- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 18
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.681
Balli tarçinli limonlu kaynar suda icebilirsn canm bol bol cok iyi geliyorKızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Bizimde 10 gün geriden geliyordu bende üzülmüştüm ama canını sıkma gerçekten. Önemli olan ilerlememesi sabit 1-2 hafta geriden geliyorsa hiç sıkıntı olmaz . Beslenmene nesquikli süt ve peynir altı suyu ekleyebilirsin ben faydasını gördüm canım.Kızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Ya üzülme. Sen şu anda çıtı pıtı bir kadın değil misin? 1 haftadan bir şey olmaz valla bak. Organ gelişiminde sorun olmasın da.Kızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Bol bol meyve tüketiyorum canım zatenSonlara doğru haftada 500 gr alabiliyor çok düşük gelmedi bana kilosu bol bol meyve ye benim de o hafta senden 100 gr fazlaydı hemen hemen aynı yani hamur işi de ekle beslenmene mercimekli bulgur pilavı iyi kilo aldırıyor
Gebelik öncesi evet öyleydim. Umarım sıkıntı olmazYa üzülme. Sen şu anda çıtı pıtı bir kadın değil misin? 1 haftadan bir şey olmaz valla bak. Organ gelişiminde sorun olmasın da.
Ya dün aklıma geldin. Geçmiş olsun. Benim kızın sarılığı mama verince geçmişti. Anne sütünü sindiremiyormuş minnaklar bazen.Kizlar iyisiniz inşallah bu arada benim listede isim olarak erdal ege yazıyor ama sarp ege oldu oglumun ismi esim supriz yapmis benim istediğim ismi koymuş guzel olan bi tek o yoksa doğduğundan beri hastanelerdeyiz biz sarilik için yatti hala geçmedi cok skntilar yaşıyorum oyle yazayım dedim dogum yapanları tebrik ederim
Olmaz olmaz, olsa onu görürler zaten.Gebelik öncesi evet öyleydim. Umarım sıkıntı olmaz
Kızımda da yaşamıştım ama yatmadı hastanede pazartesi olmadi mama takviyesi yapcam doktor yine bakacak kana kiloya ona göre karar vercez hayirlisi artikYa dün aklıma geldin. Geçmiş olsun. Benim kızın sarılığı mama verince geçmişti. Anne sütünü sindiremiyormuş minnaklar bazen.
Ben de saçımı çok kestirdim hamileyken hatta bu hafta tekrar kestırcem uclarını.Ben birazdan kestiricembenim hiç batıl inancım yok çünkü bunların sonu yok hepsine inanacak olsak kafayı yiyebiliriz
kızlar ya bende sabahtan beri 3-4 defa alt taraftan vajinamın içinden resmen bıçak saplanır giib ağrı girdi bi 10 sn kıvrandırdı beni şimdi de pıt pıt atıyor sanki acaba açılma falan mı oluyor yada kanala mı giriyor anlamadım var mı böyle olan
Ben Perşembe günü sordum vücut ağrılarım oluyor dedim, devam et dediMagnezyuma doğuma kadar devam ediyor muyuz?
Ben ilk günden beri hep kestirdim hatta ensemi de kazıttım terleyipz üşütüyordum, bu tarz batıl inançlardarda evrene ne mesaj gonderirsek onu karşımızda buluruz diye inanıyorum. Saçımı kestirmemim çocuğumun omruyle alakasi olamazBana da hepsi saçma gelir ama sacımi ben de kestiremedim. Bı arkadasım kuaföre gitmiş hamileyken. Kuaför demiş ki hamile misin ? Kesmem. Kiminkini kessem düşük yaptı demiş. Onu duydum ya ben Rapunzel gibi geziyorum. Allah'tan canlandı da hamilelikte taraması falan kolay oluyor.
Canım benim hep bir hafta önden gidiyordu bu hafta bir hafta geriden dediler, ölçüm tam doğru olmayabiliyor dedilerKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Bende 2-3 ay önce kestirdimBen birazdan kestiricembenim hiç batıl inancım yok çünkü bunların sonu yok hepsine inanacak olsak kafayı yiyebiliriz
Bilmiyorum ki niye öyle dedi her hafta 150 gr alıyor aslında bana normal geliyor ama öyle diyince canım sıkıldı modum düştü birazBen Perşembe günü sordum vücut ağrılarım oluyor dedim, devam et dedi
Ben ilk günden beri hep kestirdim hatta ensemi de kazıttım terleyipz üşütüyordum, bu tarz batıl inançlardarda evrene ne mesaj gonderirsek onu karşımızda buluruz diye inanıyorum. Saçımı kestirmemim çocuğumun omruyle alakasi olamaz
Canım benim hep bir hafta önden gidiyordu bu hafta bir hafta geriden dediler, ölçüm tam doğru olmayabiliyor dediler
Ihlamur benim doktorum içebilirsin sakıncası yok dedi.Kızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
2-3 hafta geriden gelse sorun olur.Kızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Kaç haftalık doğmuştu tam?Kizlar iyisiniz inşallah bu arada benim listede isim olarak erdal ege yazıyor ama sarp ege oldu oglumun ismi esim supriz yapmis benim istediğim ismi koymuş guzel olan bi tek o yoksa doğduğundan beri hastanelerdeyiz biz sarilik için yatti hala geçmedi cok skntilar yaşıyorum oyle yazayım dedim dogum yapanları tebrik ederim
Bizimde 10 gün geriden geliyordu bende üzülmüştüm ama canını sıkma gerçekten. Önemli olan ilerlememesi sabit 1-2 hafta geriden geliyorsa hiç sıkıntı olmaz . Beslenmene nesquikli süt ve peynir altı suyu ekleyebilirsin ben faydasını gördüm canım.
Saol canım şimdi gördüm mesajını. Diyet yaptığım için nesquik yasak olur.Geriden gelmesi geç gelmesi demek olmasın da ondan korkuyorum.sen kaç haftalıksın şu an ve kilo durumu nasıl bebeğininBizimde 10 gün geriden geliyordu bende üzülmüştüm ama canını sıkma gerçekten. Önemli olan ilerlememesi sabit 1-2 hafta geriden geliyorsa hiç sıkıntı olmaz . Beslenmene nesquikli süt ve peynir altı suyu ekleyebilirsin ben faydasını gördüm canım.
Ben kullanmıyorum Doğum sonrası kullanırım diye düşündüm. Gümüş kapak temizliğini daha yapmadımGümüş kapak kullanıyor musunuz kızlar ? Temizlik vs nasıl yapıyorsunuz
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsunSelam herkese,
Ben de birkaç gundur giremiyorum.Aralik annesi degil sonundan Kasim annesi oldum
Sağlıkla kucağıma aldım miniğimi…
Normal dogumdan da sancılardan da hic korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?