- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.761
Aç değilsen eğer bi soda limon tuz chirchill yap iç hem limonlu hem tuzlu dengeliyor tansiyonu tansiyon sıkıntısı bende de var o iyi geliyor hem mideni rahatlatırİstifra sonrası şimdi de tansiyon düştü şaka gibi 9/7 ne yapsam bilemedm
Bende böyle yapıyım diyorum ama herkes bosuna olucagini taa hamililegin ilk zamanlarndan spor yapılmazsa şuan boşa olucagini felan söylüyor. Size birisi mi tavsiye etti
Moralinizi bozmayın hemen ;Bunu ben de merak ediyorum. Açıkçası şimdiden squat yapmaya falan korkuyorum erken doğum korkusu yüzünden. 37de başlarım diyorum ama çok mu geç kaldık ki
O zaman bebeğime ve bedenime olumlu sinyaller göndereyim benMoralinizi bozmayın hemen ;
Hanımlar dokuz ay düşük riski olup yatan arkadaşım pırt diye doğuruverdi hiçbir sorun olmadı
Sürekli Merdiven çıkan yengem doğsun diye yapmadığı kalmadığı halde açılma olmadı
Bazen işe yarıyor olabilir ama aslolan bedenin ve bebeğin nasıl istediği
Bende hiçbişey içmedim yemedim doğum için merdiven yan yürüyüş vs yapmadım hurma da yiyemedim şekerli demiştin burda hatta ama iki saat sürdü doğumum
Düştü diye bırakma gün içinde muhakkak kontrol et doktoruna bildir canımİstifra sonrası şimdi de tansiyon düştü şaka gibi 9/7 ne yapsam bilemedm
Bende erken doğum riskinden yatmak zorundaydım hep bende zor mu olur acaba diye düşündüm doğum hakkında ama arkadaşında dediği gibi süreç zihinde bitiyo olumlu sinyaller gönderelim biz doktorumda öyle demiştiO zaman bebeğime ve bedenime olumlu sinyaller göndereyim benYine 37de başlarım merdivene squata. Keşke dememiş olurum elimden geleni yapayım da
Evet 1-2gün sonra kendi kalkmaya başladı 2saatte bir artık kendi istiyor canım
Ben de çok merak ediyorum.
Okuduğum kaynaklardan, arkadaş tecrübelerinden edindiğim bilgiler. Ben deneyeyim, çabalayayım sonuçta o nasıl sağlıkla gelecekse öyle gelsin. Geç veya erken diye bi şey yok, siz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapınBende böyle yapıyım diyorum ama herkes bosuna olucagini taa hamililegin ilk zamanlarndan spor yapılmazsa şuan boşa olucagini felan söylüyor. Size birisi mi tavsiye etti
Aynen bende öyle merak ettim sen ne yaptın ben bekliyorumKızlar günaydıngece biraz sancılı geçti bugün de devam ediyor . Su nişan vs gelmedi. Sancıların şiddeti artıyor ne zaman hastaneye gitmek lazım bilmiyorum. Mesela 20 dk boyunca sıkıştırıyor gevşiyor 1 er dk aralıklı sonra uzunca süre bişey yok
İkisi aynı amaç için değil aslında. Kalkan iyileşmesi için. Onunla dışarda gezemezsiniz kalın duruyor. Göğüs pedi özellikle ilk zamanlardaki orantısız akmalar için iyi. Bir paket bulundurun isterseniz. Ben çok uzun süre kullanmamıştım ama doktora giderken falan iyi oluyor. Üstünüz başınız ıslanmaz.Kızlar göğüs kalkanı alıcam şimdi. Göğüs pedine yine de gerek var mı sizce?
Bende bekliyorum yarın kontrolüm var zaten bakalımAynen bende öyle merak ettim sen ne yaptın ben bekliyorum
Amin İnşallah en kısa zamanda sizlerin de müjdelerini bekliyoruzAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım darısı bize
Tam 40. Haftasında doğduAllah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu acaba
Aynen öyleSadece esim kaldı.Hastane kismi sorun degil bence orda hemsireler var bir ihtiyac durumunda cok hizli geliyorlar,her turlu sorunu çözüyorlar.Asil destek ihtiyaci eve gecince var:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?