2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşım 3. gün bebeği annesine bırakıp saçını kestirmeye gitmişti bu gidişle ben de öyle olucam 40ı bekleyemem gibi
Ben beklerim ya 9 ay beklemişim 40 gün daha nedir ki regl iken filan ben diş dolgusu vs de yaptırmam✌

Cuma günü nst de sancım çıkınca, doktor her an gelebilir hazırlıklı ol demişti. Kaç gündür giremiyordum son hazırlıklar, temizliktir vs diye. Ne kadar ortalık karışmış. Okudukça bazı yerlerinde çok sinir oldum. Bazı konuşmalar saygısızlık boyutuna ulaşmış. Kaç aylık grup, herkes herkesle iyiydi burada hiç öyle aşırı büyük bir tartışmalara vs tanık olmadım. Aylardır bu şekilde gidip, doğuma belkide günler kala böyle tatsızlıklar olması çok kötü olmuş. Burada konuşulanlar, anlık verilen cevaplar beni rahatlatıyordu. Lakin sonradan yazılanları okuyunca bazı sözlerin ne kadar aşağılayıcı, ne kadar kibir dolu olduğunu gördüm. Gerçekten üzüldüm. Burada gerçekten destek bekleyen insanlar vardı. Ya da aynı şekilde üzülüp, sancıları tetiklenebilecek insanlar vardı. Tamam grupta kurabilirsiniz ben buna da bir şey demiyorum ama keşke buradaki insanları da aşağılama, küçük görme, hor görme gibi şeyleri yapmasaydınız. Yazık olmuş. Nihayetinde bu gruptaki herkes hamile ve kimin ahı kimde kalır belli değil. Doğuma günler kala çok daha güzel geçirebilirdik. Köstek olup kavgalar etmektense, gerilmektense, herkes birbirini rahatlatıp yüzünde ufak bir gülümsemeye sebep olabilirdi. Yazık oldu gerçekten. Bu grubun da artık devamının geleceğini sanmıyorum. Okuyan birileri olursa eğer, herkese sağlıklı, kolay, hayırlı doğumlar diliyorum. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Ve de gene dilerim ki Allah, herkesi merhametli, iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın. Ama önce bu insanlardan olmayı bize nasip etsin. Görüyoruz ki bazılarının özellikle çok ihtiyacı var

Saçma aslında otomatik çalışamaz raporuna düşmesi lazım son ana kadar çalışabilir aldığımız için benimde pazartesi bitiyor bakalım ne yapacağım hiç fikrim yok

Sonuç olarak siz kendi isteğinizle bozdurmuşsunuz ama bizim son ana kadar çalışabilir almıştık bu hafta gidip sorayım ben

Saçma aslında otomatik çalışamaz raporuna düşmesi lazım son ana kadar çalışabilir aldığımız için benimde pazartesi bitiyor bakalım ne yapacağım hiç fikrim yok
Otomatik düşüyor zaten. Hatta bizim ilk çalışabilir raporumuzda tarih var ne zamana kadar çalışabileceğimiz o tarihten sonra çalışamaz demekmiş bu. Biz doktorla ve ekiple görüştüğümüzde otomatik düşüyor dediler.

Bitmedi de mı bugun yıkama ıslerı
Yok canım iki kat daha kaldı,ağız mendillerini atmayı unutmuşum bir de arkadaşımdan gelen uyku tulumu vs vardı onları önce 24 saat leke çıkarıcıda bekletiyorum o yüzden bugüne sarktı

Ben 32 de çalışabilir alıp dün 34 de onu çalışamaz olarak değiştirdim ama ilk rapor zaten 37 ye kadar düzenlendi orda izin başlama tarihi de yazıyor dikkat ederseniz, o yüzden o tarihe kadar çalışanların bişey yapmasına gerek yok sadece benim gibi izni öne çekmek isteyenler gidip o izin tarihini değiştiriyor

Gitmek de kalmak da senin tercihin saygı duyarım.
En büyük haksızlık burda bizlere yapıldı ama sayfadan gitmek aklımıza bile gelmedi.
Yani senin canını sıkacağın bir durum yok.

Kemik kadrodan biri daha ilk günler arkadaşlarına ihanet etmiş ispiyonlamış. İlk isimleri liste yapıp vermiş.

Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Ben inanıyorum. Bizlere haksızlık yapıldı ama Allah başka yerden çok güzel mükafatını verecek.

mutluanne2779 canım bizim kadar sana da haksızlık yapıldı.

Saç kestirme olayını da burda ilk duydum geçen arkadaşda yazmıştı ben baktım öyle birşey yok tamamen inanıp inanmamakla alakalı inanıp yaparsan ve korkarsan kötü enerjiyi kendine çekme olasılığın artar vs diyordu ama ben üç kez kestirdim kulağımın altında küt kullanıyorum ama yine uzadı şimdi pazartesi kontrolde sorucağım evime çok yakın kuaför var gidebilirmiyim okadar ayağa kalksam sorun olurmu diyeceğim birde hamilelik sonrası süt verme zamanında boyatmayı düşünmüyordum ama dayanamayacağım sanırım yaklaşık 20 yıldır saçım hep boyalıydı kendi saçıma alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…