2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bugün okula gidip geldim. Göbeğimden arabayı zor kullandım. Geçen hafta yatak almıştık, evden çıkmadan o geldi. Akşam kurarız. Sonra geri sökeriz herhalde. Şimdi yer kaplamasın. Bi ara popomu kaldırırsam kızın dağınıklıklarını toplıycam. Bugünlük başka iş yok. Yemek de var dünden kalan.

Ağrıya karşı dayanaklılığım çok az
Biraz beni bu endişelendiriyor
İğneden bile korkuyorum
Bende ağrıya çok hassas im en ufak sancıyı bile hissediyorum ama bi şekilde Allah güç veriyor belkide yurtdisinda ölüm tehlikesi olana kadar sezaryen yapmıyorlar ondan da olabilir mecburuz yani ama sonu çok güzel hemen ayaklaniyorsun

normal doğum için bebek kilosı kaç olmalı peki? 35+4 üm ben oğlum 50 cm - 3000 gram civarı.. bir arkadaşım böyle giderse sezeyan olur dedi kafam karıştı iyice..
Kafan hiç karışmasın doktorlar 3800gr dedi 4600 gr dogdu ama sonucda dogdu yani bu sefer nasıl olur bilmiyorum biraz küçük gidiyor 4 haftam kaldı bu gebelikde iyi degildim anksiyete başladı çok kötü günler geçirdim çok kasilmalarim var bebekde bi baş aşağı bi baş yukarı bakalım inş normal olur yine ama doktor makat olsada normal yapabilirsin dedi büyük ihtimal makat olursa sezeryan derim herlade

Sizdemi normal doğum yaptınız
Maşallah ya böyle şeyler duyunca cesaretleniyorum gerçekten
Çünkü yapan arkadaşlarım sen dayanamazsın çok nazlısın diyorlar

Ben ilk 2001 yilinda 18 yaşında normal doğum yaptım
2020 yılında 4.normal doğum buda 5.supriz bebek oldu

Canım kocası öpünce yanakları kızaran bir arkadaşım vardı. Nazlılık derecesini söylüyorum. O bile iki kere normal doğum yaptı. Çocukları da topaç gibiydi. Şu prenses doğum dedikleri şeyden yapmış. Aklında olsun.

Ay süreler iyice azalmaya başladı
Sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişleri
Benim kontrolüm bir hafta sonra bakalım oğluşun keyfi nasıl çok merak ediyorum
Sağlık ocağına gideyim diyordum ya ebe aradı bugün doğurmadın dimi diye Yarın harici bir gün gel doğum öncesi tahlillerini yapalım hazır olsun dedi. Bizim sağlık ocağında ultrason vs yok heralde Hiç lafı geçmedi bu zamana kadar

Hoş geldin 37+0 la 38 doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…