2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben o hastanede değilim normalde ebeleri tanımıyorum ama doğumum orda olacak. Umarım her şey yolunda gider Şu çatı muayenesini keşke yapmasalar
Düşüncesi biraz geriyor ama çözümü rahat olmak heralde çünkü her iki doğum şeklinde de daha fazlasını yapacaklar birinde hissetmesen de sonda takılıyor diğerinde zaten tüm işlem orda gerçekleşecek çatı için saniyelik diyorlar

herkese günaydın kaç gündür hastayım girip yazamadım umarım herkes iyidir bebişler iyidir Bişeyi merak ediyorum benim ilk doğumum normal olmuştu şimdi ikinci de normal olcak bi aksilik olmazsa bana çatı muaynesine gerek var mı biliyomusunuz

Evet şimdi git kaynaş ne kaybedersin ki ben eve de yakın herhangi bir sorunda ilk oraya giderim rahatlığı yetiyor bana, çocuğun kilosu ölçülecek devamli aşısı fln derken iyi olur kaynaşsan

Bu arada bende İzmir den bildiriyorum hava aşırı soğuk kalktım sabah kombiyi açtım üstümdeki inceydi şimdide karnım ağrıyor Ne olduysa odamın yarısı yerden yanmıyor sanki bi bu eksikti bugün mobilyam gelecek zaten anneler var bana iş yok ama tez yazıyorum bitirmem lazım çoçuklar doğunca sittin sene bitiremem hava soğuk ev daha ısınamadı canım istemiyor neyse herzamanki gibi bügünde yatayım dizi izleyim

36+5’im bugun tam. 38 hafta civarında olacak doğum kısmetse

Ben 38’i geçtim.Hiç dogurcakmisim gibi gelmiyor ama daha valizimi kapamadim agzi acik bekliyor 40 haftayi gececekmisim gibi hissediyorum

Ben o hastanede değilim normalde ebeleri tanımıyorum ama doğumum orda olacak. Umarım her şey yolunda gider Şu çatı muayenesini keşke yapmasalar

Hiiiiiic endiselencek bisi yok,5 dakika suruyor sadece.

Herkese günaydın hanimlar bugun bende ütüye başlayacağım inşallah kolaylıklar diliyorum herkese ayrıca grupta yaşananlari tamamını olmasada okumaya çalıştım gerçekten kadınlar dayanışmada olmalı birbirimize destek olmalı dedikçe bir kadının işi ve emeği üzerinden aşağılanmaya çalışılması beni çok üzdü yaşadığımız dünyada bir kadının üretmesi çalışma hayatında aktif olması kendi ayakları üzerinde durması en gurur verici şey yapılan çirkin konuşma tarzı için arkadaş adına ben utandım gerçekten çok yazık bu ne cahillik hadsizliktir hayatımda gördüğüm en ezik ve varoş üslup ne yazıkki

Bende normal doğum istiyorum
İnşallah başarabiliriz
2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…