- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.801
İşte baya olağanüstü bir tahmin gücü olması gerekiyor.İsimleri nasıl bilecek ki?
İlla merak eder farkeder insan özelden sorar bir arkadaşına ne bileyim.Kız çağrılmayan biri wp grubu kurduklarını nerden bilsin.Şahsen Kazen yazana kadar ne bi ban fark ettim ne de aklıma böyle bir şey olabileceği geldi. Wp var mı diye soranlara kendileri yasak diyordu çünkü. Ayrıca bana da içlerinden biri gibi geliyor.
He daha önceden kk da böyle farklı bir grupta konuşma tecrübesi olup wp ye geçme muhabbeti yaşandıysa buradaki konuşmaların azalmasından şüphelenip bir şekilde bunu akıl edebildiyse valla bravo. İçimizden olabilecek başka senaryo uyduramadım ben çünkü.
Yani kendi konuşmalarından alıntılamak gerekirse onlar eledi eledi az ve öz kişi çok güzel bir bağ kurdu, kenetlendi, kardeş oldu (bunu yadırgamıyorum ama o mesajlardaki üslubu da doğru bulmuyorum) siz bu güçlü bağa çağrılıp girmediğiniz için en kolay harcanan olmaz mısınız mantıken? Onlar açısından çok kolay sizi zan altında bırakmak. Kendileri kardeş ya…İlla merak eder farkeder insan özelden sorar bir arkadaşına ne bileyim.
İhale ondan mı çağırılanlara kaldı diyorsun
Aralarındaki ben yaptım demeyeceğine göre burdaki zaten gitmemiş hazır günah keçisi adayı.
Ahh işte az öz kişi üç olur beş olur onu bende anlarım 15 kişi ifşalanmış.Yani kendi konuşmalarından alıntılamak gerekirse onlar eledi eledi az ve öz kişi çok güzel bir bağ kurdu, kenetlendi, kardeş oldu (bunu yadırgamıyorum ama o mesajlardaki üslubu da doğru bulmuyorum) siz bu güçlü bağa çağrılıp girmediğiniz için en kolay harcanan olmaz mısınız mantıken? Onlar açısından çok kolay sizi zan altında bırakmak. Kendileri kardeş ya…
İnşallah arkadaşlıkları çok iyi devam eder ancak o üsluplarlarla aralarından zamanla elenecek kişiler olacağına eminimYani kendi konuşmalarından alıntılamak gerekirse onlar eledi eledi az ve öz kişi çok güzel bir bağ kurdu, kenetlendi, kardeş oldu (bunu yadırgamıyorum ama o mesajlardaki üslubu da doğru bulmuyorum) siz bu güçlü bağa çağrılıp girmediğiniz için en kolay harcanan olmaz mısınız mantıken? Onlar açısından çok kolay sizi zan altında bırakmak. Kendileri kardeş ya…
Benim de tek duam bugün baya gündem oldu artık çok da dahil olmak fikir yürütmek istemiyordum açıkçası giden memnun kalan memnun olduğu için ama bu ifşalayan kişi er ya da geç mutlaka bir yerde kendini ele verecek o zaman bu çirkin üslupla sizi zan altında bırakan üzüntüye kasılmaya sebebiyet veren kişilerin sizlerden ve diğer küçümseyici dille alay edercesine konuştuğu arkadaştan özür dileyip helallik istemek akıllarına gelebilsinAhh işte az öz kişi üç olur beş olur onu bende anlarım 15 kişi ifşalanmış.
Ya ben 15 yıllık arkadaşıma derdimi anlatıyorum diye bana kızıyordu bir arkadaş güvenme kimseye diye.15 yıllık iş arkdaşın dert ortağına güvenmek yanlıştı ona göre. Peki bu durum nasıl bu kadar anlaşılır.
Kimseye yine de kötü söylemiycem. Allah'a havale ediyorum. Çok sevdiklerim ordaydı. Nasıl ilk etapta harcanan ben oldum anlamak mümkün değil asla.
Allahımın adaletı sonsuz.. Ben Allaha havale edıyorum..Benim de tek duam bugün baya gündem oldu artık çok da dahil olmak fikir yürütmek istemiyordum açıkçası giden memnun kalan memnun olduğu için ama bu ifşalayan kişi er ya da geç mutlaka bir yerde kendini ele verecek o zaman bu çirkin üslupla sizi zan altında bırakan üzüntüye kasılmaya sebebiyet veren kişilerin sizlerden ve diğer küçümseyici dille alay edercesine konuştuğu arkadaştan özür dileyip helallik istemek akıllarına gelebilsin
Kuzu zaten yapmadık, kendi adıma yapmış olsam da inkar etmem korkacak mıyım çekinecek miyim? Kaybedeceğim şey sadece buraya yazmak olurdu (o da kendi tercihimle) başka hiçbişey değişmezdi hayatımda. Gamze beni o kadar şaşırttı ki dediğin gibi tarzı sanıyordum ama yok başka bişeymiş.Ben hiç birinizin yaptığını düşünmüyorum mesela, kendi içlerinden biridir kesin… Dgg nin üslubunu baştan beri beğenmiyordum, çok ukala geliyordu bana ama hamileliğine vermiştim, demek ki karakteri öyleymiş…
Çok çocukça yani burda kimse bir diğerine muhtaç değil ki? Mesela ben sana yazmasam kaç gün üzülürsün hayatında bişey değişir mi? Kendilerini üstün sandılar ama komik duruma düştüler, yazıkOnlar herkesi elemişler, seçmişler öyle almışlar aralarına öyle demegerçek hayatta yapamadıklarını sanal ortamda yapmak ne kadar kolay, kimsiniz de kimi elediniz seçtiniz acaba düşündükçe gülesim geliyor
Kız kimse bağdaş kurup omm yaparak tahminde bulunamaz nokta atışı şeklinde. İçlerinden birisi işte çat diye vermiş listeyi, valla dün yazılanları gördükten sonra da oh iyi ki vermiş diyorumİşte baya olağanüstü bir tahmin gücü olması gerekiyor.
