2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Amin inşallah
Aşırı bir şey hissetmedim sadece hafif iğne batması gibi kasık sancım vardı ama kronik idrar yolu enf var zaten o hep oluyordu amin inşallah bakalım yine de bekler inşallah biraz daha
inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelir sizin aslan da

Hiç bişeycik olmaz canım. Kızım 37+3’te 2510 gr doğdu. Küveze girmedi. Seninki de girmez.
Ay inşallah artık riskli haftaları atlatıyoruz sanırım biraz da kendi istedikleri zamanda gelmeleri de güzel kendisi karar veriyor hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Benimde sezeryanla olacak bu 3.dogumum diger ikiside sezeryan olmustu. Benim safak son 8

İnşallah sağlıkla kavusursunuz minik aslan ile
Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı hafta olmuş oluyor 8 gün sonrası

Ben ürolojiyede gittim 1 ay önce doktorum yönlendirdi ama biraz saçma bi doktora denk geldim galiba ben şimdi sana ne ilaç verebilirim ne bişey yapabilirim dedi öyle kapandı konu o zaman kültür de yapıldı o temizdi aslında ama yine antibiyotik kullanmıştım şimdi yine antibiyotik yazdı. Bebeği erken almak istemesi enfeksiyondan değil canım tansiyonum yükseldiği için

Benim de Ocak 15 gibi duruyor ama bakalım rüyamda 8 Ocakta doğuyordu yavrum.
Sat 10 Nisan mı? Benim 14 ocak ama sezaryen olacağı için ve daha önce tansiyondan dolayı erken olduğu için aralığın sonu veya 2-3-4 ocak diye düşünüyorum.

Ben de doğumdan sonra gidicem kesin ürolojiye hiç bitmedi hamilelik bıyunca enfeksiyon öncesinde de oluyordu ama ara ara bakalım ne diyecek, bence ihmal etmeyin tekrar gidin doğumdan sonra

Sat 10 Nisan mı? Benim 14 ocak ama sezaryen olacağı için ve daha önce tansiyondan dolayı erken olduğu için aralığın sonu veya 2-3-4 ocak diye düşünüyorum.
Sat 13 nisan bazı uygulamalarda 15 ocak bazılarında 19 ocak doğum tarihi. Benim de muhtemel sezaryen olacağı için Ocak’ın ilk 2 haftasında doğururum sanırım bizim doğumlarla hamilelik sezonunun kapanışını yapar grup, sonrasında gelsin bebiş muhabbetleri

Ben de kendimi bebeği soğuk değil sıcak hasta eder sözüyle ikna etmeye çalışıyorum.
Evet aynen öyle eder canım bebeği terletirsen teri sogursa hasta olur bunu bil hep ne çok sar ne çok çıplak yap yani ortası olsun tavsiyem bak çok iyi ilerlersin
Tabiki de çok hakllisin çok da iyi yapıyorsun yapabilene hellal olsun sen takma Allah hepimizin kalbine göre verir canikom boş ver
Aklıma şey geldi. Goradaki sucuk ağacı.
Ben izlmedim işte buda dolma ağacı
Bence gerek yok canım benim de senle aynı durum zaten ilk kaçtım kaçtım çatıya gerek kalmadı doğurdum hayatımda hiç çatı olmadım ha
Canım sen İzmir'in neresinde evet bu iki gündür aşırı soğuktu dün döndüm hem klima hem doğalgaz giriştim vala
Ay vala haklısın kız ben dogumumda menunum vala çok güzel geçti sadece bı kere parmak yedim gururluyum toplam beş saate hızlı bı süreçte ilerledi canım hemde çok o yüzden allaaha sukurdarim inşallah buda öyle olur isteyen herkese nasip etsin kuzum rabim kolay doğum
Yarin doguma giriyorum maalesef bi enfeksiyonu değerim düşmüş diğeri yükselmiş ondan riske alamam dedi
Hayirlisyla al kucağına canım sağlıcakla inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım çok güzel heycanlar sağlıkla guzelikle ilerlesim
Senle aynı dusuncedeyim

Merhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz

Merhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
Ben 30.haftada çoğul gebelik olduğundan direk çalışamaz aldım ama burda 32. Haftada çalışabilir aldıktan sonra yine aynı doktordan çalışmaza çevirenleri okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…