2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hareket etmeyince çok endişe ediyor insan dediğin gibi
Ama bende hareketler eskisi gibi değil eskiden çok hissederdim şimdi ağır çekimde gibi halbuki eski halinin iki katı oldu
Yeri daraldığı İçin sonlara doğru azalıyormuş hareket canım, sizin kavuşmanıza az kalmış.

Nede güzel yazmışsınzben fazla aktif degildim grupta bazen griyordum da agriniz cikmiş sanirim cuma gunu kac haftaliksinz şuan bidaha kontrolunuz nezamn umarim şuan iyisinizdir
Teşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyor

Karnım çok yukarda hiç gelecek gibi hisssetmiyorum bu bebeği inşallah yanılıyorumdur çok bekletmez
Yok kız öyle düşünme. Benim bir arkadaşım da kız 40.haftaya girmişti, bebiş yukardaydı , nst de sancısı falan çıkmıyordu. Bir gece kanala girmiş yavrucak. Sabah kız fark edip, duşunu muşunu alıp, kahvaltısını yapıp gitmişti. 4 cm açıklık vardı. Aynı gün de doğumunu yaptı. Hiç öncesinde inmesi, sancısı falan yoktu yani onun da. Bebiş kendi vaktini belirleyip, kendi istediği zaman inmişti. Hiiç ona takılma o yüzden. Vakti geldiğince geliyorlar. Benim küçümen 34.haftada daha kanala girdi girecek. Şimdi her an ay acaba doğumum ne zaman başlayacak, ay erken gelecek prematüre doğacak, küvez gerekecek mi diye stres yapıyorum kendime. Demek istediğim, vakti geldiğince sen durdurmak istesen de onlar durmuyorlar bir şekilde çıkacak zaten artık yani. Normal olmaz da sezaryen olur. Ama olur yani. Çıkar boşver hiç takılma bunlara sen

Kasim annesi oluyorsunuz yani Sağlıkla kolaylıkla kavusursunuz umarım yavrunuza..

Benim icime de hep Kasımda dogacak gibi doğuyordu onceden.Su an hic gelcek gibi durmuyor
Evet canım amin çok teşekkür ederim zaten hep içimde Aralık’a kalmayacak gibi bir his vardı, baş - pelvis uyumsuzluğundan böyle nasip oldu hayırlısı artık sen normal doğum mu düşünüyorsun kuzum, sağlıkla gelsin inşallah minik

Kızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım. Bebek doğduğunda dudaklarına bir damlacık zemzem suyu damlatmak, dudağına ufak bir hurma parçası sürmek sünnettir. Aynı zamanda yeni doğan bebeği beyaz giydirmek. Ben hastane çantasına koydum. Bilen bilmeyen vardır, bir çıtlatayım dedim ben bir de rezene çayıyla hatmi çiçeği çayı aldım. Rezene hem süt, hem gaz vs için. Hatmi çiçeği çayı da doğum sonrası, özellikle sezaryen sonrası ağrılar için. Emziren anneler de rahatlıkla kullanabiliyor ve güzel bir ağrı kesici çay. Bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…