2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
hanımlar merhaba. Bebek dönmedi diyordum son anca sancı ile bile dönen olduğunu yazmışsınız. Bugün kontrolüm vardı ve yarına sezeryan günü belirledik. Suyum azalmış. Doktora güveniyorum o yüzden daha fazla beklemeye veya başka bir doktora görünmeye gerek yok. Zaten bebeğim makat geliş sönme ihtimali artık hiç yok sezeryan olcağı belliydi. Beklemeyelim dedik çünkü son zamanlarda hareketleri de epey azalmıştı bebeğin.

Daha fazla beklemek riskli zaten ters şekilde kanala girebilir ondan sonra da dönüşü olmuyor benimde aynı şekilde normal doğum çok istedim ama dönmedi sezaryan olacak gibi görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Yarın mı şimdi doğumun? Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizi haberdar et. İyi hissedince yaz doğumdan sonra.

Peki onu bırakınca tekrar yara olmazmı

Bunları yapıyorum ama dördüncü gün çok acı oluyor nerdeyse emzirmeyi bırakacağım çok seyrek veriyorum bebeğedr yazık oluyor
Bu çile en fazla ne kadar sürüyor

Peki onu bırakınca tekrar yara olmazmı
Ben 3 ay kullandım. Bi gün misafirliğe gittiğimde unutmuşum. Normal emzirdim, hiç acımadı. Belki daha önce denesem de acımazdı. Sanırım bi süre sonra ya memeler alışıyor, ya bebek daha iyi tuttuğu için acımıyor.

Kızlar göğüs kalkanı ıle ılgılı bılgı verıyor

Bunları yapıyorum ama dördüncü gün çok acı oluyor nerdeyse emzirmeyi bırakacağım çok seyrek veriyorum bebeğedr yazık oluyor
Bu çile en fazla ne kadar sürüyor
Canık emzırme egıtımınde verılen bılgıyı paylasayım
Bebek agzını kocaman acmadan memeyı tutturma, aransın bıraz
Areolanın alt kısmı bebegın agzına tamamen girsin, eger areolan cok genısse buna dıkkat, meme ucu bebegin ust damağına degecek demıstı emzırme danısmanımız

Ben ben senden haber bekleyen benim kızzz yarında ben çatı muayenesi olcam ayyyy içimi rahatlattın valla nası bakıyo internette alet falan yazan olmuş nası bişi beni bekliyo

Bu video değilse ekran görüntüsü alarak paylaşabilir misin? İnstagramım yok ben göremiyorum.

Bu video değilse ekran görüntüsü alarak paylaşabilir misin? İnstagramım yok ben göremiyorum.
10 sanlık bı vıdeo canım
Ama şey dıyor kısaca anlatayım, phılıps aventın ürünü, her meme ıcın 3 aparat cıkıyor, en ıcte yumusak kısım,delıklı kalkan ve delıksız kalkan kısmı var, delıklı kısım hava alıyo, evde kullanın o kısmı dıyo, egılırssek deliklerinden süt dokulebılıyormus, delıksız kalkan kısmını dısarda kullanıcaz ıcıne süt birikirse dokülme yapmıyormus.. Meme ucu hava alırsa yara olmuyormus, gumus kalkandan artısı burası bunu da benım emzırme danısmanı soylemıstı, gumus kalkan uzun kullanımda yapısıyormus memeye

Tamam canım teşekkürler.

Ben ben senden haber bekleyen benim kızzz yarında ben çatı muayenesi olcam ayyyy içimi rahatlattın valla nası bakıyo internette alet falan yazan olmuş nası bişi beni bekliyo
Heh aranan kişi bulundu alet falan yok eldiveni takıp parmakla baktı . 2 parmakla aşağı yukarı yanlara bastı kemik yapısını anlamak için. Kendimi kasmıştım inan ki ona rağmen kötü geçmedi .Stresten tüm gece uyuyamadım sen rahat rahat yat kardeşim

Hemen aldırıyorum inşallah işe yarar
Kucağıma alamıyorum çocuğumu meme ister korkusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…