2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hepinize çok teşekkür ederim
Kalabalık ailedeyiz gelen giden bitmedi
38 hafta 2800 gram doğdu bebeğim
Gece 2 de nişanım geldi
Sabah 5 te suyum ile sancım birlikte geldi
Şiddetli ve dakika da bir geldi sancım
5:30 da Hastaneye gittik 7 cm açılma olmuş
Ikınırsan gelir dediler hemen ıkınmayı gösterdiler çalışma yaptık çömelerek
Masaya aldılar bir ıkınmada doğuverdi
İnanın kabız olduğumda daha eziyet çekmiştim hiç korkacak bişey yokmuş
İki saatte oldu bitti
Halbuki annemler bana ameliyat günü almaya gidecekti
Kordonda vardı bebekte yukarda ve dönmemişti gece bile ayakları yandaydı
Nasıl böyle kolayca doğdu anlamadım

Çok geçmiş olsun
Beslenmesine çok dikkat etmek gerekiyor sanırım
Sarılık korkusundan fazlaca doyuruyorum beneğimi bende

Su gibi geçmiş maşallah çok sevindim kordonun da sıkıntı olmamasına umut oldu bana . Darısı başımıza inşallah

Of en sevdiğim, hep yaşamak istediğim bir çırpıda olmuş her şey. Darısı başımıza
Tekrardan gözünüz aydın.

Hayır canım sakın üzülme
Bende üzülüyordum üç hafta gerideydi
Doğduğunda normal bir bebek gibi geldi
Maşallah sağlıklı boyu kilosu gayet güzel dedi doktor
Beslenme konusunda elinden geleni yap
Gerisini beneğinin yapısına bırak önemli olan sağlığı
Normal olacaksa zaten dört beş kilo olmasındansa üç olması daha iyi ki senin vaktinde var

Saol canım şimdi gördüm mesajını. Diyet yaptığım için nesquik yasak olur.Geriden gelmesi geç gelmesi demek olmasın da ondan korkuyorum.sen kaç haftalıksın şu an ve kilo durumu nasıl bebeğinin
Bende diyetteyim ama ekledik artırmıyor şekerimi. Peynir altı suyu deneyebilirsin en önemlisi o . 36+4 te 2850 ydi . Şuan 37+2 yim pazartesi gideceğim herhalde 3 kg olur diye tahmin ediyorum

Canım korkma benim doktorum 2 hafta önden veya 2 arka geriden gelebilir bu normal demişti

Su gibi geçmiş maşallah çok sevindim kordonun da sıkıntı olmamasına umut oldu bana . Darısı başımıza inşallah

Of en sevdiğim, hep yaşamak istediğim bir çırpıda olmuş her şey. Darısı başımıza
Tekrardan gözünüz aydın.
Benimde en sevdiğim buydu doğum hikayelerinde bana denk gelmez dedim ama fazlası bile oldu sancım başladığında ıkınmam da gelmişti

Ayy gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün ne güzel maşallah maşallah biz kalanlara da böyle kolaylıkla doğurmak nasip olsun inşallah

Bende diyetteyim ama ekledik artırmıyor şekerimi. Peynir altı suyu deneyebilirsin en önemlisi o . 36+4 te 2850 ydi . Şuan 37+2 yim pazartesi gideceğim herhalde 3 kg olur diye tahmin ediyorum
Peynir altı suyu marketlerde mi satılıyor?

Kesinlikle canım ben 3 kilo olsun istiyorum zaten en fazla 3.5. Doktor öyle söyleyince 3 kiloda mı olmaz diye takıldım biraz

Aaa şimdi gördüm Maşallah ya ne kadar güzel bir Doğum olmuş darısı bize sağlıkla büyüsün bebeğin

Hiç üzülme canım strese girme, gayet güzel kilosu. Arkadaşların da dediği gibi 2 haftaya kadar ileri/geri sıkıntı değil. Senin daha var doğumuna (doğum tarihlerimiz yakın) daha alır kilo zaten. Diyetisyenin en iyi şekilde söyler. Ben sabahları 2 yumurta, kaşar peynir(bebeğe çok yararlıymış) ceviz vs yiyorum. Bir öğün mutlaka et şeklinde protein, yoğurt mutlaka. En önemlisi moral bozmak yok (nstde nasıl çıktı)

Maşallah çok sevindim

Saol canım Nst iyi çıktı herhangi bir kasılma vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…