2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kaşıntı konusunu doktoruna söyledin mi? Alt ast bakılıyor ya. Dün akşam ben de çok kaşındım, korktum. Ama ben genelde kaşınan bir insanım. Gündüz geçmişti. Şimdi okudum yine başladım kaşınmaya.

Curcuna dan başka bişey değil kalabalık bence

Kızlar bebek arabası aldınız mı biz henüz karar veremedik ama Kraft Kenya modeli hoşuma gitti çift yönlü kullanılabiliyor memnun olan var mı acaba aranızda

Ay bebişten giremiyorum biraz sarılığımızı düşürmeye çalışıyoruz hep memede, ben nidicardı düzenli kullanmadım 36+4 hastaneye yatırıp günde 6 tane verdiler 36+6 da serum ve tek tablet verdiler yine, 37+4 de doğum yaptım

Kızlar göğüsler bu emzirme olayına ne zaman alışır çok çok acıyor ayva çekirdeği jeli lansinoh krem gümüş kalkan ama çok açıyor memeyi kaydırıyor sadece ucu tuttuğunda beynim açıyor sanki

Canım hayırlı olsun bebişin maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kaç çıkıyor değeri bizde de sarılık tehlikesi var yarın yine gidicez doktora

Kızlar göğüs kalkanı alıcam şimdi. Göğüs pedine yine de gerek var mı sizce?
Ben kalkan kapak falan almadım lansinoh krem kullanıyorum her emzirdikten sonra sürüyorum gayet güzel ilerliyor şu an acı yada çatlama yok
Dışındaki kahverengi kısmı da itebildiğin kadar bebeğin ağzına itmeye çalış o zaman acıma çok azalıyor

Of o çok kötü ya. Ben daha hastanede eşimi eczaneye gönderip silikon uç aldırmıştım. Hemşire kızmıştı hatta, meme ucun var diye. Ama ağlamaktan ve çığlık atmaktan emziremiyordum. 3 aylık olunca anca alışmıştı memelerim. Ama benim vücudum çok hassas. Sizde o kadar uzun sürmeyebilir.

14 tu değeri sonra 11 e foroterapi den çıktığında 9 du sonra yeniden 11 oldu işte geçen gittiğimizde 13 yükselmişti yarın bakacak 16 olursa yatircaklar tekrar
Bizim de 8di bugün 13 olmuş ama fototerapi demedi henüz yarın yine bakacak mama vericem artık bugün pes ettim yükselmesin yeter ki 2 saatte bir de emiyor aslında ama yetmiyor demek ki, sizde kan uyuşmazlığı falan var mı rh yada ab

Uçta denedim pek gönüllü değil uç ile emmeye

Benim birkac gunluk deneyimim bebegin tutusuyla iliskili oldugu yonundeBebek duzgun tutarsa acimiyor ,yanlis tutarsa her sekilde aciyor.Bi de dogru pozisyonu bulmaya calisin.Sizin rahat ettiginiz ve bebegin kahve kismi agzina alabildigi.Onun disinda sicak dus Ve gogus ucunu kiyafetle hic temas ettirmemek bana iyi gelenler

Evet bebeğin çekimi ile ilgili gerçekten ama asla bırakmıyor uyuyor ağzında hafif saldığında çekemiyoruz hep ağzında ister istemez kayıyor tek ucu tuttuğunda aman Allahım alışacağız mecbur yapacak bişi yok kolaylıklar diliyorum biz analara

En güzeli hastanede eşinle kalmak bence anneler evde devriye girmeli zaten ekstre bir durumda olduğunda hastanedesin bi çağırışta gelen olur o yüzden eşler kalmalı

Bugun hep dinlenme halinde olduğum halde tansiyon ve mide problemim hep devam etti kızlar, bi düşüyor bi yükseliyor bir tuhafim, devlet takipli olduğum için doktorum yok haber verebilecegm, dogumun baslamasiyla herhangi bir alakasi var midir sizce durumun

Midenin doğumla ilgisi olabilir de tansiyonu bilmiyorum. Bir daha 14’e 9’a çıkarsa acile mi gitsen? Benim 14’e 9 olunca doktor ilaç vermişti. 3 gün sonra da sezaryene almıştı. Korkutmak istemem ama.

Tansiyonun yüksekse bir acile uğra istersen için rahat eder en azından nst falan bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…