2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun
Beslenmesine çok dikkat etmek gerekiyor sanırım
Sarılık korkusundan fazlaca doyuruyorum beneğimi bende
Sagol canim bende sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmak sorun cok zorlanıyorum bazen istesem de uyandiramiyorum ağladım hungur hungur kac kere tükendiğimi hissediyorum

35 haftalik dogdu 1 gun durdu ama sarilik düşmüştü surekli yükselmeye başladı yine aslında aktif emiyor siknti yok ama iste uyandırmak sknti kasikla vermeye çalıştık uyuyor yine ayni durum oluyor uyandırcam diye yaşadığım mücadele takdire şayan yani yok bana mısın demiyor kızımda da aynı olmuştu ama onun ki düşmüştü değeri bunun ki yükseliyor evde avazım çıktığı kadar bağırasım var o kadar dolu icim

Sagol canim bende sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmak sorun cok zorlanıyorum bazen istesem de uyandiramiyorum ağladım hungur hungur kac kere tükendiğimi hissediyorum
Uyandırmaya çok uğraşıyorduk hatırlıyorum. İyice soyup öyle emzirin demişti doktor. Askılı badiyle kalıyordu çocuk.

Ben de uyandiramiyorum.Yeterince emiyor mu emin olamiyorum.Bi de bi aglama krizine girdi dun susturamadim Sizde de oluyor mu sebebini bilmediginiz krizler

Ben de uyandiramiyorum.Yeterince emiyor mu emin olamiyorum.Bi de bi aglama krizine girdi dun susturamadim Sizde de oluyor mu sebebini bilmediginiz krizler
Kilo alımı ve sarilik derecesine göre anlarsın canim bende aglama krizi altına acarken oluyor hiç sevmiyor cok fena agliyor

Benim de kafası 1 hafta büyük çıktı diye oturup ağlamıştım. Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi 2 haftaya kadar büyük ya da küçük olmasında sorun yok dedi. Ama insan yine de tuhaf oluyor seni anlıyorum. 1 ay sonraki kontrolümde bu kez haftasıyla uyumlu ölçtü. İnsan tam haftası kadar ölçülerde ve 3500 kilo doğsun istiyor ama bazen minik bazen iri oluyor bebişler. Doğumdan sonraki boyuyla kilosuyla da ilgisi yok. Sadece senin karnında minyon olabilir. Sonra zamanla tombikleşir boyu da çok uzun olabilir. Ya da kilolu doğan bebekler ilerde minyon olabiliyor. Bi de kilosu 3500den az olursa doğumu da kolay olur. Hayırlısı neyse öyle olsun yıpratma kendini

Bebek iri diye doğumdan korkmayın
Ebeler iri bebeklerin daha kolay doğduğunu küçük bebeklerin daha uğraştırdığını söylüyorlar dı ki çıktığını anlamıyorsunuz bile doğum anında wc yapmaktan bir farkı yok aslında

Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün benimki de dönmedi halen ters mi doğdu yoksa doğum esnasında mı döndü acaba bende endişeliyim dönmediği için

Lactamil anne sütü arttırıcı işe yarıyor mu sizce
Kullanan oldu mu
Sütüm biraz az geliyor doyurmuyor

Kızlar iyi akşamlar. 38+0 olduk bugün. Çatı muayenesinde 1 parmak açıklık var dedi doktor Regl ağrısı gibi ağrım oluyor ama çok düzensiz. 1 parmak açıklık 1cm demek mi oluyor?

Benimde bir hafta gerideydi sonra 3 güne indi şimdi haftasıyla aynı gidiyoruz sona doğru kapattı arayı oğlumda tam tersiydi şeker diyetine rağmen hep iki hafta ilerideydi o doktorum ilerde diye daha kaygılıydı ama bu doktorum bana hiç önemli değil 1 hafta olabilir dedi hep bende paniklemedim demekki kız minyon olacak dedim ekstra bişey yeme derdine bile düşmedim sende stres yapma

Kızlar iyi akşamlar. 38+0 olduk bugün. Çatı muayenesinde 1 parmak açıklık var dedi doktor Regl ağrısı gibi ağrım oluyor ama çok düzensiz. 1 parmak açıklık 1cm demek mi oluyor?
Galiba öyle oluyor maşallah haftan da cok güzel, doktor her an gelebilir gibi bişi dedi mi? Sancın başlarsa doğum belirtisi diye biliyorum ama sancın olmazsa o zaman sürebilir gelmesi… nst de çıkmıştır sancı var mi yok mu?

Bebiş uyuyordu nstde pek sancı çıkmadı. Ben bütün tuşlara bastım hurma, ahududu çayı, merdiven inip çıkma, pilates topu

Nst sancı ve kasılma var fakat açılmam yok,sancılarım şiddetli değil . 39+5 olduk, Artık bacaklarım merdiven inip çıkmaktan ağrıyor yatıyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…