- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.841
Yaa inşallah sağlıkla alalım kucağımıza cuma günü 3 doğum var o zamanBende seninle aynı gün doğum yapacağım hala inanamıyorum
Benim hep öyleydi canım yer değiştirmiştirKızlar karnım bugün aşağı indinormalmiki ya
Daha fazla beklemek riskli zaten ters şekilde kanala girebilir ondan sonra da dönüşü olmuyor benimde aynı şekilde normal doğum çok istedim ama dönmedi sezaryan olacak gibi görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallahhanımlar merhaba. Bebek dönmedi diyordum son anca sancı ile bile dönen olduğunu yazmışsınız. Bugün kontrolüm vardı ve yarına sezeryan günü belirledik. Suyum azalmış. Doktora güveniyorum o yüzden daha fazla beklemeye veya başka bir doktora görünmeye gerek yok. Zaten bebeğim makat geliş sönme ihtimali artık hiç yok sezeryan olcağı belliydi. Beklemeyelim dedik çünkü son zamanlarda hareketleri de epey azalmıştı bebeğin.
Yarın mı şimdi doğumun? Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizi haberdar et. İyi hissedince yaz doğumdan sonra.hanımlar merhaba. Bebek dönmedi diyordum son anca sancı ile bile dönen olduğunu yazmışsınız. Bugün kontrolüm vardı ve yarına sezeryan günü belirledik. Suyum azalmış. Doktora güveniyorum o yüzden daha fazla beklemeye veya başka bir doktora görünmeye gerek yok. Zaten bebeğim makat geliş sönme ihtimali artık hiç yok sezeryan olcağı belliydi. Beklemeyelim dedik çünkü son zamanlarda hareketleri de epey azalmıştı bebeğin.
Peki onu bırakınca tekrar yara olmazmıTabi hissetmiyorsun hiç. Ama bazı bebekler onu istemiyormuş. Kimi de ona alışır memeyi normal emmez diyor ama bir araştır. Ebebekte mycey marka 60 tl falandı. Bi dene istersen. Daha önce avent almıştım. Bi fark görünmüyor.
Sadece göğüs ucunu değil etraftaki koyu halkası ile komple ver, bebeğin ağzına. Emme işleminden sonra göğüs ucuna ve koyu olan kısma, sütünü sağıp birkaç damla kadar onu sür. Göğsünü hemen kapatma 10 dakika kadar açık kalsın. Emme sonra kapalı olan göğüs hava almadığı için daha çok acır ve yara olur. Mümkün olduğunca da göğüslerin açık dursun
Ben 3 ay kullandım. Bi gün misafirliğe gittiğimde unutmuşum. Normal emzirdim, hiç acımadı. Belki daha önce denesem de acımazdı. Sanırım bi süre sonra ya memeler alışıyor, ya bebek daha iyi tuttuğu için acımıyor.Peki onu bırakınca tekrar yara olmazmı
Canık emzırme egıtımınde verılen bılgıyı paylasayımBunları yapıyorum ama dördüncü gün çok acı oluyor nerdeyse emzirmeyi bırakacağım çok seyrek veriyorum bebeğedr yazık oluyor
Bu çile en fazla ne kadar sürüyor
Aynen inşallah peki ne yapmamız gerekiyor ekstre bir durum var mı sabahtan burda olun dedilerYaa inşallah sağlıkla alalım kucağımıza cuma günü 3 doğum var o zaman
Ben ben senden haber bekleyen benim kızzzKızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum beni bekleyen biri vardı etiketleyemedimhiç beklediğim gibi değildi 2 dk oldu ve bitti gerçekten acımadı da korkulacak bişey değilmiş sende rahat ol haber vermiş olayım
Bu video değilse ekran görüntüsü alarak paylaşabilir misin? İnstagramım yok ben göremiyorum.Kızlar göğüs kalkanı ıle ılgılı bılgı verıyor
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
10 sanlık bı vıdeo canımBu video değilse ekran görüntüsü alarak paylaşabilir misin? İnstagramım yok ben göremiyorum.
Tamam canım teşekkürler.10 sanlık bı vıdeo canım
Ama şey dıyor kısaca anlatayım, phılıps aventın ürünü, her meme ıcın 3 aparat cıkıyor, en ıcte yumusak kısım,delıklı kalkan ve delıksız kalkan kısmı var, delıklı kısım hava alıyo, evde kullanın o kısmı dıyo, egılırssek deliklerinden süt dokulebılıyormus, delıksız kalkan kısmını dısarda kullanıcaz ıcıne süt birikirse dokülme yapmıyormus.. Meme ucu hava alırsa yara olmuyormus, gumus kalkandan artısı burası bunu da benım emzırme danısmanı soylemıstı, gumus kalkan uzun kullanımda yapısıyormus memeye
Heh aranan kişi bulunduBen ben senden haber bekleyen benim kızzzyarında ben çatı muayenesi olcam ayyyy içimi rahatlattın valla nası bakıyo internette alet falan yazan olmuş nası bişi beni bekliyo
Hemen aldırıyorum inşallah işe yararBen 3 ay kullandım. Bi gün misafirliğe gittiğimde unutmuşum. Normal emzirdim, hiç acımadı. Belki daha önce denesem de acımazdı. Sanırım bi süre sonra ya memeler alışıyor, ya bebek daha iyi tuttuğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?