- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.981
Evet vurulmuştu 24 saat arayla 2+2 toplam 4 dozHayırlı olsun.küvöze girmemesine çok sevindim.
Ciğer geliştirici vurulmuş muydu?
Sağlıkla büyüsün inşallah
Önden mı gıdıyor sızınkı?34. Hafta bebeklerinizin kilosu neydi güzel annisler benim kızım 48 cm 2530 gr
Ben sancı anında parmaklandım o yüzden pek hissetmedim ama normalde de acıtmıyormuş. Mantıken çocuğu nasıl yaptığımızı düşünürsek pek etkilemez herhaldeBu parmaklamalar acıtıyor mu
Hiç muayene olmadımda daha
Özelde 9 gün önde gözüküyor devlette birebir uyumlu bu devletin verdiği bilgi canımÖnden mı gıdıyor sızınkı?
Birde baba 1.90 ben 1.70 ikimizde çocukluk ta iriÖnden mı gıdıyor sızınkı?
Of benim için çok korkjnçHoj bir his değilbugün çatı maunesı oldum. İlk bı 3 parmakla kontrol yaptılar bende doğum yapar gıbı ıkın ıttır kendını dedı çatallı yerleştirdi bebek yerleşmiş mi bakmış sonra 2 parmakla çatıyı ölçtü ama 4 5 dk sürdü. Rahat olmak önemli sanırım
Ben genelde bu kocakarı inanislarinin çoğunu bilirim uymam hiç tabiki ama böylesi baya bı uyduruk olmuşKızlar salı günü bebeğin çamaşırları yıkanmaz diye bir inanış mı var? Kayınvalideme biri söylemiş de öyle diyor bana söylemese olacak işte
Ayy buna cok guldımBen sancı anında parmaklandım o yüzden pek hissetmedim ama normalde de acıtmıyormuş. Mantıken çocuğu nasıl yaptığımızı düşünürsek pek etkilemez herhalde
Önden gıtmesı avantan benceÖzelde 9 gün önde gözüküyor devlette birebir uyumlu bu devletin verdiği bilgi canım
MasalllahBirde baba 1.90 ben 1.70 ikimizde çocukluk ta iri
Bitmedi de mı bugun yıkama ıslerıKızlar salı günü bebeğin çamaşırları yıkanmaz diye bir inanış mı var? Kayınvalideme biri söylemiş de öyle diyor bana söylemese olacak işte
Evet canım kızÖnden gıtmesı avantan bencesaglıklk olsun da yeterkı
Masalllahsenın kızdı demı
Aman canım ha az ha çok sonuçta doğurduk bı şekildeBen bir tık fazla parmaklanmış olabilirim ama olsun beinşallah senin de herkesin de çok güzel geçsin doğumları
Yok kız bende doğum da açıklık bakıldı iki parmakla ama acı falan hisetmedim zaten yeterince sancı vardıBu parmaklamalar acıtıyor mu
Hiç muayene olmadımda daha
Kız öyle deme kız bizde de var ama annem temizdir yani anneme de büyüklerden geçmiş bizde salı günü yıkamak olamz diyorlar bebeği kıyafet duyamdim amaBen genelde bu kocakarı inanislarinin çoğunu bilirim uymam hiç tabiki ama böylesi baya bı uyduruk olmuştakılma bence kirlinin biri uydurmustur onu
Bizde de var çamaşır bilmiyorum ama annem kızımı salı yikamama izin vermedi bende hiç yikamadim o gün canım yani inanmamda ama uyarım daKızlar salı günü bebeğin çamaşırları yıkanmaz diye bir inanış mı var? Kayınvalideme biri söylemiş de öyle diyor bana söylemese olacak işte
Opera indir kullanNiye sürekli reklam var çok sıkıldım siteden önceden böyle değildi KK
Ay evet bu yıkanmış kıyafeti gece dışarda bırakmama durumunu annem de söylediBizde de var çamaşır bilmiyorum ama annem kızımı salı yikamama izin vermedi bende hiç yikamadim o gün canım yani inanmamda ama uyarım dabelki de inanıyorum bu şeylere meslea bebeğin yıkanmis kiyafetlerini de asla akşam disarda bırakmamak gerekiyormuş bende hiç bırakmadım ama sanki sünnetler de var yanış bilmiyorsam yani nasıl desem yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama peygamberimiz bile bazı temizlik işlerini belirli günler yaparmis onndan mi artık bilmiyorum
Benimde uzadıda uzadı kestiremiyorum inanmıyorum ama kestirsem bırsey olsa ona bağlarım korkusu varAy evet bu yıkanmış kıyafeti gece dışarda bırakmama durumunu annem de söyledineyse ki teknoloji gelişti de kurutmalar var ben normalde inanmam batıl şeylere ama saçımı kestirmedim hamilelikten beri cesaret edemedim uçları iyice saçaklandı artık
Yaa inşallah. 37+2 oluyor. Gelisim olarak da aylardir hep 2hafta önden gidiyor bu on gunde degismediyse bebegin gelisimi 39 haftaya yakin olur herhalde, ama plasenta ile ilgili bir sorunum olmustu benim onceki dogumumda o yuzden daha da beklemeyiz dedi doktorum risk faktörünü azaltmak adina.Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı hafta olmuş oluyor 8 gün sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?