2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Günaydın
Hamileliğimi öğrendiğimden beri pskolojik mi anlamadım hergün çeşit çeşit ağrılarım oldu hiç bir günüm düzgün geçmedi
Ben muayene ettiremem gibi geliyor bana
En fazla kelebeksry gibi sancılıyken izin veririm heralde ben kesin hastaneye de gidemem korkudan zorla götürürler
34. Hafta bebeklerinizin kilosu neydi güzel annisler benim kızım 48 cm 2530 gr
34 te 31 gibiydik biz 1900 gr ozaman
35 te 2600 oldu heralde benimkide senin bebekle aynı gibidir
Maşallah siz irisiniz bebekde iri olur muhtemelen ben çok minyonum kocam çok iri çocuğumun genlerinin kafası karışmış olmalı
Kızlar salı günü bebeğin çamaşırları yıkanmaz diye bir inanış mı var? Kayınvalideme biri söylemiş de öyle diyor bana söylemese olacak işte
Hiç duymadım canım
Beş sene üni okudum
Benimde uzadıda uzadı kestiremiyorum inanmıyorum ama kestirsem bırsey olsa ona bağlarım korkusu var
Saçlarımı kestirdim ben
Başta kokuyordu bana mecbur kestim
Uzun saç kullanamıyorum
Çok şükür bişey olmadı
Ama herkesten gizli yaptım tabi yoksa herkes kızardı
Günaydın güzel anneler
Bütün gece evde hortlak gibi gezdim ya. Bölük pörçük uyuyorum hep. İnsomnia oldum.
Tuvalette biraz bizim uykumuzu bölüyor
Sonra uyuması çok zor oluyor
Ben hiç su içmiyorum sekizden sonra
Genede wc ye gidiyorum
Bu ne innesi anlayamıyorum

İyiki bu sürecinde girmemişsin ozaman senin için daha iyi olmuş
Şimdi nasıl oldun peki
Kaçıncı haftadasın

Ben de hergun 1 makıne atıyorum 4 oldu bakalım.
Atıcam bugün kalanları da, sadece nevresim takımları hışırtılı oyuncakları yatak aparatları falan kalacak. Tabi ben daha gecelik bulamadığım için bir de benimkiler kalacak. Yatağını 2-3 hafta kala kurarım diye düşünüyorum 37.hafta gibi o yüzden yıkamıcam şimdilik

Hahahaha bu bilgiler Ünide öğretilmiyor daha neler duycaz bakalım

Aynen ben o gamzeye hakkımı helal etmiyorum klavyenin arkasından beni aşağılamaya çalıştı oysaki herkesin bir düzeni bir hayatı var evet belki bu siteye fazla giremedim çünkü iki kızım bir işim ve bir eşim var düzenim var hepimizin var ben burdaki herkesi arkadaş olarak gördüm belki herkes kadar aktif değildim ama dua ettim destek olamasamda hep dua ediyorum sizlere kendime ben işimdeyim belki memur değilim ama benimde bir işim var o aşağılasada ben emekçiyim çiftçiyim ayıp bir iş yapmadım çok şükür kimseye de üstten bakmam herkes eşit teşekkür ederim destek olan olmayan herkesten Allah'ın Adaleti büyük

Günaydın kızlar ay son 17 gün doğuma Allah hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsinler
İnşallah çok az kalmış sizinde eli kulağındadır
Hahahaha bu bilgiler Ünide öğretilmiyor daha neler duycaz bakalım
Yok öğretilmezde bu saç kesme salı günü meselesini duymadım biri peygamberimizde haftanın bazı günleri temizlik yapardı yazmış ben hiç duymadım ilahiyat okudum

Herkes kendine yakışanı yapar
Kişi kendini yazdıklarıyla yansıtır
Oyüzden üzülecek bir durum yok
Yazılacak çook şeyler vardı gerçekten
Ama uzamasın dedik

Ben de duymamıştım internete yazdım Salı ya bir de çrş eklendi günleri kötü göstermenin anlamı ne anlamış değilim. En iyisi mi kulakları tıkamak

Ben de duymamıştım internete yazdım Salı ya bir de çrş eklendi günleri kötü göstermenin anlamı ne anlamış değilim. En iyisi mi kulakları tıkamak
Duymadım ama yok diyemem
Bazen diğer dinlere benzememek için yapılan veya yapılmyan şeyler olmuş
Otür bir şey olabilir bu gün meseleside
Tırnakları karışık kesmek gibi

