- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.081
Devlet hastanesi vermez heralde takım özel hastane verir de nolur nolmaz diye koydum ben gel git yapılmasın eve diyeBize hastane kendisi bir takım giydirmişti. Ertesi gün yıkandıktan sonra da kendi götürdüğümüzü giydirmiştik. 3. Bir takım giydi mi hatırlamıyorum. Ama 4-5 takım koydum ben de hastane çantasına. Hiç kan falan olmadı ya. Güzel temizliyorlar orda. Çişi kakası çıkarsa çıkar. İlk kakası da simsiyah taş gibi oluyor.
Ben de koltuk yıkamacı gelince ona vereceğim halılarıGünaydın
Bende halıları kaldırdım.
Yıkamacı gelip alacak bugün.
Nede güzel yazmışsınzCuma günü nst de sancım çıkınca, doktor her an gelebilir hazırlıklı ol demişti. Kaç gündür giremiyordum son hazırlıklar, temizliktir vs diye. Ne kadar ortalık karışmış. Okudukça bazı yerlerinde çok sinir oldum. Bazı konuşmalar saygısızlık boyutuna ulaşmış. Kaç aylık grup, herkes herkesle iyiydi burada hiç öyle aşırı büyük bir tartışmalara vs tanık olmadım. Aylardır bu şekilde gidip, doğuma belkide günler kala böyle tatsızlıklar olması çok kötü olmuş. Burada konuşulanlar, anlık verilen cevaplar beni rahatlatıyordu. Lakin sonradan yazılanları okuyunca bazı sözlerin ne kadar aşağılayıcı, ne kadar kibir dolu olduğunu gördüm. Gerçekten üzüldüm. Burada gerçekten destek bekleyen insanlar vardı. Ya da aynı şekilde üzülüp, sancıları tetiklenebilecek insanlar vardı. Tamam grupta kurabilirsiniz ben buna da bir şey demiyorum ama keşke buradaki insanları da aşağılama, küçük görme, hor görme gibi şeyleri yapmasaydınız. Yazık olmuş. Nihayetinde bu gruptaki herkes hamile ve kimin ahı kimde kalır belli değil. Doğuma günler kala çok daha güzel geçirebilirdik. Köstek olup kavgalar etmektense, gerilmektense, herkes birbirini rahatlatıp yüzünde ufak bir gülümsemeye sebep olabilirdi. Yazık oldu gerçekten. Bu grubun da artık devamının geleceğini sanmıyorum. Okuyan birileri olursa eğer, herkese sağlıklı, kolay, hayırlı doğumlar diliyorum. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Ve de gene dilerim ki Allah, herkesi merhametli, iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın. Ama önce bu insanlardan olmayı bize nasip etsin. Görüyoruz ki bazılarının özellikle çok ihtiyacı var
Owli kundağın önünde sarı bir leke vardı, bir de emzirme yastığının kılıfında, baby nest kılıfında sarı leke vardı onları çıkarmış. Eşimin gömleğinde minik mürekkep lekesi vardı o tam çıkmadı bir daha ıslattım bi 24 saat daha beklicem bakalımCanım sen benden öncesin gidince haber verir misin bana da
Leke çıkartıciran memnun kaldın mi, benim hicbir lekeli olan şey çıkmadı
4 takım aldım ben bebek için, bir tane de arkadaşımın prematüre takımı vardı normal 3200felan demisler ama doğduğunda küçücük doğmuş , ilk giymesi için 2. Guzellikte takım sonra istediklerim sırayla numaralandirdm
Hayırlı olsun bebişinKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Kizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Baby me leke çıkarıcı demi, detaylica tarif edebilir misin canım nasıl kullaniyorsunOwli kundağın önünde sarı bir leke vardı, bir de emzirme yastığının kılıfında, baby nest kılıfında sarı leke vardı onları çıkarmış. Eşimin gömleğinde minik mürekkep lekesi vardı o tam çıkmadı bir daha ıslattım bi 24 saat daha beklicem bakalım
Gözün aydın canım, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallahKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Gözün aydın canım tebrik ederimKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Siz söyleyince okuyup farkettim, cidden çok sasirdim… Amin, hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah, o kadar haklısınız ki…Cuma günü nst de sancım çıkınca, doktor her an gelebilir hazırlıklı ol demişti. Kaç gündür giremiyordum son hazırlıklar, temizliktir vs diye. Ne kadar ortalık karışmış. Okudukça bazı yerlerinde çok sinir oldum. Bazı konuşmalar saygısızlık boyutuna ulaşmış. Kaç aylık grup, herkes herkesle iyiydi burada hiç öyle aşırı büyük bir tartışmalara vs tanık olmadım. Aylardır bu şekilde gidip, doğuma belkide günler kala böyle tatsızlıklar olması çok kötü olmuş. Burada konuşulanlar, anlık verilen cevaplar beni rahatlatıyordu. Lakin sonradan yazılanları okuyunca bazı sözlerin ne kadar aşağılayıcı, ne kadar kibir dolu olduğunu gördüm. Gerçekten üzüldüm. Burada gerçekten destek bekleyen insanlar vardı. Ya da aynı şekilde üzülüp, sancıları tetiklenebilecek insanlar vardı. Tamam grupta kurabilirsiniz ben buna da bir şey demiyorum ama keşke buradaki insanları da aşağılama, küçük görme, hor görme gibi şeyleri yapmasaydınız. Yazık olmuş. Nihayetinde bu gruptaki herkes hamile ve kimin ahı kimde kalır belli değil. Doğuma günler kala çok daha güzel geçirebilirdik. Köstek olup kavgalar etmektense, gerilmektense, herkes birbirini rahatlatıp yüzünde ufak bir gülümsemeye sebep olabilirdi. Yazık oldu gerçekten. Bu grubun da artık devamının geleceğini sanmıyorum. Okuyan birileri olursa eğer, herkese sağlıklı, kolay, hayırlı doğumlar diliyorum. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Ve de gene dilerim ki Allah, herkesi merhametli, iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın. Ama önce bu insanlardan olmayı bize nasip etsin. Görüyoruz ki bazılarının özellikle çok ihtiyacı var
Benim kız pek hareket etmiyor bugün. Sabah konuştım hareket etmezsen doktora gidicem diye kasığımda iki kez attı durdu, rahatladım.Sonra da pek bir hareketi olmadı insan endişe ediyor
Kızlar bende 29 Kasım için sezeryan günü aldım. Zorunlu sezeryan olacağımpanik, korku, mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum, umarım sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Hareket etmeyince çok endişe ediyor insan dediğin gibiBenim kız pek hareket etmiyor bugün. Sabah konuştım hareket etmezsen doktora gidicem diye kasığımda iki kez attı durdu, rahatladım.Sonra da pek bir hareketi olmadı insan endişe ediyor
Benim bebeye doktor bişey demedi en son ama hep çapraz durduğunu hissediyorum hıçkırık ve tekme hareketlerinden yola çıkarakKızlar normal doğum düşünüp beybisi dönmeyen var mı benim dönmemiş hala
Siz kaçıncı haftadasınızNede güzel yazmışsınzben fazla aktif degildim grupta bazen griyordum da agriniz cikmiş sanirim cuma gunu kac haftaliksinz şuan bidaha kontrolunuz nezamn umarim şuan iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?