Kuşum kaç haftalık oldun sen, geç kalmadın mı kız yap bir an önceBugun güzel bir gün olsun
bebegımın kıyafet hazırlıgına basladım, kısa kısa ütü yapıcam, derleme toplama işleri..
34+5 canım. İlk kızımda da böyle son zamanlarda yükselmeye başlamıştı onu 38+3 de doğurdum inşallah bu da 38 e kadar dayanır tansiyon işi iyice abartmazKaç haftasın?
Ya çok geçmiş olsun ben de hiç normal doğum düşünmedim yarın belli olacak günü bakalım az kaldıBen sezeryan düşünüyorum 24:00 itibari ile 34+0 oluyorum nst var yarın ilk kez gircem ama normal doğuma sıcak bakmıyorum tecrübem var ölümden döndüm birdaha istemiyorum
Aynen benimde öyle olacak 38+3 falan dedi yarın kontrolüm var netleşir umarımBana 38’i bitirince dedi. Ben daha 32’yim. 2 veya 3 ocak dedi. 38+2-3 oluyor.
Benim de yarın belli olacak kaç haftalıksın şu an ben yarın 36+0 oluyorumBen. Yarın günüm belli olacak büyük ihtimal
Yıkama işlemlerini bitirebildin miBugun güzel bir gün olsun
bebegımın kıyafet hazırlıgına basladım, kısa kısa ütü yapıcam, derleme toplama işleri..
Dünkü konuşmalardan sonra burda kalan hiçkimse bu aşağılık hareketi yapmaz ama onların üslubun da ki herkesten şüphe ederim maalesef benKuzu zaten yapmadık, kendi adıma yapmış olsam da inkar etmem korkacak mıyım çekinecek miyim? Kaybedeceğim şey sadece buraya yazmak olurdu (o da kendi tercihimle) başka hiçbişey değişmezdi hayatımda. Gamze beni o kadar şaşırttı ki dediğin gibi tarzı sanıyordum ama yok başka bişeymiş.
Çok çocukça yani burda kimse bir diğerine muhtaç değil ki? Mesela ben sana yazmasam kaç gün üzülürsün hayatında bişey değişir mi? Kendilerini üstün sandılar ama komik duruma düştüler, yazık
Kız kimse bağdaş kurup omm yaparak tahminde bulunamaz nokta atışı şeklinde. İçlerinden birisi işte çat diye vermiş listeyi, valla dün yazılanları gördükten sonra da oh iyi ki vermiş diyorum
Sezaryen günleri 38 gibi mi belli oluyorAynen benimde öyle olacak 38+3 falan dedi yarın kontrolüm var netleşir umarım
Benim mobilyalarım çrş günü geliyor canım ütü toparlama işini o güne bırakıyorum. Şimdilik yıkama asma evresindeyimBugun güzel bir gün olsun
Evet canım normal dogumdu ilk doğumundan bahsediyorum ilk aylar herşey normaldi o zaman korunmasız devam etmiştik 7 ayda ilişkiden sonra agirilarim oluyordu bıraktık ama bunda öyle bı sıkıntı olmadı tabi herkeste aynı olmayabilir belirtiyorum doktora sormak daha faydalı olurSancı mı olmuştu, normal doğum muydu
Kız bende risk var mı yok mu onu ilk gebelikte bilmiyordumKız riskli gebelikse zaten olmuyor ama benim şükür bir riski yoktu doktorum da ne istersen onu yap dedi bende bırakmadım hiç ama tabii kişiden kişiye değişir riskli durum varsa kaçınmak lazım. Ay belki ilişkiden dolayı değildir korkutmayalım şimdi
Kız ben 34 doğurduğum için daha rahattım ama zaten istesekte değişik şeyler olmuyordu ve açıkçası odun gibiydim ama işte cinsellik mi cinsellik
Ay o bende de var bide sağ gogsumun altı kaburgam iki gündür aşırı yanıyor ve birzey dayanmış gibi ayak falan var heralde acidan öldükBen 5 dk ayakta kalsam karnım davul oluyor sancıdan nefes alamıyorum kaburga kemıgımle alıp veremedıgı var bu araYurumeyı bırak yan yatmak bıle suan bana mucıze ama hareket etmek çok ıyı dıyorlar 8 aydır yatıyorum ben bakalım nolcak yarın
Ben mesaj atıldığı gibi baktım ama birşey hatırlamıyorum boş ver canım Allah herkesin gönlüne göre verirCanım sabah ban yiyen ilk 15 den biriymiş.
Keşke sabah ilk 15 kim baksaydık ama bu mesele artık onların meselesi çünkü hain içlerinde ve güzel manipüle ediyor onları.
Hatta ban yemeden kendi üyelik iptali yapmış.. Ama ilk sayfada üyelik iptali olarak gözükmüyor. Siteden aynı zamanda uzaklaştırıldıkları için anlaşılmıyor.
Ben hala anlamadım. Kendi grubunu insan niye ifşalar. Dikkat çekmemek için mi bir de bir kısmını ifşalamamış. Güzel taktik. Şimdi orda keyfine bakıyor. Peki eline ne geçecekti. İfşa edince hem orda hem burda mı yazacaktı ya da yarısını ifşaladı eee diğer yarısı ile burda mı devam edecekti.
Nerden tutsan elinde kalıyor.
Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum asla da etmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?