2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim anlamadığım eksik liste verildiğini iddia ediyorlar o yüzden içlerinden biri olduğuna inanmıyorlar r

Benim anlamadığım eksik liste verildiğini iddia ediyorlar o yüzden içlerinden biri olduğuna inanmıyorlar r
Liste eksik ve hala içimizde birkaç kişi var diye tahmin ediyorum kazen çık dediği halde çıkmayan
Muhtemelen mesajları okuyorlar dünki gibi
Birazdan biri çıkıp
“Biz seçildik siz seçilmediniz” mesajına başlarsa
Şaşırmayınız

Eğer öyleyse mutlaka okuyup onlarada söylüyorlardır canım aman ne diyim okusunlar ama boş seyler yani

Günaydınistanbulda mısınız
Dün haberlerde kar yağışı oldu diy egösteriyordu yüksek yerlerde
Ki buralarda biranda soğudu daha dün yazlık giyiyorduk

Ay eksik liste verse ne olucak o usluplariyla çok durucagini sanmıyorum o gurubun canım
Üslûpları yok birde bir tanesi var gamzemi ne dün beni aşağılamaya çalıştı sen git dolma topla diyor en azından ben faydalı bir şeyler yapıyorum ekip biçiyoruz çiftçiyiz bahçemiz var boş işlerle uğraşamam herkesin işi gücü var yani ne oldu da bu kadar değiştiler ya da hep mi böylelerdi fazla giremedim çünkü bir hayatımız bir düzenimiz var hepimizin ben dünkü bana karşı yazdığı üslubu yanlış buldum tercih yapmışlar bizleride almamışlar iyi ki de almamışlar birbirinden şüphe eden birbirine üslupsuzca davrananlar ben zaten olmam istememde

Bende aynımodayim vala dünden beri isinamiyorum.ya keske kendi gelse yanıma yatsa

Günaydınistanbulda mısınız
Dün haberlerde kar yağışı oldu diy egösteriyordu yüksek yerlerde
Ki buralarda biranda soğudu daha dün yazlık giyiyorduk
Ay yok ne İstanbul’u Antalyadayım. Biz karı görmeden donan kesimiz. Daha kışlık bile çıkarmamıştık hiç. Klima battaniye mode on.

Zaten ona sinirlendim önce o uzun mesajı atmış sonra da saçma sapan cümleler okurken delirdim yani bu gücü bu uslup eklailigini bu egoyu insanalara ne veriyor anlamıyorum dolma da toplayabilirsin tuavelete temizleyebiliriz bunun hiç bir kötü yanı yok ben ne öğretmenim ne doktorum ne de bı mesleğim var kizlar ikinci çocuğum yaşımda küçük herşeyi de bilmiyorum çok bilmişlik taslayamam ama herşeyden önce bı insanın kalbini kirmanin ne kadar kötü birşey olduğunu biliyorum burda hepimiz birbirimize uzaktan da olsa destek oluyoruz inanın bazılarınizin imsini bile bilmiyorum çünkü amacı beli gurubun her gün de yazmak zorunda değiliz işlerimiz var evlerimiz bazılarınizin çocuğu var sorumluluklar izin vermez zaten burda boş şeyler peşinde koşmaya ama bazı insanlarda kendini böyle tatmin ediyor heralde kimse kimsenin bağ kurmasına gurup kurmasına birşey demedi zaten bu onlar kendi tercih meselesi şimdi sonuçlarına katlansilar ki katlaniyorlarda zaten o yüzden önümüze bakalım biz dolmamizi toplayalım

Aynen öyle

Ben de kara kara düşünmeye başladım bebişim bu havada üşümez mi diye

Ben de kara kara düşünmeye başladım bebişim bu havada üşümez mi diye
Kışın bebekler daha iyi bakliyor sanki canım iyice sarsan falan hiç hasta olmaz ben kızımı öyle yaptımbide anne sütü bence en önemlisi dünde eşimle konustuk bağışıklığı güçlüydü yani mamaha geçer geçmez hasta olmaya başladı hiç hasta olmadı oda kiş bebegiyidi bu tam kışın ortasina denk geldi ama olsundu

Dolma toplamayı ayıp görüp güyaa seni küçük düşürmüş oldu kendince
Ama saçmaladı yapılan hiçbir işten utanılmaz bu kişinin ne kadar eksik yanlarının olduğunu açıkca gösteriyor
Gerçekten bende şok oldum okuyunca çingene kavgası gibi
Ben baştan dedim ilkokul seviyesi bu iş diyeee ama çocuklar bile bunu yapmıyor

Ben de kendimi bebeği soğuk değil sıcak hasta eder sözüyle ikna etmeye çalışıyorum.

mutluanne2779
Ayrıca onun adı dolma değil dolma pişirilmiş hali değil mi kizlar daha dolmanin ne olduğunu bilmiyor kafama takıldı vala
Biber ve patlıcan ekip biçiyoruz şu anda bahçe bozum zamanı canım kurutmalık deriz ben antepliyim bu taraflarda çok yapılır kurutma biber kabak patlıcan domates fasulye kışlık ne lazımsa ekeriz toplarız salça toz biber yaparız turşu yaparız yaptık şimdi bahçemiz bozduk buğday ekeceğiz inşallah yani demem o ki en azından ben faydalı bir şeylerle uğraşıyorum ayıp bir şey yapmıyor boş işlede uğraşmıyorum herkesin bir hayatı bir düzeni var güya beni aşağılayacak bir sürü çiftçi emekçi kadın var tek değilim değiliz yani ben şu an iki kızımla ilgileniyorum bir de ev işi bahçe işleri yani yetişemiyorum bazen.oğlumu kucağıma alıcağım günü bekliyorum sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…