2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Of benim için çok korkjnç vajinal muayenede bile kasılan biriyim. İnş benim doktorum yapmaz

Kızlar salı günü bebeğin çamaşırları yıkanmaz diye bir inanış mı var? Kayınvalideme biri söylemiş de öyle diyor bana söylemese olacak işte
Ben genelde bu kocakarı inanislarinin çoğunu bilirim uymam hiç tabiki ama böylesi baya bı uyduruk olmuş takılma bence kirlinin biri uydurmustur onu

Ben bir tık fazla parmaklanmış olabilirim ama olsun be inşallah senin de herkesin de çok güzel geçsin doğumları
Aman canım ha az ha çok sonuçta doğurduk bı şekilde amin canım benim inşallah sende huzur içinde büyüt bebeğini
Bu parmaklamalar acıtıyor mu
Hiç muayene olmadımda daha
Yok kız bende doğum da açıklık bakıldı iki parmakla ama acı falan hisetmedim zaten yeterince sancı vardı
Ben genelde bu kocakarı inanislarinin çoğunu bilirim uymam hiç tabiki ama böylesi baya bı uyduruk olmuş takılma bence kirlinin biri uydurmustur onu
Kız öyle deme kız bizde de var ama annem temizdir yani anneme de büyüklerden geçmiş bizde salı günü yıkamak olamz diyorlar bebeği kıyafet duyamdim ama

Kızlar salı günü bebeğin çamaşırları yıkanmaz diye bir inanış mı var? Kayınvalideme biri söylemiş de öyle diyor bana söylemese olacak işte
Bizde de var çamaşır bilmiyorum ama annem kızımı salı yikamama izin vermedi bende hiç yikamadim o gün canım yani inanmamda ama uyarım da belki de inanıyorum bu şeylere meslea bebeğin yıkanmis kiyafetlerini de asla akşam disarda bırakmamak gerekiyormuş bende hiç bırakmadım ama sanki sünnetler de var yanış bilmiyorsam yani nasıl desem yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama peygamberimiz bile bazı temizlik işlerini belirli günler yaparmis onndan mi artık bilmiyorum

Ay evet bu yıkanmış kıyafeti gece dışarda bırakmama durumunu annem de söyledi neyse ki teknoloji gelişti de kurutmalar var ben normalde inanmam batıl şeylere ama saçımı kestirmedim hamilelikten beri cesaret edemedim uçları iyice saçaklandı artık

Benimde uzadıda uzadı kestiremiyorum inanmıyorum ama kestirsem bırsey olsa ona bağlarım korkusu var

Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı hafta olmuş oluyor 8 gün sonrası
Yaa inşallah. 37+2 oluyor. Gelisim olarak da aylardir hep 2hafta önden gidiyor bu on gunde degismediyse bebegin gelisimi 39 haftaya yakin olur herhalde, ama plasenta ile ilgili bir sorunum olmustu benim onceki dogumumda o yuzden daha da beklemeyiz dedi doktorum risk faktörünü azaltmak adina.
En son gecen hafta randevu vardi o zaman 2860gr cikti ölçümleri tahminimce 3.200 civari fln dogar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…