- 11 Haziran 2021
- 86
- 169
- 43
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.881
Ağrıya karşı dayanaklılığım çok az2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuz
normal doğum için bebek kilosı kaç olmalı peki? 35+4 üm ben oğlum 50 cm - 3000 gram civarı.. bir arkadaşım böyle giderse sezeyan olur dedi kafam karıştı iyice..2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuz
instagramda bir sayfadan almıştım ben bugün yarın gelecek kargoda şu an.. ışıklı bulutlu kapı süsü tercih ettimMerhaba kızlar herkese güzel bir gün diliyorumTakı yastığı, kapı süsüne bir türlü karar veremedim var mı önerisi olacak?
Ee şimdi beni çağırdılar ben gitmedim bende onları seçmemiş oluyorum? Bu durumda bende onlardan mı üstünüm, tövbe estağfurullahYıkama işlemlerini bitirebildin mi
Dünkü konuşmalardan sonra burda kalan hiçkimse bu aşağılık hareketi yapmaz ama onların üslubun da ki herkesten şüphe ederim maalesef ben
Ha burdada çirkin konuşan biri olsaydı
Onada şüpheyle yaklaşabilirdik
Ama seçmişler ya canım geleceği görmüşler sankim
Kız daha ne istiyorsun açılma tam olmuş bir kaç saatte doğum olmuş hastanede değil kocanın yanında beklemişsinEvet canım normal dogumdu ilk doğumundan bahsediyorum ilk aylar herşey normaldi o zaman korunmasız devam etmiştik 7 ayda ilişkiden sonra agirilarim oluyordu bıraktık ama bunda öyle bı sıkıntı olmadı tabi herkeste aynı olmayabilir belirtiyorum doktora sormak daha faydalı olur
Kız bende risk var mı yok mu onu ilk gebelikte bilmiyordumbı benim suçum ama yukarda da dedim yani herşey noramldi 7 aya kadar ama sonra her ilisikden sonra aşırı derece de karin ağrısı yaşıyordum korunduk sonra o malum gece oldu o gece dogurdum tam net o yaptı demem oncesinde bel agirilarim da vardı ama ondan bı iki saaat sonra feci doğum sancıları başladı ve sabah 5 te dogum yaptım hastaneye gittiğimde acilmam tam olmuştu doğum başlamıştı
Ay o bende de var bide sağ gogsumun altı kaburgam iki gündür aşırı yanıyor ve birzey dayanmış gibi ayak falan var heralde acidan öldük
Ben mesaj atıldığı gibi baktım ama birşey hatırlamıyorum boş ver canım Allah herkesin gönlüne göre verir
Valla bilmiyorum telepatik güçlerimizle wp listesine ulaştık herhaldeBenim anlamadığım eksik liste verildiğini iddia ediyorlar o yüzden içlerinden biri olduğuna inanmıyorlar r
Oy maşallah32+3oldu canım, bu haftasonuna hepsını bıtrımıs olurum ınsallah, alacak eksık kalmadı sukur
Benim anlamadığım eksik liste verildiğini iddia ediyorlar o yüzden içlerinden biri olduğuna inanmıyorlar.
Biz 2 gün önce arabaya indirdik valizi ve puseti. Daha önce gece yarısı 2 defa hastaneye gittiğimiz için artık hazır olmak istedik ani bir duruma karşı.. ama umarım planlı şekilde ilerleriz
Ben 38’i geçtim.Hiç dogurcakmisim gibi gelmiyor ama daha valizimi kapamadim agzi acik bekliyor40 haftayi gececekmisim gibi hissediyorum
Hiiiiiic endiselencek bisi yok,5 dakika suruyor sadece.
Bu dogru sekilde ikinmak icin onerileriniz var mi2 kızımıda normal doğurdum emin ol tek önemli olan doğru zamanda doğru şekilde ıkınmak gerisi ebeye doktora kalıyor fazla stres yapmayın inşallah kokusunu içine çekince unutuyorsunuz
Merhaba kızlar herkese güzel bir gün diliyorumTakı yastığı, kapı süsüne bir türlü karar veremedim var mı önerisi olacak?
