- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.121
Yaa umarım iyilerdirEvet dogum yaptı, ama sonra hıc gelmedı, ınsallah ıyılerdır
Agrilarn hala devam.ediyormu bugun benmde vardi kontrolum 37 haftalik benmde şuan nstede agrim cikti zatende hissediriyordu agrilar kendini doktor şuan gelse bile erken degil dedi artik her hafta gel dedi bakalm nezamn olucak merakla sabirsizlikla bekliyorm acaba haftasini doldurucakmiTeşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyor
Artık büyüdü yeri daraldı annesi normal az oynamasiHareket etmeyince çok endişe ediyor insan dediğin gibi
Ama bende hareketler eskisi gibi değil eskiden çok hissederdim şimdi ağır çekimde gibi halbuki eski halinin iki katı oldu
Agrilarn hala devam.ediyormu bugun benmde vardi kontrolum 37 haftalik benmde şuan nstede agrim cikti zatende hissediriyordu agrilar kendini doktor şuan gelse bile erken degil dedi artik her hafta gel dedi bakalm nezamn olucak merakla sabirsizlikla bekliyorm acaba haftasini doldurucakmiTeşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyor
Sallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben deKızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım. Bebek doğduğunda dudaklarına bir damlacık zemzem suyu damlatmak, dudağına ufak bir hurma parçası sürmek sünnettir. Aynı zamanda yeni doğan bebeği beyaz giydirmek. Ben hastane çantasına koydum. Bilen bilmeyen vardır, bir çıtlatayım dedimben bir de rezene çayıyla hatmi çiçeği çayı aldım. Rezene hem süt, hem gaz vs için. Hatmi çiçeği çayı da doğum sonrası, özellikle sezaryen sonrası ağrılar için. Emziren anneler de rahatlıkla kullanabiliyor ve güzel bir ağrı kesici çay. Bilginiz olsun
Insalh kapatmiştırSat 37 bizimde bir hafta geriliği kaldı inşallah bu hafta onuda kapatmış oluruz
Çok az kalmış sizinde
Doğumdan sonra en çok rezene ve kimyon çayı içiyoruz. Ben aktardan tohum olarak alıyordum. bıkmıştım artık kokusundan.Sallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben de
Onunla ilgili bir şey yok ki. Söyleneceğini sanmıyorum.Kızlar merak ettiğim bir şey var doğumda tüp bebek olduğu söyleniyor mu ? Yani biz o ara bazı olaylar olunca söylemedik kimseye eşimle üstesinden geldik şimdi de aklıma takıldı herkes gelecek gibi doğuma
Bel ağrım her geçen gün artıyorYok kız öyle düşünme. Benim bir arkadaşım da kız 40.haftaya girmişti, bebiş yukardaydı , nst de sancısı falan çıkmıyordu. Bir gece kanala girmiş yavrucak. Sabah kız fark edip, duşunu muşunu alıp, kahvaltısını yapıp gitmişti. 4 cm açıklık vardı. Aynı gün de doğumunu yaptı. Hiç öncesinde inmesi, sancısı falan yoktu yani onun da. Bebiş kendi vaktini belirleyip, kendi istediği zaman inmişti. Hiiç ona takılma o yüzden. Vakti geldiğince geliyorlar. Benim küçümen 34.haftada daha kanala girdi girecek. Şimdi her an ay acaba doğumum ne zaman başlayacak, ay erken gelecek prematüre doğacak, küvez gerekecek mi diye stres yapıyorum kendime. Demek istediğim, vakti geldiğince sen durdurmak istesen de onlar durmuyorlarbir şekilde çıkacak zaten artık yani. Normal olmaz da sezaryen olur. Ama olur yani. Çıkar boşver hiç takılma bunlara sen
Evet canım amin çok teşekkür ederimzaten hep içimde Aralık’a kalmayacak gibi bir his vardı, baş - pelvis uyumsuzluğundan böyle nasip oldu hayırlısı artık sen normal doğum mu düşünüyorsun kuzum, sağlıkla gelsin inşallah minik
Cuma günleri benim nst de en son böyleydi ben bişey anlamadımInsalh kapatmiştırevet baya az kaldi bugun kontrolden geldim nstde agrim cikti doktorum artik gelebilir dedi bakalm haftasini dolduracakmi sizin kontrolleriniz nasil gidiyor
Biz kuzenlerimde, yengemde falan da , şimdi kendime de aktardan alıp, french presste birer bardaklık, 2-3 dk bekletip hazırladık hep kuzum. Bence poşet çaylardansa aktardakiler daha iyidir kuzumSallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben de
aynn canm fazla gozukmuyorCuma günleri benim nst de en son böyleydi ben bişey anlamadımsanırım sancım yok bebekte kanalda değil daha
Neden söylesinler ki canımKızlar merak ettiğim bir şey var doğumda tüp bebek olduğu söyleniyor mu ? Yani biz o ara bazı olaylar olunca söylemedik kimseye eşimle üstesinden geldik şimdi de aklıma takıldı herkes gelecek gibi doğuma
Bir gelsin her yerini ısırcam özellikle kaburgalarıma vurduğu ayaklarınıBel ağrım her geçen gün artıyor
Artık rahatlamak istiyorum
Bide bebiş sevmek istiyorum çok merak ediyorum onu duygusunu hiçbişey hissetmiyorum çünkü karnımdayken
Cuma günleri benim nst de en son böyleydi ben bişey anlamadımsanırım sancım yok bebekte kanalda değil daha
Neden söylesinler ki canım
Arkadaşım doğuma gireceğinde yanındaydım bir sürü sayfa okuyup imzalattılar son adet tarihi vs sorular soruyorlardı ben çıkmıştım devam ediyorlardı acaba orda soruyorlar mı diye merak ettim. Ya doğum yaklaştıkça hastanenin merdivenlerini bile nasıl çıkacağımı düşünüp planlıyorum kafayı yedimOnunla ilgili bir şey yok ki. Söyleneceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?