2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İlla merak eder farkeder insan özelden sorar bir arkadaşına ne bileyim.
İhale ondan mı çağırılanlara kaldı diyorsun
Aralarındaki ben yaptım demeyeceğine göre burdaki zaten gitmemiş hazır günah keçisi adayı.

Yani kendi konuşmalarından alıntılamak gerekirse onlar eledi eledi az ve öz kişi çok güzel bir bağ kurdu, kenetlendi, kardeş oldu (bunu yadırgamıyorum ama o mesajlardaki üslubu da doğru bulmuyorum) siz bu güçlü bağa çağrılıp girmediğiniz için en kolay harcanan olmaz mısınız mantıken? Onlar açısından çok kolay sizi zan altında bırakmak. Kendileri kardeş ya…

Ahh işte az öz kişi üç olur beş olur onu bende anlarım 15 kişi ifşalanmış.

Ya ben 15 yıllık arkadaşıma derdimi anlatıyorum diye bana kızıyordu bir arkadaş güvenme kimseye diye.15 yıllık iş arkdaşın dert ortağına güvenmek yanlıştı ona göre. Peki bu durum nasıl bu kadar anlaşılır.

Kimseye yine de kötü söylemiycem. Allah'a havale ediyorum. Çok sevdiklerim ordaydı. Nasıl ilk etapta harcanan ben oldum anlamak mümkün değil asla.

İnşallah arkadaşlıkları çok iyi devam eder ancak o üsluplarlarla aralarından zamanla elenecek kişiler olacağına eminim

Benim de tek duam bugün baya gündem oldu artık çok da dahil olmak fikir yürütmek istemiyordum açıkçası giden memnun kalan memnun olduğu için ama bu ifşalayan kişi er ya da geç mutlaka bir yerde kendini ele verecek o zaman bu çirkin üslupla sizi zan altında bırakan üzüntüye kasılmaya sebebiyet veren kişilerin sizlerden ve diğer küçümseyici dille alay edercesine konuştuğu arkadaştan özür dileyip helallik istemek akıllarına gelebilsin

Allahımın adaletı sonsuz.. Ben Allaha havale edıyorum..

Kuzu zaten yapmadık, kendi adıma yapmış olsam da inkar etmem korkacak mıyım çekinecek miyim? Kaybedeceğim şey sadece buraya yazmak olurdu (o da kendi tercihimle) başka hiçbişey değişmezdi hayatımda. Gamze beni o kadar şaşırttı ki dediğin gibi tarzı sanıyordum ama yok başka bişeymiş.
Çok çocukça yani burda kimse bir diğerine muhtaç değil ki? Mesela ben sana yazmasam kaç gün üzülürsün hayatında bişey değişir mi? Kendilerini üstün sandılar ama komik duruma düştüler, yazık
İşte baya olağanüstü bir tahmin gücü olması gerekiyor.
Kız kimse bağdaş kurup omm yaparak tahminde bulunamaz nokta atışı şeklinde. İçlerinden birisi işte çat diye vermiş listeyi, valla dün yazılanları gördükten sonra da oh iyi ki vermiş diyorum

Ben sezeryan düşünüyorum 24:00 itibari ile 34+0 oluyorum nst var yarın ilk kez gircem ama normal doğuma sıcak bakmıyorum tecrübem var ölümden döndüm birdaha istemiyorum
Ya çok geçmiş olsun ben de hiç normal doğum düşünmedim yarın belli olacak günü bakalım az kaldı

Bugun güzel bir gün olsun
bebegımın kıyafet hazırlıgına basladım, kısa kısa ütü yapıcam, derleme toplama işleri..
Yıkama işlemlerini bitirebildin mi
Dünkü konuşmalardan sonra burda kalan hiçkimse bu aşağılık hareketi yapmaz ama onların üslubun da ki herkesten şüphe ederim maalesef ben
Ha burdada çirkin konuşan biri olsaydı
Onada şüpheyle yaklaşabilirdik
Ama seçmişler ya canım geleceği görmüşler sankim

Bugun güzel bir gün olsun
bebegımın kıyafet hazırlıgına basladım, kısa kısa ütü yapıcam, derleme toplama işleri..
Benim mobilyalarım çrş günü geliyor canım ütü toparlama işini o güne bırakıyorum. Şimdilik yıkama asma evresindeyim

Sancı mı olmuştu, normal doğum muydu
Evet canım normal dogumdu ilk doğumundan bahsediyorum ilk aylar herşey normaldi o zaman korunmasız devam etmiştik 7 ayda ilişkiden sonra agirilarim oluyordu bıraktık ama bunda öyle bı sıkıntı olmadı tabi herkeste aynı olmayabilir belirtiyorum doktora sormak daha faydalı olur
Kız bende risk var mı yok mu onu ilk gebelikte bilmiyordum bı benim suçum ama yukarda da dedim yani herşey noramldi 7 aya kadar ama sonra her ilisikden sonra aşırı derece de karin ağrısı yaşıyordum korunduk sonra o malum gece oldu o gece dogurdum tam net o yaptı demem oncesinde bel agirilarim da vardı ama ondan bı iki saaat sonra feci doğum sancıları başladı ve sabah 5 te dogum yaptım hastaneye gittiğimde acilmam tam olmuştu doğum başlamıştı
Ay o bende de var bide sağ gogsumun altı kaburgam iki gündür aşırı yanıyor ve birzey dayanmış gibi ayak falan var heralde acidan öldük
Ben mesaj atıldığı gibi baktım ama birşey hatırlamıyorum boş ver canım Allah herkesin gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…