2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebek önden mi gidiyor geriden mi neden kilosunu söylemedi?
Sağlıkla gelsin kuzun
Geriden geliyor kuzum. Söylesem stres yapacaksın seni biliyorum artık ben dedi bebeğin kilosunun hiç önemi yok önemli olan bünyesi dedi. Organları gelişti artık bir ciğerleri kaldı onun için de ciğer geliştirici iğne vuralım. Sapasağlam gelir Allah ın izniyle sen hiç dert etme haftasını, kilosunu kendine dedi

Bu cıger gelıstırıcıyı bana vurmadılar 37+3 yarın şafak doğan güneş bızde. Aceba gelısmısmıdır

Teşekkürler canım bir çoğumuz ev hanımıyız yani asıl emektar ev hanımı olmamız hepimiz evlatlarımızın geleceği için çalışıyoruz ayrı grup konusunda olabilir tercih onların sadece bir insan nasıl olurda samimi olduğu insanlardan şüphe eder ben hariç diğerleride buna kızdı herkes kendini bilmeli hepimiz eşittiz her kadın eşit bence ben kafaya takmıyorum ama yapılan yanlıştı sonuçlarıda onları bağlar niye hâlâ buraya gelip bizlere sizi seçmedik seçmeyiz havasına bürünüp birde üstünlük göstermek neden zaten sizleri biz seçmeyiz neyse Allah razı olsun hepinizden

te 31 gibiydik biz 1900 gr ozaman
35 te 2600 oldu heralde benimkide senin bebekle aynı gibidir
Maşallah siz irisiniz bebekde iri olur muhtemelen ben çok minyonum kocam çok iri çocuğumun
Biz 4 kiloya yakın doğarız heralde canım erken gelmez bı aksilik olmazsa

Bugün doğuracak olan biri vardı. Ay kimdi? Profil resmi aklımda, adı aklıma gelmiyor. Akrepin son bebeği demiştim ya dün.

Kızlar aklıma birde şu takılıyor ben sezeryan olacağım için özele para vermicem devlette devam edicem orda spinal anestezi yapiliyormu genelmi sadece acaba

Bu cıger gelıstırıcıyı bana vurmadılar 37+3 yarın şafak doğan güneş bızde. Aceba gelısmısmıdır
Yarın bizi haberdar etmeyi unutma
Sancı aralarında yaz
Bugün doğuracak olan biri vardı. Ay kimdi? Profil resmi aklımda, adı aklıma gelmiyor. Akrepin son bebeği demiştim ya dün.
Bende hatırlayamadım sezaryenliydi heralde

Kızlar bende 29 Kasım için sezeryan günü aldım. Zorunlu sezeryan olacağım panik, korku, mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum, umarım sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Gün belli olunca daha heyecanlı oluyor sanırım
Ben günü bilmediğim için hiç gelmeyecek gibi hissediyorum

Hastaneye bebegın butun kıyafetlerını götürmek istiyorum resmen, hepsı bırnırınden güzel. Zaten mınık, cok yer kaplamaz herhalde
Hastanede çabuk kirlenir dedi tecrübeli anneler oyüzden güzellerini eve sakla birde ilk doğduğu ana foto çekileceği için bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…