- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.821
EvetDoğumun oldu mu
bende o acı için herşeyi denedim şuan son çare doğal tereyağı sürüyorum ilerlemesini durdurdu sanki daha geçirmedi amaKızlar göğüsler bu emzirme olayına ne zaman alışır çok çok acıyor ayva çekirdeği jeli lansinoh krem gümüş kalkan ama çok açıyor memeyi kaydırıyor sadece ucu tuttuğunda beynim açıyor sanki
Meme ucu işe yarıyor mu peki acı konusundaOf o çok kötü ya. Ben daha hastanede eşimi eczaneye gönderip silikon uç aldırmıştım. Hemşire kızmıştı hatta, meme ucun var diye. Ama ağlamaktan ve çığlık atmaktan emziremiyordum. 3 aylık olunca anca alışmıştı memelerim. Ama benim vücudum çok hassas. Sizde o kadar uzun sürmeyebilir.
Günaydın,Ben gece 4 ten beri ayaktayım, kızımla takıldık durmadı bugün hiçGünaydın
Gece wc ye kalkmaktan sıcaktan terden uyuyamadım
Saglıkla sıhhatle büyüt yavrunu canım, darısı bıze ınsallah
Geri yorumlara baktım ve doğumunu okudum. Oyy sağlıkla büyüsün inşallah. Maşallah bebeğine
Sadece göğüs ucunu değil etraftaki koyu halkası ile komple ver, bebeğin ağzına. Emme işleminden sonra göğüs ucuna ve koyu olan kısma, sütünü sağıp birkaç damla kadar onu sür. Göğsünü hemen kapatma 10 dakika kadar açık kalsın. Emme sonra kapalı olan göğüs hava almadığı için daha çok acır ve yara olur. Mümkün olduğunca da göğüslerin açık dursunKızlar göğüsler bu emzirme olayına ne zaman alışır çok çok acıyor ayva çekirdeği jeli lansinoh krem gümüş kalkan ama çok açıyor memeyi kaydırıyor sadece ucu tuttuğunda beynim açıyor sanki
Tabi hissetmiyorsun hiç. Ama bazı bebekler onu istemiyormuş. Kimi de ona alışır memeyi normal emmez diyor ama bir araştır. Ebebekte mycey marka 60 tl falandı. Bi dene istersen. Daha önce avent almıştım. Bi fark görünmüyor.bende o acı için herşeyi denedim şuan son çare doğal tereyağı sürüyorum ilerlemesini durdurdu sanki daha geçirmedi ama
Meme ucu işe yarıyor mu peki acı konusunda
Çok sevindim canımBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Yazdım canım
Benimde 2700 dü sizinle aynı haftadaydım geçen hafta sağlıklı doğsunlardaKızlar 37+3teyim. 2650 kg olmuş. Biraz az mı sanki3kg’ye kendimi endekslemiştim
2 buçuğun her Gr üstü çok iyi. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar 37+3teyim. 2650 kg olmuş. Biraz az mı sanki3kg’ye kendimi endekslemiştim
Beni de ekler misin canım listeye listede hiç yokum 14 Mart sat cinsiyet kızYazdım canım
Doğum tarihin nedirBeni de ekler misin canım listeye listede hiç yokum 14 Mart sat cinsiyet kız
8 Aralık bebeğin sezaryenleDoğum tarihin nedir
Tamam canım ekledim listeye8 Aralık bebeğin sezaryenle
Teşekkür ederim canım cuma günü 38+3 de doğacak inşallah benim kuzumTamam canım ekledim listeye
Bende seninle aynı gün doğum yapacağım hala inanamıyorumTeşekkür ederim canım cuma günü 38+3 de doğacak inşallah benim kuzumçok heyecanlıyım durup durup ağlıyorum nasıl geçti 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?