz burda beraberdik bu süreçte yani böyle arakadan is çevirmece gibi de oldu gibi bana geliyor yine birşey diyemiyorum umarım istedikleri gibi olur
Ay evet ya bende o durumdayım özlemi artık kendimi taşiyamiyorum ya çok yoruldum çıksın artık modundayim adet tarihine göre ben de kırk hafta sayiyorum ama bu noraml doğumda değişir tabib
Ben kadın olduğumu unutum
Evet bende kızımda öyle düşündüm canımama 7.ayda ağrı yaptı herkese tavsiye etmem sancılarım oluyordu yani erken haftalarda denemyin kizlar riskli ama ben de iliski olduğu gece dogurdum korunmasız 37+6 da
Kız ben 34 doğurduğum için daha rahattım ama zaten istesekte değişik şeyler olmuyordu ve açıkçası odun gibiydim ama işte cinsellik mi cinsellikBen su an yatarken soldan saga donemiyorumBirakmayanlari tebrik ediyorum
Ben 5 dk ayakta kalsam karnım davul oluyor sancıdan nefes alamıyorum kaburga kemıgımle alıp veremedıgı var bu araBanada normal doğum için yürüyüş yap oturma diyorlar ama insan karnı burnunda ne kadar ayakta kalabilir
Birde bu kadar bel ağrım varken zaten hareketliyim hergün biyere gidip geliyorum
Hala yürü diyorlar
Bende 34+0 bizde asker arkadaşıyız risk yok ama eşim çok temkinli bişey olur yüzdük kuyruğuna geldik diyorKız riskli gebelikse zaten olmuyor ama benim şükür bir riski yoktu doktorum da ne istersen onu yap dedi bende bırakmadım hiç ama tabii kişiden kişiye değişir riskli durum varsa kaçınmak lazım. Ay belki ilişkiden dolayı değildir korkutmayalım şimdi
Kız ben 34 doğurduğum için daha rahattım ama zaten istesekte değişik şeyler olmuyordu ve açıkçası odun gibiydim ama işte cinsellik mi cinsellik
Ben de artık baya zorlanmaya başladım son ay en zoru diyorlardı doğruymuş hayırlısı ile bir kavuşsaydık yeniden hızlıca yürüyebilme, koşabilme yüzüstü yatabilme yeteneği kazanmayı istiyorumBen 5 dk ayakta kalsam karnım davul oluyor sancıdan nefes alamıyorum kaburga kemıgımle alıp veremedıgı var bu araYurumeyı bırak yan yatmak bıle suan bana mucıze ama hareket etmek çok ıyı dıyorlar 8 aydır yatıyorum ben bakalım nolcak yarın
Bızde tam tersı 33 haftadan berı oğlan münasebete gırmek ıstedıgımızde eror verıyor kasılma sancı kıvranıyorum tüm gün sonraBizde an itibariyle 34+5 olduk. Normal doğum düşündüğümüz için doktorumuz 3200lerde gelse iyi olur demişti. Hurma, adaçayı, bir de bir şey yaprağı çayı önermişti. Ben yavaştan günde 4-5 hurma yemeye başladım. Bitki çaylarını hâlâ gözüm yemiyor ama bu hafta içi artık aktara uğrayayım diyorum. Pilates topuyla minik minik egzersiz de yapıyorum evde. En başından beri sıkıntısız bir gebelik olduğu için sık sık cinsel ilişki serbest diyodu doktorum. Eşim de sağ olsun oğlanı rahatsız etmek istemediği için asker arkadaşı gibiyiz yaklaşık sekiz aydır. Kendi üstüme düşenleri yapıp onu ikna etmeye çalışcam herhalde artık doğuma faydası olsun diye.
Ay bende ilişki gazı veriyor gibi oldum tövbe tövbeBende 34+0 bizde asker arkadaşıyız risk yok ama eşim çok temkinli bişey olur yüzdük kuyruğuna geldik diyor
Valla yüz üstü yatmak ❤masaj yaptırmakBen de artık baya zorlanmaya başladım son ay en zoru diyorlardı doğruymuş hayırlısı ile bir kavuşsaydık yeniden hızlıca yürüyebilme, koşabilme yüzüstü yatabilme yeteneği kazanmayı istiyorum
Ben hiç birinizin yaptığını düşünmüyorum mesela, kendi içlerinden biridir kesin… Dgg nin üslubunu baştan beri beğenmiyordum, çok ukala geliyordu bana ama hamileliğine vermiştim, demek ki karakteri öyleymiş…@Kazen acıklamalısınız kım oldugunu, gruba cagırılıp gıtmedıgımız ıcın günah kecisi ilan edilmişiz @sudem34KelebeksiRY ve ben..
Boşver canım, sen de herkese hep güzel bir şekilde yardımcı oldun, sanki Whatsapp grubunda olanlar olmayanlardan üstünmüş gibi bişi yazmış, önemli olan gerçek hayatta ne olduğun ve daha önemlisi bu tür platformlarda hamile arkadaşlarıni üzmeden bir şeylere açıklık getirmen…Aynen 8 aydır yazdığım gece gündüz konuştuğum kişilere neden yapayım bunu karşı taraf nasıl düşündü ben onu anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?