2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Devlet hastanesi vermez heralde takım özel hastane verir de nolur nolmaz diye koydum ben gel git yapılmasın eve diye

Nede güzel yazmışsınzben fazla aktif degildim grupta bazen griyordum da agriniz cikmiş sanirim cuma gunu kac haftaliksinz şuan bidaha kontrolunuz nezamn umarim şuan iyisinizdir

Owli kundağın önünde sarı bir leke vardı, bir de emzirme yastığının kılıfında, baby nest kılıfında sarı leke vardı onları çıkarmış. Eşimin gömleğinde minik mürekkep lekesi vardı o tam çıkmadı bir daha ıslattım bi 24 saat daha beklicem bakalım

Benim kız pek hareket etmiyor bugün. Sabah konuştım hareket etmezsen doktora gidicem diye kasığımda iki kez attı durdu, rahatladım.Sonra da pek bir hareketi olmadı insan endişe ediyor

Baby me leke çıkarıcı demi, detaylica tarif edebilir misin canım nasıl kullaniyorsun

Siz söyleyince okuyup farkettim, cidden çok sasirdim… Amin, hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah, o kadar haklısınız ki…

Benim kız pek hareket etmiyor bugün. Sabah konuştım hareket etmezsen doktora gidicem diye kasığımda iki kez attı durdu, rahatladım.Sonra da pek bir hareketi olmadı insan endişe ediyor

Ben de bazen hareket etmiyor diye endiseleniyorum hemen konusmaya basliyorum pit pit bisiler yapiyor Anliyorlar bizi ya bu beni cok duygulandiriyor

Kızlar bende 29 Kasım için sezeryan günü aldım. Zorunlu sezeryan olacağım panik, korku, mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum, umarım sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

Kasim annesi oluyorsunuz yani Sağlıkla kolaylıkla kavusursunuz umarım yavrunuza..

Benim icime de hep Kasımda dogacak gibi doğuyordu onceden.Su an hic gelcek gibi durmuyor

Hareket etmeyince çok endişe ediyor insan dediğin gibi
Ama bende hareketler eskisi gibi değil eskiden çok hissederdim şimdi ağır çekimde gibi halbuki eski halinin iki katı oldu

Kızlar normal doğum düşünüp beybisi dönmeyen var mı benim dönmemiş hala
Benim bebeye doktor bişey demedi en son ama hep çapraz durduğunu hissediyorum hıçkırık ve tekme hareketlerinden yola çıkarak
Sancıyla bile döndüğü oluyormuş ama
Yolculuk yaparken de defalarca gün içinde dönmüştü içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…