- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.941
Tansiyon çıkınca idrar tahlili bakıyorlar. İdrarda protein + oluyor. Sen bir şey hissetmiyorsun belirti olarak.Protein kaçağı belirtileri ne oluyor
Köpürme ıdrarda diye bılıyorum. Bır kaçak belirtisiTansiyon çıkınca idrar tahlili bakıyorlar. İdrarda protein + oluyor. Sen bir şey hissetmiyorsun belirti olarak.
Hepsi her an gelebilirSabahtan beridir 1 hafta 10 güne kalmaz doğuracakmışım gibi hissediyorum
Benim de Ocak 15 gibi duruyor ama bakalımBiz üç ocak varız burda. Sona kalmazsın sanırım
Amin inşallahHaftan baya ilerlemişinşallah sağlıkla gelsin
35.haftada yapıyorlar kan vs bir ton tahlil ama ben daha erken yaptırdım.
Haftan kaç?
Yaptır bencede çok bekleme.
Benim doktorum erken istemişti.
Kanım düşük çıktı. B12 eksik çıktı.
Sağlık ocağında b12 bakmıyorlar ama ben devlette yaptırdım bu yüzden.
Hadi bakalım yavaş yavaş bebekler geliyor
Aşırı bir şey hissetmedim sadece hafif iğne batması gibi kasık sancım vardı ama kronik idrar yolu enf var zaten o hep oluyordusancılarını hissettin mi
Hayırlısıyla doğsun miniğin
Elini çabuk tuttu
İnşallah kolay geçer doğum sürecin hemencik kucağına verirler demekki doktorlar beklememenin daha doğru olduğuna karar vermişlerdışarda beslenip daha hızlı büyüyecek
inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelir sizin aslan daHoş geldin 37+0 la 38doktor kontörlüm bitti. Hala küçük bir bebıs daha 2165 gr ve çarşamba 9:30 yatış ile doğum kararı alındı. Cati muanesı çok hoş birşey değilmiş ama en azindan kol değildi ama kısa sürdü katlanılabilir. Ben artık Kasım annesi olmayı garantiledim. 22 yatış min 1 max 5 gün içinde doğum gerçekleşecek. Bakalım ins kuvezde kalmaya grek kalmadan sağlıkla gelir bizim
Ay inşallah artık riskli haftaları atlatıyoruz sanırım biraz da kendi istedikleri zamanda gelmeleri de güzel kendisi karar veriyor hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımızaHiç bişeycik olmaz canım. Kızım 37+3’te 2510 gr doğdu. Küveze girmedi. Seninki de girmez.
İdrar tahlilinde çıkıyor aynı zamanda idrarda köpürme oluyormuş ama ben öyle bişey fark etmedimProtein kaçağı belirtileri ne oluyor
Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı hafta olmuş oluyor 8 gün sonrasıBenimde sezeryanla olacak bu 3.dogumum diger ikiside sezeryan olmustu. Benim safak son 8
İnşallah sağlıkla kavusursunuz minik aslan ile
Ben ürolojiyede gittim 1 ay önce doktorum yönlendirdi ama biraz saçma bi doktora denk geldim galiba ben şimdi sana ne ilaç verebilirim ne bişey yapabilirim dedi öyle kapandı konu o zaman kültür de yapıldı o temizdi aslında ama yine antibiyotik kullanmıştım şimdi yine antibiyotik yazdı. Bebeği erken almak istemesi enfeksiyondan değil canım tansiyonum yükseldiği içinOf enfeksiyon bende de olabilir yine şüphelenmeye başladım. Ürolojiden randevu alayım diyorum bu kez diğerleri hiç kültür bakmadı. Umarım bu bakar. Enfeksiyon değeri yüksek çıkınca bebeği hemen almak mı istiyorlar?
Sat 10 Nisan mı? Benim 14 ocak ama sezaryen olacağı için ve daha önce tansiyondan dolayı erken olduğu için aralığın sonu veya 2-3-4 ocak diye düşünüyorum.Benim de Ocak 15 gibi duruyor ama bakalımrüyamda 8 Ocakta doğuyordu yavrum.
Ben de doğumdan sonra gidicem kesin ürolojiye hiç bitmedi hamilelik bıyunca enfeksiyon öncesinde de oluyordu ama ara ara bakalım ne diyecek, bence ihmal etmeyin tekrar gidin doğumdan sonraBen ürolojiyede gittim 1 ay önce doktorum yönlendirdi ama biraz saçma bi doktora denk geldim galiba ben şimdi sana ne ilaç verebilirim ne bişey yapabilirim dedi öyle kapandı konu o zaman kültür de yapıldı o temizdi aslında ama yine antibiyotik kullanmıştım şimdi yine antibiyotik yazdı. Bebeği erken almak istemesi enfeksiyondan değil canım tansiyonum yükseldiği için
Sat 13 nisan bazı uygulamalarda 15 ocak bazılarında 19 ocak doğum tarihi. Benim de muhtemel sezaryen olacağı için Ocak’ın ilk 2 haftasında doğururum sanırımSat 10 Nisan mı? Benim 14 ocak ama sezaryen olacağı için ve daha önce tansiyondan dolayı erken olduğu için aralığın sonu veya 2-3-4 ocak diye düşünüyorum.
