2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyor
Agrilarn hala devam.ediyormu bugun benmde vardi kontrolum 37 haftalik benmde şuan nstede agrim cikti zatende hissediriyordu agrilar kendini doktor şuan gelse bile erken degil dedi artik her hafta gel dedi bakalm nezamn olucak merakla sabirsizlikla bekliyorm acaba haftasini doldurucakmi

Hareket etmeyince çok endişe ediyor insan dediğin gibi
Ama bende hareketler eskisi gibi değil eskiden çok hissederdim şimdi ağır çekimde gibi halbuki eski halinin iki katı oldu
Artık büyüdü yeri daraldı annesi normal az oynamasi

Teşekkür ederim kuzum. 35+0 bugün. Cuma kontrole çağırdı ama bakalım cumadan önce gidecekmişiz gibime geliyor
Agrilarn hala devam.ediyormu bugun benmde vardi kontrolum 37 haftalik benmde şuan nstede agrim cikti zatende hissediriyordu agrilar kendini doktor şuan gelse bile erken degil dedi artik her hafta gel dedi bakalm nezamn olucak merakla sabirsizlikla bekliyorm acaba haftasini doldurucakmi

Sallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben de

Kızlar merak ettiğim bir şey var doğumda tüp bebek olduğu söyleniyor mu ? Yani biz o ara bazı olaylar olunca söylemedik kimseye eşimle üstesinden geldik şimdi de aklıma takıldı herkes gelecek gibi doğuma

Onunla ilgili bir şey yok ki. Söyleneceğini sanmıyorum.

Bel ağrım her geçen gün artıyor
Artık rahatlamak istiyorum
Bide bebiş sevmek istiyorum çok merak ediyorum onu duygusunu hiçbişey hissetmiyorum çünkü karnımdayken

Evet, vajinal dogum istiyorum Ama tabi kısmet kendi nasıl gelmek isterse

Insalh kapatmiştırevet baya az kaldi bugun kontrolden geldim nstde agrim cikti doktorum artik gelebilir dedi bakalm haftasini dolduracakmi sizin kontrolleriniz nasil gidiyor
Cuma günleri benim nst de en son böyleydi ben bişey anlamadım sanırım sancım yok bebekte kanalda değil daha

Eklentiler

• IMG_7273.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 68
Sallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben de
Biz kuzenlerimde, yengemde falan da , şimdi kendime de aktardan alıp, french presste birer bardaklık, 2-3 dk bekletip hazırladık hep kuzum. Bence poşet çaylardansa aktardakiler daha iyidir kuzum

Neden söylesinler ki canım

Bel ağrım her geçen gün artıyor
Artık rahatlamak istiyorum
Bide bebiş sevmek istiyorum çok merak ediyorum onu duygusunu hiçbişey hissetmiyorum çünkü karnımdayken
Bir gelsin her yerini ısırcam özellikle kaburgalarıma vurduğu ayaklarını

Neden söylesinler ki canım
Onunla ilgili bir şey yok ki. Söyleneceğini sanmıyorum.
Arkadaşım doğuma gireceğinde yanındaydım bir sürü sayfa okuyup imzalattılar son adet tarihi vs sorular soruyorlardı ben çıkmıştım devam ediyorlardı acaba orda soruyorlar mı diye merak ettim. Ya doğum yaklaştıkça hastanenin merdivenlerini bile nasıl çıkacağımı düşünüp planlıyorum kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…