Okudum yazdigini, onun üslubunu ben beğenmiyordum, hamile herhalde psikolojisi bozuk o yüzden böyledir diyodum ama değilmiş… Boşver, onun yazdıklarına takılma, keşke herkes alın teriyle, namusuyla, emeğiyle üretken olup bişiler yapsa…Üslûpları yok birde bir tanesi var gamzemi ne dün beni aşağılamaya çalıştı sen git dolma topla diyor en azından ben faydalı bir şeyler yapıyorum ekip biçiyoruz çiftçiyiz bahçemiz var boş işlerle uğraşamam herkesin işi gücü var yani ne oldu da bu kadar değiştiler ya da hep mi böylelerdi fazla giremedim çünkü bir hayatımız bir düzenimiz var hepimizin ben dünkü bana karşı yazdığı üslubu yanlış buldum tercih yapmışlar bizleride almamışlar iyi ki de almamışlar birbirinden şüphe eden birbirine üslupsuzca davrananlar ben zaten olmam istememde
Hayır bu doğru değil 4 kiloyla normal doğum yapan bile var bebek nasıl gelmek isterse pozisyonu önemli kordon dolanması vs harici bir sorun yoksa doktorunuz da engel yok diyorsa normal doğum yapabilirsiniznormal doğum için bebek kilosı kaç olmalı peki? 35+4 üm ben oğlum 50 cm - 3000 gram civarı.. bir arkadaşım böyle giderse sezeyan olur dedi kafam karıştı iyice..
Valla hıc gulecegım yoktu, gelıp burda estıler gürlediler iftira attılar bıze, hadı bakalım arayıp dursunlar ıclerındekı ıspıyoncuyu eksık lıstenın mantıgı buymus demek kı..Bu konuda çok mesaj geliyor hep bir daha yazmayacağım diyorum ama çok yoğun mesaj alınca aynı soru gelince buradan yazayım.
İlk olarak bu liste daha dün verilmedi dedikleri gibi site bakıma girip aktif olduğu günün sonrasında ki günler oldu bu ve devam etti.
Yani yeni değil, parça parça geldi
Neden listede ki herkes yasaklı değil sorusunun cevabı ise bana verilen liste lay lay lom yazılmış bir liste mesela neden d_g_g ilk atılmadı demişiler çünkü bunun adı dgg hatta d_gg verilmiş bu üye kim bulamadım. Kullanıcıyı aratırken tüm harfler boşluklar veya alt çizgi tam olmalı. Bana verilen isimlerden hala sitede olanlar yok mu var ama kim onlar bulamıyorum bunun sebebi de isimlerinin yanlış yazılması. Lütfen artık önünüze bakın 3 üyenin haksız yere günahına giriyorlar beddua ettirmesinler.
İspiyonlayan neden açıklanmıyor KVKK dersem anlarsınız.
Son kez rica ediyorum cevap hakları yok onlar hakkında yazmayın Toplam: 39 (17 üye, 22 ziyaretçi) siteden hala çıkamadılar. Üsluplarını dünkü mesajda ortaya koydular. Lütfen muhatap alıp ta havaya sokmayın şu garipleri. Herkes yerinde mutlu olsun. Bir kişi de demiyor ki yaptıkalrı site kuralları gereği yasak gelip konuyu nereye çekiyorlar. Hırsızın hiç mi suçu yok?
Lütfen artık bu konu kapansın, bir çok üyeden de bu sohbetleri okumak istemiyoruz lütfen müdahale edin mesajı geliyor lütfen yeter.
Affedersin hani sancının en fazla olduğu anda büyük tuvaletini yapar gibi bir his olursa açılmanda 10 cm se nefes kontrolü ve ıkınmayla yapabilirsiniz her kadın için özeldir doğum sezertan normal doğum farketmez inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizBu dogru sekilde ikinmak icin onerileriniz var mi
Beni bu bilmemezlik korkutuyor.
Az vakit kalmis.O yuzden bence sizin icin hizli gonderiyor olmalari da onemli.BaykusCraft var İnstagramda ben oraya yaptirmadim ama sorduklarim arasinda en hizli gonderen burasiydi bi bakabilirsinizBen kapi susumu 25 gun bekledim tahmin ettigimden uzun suruyomus bu isler.Taki yastigi da yaptirmadim.
Yarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dediŞimdi nasılsın
Haftanız guzel masallah, saglıkla kavusun bebegınızeYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Sagol canim bakalim 35 hafta doldu cok sukur insallah saglikla kucağıma alirimHaftanız guzel masallah, saglıkla kavusun bebegınıze
Sağlıkla gelsin inşallah çok geçmiş olsunYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Sagol canim benim cümlemizin insallahSağlıkla gelsin inşallah çok geçmiş olsun
Geçmiş olsuunYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Evet canim ilkim de acil sezaryen olmuştu sagsalim doğsun daGeçmiş olsuun
Sezaryen mi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?