2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım doktorım 14/9 ve ustunu gorursen bana yaz hemen, cevabımı beklemeden hastaneye gecın demıstı, sen de bı acıle gıt ıstersen, plesantaya baksınlar

Yaa maşallah size
Zaman cabuk gecıyor, yarın bırgun saclarını cekmeye baslarlar birbirlerinin

Tesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Başın sağolsun. Merak ettik valla. Açelya a doğurdu. Bir iki kişi daha var sanırım. Çarşambadan beri uzun zaman geçti. Kafam da çok karışık. Sunshine grubu aldı, ilk sayfada bildiklerini düzenledi. Bakabilirsin.

Benım doktorım 14/9 ve ustunu gorursen bana yaz hemen, cevabımı beklemeden hastaneye gecın demıstı, sen de bı acıle gıt ıstersen, plesantaya baksınlar
14/9u bir kere gördüm daha sonra 12 13leri gördüm tansiyon aleti kolumda gezdim bütün gün kontrol ediyorum, yarın sabahta ilk iş sağlık ocaginda bebegn kalbini dinlemeye gidicem

Söyledim işte kara ciğer enzimine mi bakalım falan dedi kan tahlili ama ben kocamla inatlasip nstye de girmedim kan tahlilini de vermedim şu an iyim çok sukur cuma günü sinrden de heralde o gün çok kasindi mahf oldum eczaneye yalvar yakar kaşıntı giderici bı krem verdi çok kötü ollursam onu kulandim ama kaşıntı çok kötü birseymis gerçekten bunu analdim rabim kimseye yaşatmasın aklına getirme unut
Sahiden durup dururken terk edildik ya
Aman bence onlar kaybetti ama bu gün merak etim doğuran var mı acaba diye

Doğumun oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…