- 30 Aralık 2019
- 1.225
- 2.002
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.901
Sagol canim benim insallahSağlıkla kucağına alırsın inşallahAllah yardımcın olsun canım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Akrepin son bebeği olacak aramızdaEvet canim ilkim de acil sezaryen olmuştu sagsalim doğsun da
Amin canim akrep olacak babasi gibi hep yay olsun istedim ama saglikli olması en önemlisi tabi yükselen le kurtarırız durumu yeter ki saglikli gelsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Akrepin son bebeği olacak aramızda
Ben yaptırdım instadan bi siteye bu hafta gelecek güzel olursa burdan atarımMerhaba kızlar herkese güzel bir gün diliyorumTakı yastığı, kapı süsüne bir türlü karar veremedim var mı önerisi olacak?
Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsinYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Sagol canimHayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
Bende ağrıya çok hassas im en ufak sancıyı bile hissediyorum ama bi şekilde Allah güç veriyor belkide yurtdisinda ölüm tehlikesi olana kadar sezaryen yapmıyorlar ondan da olabilir mecburuz yani ama sonu çok güzel hemen ayaklaniyorsunAğrıya karşı dayanaklılığım çok az
Biraz beni bu endişelendiriyor
İğneden bile korkuyorum
Kafan hiç karışmasın doktorlar 3800gr dedi 4600 gr dogdu ama sonucda dogdu yani bu sefer nasıl olur bilmiyorum biraz küçük gidiyor 4 haftam kaldı bu gebelikde iyi degildim anksiyete başladı çok kötü günler geçirdim çok kasilmalarim var bebekde bi baş aşağı bi baş yukarı bakalım inş normal olur yine ama doktor makat olsada normal yapabilirsin dedi büyük ihtimal makat olursa sezeryan derim herladenormal doğum için bebek kilosı kaç olmalı peki? 35+4 üm ben oğlum 50 cm - 3000 gram civarı.. bir arkadaşım böyle giderse sezeyan olur dedi kafam karıştı iyice..
Sizdemi normal doğum yaptınızBende ağrıya çok hassas im en ufak sancıyı bile hissediyorum ama bi şekilde Allah güç veriyor belkide yurtdisinda ölüm tehlikesi olana kadar sezaryen yapmıyorlar ondan da olabilir mecburuz yani ama sonu çok güzel hemen ayaklaniyorsun
Ben ilk 2001 yilinda 18 yaşında normal doğum yaptımSizdemi normal doğum yaptınız
Maşallah ya böyle şeyler duyunca cesaretleniyorum gerçekten
Çünkü yapan arkadaşlarım sen dayanamazsın çok nazlısın diyorlar
Aa ne güzelBen ilk 2001 yilinda 18 yaşında normal doğum yaptım
2020 yılında 4.normal doğum buda 5.supriz bebek oldu
Canım kocası öpünce yanakları kızaran bir arkadaşım vardı. Nazlılık derecesini söylüyorum. O bile iki kere normal doğum yaptı. Çocukları da topaç gibiydi. Şu prenses doğum dedikleri şeyden yapmış. Aklında olsun.Sizdemi normal doğum yaptınız
Maşallah ya böyle şeyler duyunca cesaretleniyorum gerçekten
Çünkü yapan arkadaşlarım sen dayanamazsın çok nazlısın diyorlar
Ya aynı yaştaymışız. Keşke ben de genç evlenseydim de bi sürü çocuğum olsaydıBen ilk 2001 yilinda 18 yaşında normal doğum yaptım
2020 yılında 4.normal doğum buda 5.supriz bebek oldu
Hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla alın kucağınızaYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Nst göre doktor 38+ larda alırız dedi ben 36. HaftadayımSezaryen günleri 38 gibi mi belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?