2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuz
Ağrıya karşı dayanaklılığım çok az
Biraz beni bu endişelendiriyor
İğneden bile korkuyorum

2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuz
normal doğum için bebek kilosı kaç olmalı peki? 35+4 üm ben oğlum 50 cm - 3000 gram civarı.. bir arkadaşım böyle giderse sezeyan olur dedi kafam karıştı iyice..

Ee şimdi beni çağırdılar ben gitmedim bende onları seçmemiş oluyorum? Bu durumda bende onlardan mı üstünüm, tövbe estağfurullah Allah akıl fikir versin koca kadınlar uğraştıkları şeye bak
Kız daha ne istiyorsun açılma tam olmuş bir kaç saatte doğum olmuş hastanede değil kocanın yanında beklemişsin şaka bir yana olabilir kuşum belki tetiklemiştir
Benim anlamadığım eksik liste verildiğini iddia ediyorlar o yüzden içlerinden biri olduğuna inanmıyorlar r
Valla bilmiyorum telepatik güçlerimizle wp listesine ulaştık herhalde
32+3oldu canım, bu haftasonuna hepsını bıtrımıs olurum ınsallah, alacak eksık kalmadı sukur
Oy maşallah

Benim anlamadığım eksik liste verildiğini iddia ediyorlar o yüzden içlerinden biri olduğuna inanmıyorlar.

Bu konuda çok mesaj geliyor hep bir daha yazmayacağım diyorum ama çok yoğun mesaj alınca aynı soru gelince buradan yazayım.

İlk olarak bu liste daha dün verilmedi dedikleri gibi site bakıma girip aktif olduğu günün sonrasında ki günler oldu bu ve devam etti.
Yani yeni değil, parça parça geldi

Neden listede ki herkes yasaklı değil sorusunun cevabı ise bana verilen liste lay lay lom yazılmış bir liste mesela neden d_g_g ilk atılmadı demişiler çünkü bunun adı dgg hatta d_gg verilmiş bu üye kim bulamadım. Kullanıcıyı aratırken tüm harfler boşluklar veya alt çizgi tam olmalı. Bana verilen isimlerden hala sitede olanlar yok mu var ama kim onlar bulamıyorum bunun sebebi de isimlerinin yanlış yazılması. Lütfen artık önünüze bakın 3 üyenin haksız yere günahına giriyorlar beddua ettirmesinler.

İspiyonlayan neden açıklanmıyor KVKK dersem anlarsınız.

Son kez rica ediyorum cevap hakları yok onlar hakkında yazmayın Toplam: 39 (17 üye, 22 ziyaretçi) siteden hala çıkamadılar. Üsluplarını dünkü mesajda ortaya koydular. Lütfen muhatap alıp ta havaya sokmayın şu garipleri. Herkes yerinde mutlu olsun. Bir kişi de demiyor ki yaptıkalrı site kuralları gereği yasak gelip konuyu nereye çekiyorlar. Hırsızın hiç mi suçu yok?

Lütfen artık bu konu kapansın, bir çok üyeden de bu sohbetleri okumak istemiyoruz lütfen müdahale edin mesajı geliyor lütfen yeter.

Son düzenleme:

Ben 38’i geçtim.Hiç dogurcakmisim gibi gelmiyor ama daha valizimi kapamadim agzi acik bekliyor 40 haftayi gececekmisim gibi hissediyorum

Hiiiiiic endiselencek bisi yok,5 dakika suruyor sadece.
Biz 2 gün önce arabaya indirdik valizi ve puseti. Daha önce gece yarısı 2 defa hastaneye gittiğimiz için artık hazır olmak istedik ani bir duruma karşı.. ama umarım planlı şekilde ilerleriz

Bu dogru sekilde ikinmak icin onerileriniz var mi
Beni bu bilmemezlik korkutuyor.
Merhaba kızlar herkese güzel bir gün diliyorum Takı yastığı, kapı süsüne bir türlü karar veremedim var mı önerisi olacak?

Az vakit kalmis.O yuzden bence sizin icin hizli gonderiyor olmalari da onemli.BaykusCraft var İnstagramda ben oraya yaptirmadim ama sorduklarim arasinda en hizli gonderen burasiydi bi bakabilirsiniz Ben kapi susumu 25 gun bekledim tahmin ettigimden uzun suruyomus bu isler.Taki yastigi da yaptirmadim.

Okudum yazdigini, onun üslubunu ben beğenmiyordum, hamile herhalde psikolojisi bozuk o yüzden böyledir diyodum ama değilmiş… Boşver, onun yazdıklarına takılma, keşke herkes alın teriyle, namusuyla, emeğiyle üretken olup bişiler yapsa…

normal doğum için bebek kilosı kaç olmalı peki? 35+4 üm ben oğlum 50 cm - 3000 gram civarı.. bir arkadaşım böyle giderse sezeyan olur dedi kafam karıştı iyice..
Hayır bu doğru değil 4 kiloyla normal doğum yapan bile var bebek nasıl gelmek isterse pozisyonu önemli kordon dolanması vs harici bir sorun yoksa doktorunuz da engel yok diyorsa normal doğum yapabilirsiniz

Valla hıc gulecegım yoktu, gelıp burda estıler gürlediler iftira attılar bıze, hadı bakalım arayıp dursunlar ıclerındekı ıspıyoncuyu eksık lıstenın mantıgı buymus demek kı..

Zan altında kalmak gerçekten kötü. Bu konuyu kapatıyorum ben de artık. Herkesın kendı tercıhı. Herkes ıstedıgı yerde mutlu olsun, yıne de herkese saglıklı dogumlar dılıyorum. Cok sevdıgım arkadaslar da vardı o grubun ıcınde, sadece ona uzuldum, ama gordum kı kımse 3 5 ayda dost olmuyormus, hemen harcandık..

Bu konu benım ıcın tamamen kapanmıstır. Artık bebegım ve dogumuma odaklanmak ıstıyorum

Affedersin hani sancının en fazla olduğu anda büyük tuvaletini yapar gibi bir his olursa açılmanda 10 cm se nefes kontrolü ve ıkınmayla yapabilirsiniz her kadın için özeldir doğum sezertan normal doğum farketmez inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…