- 12 Nisan 2019
- 24.231
- 38.442
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.801
Sohrab bugün yoksun sanki? İyi misin?
Tesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Benım doktorım 14/9 ve ustunu gorursen bana yaz hemen, cevabımı beklemeden hastaneye gecın demıstı, sen de bı acıle gıt ıstersen, plesantaya baksınlarBugun hep dinlenme halinde olduğum halde tansiyon ve mide problemim hep devam etti kızlar, bi düşüyor bi yükseliyor bir tuhafim, devlet takipli olduğum için doktorum yok haber verebilecegm, dogumun baslamasiyla herhangi bir alakasi var midir sizce durumun
Yaa maşallah sizeSelamlar. Bir dogurdum dedim bir kayboldum kusura bakmayin. Oncelikle hersey yolundamerak edenler icin tesekkur ederim. Gorebildiklerimi alintiladim.
Kontrole diye gidip doguma girmemle basladi maraton. Bebekler 2 gece solunum destegi aldi, toplam 3 gece kuvezde kaldi. Beni de tuttular hastanede bu surede. 3 saatte bir yogun bakima gidip emzirdim, sonra odaya dönüp süt sagdim. Emerek doymuyorlardi cunku gucsuz olduklari icin. Siringa ile veriyorlardi sütümü. Haliyle uyumaya bile vakit olmuyordu. Sonra odaya yanima getirdirler, 1 gece daha beraber kaldik hastanede. Sonra eve geldik :)
Evde de ayni tempo tabi. Yogun bakimda siringa ile beslemeyi bize de ogrettiler. 3 saatte bir emzirmeye çalistim. Hemen uyuduklari icin 1 saat ugrasiyordum. Sonra siringa ile veriyordum. Bu sirada gaz icin yardimcilarima veriyorum, 2. Bebek icin de ayni islemleri yapiyordum. En son da sut sagiyordum. Sonra ilk bebek acikmaya basliyordu
2 gunde bir doktor kontrole cagirdi. Kilo ve sarilik takibi icin. O da zor bir operasyondu. Ama kontrollu gittik, doyduklarina dair icim rahat etti. Sarilik da olmadilar cok sukur.
Bir yandan da bunlar olurken, memeler tam bosalmadigi icin 2 gunde bir atesim cikti. Masajlarla lahanalarla bosaltmaya calistim ( lahanayi hic sormayinsaka tabi benimle ayni problemi yasayan arastirsin. Haslanmis lahanayi sicak olarak memelere koyuyoruz, yumusatiyor.)
Simdi 2 gundur bir buyuduler sanki :) emmeler kolaylasti ve sure uzadi. Kendilerini emerek doyurabilmeye basladilar. Sagma isi en azindan azaldi.
Siz nasilsiniz? Mesajlari okumamin imkani yok. 3 haftadir telefonu pek elime alamadim
Başınız sağolsunTesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Evet vardı ama isimleri unuttumDoguran vsr mı 5 gundur
Başın sağolsun. Merak ettik valla. Açelya a doğurdu. Bir iki kişi daha var sanırım. Çarşambadan beri uzun zaman geçti. Kafam da çok karışık. Sunshine grubu aldı, ilk sayfada bildiklerini düzenledi. Bakabilirsin.Tesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Başın sağ olsun, mekanı cennet olsunTesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Acaba o bizi terk eden bizi beğenmeyen mübarekler doğum yaptı mı ya bu gün merak etim
Birileri doğarken, birileri ölüyor maalesef..Başın sağ olsun, mekanı cennet olsunmerak ettik gerçekten, iyi olmana sevindim
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahTesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Başınız sağ olsunTesekkürler kızlar, iyiyiz merak etmeyin, eşimin aile tarsfından cenazemız vardı, telefonu pek elıme alamadım..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun, kızlarBaşınız sağ olsun
14/9u bir kere gördüm daha sonra 12 13leri gördüm tansiyon aleti kolumda gezdim bütün gün kontrol ediyorum, yarın sabahta ilk iş sağlık ocaginda bebegn kalbini dinlemeye gidicemBenım doktorım 14/9 ve ustunu gorursen bana yaz hemen, cevabımı beklemeden hastaneye gecın demıstı, sen de bı acıle gıt ıstersen, plesantaya baksınlar
Söyledim işte kara ciğer enzimine mi bakalım falan dedi kan tahlili ama ben kocamla inatlasip nstye de girmedim kan tahlilini de vermedim şu an iyim çok sukur cuma günü sinrden de heralde o gün çok kasindi mahf oldum eczaneye yalvar yakar kaşıntı giderici bı krem verdi çok kötü ollursam onu kulandim ama kaşıntı çok kötü birseymis gerçekten bunu analdim rabim kimseye yaşatmasınKaşıntı konusunu doktoruna söyledin mi? Alt ast bakılıyor ya. Dün akşam ben de çok kaşındım, korktum. Ama ben genelde kaşınan bir insanım. Gündüz geçmişti. Şimdi okudum yine başladım kaşınmaya.
Aman bence onlar kaybettiSahiden durup dururken terk edildik ya
Her bezinde kaka mevcut. Günde en az 10 kere çıkıyor, her emmeden sonra mutlaka yapıyorKakasını fazla yaptıysa fazla acikmistir
Doğumun oldu muMoralinizi bozmayın hemen ;
Hanımlar dokuz ay düşük riski olup yatan arkadaşım pırt diye doğuruverdi hiçbir sorun olmadı
Sürekli Merdiven çıkan yengem doğsun diye yapmadığı kalmadığı halde açılma olmadı
Bazen işe yarıyor olabilir ama aslolan bedenin ve bebeğin nasıl istediği
Bende hiçbişey içmedim yemedim doğum için merdiven yan yürüyüş vs yapmadım hurma da yiyemedim şekerli demiştin burda hatta ama iki saat sürdü doğumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?