- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.841
Ben de her gun disari cikaririm diye dusunuyordum.Iki gundur olan sogukla birlikte zor cikaririm diye dusunmeue basladimBen de kara kara düşünmeye başladım bebişim bu havada üşümez mi diye
32+3oldu canım, bu haftasonuna hepsını bıtrımıs olurum ınsallah, alacak eksık kalmadı sukurKuşum kaç haftalık oldun sen, geç kalmadın mı kız yap bir an önce
Ben deMedstar Topçular inşallah
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Çok sevindim güzel bir doğum olmuşMerhaba hanımlar.
Daha önce yazmıştım gelişim durmuş diye
Ben sezaryen ile doğum yaptım 36+1 de
2400 Gr doğdu.
Ödem gidince 2190 şuan.
Sütüm 2&3 gün sonra geldi. Bol su içmek ve en önemlisi ılık sıcak su ile duş hızlandırdı bence doktorum süt arttırıcı yazmsti onu da kullanıyorum.
Kıyafetlerin hepsi küçük oldu tabi ama katlayarak falan bir şekilde kullanılıyor.
Biz operasyon sonrası taburcu olduk çok kötü senaryolar üretmiştir ama çok çok şükür olmadı.
Allah herkese güzel , sağlıklı doğum nasip etsin.
Dualarım sizlerle.
Ben de evde kapansın istemiyorum her gün bir yürüyüş yaparız diye düşünüyordum ama şu hava beni bile üşüttü ondan korktum. Yoksa evin içinde zaten üşümezBen de her gun disari cikaririm diye dusunuyordum.Iki gundur olan sogukla birlikte zor cikaririm diye dusunmeue basladimAstronot mont aldim bi tane ama kendim montla usudum.Minigimi yeterince isitir mi bilemedim.
Benim sağlık ocağındaki doktorumla aram iyi de ebeyle iletişimim çok zayıf ya. Kadın beni gördükçe bir tansiyon kilo baktırabildi o kadar. Aşı için aradı onu da orda olmamıştım. Burda yazıyorsunuz doğum eğitimi, doğumdan sonra şu zaman gel, nst - ultrason bakan bile varmış. Ben şaşıyorum. Gidip kendimi mi göstersem bi acabaGünaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gitmiştim, gitmiskende doktora sordum hocam bogazimda kuruluk oldu sanki hasta olucam bebege nebiluzator almistm onu nasıl kullanabilirim diye, çok güldüanneler zıbın alir kiyafet alir daha doğmadan hasta olmadan nebulizator alınır mi şimdi doktor grubumuz var oraya yazicam fln dedi cvpta icine sadece su koyarak kullanabilirsin oldu
Evet antebin kuruluğu çok güzel oluyorBiber ve patlıcan ekip biçiyoruz şu anda bahçe bozum zamanı canım kurutmalık deriz ben antepliyim bu taraflarda çok yapılır kurutma biber kabak patlıcan domates fasulye kışlık ne lazımsa ekeriz toplarız salça toz biber yaparız turşu yaparız yaptık şimdi bahçemiz bozduk buğday ekeceğiz inşallah yani demem o ki en azından ben faydalı bir şeylerle uğraşıyorum ayıp bir şey yapmıyor boş işlede uğraşmıyorum herkesin bir hayatı bir düzeni var güya beni aşağılayacak bir sürü çiftçi emekçi kadın var tek değilim değiliz yani ben şu an iki kızımla ilgileniyorum bir de ev işi bahçe işleri yani yetişemiyorum bazen.oğlumu kucağıma alıcağım günü bekliyorum sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Canım Dalan granül aldım ben. Arınmıyor falan dedi diğer grupta bi arkadaş ama ben kokusuna bayıldım çocukluğuma götürdü beni zeytinyağ sabunu kokusuKızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücemKimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Yarısı bıttı 3 makıne yıkandı sımdıye kadar, kurutma makınesı kucultur dıye asıyorum mecburen o da 1 gunde kuruyo, mecbur onun kurumasını beklıyorumYıkama işlemlerini bitirebildin mi
Benım de bu hafta gelecek ınsallah, ama gun bılmıyorum, zıbınları utuleyıp organızerlere yerlestırcem, dolap gelınce de hooop dolabaBenim mobilyalarım çrş günü geliyor canım ütü toparlama işini o güne bırakıyorum. Şimdilik yıkama asma evresindeyim
Ben de şimdi saglık ocagından geldım ıgne yaptrdım, dondum resmen, dün kar atıstırmıstı buraya da, fecı ayaz var.. Bebek durabıldıgı kadar dursun ıcerde wallaGünaydın canım anneler
Resmen her yerde kar soğuğu var ve bu benim enerjimi aşırı düşürüyor. Bebiş gelmek istese şurdan şuraya kılımı kıpırdatacak hâlim yok resmen o da kendi gelsin yanıma yatsın modundayım.
