2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
Ben direkt çalışamaz aldım. Biri çalışabiliri çalışamaz yapacaktı ama gidenlerden mi kalanlardan mı bilmiyorum.

Çalışabilir almak için doktor kontrolü gerekliydi zaten 37 kadar uzatmıştım son günüme kadar istememde çalışabilir alamayacağım doktor yoğunluğu var almak zor gibi o yüzden gittiğimde sorayım olmazsa danışmaya ne diyeceklet

Ben bir tık fazla parmaklanmış olabilirim ama olsun be inşallah senin de herkesin de çok güzel geçsin doğumları

Benım de 7 nısan, 12 ocak cıkıyor, raporda da 12 ocak cıkmıs, kullandıgım uygulamalarda da

Ben çalışabilir almıştım, benim mantığima göre tekrar çalışamaz almicaktm 37.haftada çünkü rapor zaten 1 aralığa kadar çalışabilir şeklindeydi, buradan birisi bir daha almak gerek yazinca bende 1 aralığa yeniden randevu aldım bozmak için

37de almak gerekiyor tekrar.

Merhaba kızlar aranızda çalışan kişi var mı çalışamaz raporuna çevirmek için doktor kontrolüne girmemiz gerekiyordu yoksa raporu zorunlu çalışamaz hale getittirebeiliyot muyuz
Ben 32 Haftamın dolduğu gün gittim çalışabilir raporu yazdırdım. 3 hafta sonra kontrole gittiğimde bu hafta artık çalışamaz raporunu yazalım lütfen dedim doktoruma ve o şekilde düzenlendi yeni rapor. Şirket de direkt sgk sisteminden gördü izne çıktığımı

Bu parmaklamalar acıtıyor mu
Hiç muayene olmadımda daha
Hoj bir his değil bugün çatı maunesı oldum. İlk bı 3 parmakla kontrol yaptılar bende doğum yapar gıbı ıkın ıttır kendını dedı çatallı yerleştirdi bebek yerleşmiş mi bakmış sonra 2 parmakla çatıyı ölçtü ama 4 5 dk sürdü. Rahat olmak önemli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…