- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.861
Düşüncesi biraz geriyor ama çözümü rahat olmak heralde çünkü her iki doğum şeklinde de daha fazlasını yapacaklarBen o hastanede değilim normalde ebeleri tanımıyorum ama doğumum orda olacak. Umarım her şey yolunda giderŞu çatı muayenesini keşke yapmasalar
Aklıma şey geldi. Goradaki sucuk ağacı.mutluanne2779
Ayrıca onun adı dolma değil dolma pişirilmiş hali değil mi kizlardaha dolmanin ne olduğunu bilmiyor kafama takıldı vala
Evet şimdi git kaynaş ne kaybedersin ki ben eve de yakın herhangi bir sorunda ilk oraya giderim rahatlığı yetiyor bana, çocuğun kilosu ölçülecek devamli aşısı fln derken iyi olur kaynaşsanBenim sağlık ocağındaki doktorumla aram iyi de ebeyle iletişimim çok zayıf ya. Kadın beni gördükçe bir tansiyon kilo baktırabildi o kadar. Aşı için aradı onu da orda olmamıştım. Burda yazıyorsunuz doğum eğitimi, doğumdan sonra şu zaman gel, nst - ultrason bakan bile varmış. Ben şaşıyorum. Gidip kendimi mi göstersem bi acaba
Hastaneye götüreceğin valizin içinde muhafaza edebilirsin ben ilk yıkadıklarımı öyle muhafaza edip gardırop gelince ütüleme işine girişmiştim.Ben de kuruduktan sonra nasıl muhafaza edicem derdindeyim. Organizerleri daha yıkamadım. Yıkasam da hepsini almz
36+5’im bugun tam. 38 hafta civarında olacak doğum kısmetseBenim de yarın belli olacak kaç haftalıksın şu an ben yarın 36+0 oluyorum
Hurca koy canım katlayıp, ben battaneıyelerı oyle yaptım, kapattım hurcu toz olmaz o sekıldeBen de kuruduktan sonra nasıl muhafaza edicem derdindeyim. Organizerleri daha yıkamadım. Yıkasam da hepsini almz
Ben gonderdım bugun okula dılekce ıle, cuma basladı benım deBir iki mesaja cevap yazayım, sonra günaydın derim dedim.
Günaydın güzel bir gün olsun.
Bugün 32 hafta çalışamaz raporum başlıyor
Valizi temizlediniz mi?Hastaneye götüreceğin valizin içinde muhafaza edebilirsin ben ilk yıkadıklarımı öyle muhafaza edip gardırop gelince ütüleme işine girişmiştim.
Çok mantıklıymışHastaneye götüreceğin valizin içinde muhafaza edebilirsin ben ilk yıkadıklarımı öyle muhafaza edip gardırop gelince ütüleme işine girişmiştim.
Valizin içini islak mendille şöyle bi aldim tozu gitsin diye, ama yıkadıgim çamaşırları iyice kurumasindan emin oldum valizde uzun zaman bekleyebilir kokmasin diyeValizi temizlediniz mi?
Evet iç dış sildik onu da evde henüz temizlik yapmamıştık o ara dışarda toz olmasın diye temiz bir hurçla bohça misali valizde beklettik bir üç dört gün kadar o süreçte gardırop geldi biz evin temizliğini hallettik mis gibi çıkartıp ütüleyip yerleştirdikValizi temizlediniz mi?
36+5’im bugun tam. 38 hafta civarında olacak doğum kısmetse
Ben o hastanede değilim normalde ebeleri tanımıyorum ama doğumum orda olacak. Umarım her şey yolunda giderŞu çatı muayenesini keşke yapmasalar
Çok az kalmış seninnn normal doğummu bekliyorsuun
Ben 38’i geçtim.Hiç dogurcakmis gibi gelmiyor ama daha valizimi kapamadim agzi acik bekliyor40 haftayi gececekmisim gibi hissediyorum
Hiiiiiic endiselencek bisi yok,5 dakika suruyor sadece.
Çok az kalmış seninnn normal doğummu bekliyorsuun
Bende normal doğum istiyorumEvet,ben vajinal dogum istiyorum.Su an icin engel bir durum yok ama hic belli olmuyor.Bebek nasil gelmek isterse oyle geliyor en sonunda
2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuzBende normal doğum istiyorum
İnşallah başarabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?