35+5 mişizBen dekaçıncı haftandasın?
İyi sen benden önce doğurcaksın35+5 mişizBen dün 34+5 yazmışım kendimi hala bir hafta geride sanıyorum
Evet normal düşünüyorum. Doktorumla da öyle konuştuk hep (Mustafa hoca) haftaya çatı muayenesi var bakalım bir sorun yoksa ona göre şekillencez. Tabii ben sonlara doğru yan çizmezsemİyi sen benden önce doğurcaksın32+2 deyim ben de. Hastane hakkındaki havadisleri alırım senden, uygulamaları nasıl vs Normal mi düşünüyorsun
Yaaa sevilmez mi minik minik ütülemesi zor ama olsunYarısı bıttı 3 makıne yıkandı sımdıye kadar, kurutma makınesı kucultur dıye asıyorum mecburen o da 1 gunde kuruyo, mecbur onun kurumasını beklıyorumgıdıp gıdıp kurutmalıgı sevıyoruz ya esımle, hersey mınnacık
Benım de bu hafta gelecek ınsallah, ama gun bılmıyorum, zıbınları utuleyıp organızerlere yerlestırcem, dolap gelınce de hooop dolaba
Ben de şimdi saglık ocagından geldım ıgne yaptrdım, dondum resmen, dün kar atıstırmıstı buraya da, fecı ayaz var.. Bebek durabıldıgı kadar dursun ıcerde walla
Benimde bugün çok şükür gelecek reels çekicem inşallahBenim mobilyalarım çrş günü geliyor canım ütü toparlama işini o güne bırakıyorum. Şimdilik yıkama asma evresindeyim
İdrar tahlili en son ne zaman yaptırdın? Geçen sefer 39’a kadar gelmişsin maşallah. İnşallah bu sefer de öyle olur.34+5 canım. İlk kızımda da böyle son zamanlarda yükselmeye başlamıştı onu 38+3 de doğurdum inşallah bu da 38 e kadar dayanır tansiyon işi iyice abartmaz
Biz 37’de belirlemiştik. Doktor hastaneyi arayıp gün almıştı. Normalde muayenehanede çalışıyor. Ama sonra 3 gün sonra acilden girdim ben. 36-37 gibi netleşiyor.Sezaryen günleri 38 gibi mi belli oluyor
Ben o hastanede değilim normalde ebeleri tanımıyorum ama doğumum orda olacak. Umarım her şey yolunda giderEvet normal düşünüyorum. Doktorumla da öyle konuştuk hep (Mustafa hoca) haftaya çatı muayenesi var bakalım bir sorun yoksa ona göre şekillencez. Tabii ben sonlara doğru yan çizmezsemDoktoruma kendimden daha çok güveniyorum bu süreçte ebelerin de enerjisi içime çok sindi. Gerisini yaşayarak göreceğiz
Yaa biz göremicez amaBenimde bugün çok şükür gelecek reels çekicem inşallahodayı yerleştirirken falan anı kalsın kardeşim çok güzel video editliyor ona güveniyorum
Ben de kuruduktan sonra nasıl muhafaza edicem derdindeyim. Organizerleri daha yıkamadım. Yıkasam da hepsini almzYarısı bıttı 3 makıne yıkandı sımdıye kadar, kurutma makınesı kucultur dıye asıyorum mecburen o da 1 gunde kuruyo, mecbur onun kurumasını beklıyorumgıdıp gıdıp kurutmalıgı sevıyoruz ya esımle, hersey mınnacık
Benım de bu hafta gelecek ınsallah, ama gun bılmıyorum, zıbınları utuleyıp organızerlere yerlestırcem, dolap gelınce de hooop dolaba
Ben de şimdi saglık ocagından geldım ıgne yaptrdım, dondum resmen, dün kar atıstırmıstı buraya da, fecı ayaz var.. Bebek durabıldıgı kadar dursun ıcerde walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?