- 30 Aralık 2019
- 1.335
- 2.157
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.721
Sagol canim bende sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmak sorun cok zorlanıyorum bazen istesem de uyandiramiyorum ağladım hungur hungur kac kere tükendiğimi hissediyorumÇok geçmiş olsun
Beslenmesine çok dikkat etmek gerekiyor sanırım
Sarılık korkusundan fazlaca doyuruyorum beneğimi bende
35 haftalik dogdu 1 gun durdu ama sarilik düşmüştü surekli yükselmeye başladı yine aslında aktif emiyor siknti yok ama iste uyandırmak sknti kasikla vermeye çalıştık uyuyor yine ayni durum oluyor uyandırcam diye yaşadığım mücadele takdire şayan yani yok bana mısın demiyor kızımda da aynı olmuştu ama onun ki düşmüştü değeri bunun ki yükseliyor evde avazım çıktığı kadar bağırasım var o kadar dolu icimIhlamur benim doktorum içebilirsin sakıncası yok dedi.
Pastil varsa pastil al mutlaka acaip iyi geliyor.
Bir de baş ucuna iki tane soğanı 4 e kes içine karanfil koy olduğun odaya. Gece gündüz.
2-3 hafta geriden gelse sorun olur.
Son haftalar 500 civarı alacak zaten
41 de doğursan 7 haftan var ilerler baya kilosu
Kaç haftalık doğmuştu tam?
Kaç gün küvözde kaldı sarılık için?
Mamayı şırınga ile bardağa koyup azar azar ver hem emzir hem mama ver. Çenesi yoruluyordur.
Uyandırmaya çok uğraşıyorduk hatırlıyorum. İyice soyup öyle emzirin demişti doktor. Askılı badiyle kalıyordu çocuk.Sagol canim bende sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmak sorun cok zorlanıyorum bazen istesem de uyandiramiyorum ağladım hungur hungur kac kere tükendiğimi hissediyorum
Sagol canim bende sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmak sorun cok zorlanıyorum bazen istesem de uyandiramiyorum ağladım hungur hungur kac kere tükendiğimi hissediyorum
Kilo alımı ve sarilik derecesine göre anlarsın canim bende aglama krizi altına acarken oluyor hiç sevmiyor cok fena agliyorBen de uyandiramiyorum.Yeterince emiyor mu emin olamiyorum.Bi de bi aglama krizine girdi dun susturamadimSizde de oluyor mu sebebini bilmediginiz krizler
Benim de kafası 1 hafta büyük çıktı diye oturup ağlamıştım. Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi 2 haftaya kadar büyük ya da küçük olmasında sorun yok dedi. Ama insan yine de tuhaf oluyor seni anlıyorum. 1 ay sonraki kontrolümde bu kez haftasıyla uyumlu ölçtü. İnsan tam haftası kadar ölçülerde ve 3500 kilo doğsun istiyor ama bazen minik bazen iri oluyor bebişler. Doğumdan sonraki boyuyla kilosuyla da ilgisi yok. Sadece senin karnında minyon olabilir. Sonra zamanla tombikleşir boyu da çok uzun olabilir. Ya da kilolu doğan bebekler ilerde minyon olabiliyor. Bi de kilosu 3500den az olursa doğumu da kolay olur. Hayırlısı neyse öyle olsun yıpratma kendiniKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Bebek iri diye doğumdan korkmayınBenim de kafası 1 hafta büyük çıktı diye oturup ağlamıştım. Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi 2 haftaya kadar büyük ya da küçük olmasında sorun yok dedi. Ama insan yine de tuhaf oluyor seni anlıyorum. 1 ay sonraki kontrolümde bu kez haftasıyla uyumlu ölçtü. İnsan tam haftası kadar ölçülerde ve 3500 kilo doğsun istiyor ama bazen minik bazen iri oluyor bebişler. Doğumdan sonraki boyuyla kilosuyla da ilgisi yok. Sadece senin karnında minyon olabilir. Sonra zamanla tombikleşir boyu da çok uzun olabilir. Ya da kilolu doğan bebekler ilerde minyon olabiliyor. Bi de kilosu 3500den az olursa doğumu da kolay olur. Hayırlısı neyse öyle olsun yıpratma kendini
Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsünHepinize çok teşekkür ederim
Kalabalık ailedeyiz gelen giden bitmedi
38 hafta 2800 gram doğdu bebeğim
Gece 2 de nişanım geldi
Sabah 5 te suyum ile sancım birlikte geldi
Şiddetli ve dakika da bir geldi sancım
5:30 da Hastaneye gittik 7 cm açılma olmuş
Ikınırsan gelir dediler hemen ıkınmayı gösterdiler çalışma yaptık çömelerek
Masaya aldılar bir ıkınmada doğuverdi
İnanın kabız olduğumda daha eziyet çekmiştim hiç korkacak bişey yokmuş
İki saatte oldu bitti
Halbuki annemler bana ameliyat günü almaya gidecekti
Kordonda vardı bebekte yukarda ve dönmemişti gece bile ayakları yandaydı
Nasıl böyle kolayca doğdu anlamadım
bebek baş gelişli geldi son anda dönmüşHayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsünbenimki de dönmedi halen ters mi doğdu yoksa doğum esnasında mı döndü acaba bende endişeliyim dönmediği için
Avrupa’da Apta…. Pre öneriyor doktorlar, ona bak istersenLactamil anne sütü arttırıcı işe yarıyor mu sizce
Kullanan oldu mu
Sütüm biraz az geliyor doyurmuyor
Benimde bir hafta gerideydi sonra 3 güne indi şimdi haftasıyla aynı gidiyoruz sona doğru kapattı arayı oğlumda tam tersiydi şeker diyetine rağmen hep iki hafta ilerideydi o doktorum ilerde diye daha kaygılıydı ama bu doktorum bana hiç önemli değil 1 hafta olabilir dedi hep bende paniklemedim demekki kız minyon olacak dedim ekstra bişey yeme derdine bile düşmedim sende stres yapmaKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Galiba öyle oluyorKızlar iyi akşamlar. 38+0 olduk bugün. Çatı muayenesinde 1 parmak açıklık var dedi doktorRegl ağrısı gibi ağrım oluyor ama çok düzensiz. 1 parmak açıklık 1cm demek mi oluyor?
Bebiş uyuyordu nstde pek sancı çıkmadı. Ben bütün tuşlara bastım hurma, ahududu çayı, merdiven inip çıkma, pilates topuGaliba öyle oluyormaşallah haftan da cok güzel, doktor her an gelebilir gibi bişi dedi mi? Sancın başlarsa doğum belirtisi diye biliyorum ama sancın olmazsa o zaman sürebilir gelmesi… nst de çıkmıştır sancı var mi yok mu?
Ayak tabanından ve gıdısından dürtmeyi denediniz mi?Sagol canim bende sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmak sorun cok zorlanıyorum bazen istesem de uyandiramiyorum ağladım hungur hungur kac kere tükendiğimi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?