İyiki bu sürecinde girmemişsin ozaman senin için daha iyi olmuş
Şimdi nasıl oldun peki
Kaçıncı haftadasın
Sancılarım sıklaştı. Mide yanmalarım arttı. Sürekli bir kıvranma halindeyim. Pek iyiyim diyemeyeceğim açıkçası. 35+0 ama en son 31+3 te 1500 grdı kilosu. Bu hafta doktor kilosunu bile söylemedi kafaya takarsın vs diye. Herkes kaç kilo kaç kilo sorup duruyor. İyice sinir oldum bir de bu aralıkta kaynanamla kavga ettim ne olduysa bu birkaç günde oldu valla bu ne her yönden yıprandık ayol

Günaydın kızlar doğuran varmiydi bugün umarım güzel sancısız bir gün geçiririz
Daha doğuran olmadı ama
37-38 den sonra olanlar olarak yavaştan gelmeye niyetlenirlerse sevinirim
40 geçmeden çok bekletmeden havalar daha fazla soğumadan
İnşallah bir iki hafta daha bekleyip zamanında gelir
Kilosu 31 de böyleyse şuan kötü değildir diye düşünüyorum
Soranlarada tahmini bişey söyleyebilirsin çünkü ultrasonla birebir uyumluda Doğmuyorlar genelde

Maşallah çok iyi kilosunda 37 sonrası bi sıkıntı görülmüyor zaten zamanı da iyi doktor öyle uygun görüyorsa beklemek olmaz

Evet aynen böyle.
Ben de 32de 37’ye kadar calisabilir raporu aldim.Sonrasinda 37de hic bisi yapmaniz gerekmiyor,oooh beee diyerek isten uzaklasiyorsunuz
Ben de ikinci trimesterde bir gün ayna karşısında saçlarıma tahammül edemeyip bir hışımla oturmuştum kuaför sandalyesine

Ben de kestirdim hamilelik boyunca iki kere. Saclarim cok hizli uzadi bu süreçte. Herkesin kendi tercihi tabi icimi ferah tutuyorum böyle seylere kulaklarimi kapatiyorum

Babam da çiftçiydi.Çiftçi parasıyla üç çocuğunu memur yaptı. Çiftçi olmasa kim ne yiyip içecek. Gurur duyuyorsun mesleğinden zaten duymaya da devam et. Senin de üç evladın var.
Allah onları sana bağışlasın.
Çok güzel bir anne ol onlara, bu yavrunu da sağlıkla al kucağına evin şenlensin inşallah

Bebek önden mi gidiyor geriden mi neden kilosunu söylemedi?
Sağlıkla gelsin kuzun

Açıkçası okuduğumda beni de en çok üzen, sinirlendiren kısmı o oldu. Yoksa inanın ayrı grup bilmem ne gram umrumda değil. Sana o şekilde yazılmasına ben de gerçekten çok üzüldüm. Sonra oturdum düşürdüm sana bunu diyen kişinin , yarın hayattan ne garantisi var ? Ne depremler oluyor hala akıllanmıyoruz. İnsanların baksan ne evleri ne otelleri vardı. Ama bir bardak suya muhtaç kaldılar. Bir kefen bile kim bilir ne zenginlere nasip olmadı. Kefen ya kefen. Yarının bizlere ne getireceğini, ne götüreceğini hiç bilmiyoruz. O yüzden kimseyi küçük görmenin, hor görmenin hiçbir mantığı yok…

Sen gerçekten onu hiiç takma. Oralı olma. Namusuyla para kazanan her insana, her mesleğe saygım var. Özellikle kara para aklamanın, haram yoldan para kazanmanın bu kadar kolay olduğu bir dönemde sen etinle, tırnağınla, hamile halinle bu işi yapıyorsan ben değil kınamak, saygı duyar elini öperim. Ve gerçekten de hiç de aşağılanacak insan değilsin. Evladına bakmaya çalışan , işinde gücünde olan bir annesin. İyi ki de öylesin. Keşke bizler de senin kadar sahip çıkabilsek evlatlarımıza. İyi ki varsın güzel kadın. Seni tanımıyorum ama, yüreğin kadar yüzünün de güzel olduğuna eminim. Ve gereksiz insanlar için lütfen yüzünü asma. Sen yanlış bir şey yapmadın. Ve de fazla hissettiremesek de, hepimiz inan ki senin yanındayız. Kendini hiç kötü hissetme. Bizler yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…