- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.741
İlk doğumumda ilk gece yanımda eşim kaldı. Çok güzel idare ettik. İkinci gece eşimin halası kaldı. Bütün gece fosur fosur uyuduKızlar hastanede kimler kaldı yanınızda nasıl yol izlemeliyiz
Uyuyacaksanız neden kalırsınız kiİlk doğumumda ilk gece yanımda eşim kaldı. Çok güzel idare ettik. İkinci gece eşimin halası kaldı. Bütün gece fosur fosur uyudubebek hep emdi, bıraktıkça ağladı. En son hemşire aldı götürdü. Siz biraz uyuyun, olmaz böyle dedi.
Bu sefer iki gece de eşim kalsın istiyorum.
Kızlar hastanede kimler kaldı yanınızda nasıl yol izlemeliyiz
Bizim bi de 5. Gün hikayemiz var. Çocuğu kontrole götürdük. Ordan annemlere gitcez. Ev ümraniyede, hastane bahçelievler, annemler küçükçekmece. Üçü birbirine uzak. Dediler ki sarılık değerleri yüksek, gece kalacaksınız. Eşimin halası öğlen 12’de koltukta uykuya yattı. Gece 3’e kadar uyudu-15 saatUyuyacaksanız neden kalırsınız kiben hep eşimin kalmasını istiyorum o anlar bizim aslında
Benim son nst sırasında üç dört dakikada sancısı gelen bir gebe vardı ebemiz ona sana şimdi önlük giydirmicem ama yatış vercez (açıklık 3 cmmiş) annen vs de var gönderemezsin biliyorum ama mümkün olduğunca odaya alma pijamalarını giy gevşe, eşin bi duş aldırsın sana sırtına masaj yapsın sancılarını derin nefesle karşıla loş ortamda vakit geçirin aklına başka bir şey takma bu süreç zihinle de alakalı diye anlatıyordu. Ben de hep eşimle gidip bütün süreci birlikte yaşayıp ailelere doğumdan sonra haber verme taraftarıyım.Kızlar hastanede kimler kaldı yanınızda nasıl yol izlemeliyiz
Süper o zaman biraz daha seninle kalir bebisinBebiş uyuyordu nstde pek sancı çıkmadı. Ben bütün tuşlara bastım hurma, ahududu çayı, merdiven inip çıkma, pilates topu
Kesinlikle canım ben 3 kilo olsun istiyorum zaten en fazla 3.5. Doktor öyle söyleyince 3 kiloda mı olmaz diye takıldım biraz
Benim gecenin bi vakti suyum geldiği için eşimle ikimiz yalnız yaşadık herşeyi. Hatta benim ailem şehir dışında eşimin annesi de hastaydı. Bi ara şey dedik hatta sanki yurtdışındaymış gibi yalnız yaptık herşeyi. Ben annemlere whatsapptan gece 3te foto atarak haber verdim. Onlar da sabah uyanınca gördülerBenim son nst sırasında üç dört dakikada sancısı gelen bir gebe vardı ebemiz ona sana şimdi önlük giydirmicem ama yatış vercez (açıklık 3 cmmiş) annen vs de var gönderemezsin biliyorum ama mümkün olduğunca odaya alma pijamalarını giy gevşe, eşin bi duş aldırsın sana sırtına masaj yapsın sancılarını derin nefesle karşıla loş ortamda vakit geçirin aklına başka bir şey takma bu süreç zihinle de alakalı diye anlatıyordu. Ben de hep eşimle gidip bütün süreci birlikte yaşayıp ailelere doğumdan sonra haber verme taraftarıyım.
Bunu bilmiyordum. Küçük bebek daha kolay gelir diye düşündümBebek iri diye doğumdan korkmayın
Ebeler iri bebeklerin daha kolay doğduğunu küçük bebeklerin daha uğraştırdığını söylüyorlar dı ki çıktığını anlamıyorsunuz bile doğum anında wc yapmaktan bir farkı yok aslında
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSüper o zaman biraz daha seninle kalir bebisinBenim 38+1 de sezeryanla alinacak mesela
Bende böyle yapıyım diyorum ama herkes bosuna olucagini taa hamililegin ilk zamanlarndan spor yapılmazsa şuan boşa olucagini felan söylüyor. Size birisi mi tavsiye ettiBebiş uyuyordu nstde pek sancı çıkmadı. Ben bütün tuşlara bastım hurma, ahududu çayı, merdiven inip çıkma, pilates topu
Bunu ben de merak ediyorum. Açıkçası şimdiden squat yapmaya falan korkuyorum erken doğum korkusu yüzünden. 37de başlarım diyorum ama çok mu geç kaldık kiBende böyle yapıyım diyorum ama herkes bosuna olucagini taa hamililegin ilk zamanlarndan spor yapılmazsa şuan boşa olucagini felan söylüyor. Size birisi mi tavsiye etti
Hanımlar merhaba. Bebeğim makat gelişti. Şuan 38+3 teyiz hala makat geliş. Dönme ihtimali çok çok düşükmüş ama dönsün ve normal olsun istiyorum. Var mı yakın zamanda son dakika dönen bebek
bebek baş gelişli geldi son anda dönmüş
Genelde sancıyla dönen bebek oluyormhuş
Düşmesi iyi. Ölç ama gün içinde tekrar. Doktoruna da haber et.İstifra sonrası şimdi de tansiyon düştü şaka gibi 9/7 ne yapsam bilemedm
Hastanede de evdede yardımcıya çok ihtiyacım oldu dikişlerimden dolayı birnin benle ilgilenmesi birinin bebekle birininde misafirle dışarı ihtiyaçlarlatıyla ilgilenmesi gerekti ben tek eşimle halledemezdim bu durumuBenim son nst sırasında üç dört dakikada sancısı gelen bir gebe vardı ebemiz ona sana şimdi önlük giydirmicem ama yatış vercez (açıklık 3 cmmiş) annen vs de var gönderemezsin biliyorum ama mümkün olduğunca odaya alma pijamalarını giy gevşe, eşin bi duş aldırsın sana sırtına masaj yapsın sancılarını derin nefesle karşıla loş ortamda vakit geçirin aklına başka bir şey takma bu süreç zihinle de alakalı diye anlatıyordu. Ben de hep eşimle gidip bütün süreci birlikte yaşayıp ailelere doğumdan sonra haber verme taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?