- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.961
Ben çalışmadığım için bilemiyorumMerhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
Ben direkt çalışamaz aldım. Biri çalışabiliri çalışamaz yapacaktı ama gidenlerden mi kalanlardan mı bilmiyorum.Merhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
Evet evet kesin gidicem bende ihmal edecek konu değil zaten devamlı enfeksiyon hiç normal değilBen de doğumdan sonra gidicem kesin ürolojiye hiç bitmedi hamilelik bıyunca enfeksiyon öncesinde de oluyordu ama ara ara bakalım ne diyecek, bence ihmal etmeyin tekrar gidin doğumdan sonra
İlk 3 zaten büyüdü onlardan hicbisey anlamadim 37 yaşında bi sevmelik olsun dedim 5.supriz artı bana anksiyette getirdi inş bebis sağlıklı olurYa aynı yaştaymışız. Keşke ben de genç evlenseydim de bi sürü çocuğum olsaydı
Ben bir tık fazla parmaklanmış olabilirim ama olsun beEvet aynen öyle eder canımbebeği terletirsen teri sogursa hasta olur bunu bil hep ne çok sar ne çok çıplak yap yani ortası olsun tavsiyem bak çok iyi ilerlersin
Tabiki de çok hakllisin çok da iyi yapıyorsun yapabilene hellal olsun sen takma Allah hepimizin kalbine göre verir canikom boş ver
Ben izlmedim işte buda dolma ağacı
Bence gerek yok canım benim de senle aynı durum zaten ilk kaçtım kaçtım çatıya gerek kalmadı doğurdum hayatımda hiç çatı olmadım ha
Canım sen İzmir'in neresinde evet bu iki gündür aşırı soğuktu dün döndüm hem klima hem doğalgaz giriştim vala
Ay vala haklısın kız ben dogumumda menunum vala çok güzel geçti sadece bı kere parmak yedim gururluyumtoplam beş saate hızlı bı süreçte ilerledi canım hemde çok o yüzden allaaha sukurdarim inşallah buda öyle olur isteyen herkese nasip etsin kuzum rabim kolay doğum
Hayirlisyla al kucağına canım sağlıcakla inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım çok güzel heycanlar sağlıkla guzelikle ilerlesim
Senle aynı dusuncedeyim
Bu parmaklamalar acıtıyor muBen bir tık fazla parmaklanmış olabilirim ama olsun beinşallah senin de herkesin de çok güzel geçsin doğumları
Benım de 7 nısan, 12 ocak cıkıyor, raporda da 12 ocak cıkmıs, kullandıgım uygulamalarda daSat 13 nisan bazı uygulamalarda 15 ocak bazılarında 19 ocak doğum tarihi. Benim de muhtemel sezaryen olacağı için Ocak’ın ilk 2 haftasında doğururum sanırımbizim doğumlarla hamilelik sezonunun kapanışını yapar grup, sonrasında gelsin bebiş muhabbetleri
Ben çalışabilir almıştım, benim mantığima göre tekrar çalışamaz almicaktm 37.haftada çünkü rapor zaten 1 aralığa kadar çalışabilir şeklindeydi, buradan birisi bir daha almak gerek yazinca bende 1 aralığa yeniden randevu aldım bozmak içinÇalışabilir almak için doktor kontrolü gerekliydi zaten 37 kadar uzatmıştım son günüme kadar istememde çalışabilir alamayacağım doktor yoğunluğu var almak zor gibi o yüzden gittiğimde sorayım olmazsa danışmaya ne diyeceklet
Operadan giriyorum ben, orda reklamsız rahatNiye sürekli reklam var çok sıkıldım siteden önceden böyle değildi KK
37de almak gerekiyor tekrar.Ben çalışabilir almıştım, benim mantığima göre tekrar çalışamaz almicaktm 37.haftada çünkü rapor zaten 1 aralığa kadar çalışabilir şeklindeydi, buradan birisi bir daha almak gerek yazinca bende 1 aralığa yeniden randevu aldım bozmak için
Teşekkürler bilmiyordum iyi oldu bu bilgiOperadan giriyorum ben, orda reklamsız rahat
Oldu bitti bendede çok reklam çıkıyorNiye sürekli reklam var çok sıkıldım siteden önceden böyle değildi KK
Ben 32 Haftamın dolduğu gün gittim çalışabilir raporu yazdırdım. 3 hafta sonra kontrole gittiğimde bu hafta artık çalışamaz raporunu yazalım lütfen dedim doktoruma ve o şekilde düzenlendi yeni rapor. Şirket de direkt sgk sisteminden gördü izne çıktığımıMerhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
Hoj bir his değilBu parmaklamalar acıtıyor mu
Hiç muayene olmadımda daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?