- 25 Aralık 2021
- 3.395
- 4.736
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.041
Geriden geliyor kuzum. Söylesem stres yapacaksın seni biliyorum artık ben dediBebek önden mi gidiyor geriden mi neden kilosunu söylemedi?
Sağlıkla gelsin kuzun
Evet canımYa benimde tahmini 17 gün varsenin normal doğum mu olacak
Bu cıger gelıstırıcıyı bana vurmadılarGeriden geliyor kuzum. Söylesem stres yapacaksın seni biliyorum artık ben dedibebeğin kilosunun hiç önemi yok önemli olan bünyesi dedi. Organları gelişti artık bir ciğerleri kaldı onun için de ciğer geliştirici iğne vuralım. Sapasağlam gelir Allah ın izniyle sen hiç dert etme haftasını, kilosunu kendine dedi
Teşekkürler canım bir çoğumuz ev hanımıyız yani asıl emektar ev hanımı olmamız hepimiz evlatlarımızın geleceği için çalışıyoruz ayrı grup konusunda olabilir tercih onların sadece bir insan nasıl olurda samimi olduğu insanlardan şüphe eder ben hariç diğerleride buna kızdı herkes kendini bilmeli hepimiz eşittiz her kadın eşit bence ben kafaya takmıyorum ama yapılan yanlıştı sonuçlarıda onları bağlar niye hâlâ buraya gelip bizlere sizi seçmedik seçmeyiz havasına bürünüp birde üstünlük göstermek neden zaten sizleri biz seçmeyiz neyse Allah razı olsun hepinizdenAçıkçası okuduğumda beni de en çok üzen, sinirlendiren kısmı o oldu. Yoksa inanın ayrı grup bilmem ne gram umrumda değil. Sana o şekilde yazılmasına ben de gerçekten çok üzüldüm. Sonra oturdum düşürdüm sana bunu diyen kişinin , yarın hayattan ne garantisi var ? Ne depremler oluyor hala akıllanmıyoruz. İnsanların baksan ne evleri ne otelleri vardı. Ama bir bardak suya muhtaç kaldılar. Bir kefen bile kim bilir ne zenginlere nasip olmadı. Kefen ya kefen. Yarının bizlere ne getireceğini, ne götüreceğini hiç bilmiyoruz. O yüzden kimseyi küçük görmenin, hor görmenin hiçbir mantığı yok…
Sen gerçekten onu hiiç takma. Oralı olma. Namusuyla para kazanan her insana, her mesleğe saygım var. Özellikle kara para aklamanın, haram yoldan para kazanmanın bu kadar kolay olduğu bir dönemde sen etinle, tırnağınla, hamile halinle bu işi yapıyorsan ben değil kınamak, saygı duyar elini öperim. Ve gerçekten de hiç de aşağılanacak insan değilsin. Evladına bakmaya çalışan , işinde gücünde olan bir annesin. İyi ki de öylesin. Keşke bizler de senin kadar sahip çıkabilsek evlatlarımıza. İyi ki varsın güzel kadın. Seni tanımıyorum ama, yüreğin kadar yüzünün de güzel olduğuna eminim. Ve gereksiz insanlar için lütfen yüzünü asma. Sen yanlış bir şey yapmadın. Ve de fazla hissettiremesek de, hepimiz inan ki senin yanındayız. Kendini hiç kötü hissetme. Bizler yanındayız
Biz 4 kiloya yakın doğarız heralde canım erken gelmez bı aksilik olmazsate 31 gibiydik biz 1900 gr ozaman
35 te 2600 oldu heralde benimkide senin bebekle aynı gibidir
Maşallah siz irisiniz bebekde iri olur muhtemelenben çok minyonum kocam çok iri çocuğumun
34’ten sonra genelde küveze gerek kalmıyor dedi doktorum. Kızım 37+3’te küveze girmedi.Bu cıger gelıstırıcıyı bana vurmadılar37+3 yarın şafak doğan güneş bızde. Aceba gelısmısmıdır
Yarın bizi haberdar etmeyi unutmaBu cıger gelıstırıcıyı bana vurmadılar37+3 yarın şafak doğan güneş bızde. Aceba gelısmısmıdır
Bende hatırlayamadım sezaryenliydi heraldeBugün doğuracak olan biri vardı. Ay kimdi? Profil resmi aklımda, adı aklıma gelmiyor. Akrepin son bebeği demiştim ya dün.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziKızlar bende 29 Kasım için sezeryan günü aldım. Zorunlu sezeryan olacağımpanik, korku, mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum, umarım sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Hastanede çabuk kirlenir dedi tecrübeli annelerHastaneye bebegın butun kıyafetlerını götürmek istiyorum resmen, hepsı bırnırınden güzel. Zaten mınık, cok yer kaplamaz herhalde
Bugün doğuracak olan biri vardı. Ay kimdi? Profil resmi aklımda, adı aklıma gelmiyor. Akrepin son bebeği demiştim ya dün.
Isımlı tulum aldım ıkıncı gun onu giydırıp foto cekılcez hastanedeHastanede çabuk kirlenir dedi tecrübeli anneleroyüzden güzellerini eve sakla birde ilk doğduğu ana foto çekileceği için bebiş
Kizlar doguma girmeyi bekliyorum henüz almadi doktor
Sağlıkla kavuşun, rahat güzel bi doğum olsunKizlar doguma girmeyi bekliyorum henüz almadi doktor
Yaa dakıkalar kaldı demek bebegine kavusmanaKizlar doguma girmeyi bekliyorum henüz almadi doktor
İnşallah sağlıkla gelir sters yapma canım kokusunu alınca unutursun her şeyiKizlar doguma girmeyi bekliyorum henüz almadi doktor
Sağlıkla kavuş inşallah bize de yaz sonrasında merak ederizKizlar doguma girmeyi bekliyorum henüz almadi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?