- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.701
Gümüş kapak temizliği için sadece su diyorlar canım. Kararma vs olursa da karbonatla silinecekmiş. Başka bir şeye gerek yok.Gümüş kapak kullanıyor musunuz kızlar ? Temizlik vs nasıl yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsunKizlar iyisiniz inşallah bu arada benim listede isim olarak erdal ege yazıyor ama sarp ege oldu oglumun ismi esim supriz yapmis benim istediğim ismi koymuş guzel olan bi tek o yoksa doğduğundan beri hastanelerdeyiz biz sarilik için yatti hala geçmedi cok skntilar yaşıyorum oyle yazayım dedim dogum yapanları tebrik ederim
Su gibi geçmiş maşallahHepinize çok teşekkür ederim
Kalabalık ailedeyiz gelen giden bitmedi
38 hafta 2800 gram doğdu bebeğim
Gece 2 de nişanım geldi
Sabah 5 te suyum ile sancım birlikte geldi
Şiddetli ve dakika da bir geldi sancım
5:30 da Hastaneye gittik 7 cm açılma olmuş
Ikınırsan gelir dediler hemen ıkınmayı gösterdiler çalışma yaptık çömelerek
Masaya aldılar bir ıkınmada doğuverdi
İnanın kabız olduğumda daha eziyet çekmiştim hiç korkacak bişey yokmuş
İki saatte oldu bitti
Halbuki annemler bana ameliyat günü almaya gidecekti
Kordonda vardı bebekte yukarda ve dönmemişti gece bile ayakları yandaydı
Nasıl böyle kolayca doğdu anlamadım
Of en sevdiğim, hep yaşamak istediğim bir çırpıda olmuş her şey.Hepinize çok teşekkür ederim
Gece 2 de nişanım geldi
İki saatte oldu bitti
Hayır canım sakın üzülmeKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Bende diyetteyim ama ekledik artırmıyor şekerimi. Peynir altı suyu deneyebilirsin en önemlisi o . 36+4 te 2850 ydi . Şuan 37+2 yim pazartesi gideceğim herhalde 3 kg olur diye tahmin ediyorumSaol canım şimdi gördüm mesajını. Diyet yaptığım için nesquik yasak olur.Geriden gelmesi geç gelmesi demek olmasın da ondan korkuyorum.sen kaç haftalıksın şu an ve kilo durumu nasıl bebeğinin
Canım korkma benim doktorum 2 hafta önden veya 2 arka geriden gelebilir bu normal demiştiKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Su gibi geçmiş maşallahçok sevindim kordonun da sıkıntı olmamasına umut oldu bana . Darısı başımıza inşallah
Benimde en sevdiğim buydu doğum hikayelerinde bana denk gelmez dedim ama fazlası bile oldu sancım başladığında ıkınmam da gelmiştiOf en sevdiğim, hep yaşamak istediğim bir çırpıda olmuş her şey.Darısı başımıza
Tekrardan gözünüz aydın.
Ayy gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün ne güzel maşallah maşallahHepinize çok teşekkür ederim
Gece 2 de nişanım geldi
İki saatte oldu bitti
Peynir altı suyu marketlerde mi satılıyor?Bende diyetteyim ama ekledik artırmıyor şekerimi. Peynir altı suyu deneyebilirsin en önemlisi o . 36+4 te 2850 ydi . Şuan 37+2 yim pazartesi gideceğim herhalde 3 kg olur diye tahmin ediyorum
Kesinlikle canım ben 3 kilo olsun istiyorum zaten en fazla 3.5. Doktor öyle söyleyince 3 kiloda mı olmaz diye takıldım birazHayır canım sakın üzülme
Bende üzülüyordum üç hafta gerideydi
Doğduğunda normal bir bebek gibi geldi
Maşallah sağlıklı boyu kilosu gayet güzel dedi doktor
Beslenme konusunda elinden geleni yap
Gerisini beneğinin yapısına bırak önemli olan sağlığı
Normal olacaksa zaten dört beş kilo olmasındansa üç olması daha iyi ki senin vaktinde var
Aaa şimdi gördümHepinize çok teşekkür ederim
Gece 2 de nişanım geldi
İki saatte oldu bitti
Benim kayınvalidem yapıyor ama şarküterilerde bulabilirsinPeynir altı suyu marketlerde mi satılıyor?
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Selam herkese,
Ben de birkaç gundur giremiyorum.Aralik annesi degil sonundan Kasim annesi oldum
Sağlıkla kucağıma aldım miniğimi…
Normal dogumdan da sancılardan da hic korkmayın
Hiç üzülme canım strese girme, gayet güzel kilosu. Arkadaşların da dediği gibi 2 haftaya kadar ileri/geri sıkıntı değil. Senin daha var doğumuna (doğum tarihlerimiz yakın) daha alır kilo zaten. Diyetisyenin en iyi şekilde söyler. Ben sabahları 2 yumurta, kaşar peynir(bebeğe çok yararlıymış) ceviz vs yiyorum. Bir öğün mutlaka et şeklinde protein, yoğurt mutlaka. En önemlisi moral bozmak yokKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Maşallah çok sevindimHepinize çok teşekkür ederim
Gece 2 de nişanım geldi
İki saatte oldu bitti
3 kilo kesin olur canımKesinlikle canım ben 3 kilo olsun istiyorum zaten en fazla 3.5. Doktor öyle söyleyince 3 kiloda mı olmaz diye takıldım biraz
Saol canımHiç üzülme canım strese girme, gayet güzel kilosu. Arkadaşların da dediği gibi 2 haftaya kadar ileri/geri sıkıntı değil. Senin daha var doğumuna (doğum tarihlerimiz yakın) daha alır kilo zaten. Diyetisyenin en iyi şekilde söyler. Ben sabahları 2 yumurta, kaşar peynir(bebeğe çok yararlıymış) ceviz vs yiyorum. Bir öğün mutlaka et şeklinde protein, yoğurt mutlaka. En önemlisi moral bozmak yok(nstde nasıl çıktı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?