2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gitmiştim, gitmiskende doktora sordum hocam bogazimda kuruluk oldu sanki hasta olucam bebege nebiluzator almistm onu nasıl kullanabilirim diye, çok güldü anneler zıbın alir kiyafet alir daha doğmadan hasta olmadan nebulizator alınır mi şimdi doktor grubumuz var oraya yazicam fln dedi cvpta icine sadece su koyarak kullanabilirsin oldu

Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Çok sevindim güzel bir doğum olmuş

Ben de her gun disari cikaririm diye dusunuyordum.Iki gundur olan sogukla birlikte zor cikaririm diye dusunmeue basladim Astronot mont aldim bi tane ama kendim montla usudum.Minigimi yeterince isitir mi bilemedim.
Ben de evde kapansın istemiyorum her gün bir yürüyüş yaparız diye düşünüyordum ama şu hava beni bile üşüttü ondan korktum. Yoksa evin içinde zaten üşümez

Benim sağlık ocağındaki doktorumla aram iyi de ebeyle iletişimim çok zayıf ya. Kadın beni gördükçe bir tansiyon kilo baktırabildi o kadar. Aşı için aradı onu da orda olmamıştım. Burda yazıyorsunuz doğum eğitimi, doğumdan sonra şu zaman gel, nst - ultrason bakan bile varmış. Ben şaşıyorum. Gidip kendimi mi göstersem bi acaba

Evet antebin kuruluğu çok güzel oluyor
Bizde yakınız antebe kuruluğuda ordan sipariş ediyoruz kayınvalidemle
Bizim gelinimizde antepli geçen haftada ordaydık

Kızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücem Kimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Canım Dalan granül aldım ben. Arınmıyor falan dedi diğer grupta bi arkadaş ama ben kokusuna bayıldım çocukluğuma götürdü beni zeytinyağ sabunu kokusu bebeğim alerjik olmazsa zaten sorun etmiyorum çok fazla da takıntılı olmak istemiyorum herşeye. İçinden çıkamıyorum bi yerden sonra

Yıkama işlemlerini bitirebildin mi
Yarısı bıttı 3 makıne yıkandı sımdıye kadar, kurutma makınesı kucultur dıye asıyorum mecburen o da 1 gunde kuruyo, mecbur onun kurumasını beklıyorum gıdıp gıdıp kurutmalıgı sevıyoruz ya esımle, hersey mınnacık
Benim mobilyalarım çrş günü geliyor canım ütü toparlama işini o güne bırakıyorum. Şimdilik yıkama asma evresindeyim
Benım de bu hafta gelecek ınsallah, ama gun bılmıyorum, zıbınları utuleyıp organızerlere yerlestırcem, dolap gelınce de hooop dolaba
Ben de şimdi saglık ocagından geldım ıgne yaptrdım, dondum resmen, dün kar atıstırmıstı buraya da, fecı ayaz var.. Bebek durabıldıgı kadar dursun ıcerde walla

İyi sen benden önce doğurcaksın 32+2 deyim ben de. Hastane hakkındaki havadisleri alırım senden, uygulamaları nasıl vs Normal mi düşünüyorsun
Evet normal düşünüyorum. Doktorumla da öyle konuştuk hep (Mustafa hoca) haftaya çatı muayenesi var bakalım bir sorun yoksa ona göre şekillencez. Tabii ben sonlara doğru yan çizmezsem Doktoruma kendimden daha çok güveniyorum bu süreçte ebelerin de enerjisi içime çok sindi. Gerisini yaşayarak göreceğiz

Yaaa sevilmez mi minik minik ütülemesi zor ama olsun

Benim mobilyalarım çrş günü geliyor canım ütü toparlama işini o güne bırakıyorum. Şimdilik yıkama asma evresindeyim
Benimde bugün çok şükür gelecek reels çekicem inşallah odayı yerleştirirken falan anı kalsın kardeşim çok güzel video editliyor ona güveniyorum

34+5 canım. İlk kızımda da böyle son zamanlarda yükselmeye başlamıştı onu 38+3 de doğurdum inşallah bu da 38 e kadar dayanır tansiyon işi iyice abartmaz
İdrar tahlili en son ne zaman yaptırdın? Geçen sefer 39’a kadar gelmişsin maşallah. İnşallah bu sefer de öyle olur.
Bu hamileliğinde ne zaman tansiyonun yükselmeye başladı?

Ben o hastanede değilim normalde ebeleri tanımıyorum ama doğumum orda olacak. Umarım her şey yolunda gider Şu çatı muayenesini keşke yapmasalar

Ben de kuruduktan sonra nasıl muhafaza edicem derdindeyim. Organizerleri daha yıkamadım. Yıkasam da hepsini almz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…