- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.921
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz kucağınıza küveze girmeden evinize götürmek nasip olsunHoş geldin 37+0 la 38doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim
Benimde sezeryanla olacak bu 3.dogumum diger ikiside sezeryan olmustu. Benim safak son 8Kızlar kimler sezeryan doğum yapacak benim sezeryan olacak nasipse
İnşallah sağlıkla kavusursunuz minik aslan ileHoş geldin 37+0 la 38doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim
Haftan baya ilerlemişBenim de bugün kontrolüm vardı bebek iyice aşağıya inmiş, nst de pek parlak değil sancım çıktı biri 100e vurdugeneli 50 üstü, cuma tekrar çağırdı doktorum her an gelebilir dedi 3kg olmuş 37den sonra 40la küveze girme yüzdesi aynı cuma 37+3 olacağız yine de inşallah acil alalım demez
35.haftada yapıyorlar kan vs bir ton tahlil ama ben daha erken yaptırdım.Ay süreler iyice azalmaya başladı
Sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişleri
Benim kontrolüm bir hafta sonra bakalım oğluşun keyfi nasıl çok merak ediyorum
Sağlık ocağına gideyim diyordum ya ebe aradı bugün doğurmadın dimi diyeYarın harici bir gün gel doğum öncesi tahlillerini yapalım hazır olsun dedi. Bizim sağlık ocağında ultrason vs yok heralde Hiç lafı geçmedi bu zamana kadar
Hadi bakalım yavaş yavaş bebekler geliyorHoş geldin 37+0 la 38doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim
sancılarını hissettin miBenim de bugün kontrolüm vardı bebek iyice aşağıya inmiş, nst de pek parlak değil sancım çıktı biri 100e vurdugeneli 50 üstü, cuma tekrar çağırdı doktorum her an gelebilir dedi 3kg olmuş 37den sonra 40la küveze girme yüzdesi aynı cuma 37+3 olacağız yine de inşallah acil alalım demez
İnşallah kolay geçer doğum sürecin hemencik kucağına verirler demekki doktorlar beklememenin daha doğru olduğuna karar vermişlerHoş geldin 37+0 la 38doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim
Hiç bişeycik olmaz canım. Kızım 37+3’te 2510 gr doğdu. Küveze girmedi. Seninki de girmez.Benim de bugün kontrolüm vardı bebek iyice aşağıya inmiş, nst de pek parlak değil sancım çıktı biri 100e vurdugeneli 50 üstü, cuma tekrar çağırdı doktorum her an gelebilir dedi 3kg olmuş 37den sonra 40la küveze girme yüzdesi aynı cuma 37+3 olacağız yine de inşallah acil alalım demez
Biz üç ocak varız burda. Sona kalmazsın sanırımBende sancı mancı yok gittikce yalnız kalmaya başladım herkesler doğuruyor
Dedim ben bu bebek 40 tan önce gelmeyecek
Gününde gelsin sağlıkla gelsin. Bazısı sancılanmadan doğuruyor ne güzel sende onlardan bırı olursun umarımBende sancı mancı yok gittikce yalnız kalmaya başladım herkesler doğuruyor
Dedim ben bu bebek 40 tan önce gelmeyecek
inş. İyi olsundaHiç bişeycik olmaz canım. Kızım 37+3’te 2510 gr doğdu. Küveze girmedi. Seninki de girmez.
Hayırlı olsun.Merhaba hanımlar.
Daha önce yazmıştım gelişim durmuş diye
Ben sezaryen ile doğum yaptım 36+1 de
2400 Gr doğdu.
Ödem gidince 2190 şuan.
Sütüm 2&3 gün sonra geldi. Bol su içmek ve en önemlisi ılık sıcak su ile duş hızlandırdı bence doktorum süt arttırıcı yazmsti onu da kullanıyorum.
Kıyafetlerin hepsi küçük oldu tabi ama katlayarak falan bir şekilde kullanılıyor.
Biz operasyon sonrası taburcu olduk çok kötü senaryolar üretmiştir ama çok çok şükür olmadı.
Allah herkese güzel , sağlıklı doğum nasip etsin.
Dualarım sizlerle.
Sağlıkla gelsın oğlusun, dısarda daha cabuk kılo alıcak demek kıHoş geldin 37+0 la 38doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim
Bir avazda inşallah sağlıkla kucağına alYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Rabbım yar yardımcı olsunYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Bugün kontrolüm vardı canım tahlil yapıldı protein kaçağı başlamış ama çok değil tansiyon ilacını günde 4 e çıkardı ve yine enfeksiyon çıktı gerçekten çıldırıcam artık bu enfeksiyondan bi kurtulamadım hamileliğimin başından beriİdrar tahlili en son ne zaman yaptırdın? Geçen sefer 39’a kadar gelmişsin maşallah. İnşallah bu sefer de öyle olur.
Bu hamileliğinde ne zaman tansiyonun yükselmeye başladı?
35+5 bizimHaftan baya ilerlemişinşallah sağlıkla gelsin
35.haftada yapıyorlar kan vs bir ton tahlil ama ben daha erken yaptırdım.
Haftan kaç?
Yaptır bencede çok bekleme.
Benim doktorum erken istemişti.
Kanım düşük çıktı. B12 eksik çıktı.
Sağlık ocağında b12 bakmıyorlar ama ben devlette yaptırdım bu yüzden.
Hadi bakalım yavaş yavaş bebekler geliyor
Protein kaçağı belirtileri ne oluyorBugün kontrolüm vardı canım tahlil yapıldı protein kaçağı başlamış ama çok değil tansiyon ilacını günde 4 e çıkardı ve yine enfeksiyon çıktı gerçekten çıldırıcam artık bu enfeksiyondan bi kurtulamadım hamileliğimin başından berivee bebeği 37 de alalım riske atmayalım dedi 11 aralığa gün verdi o zamana kadar sıkı takip
Of enfeksiyon bende de olabilir yine şüphelenmeye başladım. Ürolojiden randevu alayım diyorum bu kez diğerleri hiç kültür bakmadı. Umarım bu bakar. Enfeksiyon değeri yüksek çıkınca bebeği hemen almak mı istiyorlar?Bugün kontrolüm vardı canım tahlil yapıldı protein kaçağı başlamış ama çok değil tansiyon ilacını günde 4 e çıkardı ve yine enfeksiyon çıktı gerçekten çıldırıcam artık bu enfeksiyondan bi kurtulamadım hamileliğimin başından berivee bebeği 37 de alalım riske atmayalım dedi 11 aralığa gün verdi o zamana kadar sıkı takip
Az kalmışBugün kontrolüm vardı canım tahlil yapıldı protein kaçağı başlamış ama çok değil tansiyon ilacını günde 4 e çıkardı ve yine enfeksiyon çıktı gerçekten çıldırıcam artık bu enfeksiyondan bi kurtulamadım hamileliğimin başından berivee bebeği 37 de alalım riske atmayalım dedi 11 aralığa gün verdi o zamana kadar sıkı takip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?