Evet aynen öyle eder canımBen de kendimi bebeği soğuk değil sıcak hasta eder sözüyle ikna etmeye çalışıyorum.
Tabiki de çok hakllisin çok da iyi yapıyorsun yapabilene hellal olsun sen takma Allah hepimizin kalbine göre verir canikom boş verBiber ve patlıcan ekip biçiyoruz şu anda bahçe bozum zamanı canım kurutmalık deriz ben antepliyim bu taraflarda çok yapılır kurutma biber kabak patlıcan domates fasulye kışlık ne lazımsa ekeriz toplarız salça toz biber yaparız turşu yaparız yaptık şimdi bahçemiz bozduk buğday ekeceğiz inşallah yani demem o ki en azından ben faydalı bir şeylerle uğraşıyorum ayıp bir şey yapmıyor boş işlede uğraşmıyorum herkesin bir hayatı bir düzeni var güya beni aşağılayacak bir sürü çiftçi emekçi kadın var tek değilim değiliz yani ben şu an iki kızımla ilgileniyorum bir de ev işi bahçe işleri yani yetişemiyorum bazen.oğlumu kucağıma alıcağım günü bekliyorum sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Ben izlmedim işte buda dolma ağacıAklıma şey geldi. Goradaki sucuk ağacı.
Bence gerek yok canım benim de senle aynı durum zaten ilk kaçtım kaçtım çatıya gerek kalmadı doğurdum hayatımda hiç çatı olmadım haherkese günaydın kaç gündür hastayım girip yazamadım umarım herkes iyidir bebişler iyidirBişeyi merak ediyorum benim ilk doğumum normal olmuştu şimdi ikinci de normal olcak bi aksilik olmazsa bana çatı muaynesine gerek var mı biliyomusunuz
Canım sen İzmir'in neresinde evet bu iki gündür aşırı soğuktu dün döndüm hem klima hem doğalgaz giriştim valaBu arada bende İzmir den bildiriyorum hava aşırı soğuk kalktım sabah kombiyi açtım üstümdeki inceydi şimdide karnım ağrıyorNe olduysa odamın yarısı yerden yanmıyor sanki bi bu eksikti bugün mobilyam gelecek zaten anneler var bana iş yok ama tez yazıyorum bitirmem lazım çoçuklar doğunca sittin sene bitiremem hava soğuk ev daha ısınamadı canım istemiyor neyse herzamanki gibi bügünde yatayım dizi izleyim
Ay vala haklısın kız ben dogumumda menunum vala çok güzel geçti sadece bı kere parmak yedim gururluyumEe şimdi beni çağırdılar ben gitmedim bende onları seçmemiş oluyorum? Bu durumda bende onlardan mı üstünüm, tövbe estağfurullahAllah akıl fikir versin koca kadınlar uğraştıkları şeye bak
Kız daha ne istiyorsun açılma tam olmuş bir kaç saatte doğum olmuş hastanede değil kocanın yanında beklemişsinşaka bir yana olabilir kuşum belki tetiklemiştir
Valla bilmiyorum telepatik güçlerimizle wp listesine ulaştık herhalde
Oy maşallah
Hayirlisyla al kucağına canım sağlıcakla inşallahYarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Hayırlısı olsun inşallah canım çok güzel heycanlar sağlıkla guzelikle ilerlesimBenim de bugün kontrolüm vardı bebek iyice aşağıya inmiş, nst de pek parlak değil sancım çıktı biri 100e vurdugeneli 50 üstü, cuma tekrar çağırdı doktorum her an gelebilir dedi 3kg olmuş 37den sonra 40la küveze girme yüzdesi aynı cuma 37+3 olacağız yine de inşallah acil alalım demez
Senle aynı dusuncedeyimAy kızlar ben şu an şok yaşıyorum dün giremedim evde temizlik vardı Bir önceki gün sancılarım vardı derken neler olmuş neler yaşanmış resmen şok yani
Kasım indirimlerinde indirim haberlerini nereden görüyorsun dediklerinde telegram'da bambaşka bir sayfanın olduğunu söyledim diye uyarılmıştım böyle şeyler konuşma ceza yersin diye ama şu an görüyorum ki beni uyaran kişiler WhatsApp'ta grup kurmuş ve kendi aralarında konuşuyorlarmış ence kim şikayet ettiyse iyi ki şikayet etmiş
Burada bazen yeri geliyor sancımız oluyor yeri geliyor işimiz oluyor yazamıyorduk ben veya başka arkadaşlarım işte sessiz okuyucular var sonra gelip soru sorup gidiyorlar diye insanları zan altında bırakıyorlardı
O zaman sorarım ben siz WhatsApp'ta ayrı bir gruptan konuşuyorsanız uraya gelip sadece okuyan insanları neden yargıladınız gerçekten Şok oldum yaşanan olaylara ve şuna da Şok oldum listeyi verip ispiyonlayan kişi de WhatsApp'tan devam ediyormuş ee bu ne periz bu ne lahana turşusu insanlar gerçekten çok tuhaf Rabbim evlatlarımızın karşısına böyle insanlar çıkartmasın
Ben 30.haftada çoğul gebelik olduğundan direk çalışamaz aldım ama burda 32. Haftada çalışabilir aldıktan sonra yine aynı doktordan çalışmaza çevirenleri okudumMerhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?