- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.101
İnşallah hemen kavuşursunuz canım.Kizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Baby me leke çıkarıcı demi, detaylica tarif edebilir misin canım nasıl kullaniyorsun
Yeri daraldığı İçin sonlara doğru azalıyormuş hareket canım, sizin kavuşmanıza az kalmış.Hareket etmeyince çok endişe ediyor insan dediğin gibi
Ama bende hareketler eskisi gibi değil eskiden çok hissederdim şimdi ağır çekimde gibi halbuki eski halinin iki katı oldu
Gözün aydın canım ömürlü olsun sağlıkla büyüt inşallahKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Hadi gözün aydınKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Karnım çok yukarda hiç gelecek gibi hisssetmiyorum bu bebeğiYeri daraldığı İçin sonlara doğru azalıyormuş hareket canım, sizin kavuşmanıza az kalmış.
GözünaydınKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
19 güne neler olur neler sabret son günlerin tadını çıkarKarnım çok yukarda hiç gelecek gibi hisssetmiyorum bu bebeğiinşallah yanılıyorumdur çok bekletmez
Ben sata gore 38 ama doktor 37 ile uyumlu dediSiz kaçıncı haftadasınız
hayirli olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insalhKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Teşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyorNede güzel yazmışsınzben fazla aktif degildim grupta bazen griyordum da agriniz cikmiş sanirim cuma gunu kac haftaliksinz şuan bidaha kontrolunuz nezamn umarim şuan iyisinizdir
Ay hayırlı olsun kuzum. Gözünüz aydın olsun inşallah. Sağlıcakla büyüsün inşallah yavrucakKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Yok kız öyle düşünme. Benim bir arkadaşım da kız 40.haftaya girmişti, bebiş yukardaydı , nst de sancısı falan çıkmıyordu. Bir gece kanala girmiş yavrucak. Sabah kız fark edip, duşunu muşunu alıp, kahvaltısını yapıp gitmişti. 4 cm açıklık vardı. Aynı gün de doğumunu yaptı. Hiç öncesinde inmesi, sancısı falan yoktu yani onun da. Bebiş kendi vaktini belirleyip, kendi istediği zaman inmişti. Hiiç ona takılma o yüzden. Vakti geldiğince geliyorlar. Benim küçümen 34.haftada daha kanala girdi girecek. Şimdi her an ay acaba doğumum ne zaman başlayacak, ay erken gelecek prematüre doğacak, küvez gerekecek mi diye stres yapıyorum kendime. Demek istediğim, vakti geldiğince sen durdurmak istesen de onlar durmuyorlarKarnım çok yukarda hiç gelecek gibi hisssetmiyorum bu bebeğiinşallah yanılıyorumdur çok bekletmez
Evet canım amin çok teşekkür ederimKasim annesi oluyorsunuz yaniSağlıkla kolaylıkla kavusursunuz umarım yavrunuza..
Benim icime de hep Kasımda dogacak gibi doğuyordu onceden.Su an hic gelcek gibi durmuyor
gözün aydın :) Allah hayırlı etsinKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
ılk gebeliginmi k bakmayin pek giremedigimden bilgim yok amaTeşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyor
Evet dogum yaptı, ama sonra hıc gelmedı, ınsallah ıyılerdırM maviiikelebekkk ten haber var mı kızlar Doğum yapmış mıydı? Göremiyorum ne zamandır
Sat 37 bizimde bir hafta geriliği kaldı inşallah bu hafta onuda kapatmış oluruzBen sata gore 38 ama doktor 37 ile uyumlu dedipeki siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?