2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bak saçla ilgili de bir yazı okumuştum onu da bulursam burda payalsayim bende nedeni ne bilmiyorum ama saçımı kestirmedim hiç uzun seviyorum ve kapaliyim o yüzden umursamıyorum çok ama saçın güzel bı enerjisi varmış uzun saçın bebeğe giden kesilmesi o yüzden de doğru bulunuyormus yazıda öyleydi dur bulsam payalşcam iyi çe koca karı inancına donustum basinizda

Günaydın
Bende halıları kaldırdım.
Yıkamacı gelip alacak bugün.
Bende bu gün topladım benim bir tane ama onu da gönderip yıkayıp salonumu temizlemeyi düşünüyorum geri kalanı haletmistim yavaştan iyiki de yapmışım şu an nefes alamıyorum
O benim kız ama bende dedim ya tam bilmiyorum heralde tırnaklarını beli gün kesermis temizlik işi dediğim o yani yoksa bende imam kızıyım ama bende bilmiyorum yani bu tür şeylere pek aldırış etmem
Kızlar bende 29 Kasım için sezeryan günü aldım. Zorunlu sezeryan olacağım panik, korku, mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum, umarım sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Sağlıkla siahtle al kucağına inşallah tatlı telaşlar bunlar Allah yardımcın olsun
Kizlar doguma girmeyi bekliyorum henüz almadi doktor
Sağlıkla al kucağına canım Allah'ın izinyle

Hastaneye bebegın butun kıyafetlerını götürmek istiyorum resmen, hepsı bırnırınden güzel. Zaten mınık, cok yer kaplamaz herhalde
Yaa ne güzel, kız bebek tabi. Benim de kızımın her şeyi çok güzeldi. Hastaneye götürünce küçük kızlar yanıma gelip ‘bebek çok güzel giyinmiş’ derlerdi Şimdi erkek bebeğe kuzenlerim bişeyler verdi, her şeyi dümdüz almışlar kendim bir kaç tane dinozorlu, renkli, deniz temalı falan aldım.

Kız bebek kıyafetlerının renklerı ıc açıyor en basta, ama erkekler ıcın de cok guzel mavıs renkler var

Benim saçım aşırı çok. Hamilelikte de hiç dökülmedi. Serklajlıların hem oturarak yıkanmaması gerekiyor, hem ayakta uzun durmamamız gerekiyor diye bir ay önce falan kestirdim. Victoria Beckham’ın klasik modeli var ya, bob galiba adı. Cesaret etsem kısacık kestirip boyadan da kurtulacaktım. Şu an saçımın yarısı siyah beyaz, yarısı turuncu. Artık turuncu olmak istemiyorum çünkü hem şişman hem turuncu fotoğraflarda çok saçma görünüyorum. Rus karıları gibi ama güzel olmayan zayıflayana kadar 10 seneden sonra kahverengiye boyiycam galiba. Okula başlamayacağım için boyadan tamamiyle kurtulduktan sonra herhalde.

Ben dün sordum eğer sezeryan olacaksanız 4 5 takım dedi kan oluyor fln diye bol bol koy dedi
Bize hastane kendisi bir takım giydirmişti. Ertesi gün yıkandıktan sonra da kendi götürdüğümüzü giydirmiştik. 3. Bir takım giydi mi hatırlamıyorum. Ama 4-5 takım koydum ben de hastane çantasına. Hiç kan falan olmadı ya. Güzel temizliyorlar orda. Çişi kakası çıkarsa çıkar. İlk kakası da simsiyah taş gibi oluyor.

Bu cıger gelıstırıcıyı bana vurmadılar 37+3 yarın şafak doğan güneş bızde. Aceba gelısmısmıdır
Kuzum ciğerler 36. Haftada tamamlanıyormuş. O yüzden vurmamıştır. Ben sancıyla gittiğimde 34+3 tum. Daha ciğerleri gelişecek haftada değildi. O yüzden iğne vuruldum. Senin zaten muhtemelen Allah ın izniyle ciğerleri falan gelişmiştir. 37.haftayı gördüysen ne mutlu sana. Hiiç kafana takma. Haftası güzel, prematüre sınırını aşmış. Artık vakti gelmiş minnoşun. Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

Sonuç olarak siz kendi isteğinizle bozdurmuşsunuz ama bizim son ana kadar çalışabilir almıştık bu hafta gidip sorayım ben
Canım sen benden öncesin gidince haber verir misin bana da
Yok canım iki kat daha kaldı,ağız mendillerini atmayı unutmuşum bir de arkadaşımdan gelen uyku tulumu vs vardı onları önce 24 saat leke çıkarıcıda bekletiyorum o yüzden bugüne sarktı
Leke çıkartıciran memnun kaldın mi, benim hicbir lekeli olan şey çıkmadı
Hastaneye bebegın butun kıyafetlerını götürmek istiyorum resmen, hepsı bırnırınden güzel. Zaten mınık, cok yer kaplamaz herhalde
4 takım aldım ben bebek için, bir tane de arkadaşımın prematüre takımı vardı normal 3200felan demisler ama doğduğunda küçücük doğmuş , ilk giymesi için 2. Guzellikte takım sonra istediklerim sırayla numaralandirdm

Teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun

Erkek bebeğin kaderi bu sanırım
Benim bebekte erkek cicili bicili bişeyi pek yok
Ay kızlar benim bugün sancılarım arttı. Dua edin de biraz daha dursun bebiş. Enazından 36.haftayı görelim. 35.haftası daha
İnşallah canım senin için hepimiz dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…