2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz kucağınıza küveze girmeden evinize götürmek nasip olsun

Kızlar kimler sezeryan doğum yapacak benim sezeryan olacak nasipse
Benimde sezeryanla olacak bu 3.dogumum diger ikiside sezeryan olmustu. Benim safak son 8
İnşallah sağlıkla kavusursunuz minik aslan ile

Haftan baya ilerlemiş inşallah sağlıkla gelsin
35.haftada yapıyorlar kan vs bir ton tahlil ama ben daha erken yaptırdım.
Haftan kaç?
Yaptır bencede çok bekleme.
Benim doktorum erken istemişti.
Kanım düşük çıktı. B12 eksik çıktı.
Sağlık ocağında b12 bakmıyorlar ama ben devlette yaptırdım bu yüzden.
Hadi bakalım yavaş yavaş bebekler geliyor

sancılarını hissettin mi
Hayırlısıyla doğsun miniğin
Elini çabuk tuttu
İnşallah kolay geçer doğum sürecin hemencik kucağına verirler demekki doktorlar beklememenin daha doğru olduğuna karar vermişler dışarda beslenip daha hızlı büyüyecek

Hiç bişeycik olmaz canım. Kızım 37+3’te 2510 gr doğdu. Küveze girmedi. Seninki de girmez.

Bende sancı mancı yok gittikce yalnız kalmaya başladım herkesler doğuruyor
Dedim ben bu bebek 40 tan önce gelmeyecek
Gününde gelsin sağlıkla gelsin. Bazısı sancılanmadan doğuruyor ne güzel sende onlardan bırı olursun umarım bır arkadaş yazmıştı burda doğum başlamış sancı var o yemek yıyorum nst demıstı. Kolay doğumlar hepimize ben son ıkı gün keyfını çıkaracağım bır hamiş olarak acı tatlı dönüşü yok bungunlerın ozlerız sankı telaştan gün belli olana kadar hıc ozleyecegım aklıma gelmemişti

Hayırlı olsun. küvöze girmemesine çok sevindim.
Ciğer geliştirici vurulmuş muydu?
Sağlıkla büyüsün inşallah

Ay kızlar ben şu an şok yaşıyorum dün giremedim evde temizlik vardı Bir önceki gün sancılarım vardı derken neler olmuş neler yaşanmış resmen şok yani
Kasım indirimlerinde indirim haberlerini nereden görüyorsun dediklerinde telegram'da bambaşka bir sayfanın olduğunu söyledim diye uyarılmıştım böyle şeyler konuşma ceza yersin diye ama şu an görüyorum ki beni uyaran kişiler WhatsApp'ta grup kurmuş ve kendi aralarında konuşuyorlarmış ence kim şikayet ettiyse iyi ki şikayet etmiş
Burada bazen yeri geliyor sancımız oluyor yeri geliyor işimiz oluyor yazamıyorduk ben veya başka arkadaşlarım işte sessiz okuyucular var sonra gelip soru sorup gidiyorlar diye insanları zan altında bırakıyorlardı
O zaman sorarım ben siz WhatsApp'ta ayrı bir gruptan konuşuyorsanız uraya gelip sadece okuyan insanları neden yargıladınız gerçekten Şok oldum yaşanan olaylara ve şuna da Şok oldum listeyi verip ispiyonlayan kişi de WhatsApp'tan devam ediyormuş ee bu ne periz bu ne lahana turşusu insanlar gerçekten çok tuhaf Rabbim evlatlarımızın karşısına böyle insanlar çıkartmasın

Sağlıkla gelsın oğlusun, dısarda daha cabuk kılo alıcak demek kı

İdrar tahlili en son ne zaman yaptırdın? Geçen sefer 39’a kadar gelmişsin maşallah. İnşallah bu sefer de öyle olur.
Bu hamileliğinde ne zaman tansiyonun yükselmeye başladı?
Bugün kontrolüm vardı canım tahlil yapıldı protein kaçağı başlamış ama çok değil tansiyon ilacını günde 4 e çıkardı ve yine enfeksiyon çıktı gerçekten çıldırıcam artık bu enfeksiyondan bi kurtulamadım hamileliğimin başından beri vee bebeği 37 de alalım riske atmayalım dedi 11 aralığa gün verdi o zamana kadar sıkı takip

35+5 bizim

Protein kaçağı belirtileri ne oluyor

Of enfeksiyon bende de olabilir yine şüphelenmeye başladım. Ürolojiden randevu alayım diyorum bu kez diğerleri hiç kültür bakmadı. Umarım bu bakar. Enfeksiyon değeri yüksek çıkınca bebeği hemen almak mı istiyorlar?

Az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…