2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende böyle yapıyım diyorum ama herkes bosuna olucagini taa hamililegin ilk zamanlarndan spor yapılmazsa şuan boşa olucagini felan söylüyor. Size birisi mi tavsiye etti

Bunu ben de merak ediyorum. Açıkçası şimdiden squat yapmaya falan korkuyorum erken doğum korkusu yüzünden. 37de başlarım diyorum ama çok mu geç kaldık ki
Moralinizi bozmayın hemen ;
Hanımlar dokuz ay düşük riski olup yatan arkadaşım pırt diye doğuruverdi hiçbir sorun olmadı
Sürekli Merdiven çıkan yengem doğsun diye yapmadığı kalmadığı halde açılma olmadı
Bazen işe yarıyor olabilir ama aslolan bedenin ve bebeğin nasıl istediği
Bende hiçbişey içmedim yemedim doğum için merdiven yan yürüyüş vs yapmadım hurma da yiyemedim şekerli demiştin burda hatta ama iki saat sürdü doğumum

O zaman bebeğime ve bedenime olumlu sinyaller göndereyim benYine 37de başlarım merdivene squata. Keşke dememiş olurum elimden geleni yapayım da

O zaman bebeğime ve bedenime olumlu sinyaller göndereyim benYine 37de başlarım merdivene squata. Keşke dememiş olurum elimden geleni yapayım da
Bende erken doğum riskinden yatmak zorundaydım hep bende zor mu olur acaba diye düşündüm doğum hakkında ama arkadaşında dediği gibi süreç zihinde bitiyo olumlu sinyaller gönderelim biz doktorumda öyle demişti

Bende böyle yapıyım diyorum ama herkes bosuna olucagini taa hamililegin ilk zamanlarndan spor yapılmazsa şuan boşa olucagini felan söylüyor. Size birisi mi tavsiye etti
Okuduğum kaynaklardan, arkadaş tecrübelerinden edindiğim bilgiler. Ben deneyeyim, çabalayayım sonuçta o nasıl sağlıkla gelecekse öyle gelsin. Geç veya erken diye bi şey yok, siz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın Sizin hamileliğiniz sizin süreciniz kimseye laf söylemek düşmez

Kızlar günaydın gece biraz sancılı geçti bugün de devam ediyor . Su nişan vs gelmedi. Sancıların şiddeti artıyor ne zaman hastaneye gitmek lazım bilmiyorum. Mesela 20 dk boyunca sıkıştırıyor gevşiyor 1 er dk aralıklı sonra uzunca süre bişey yok

Aynen bende öyle merak ettim sen ne yaptın ben bekliyorum

Kızlar göğüs kalkanı alıcam şimdi. Göğüs pedine yine de gerek var mı sizce?
İkisi aynı amaç için değil aslında. Kalkan iyileşmesi için. Onunla dışarda gezemezsiniz kalın duruyor. Göğüs pedi özellikle ilk zamanlardaki orantısız akmalar için iyi. Bir paket bulundurun isterseniz. Ben çok uzun süre kullanmamıştım ama doktora giderken falan iyi oluyor. Üstünüz başınız ıslanmaz.

Kizlar canimcimlar hepinize güzel bı gün diliyorum bu gün biraz temilzik yaptım o yüzden qnaca şimdi biraz okudum doğum yapan arakdaşlarima sağlıcakla buyutmelerini nasip etsin rabim Acelya A canım doğum hikayen çok hoşuma gitti ilk dpgumuma benzemiş maşallah çok sevindim kendine dikkat et rabim hepimize bir avazda nasip etsin

Göğüs pediyle ilgili bı mesaj okudum alın derim mutlaka bana çok yaramıştı ilk dogumda bunda. Da yine iki paket aldım çünkü süt ilk günler akıyor baya
Bizde 36+2 olduk bakalım ne zaman dogucaz yoruldum vala ama bı kaç gündür iyiyim çok şükür kaşıntı haricinde bı krem aldım eczaneden dayanılmaz bı hal aldığı zaman onu suruyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…