2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizimde 10 gün geriden geliyordu bende üzülmüştüm ama canını sıkma gerçekten. Önemli olan ilerlememesi sabit 1-2 hafta geriden geliyorsa hiç sıkıntı olmaz . Beslenmene nesquikli süt ve peynir altı suyu ekleyebilirsin ben faydasını gördüm canım.

Kizlar iyisiniz inşallah bu arada benim listede isim olarak erdal ege yazıyor ama sarp ege oldu oglumun ismi esim supriz yapmis benim istediğim ismi koymuş guzel olan bi tek o yoksa doğduğundan beri hastanelerdeyiz biz sarilik için yatti hala geçmedi cok skntilar yaşıyorum oyle yazayım dedim dogum yapanları tebrik ederim

Ya üzülme. Sen şu anda çıtı pıtı bir kadın değil misin? 1 haftadan bir şey olmaz valla bak. Organ gelişiminde sorun olmasın da.

Bol bol meyve tüketiyorum canım zaten

Ya dün aklıma geldin. Geçmiş olsun. Benim kızın sarılığı mama verince geçmişti. Anne sütünü sindiremiyormuş minnaklar bazen.

Ya dün aklıma geldin. Geçmiş olsun. Benim kızın sarılığı mama verince geçmişti. Anne sütünü sindiremiyormuş minnaklar bazen.
Kızımda da yaşamıştım ama yatmadı hastanede pazartesi olmadi mama takviyesi yapcam doktor yine bakacak kana kiloya ona göre karar vercez hayirlisi artik

Magnezyuma doğuma kadar devam ediyor muyuz?
Ben Perşembe günü sordum vücut ağrılarım oluyor dedim, devam et dedi
Ben ilk günden beri hep kestirdim hatta ensemi de kazıttım terleyipz üşütüyordum, bu tarz batıl inançlardarda evrene ne mesaj gonderirsek onu karşımızda buluruz diye inanıyorum. Saçımı kestirmemim çocuğumun omruyle alakasi olamaz
Canım benim hep bir hafta önden gidiyordu bu hafta bir hafta geriden dediler, ölçüm tam doğru olmayabiliyor dediler

Ben birazdan kestiricem benim hiç batıl inancım yok çünkü bunların sonu yok hepsine inanacak olsak kafayı yiyebiliriz
Bende 2-3 ay önce kestirdim dini sitelerdede sakıncası yok diyor, batıl inanç ama işte insanı korkutuyorlar, bu nedenle anlıyorum da korkan kadinlari…

Bilmiyorum ki niye öyle dedi her hafta 150 gr alıyor aslında bana normal geliyor ama öyle diyince canım sıkıldı modum düştü biraz

Kızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Ihlamur benim doktorum içebilirsin sakıncası yok dedi.
Pastil varsa pastil al mutlaka acaip iyi geliyor.
Bir de baş ucuna iki tane soğanı 4 e kes içine karanfil koy olduğun odaya. Gece gündüz.
2-3 hafta geriden gelse sorun olur.
Son haftalar 500 civarı alacak zaten
41 de doğursan 7 haftan var ilerler baya kilosu
Kaç haftalık doğmuştu tam?
Kaç gün küvözde kaldı sarılık için?
Mamayı şırınga ile bardağa koyup azar azar ver hem emzir hem mama ver. Çenesi yoruluyordur.

sheilata benim mesajı görmedin herhalde tekrar yazayım dedim canım

Saol canım şimdi gördüm mesajını. Diyet yaptığım için nesquik yasak olur.Geriden gelmesi geç gelmesi demek olmasın da ondan korkuyorum.sen kaç haftalıksın şu an ve kilo durumu nasıl bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…