- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.861
Ayyy denerim rahat uyumayı bakalımmyarın ben nası olcam ama içim rahatladıı ayyHeh aranan kişi bulundualet falan yok eldiveni takıp parmakla baktı . 2 parmakla aşağı yukarı yanlara bastı kemik yapısını anlamak için. Kendimi kasmıştım inan ki ona rağmen kötü geçmedi .Stresten tüm gece uyuyamadım sen rahat rahat yat kardeşim
Böyle bir şey hiç düşünmemiştim bakalım ben nasıl olucamBuarada bana annelik duygusu hala gelmedi
Sanki komşunun çocuğu gibi
Haber ver mutlaka bende seni merak ederimAyyy denerim rahat uyumayı bakalımmyarın ben nası olcam ama içim rahatladıı ayy2/3 dk bişi bakalım yaşayalım görelim
Canım benim de böyle bı gün fotoğraf çektim baktım böyle ama benimki günlerdir normal heraldeKızlar karnım bugün aşağı indinormalmiki ya
Kız o bende de var kızımda da öyleydim bunda biraz hevesliyim kucağıma almak için kızımda sanki başkası imiş gibi benim annelik duygum onu buyutukce artıyor sanki kızım büyükçe gözümün önünde çok bağlanıyorumBuarada bana annelik duygusu hala gelmedi
Sanki komşunun çocuğu gibi
Aynı şeyleri yazacaktım da yazmıyım dedim, sen yazmışsınCanım benim de böyle bı gün fotoğraf çektim baktım böyle ama benimki günlerdir normal heralde
Kız o bende de var kızımda da öyleydim bunda biraz hevesliyim kucağıma almak için kızımda sanki başkası imiş gibi benim annelik duygum onu buyutukce artıyor sanki kızım büyükçe gözümün önünde çok bağlanıyorum
Sarı kantaron yağı bulabilir misin? Yaraya ve hassasiyete tek iyi gelen şey o. Benim annem kendisi yapıp yıllandırıyor zeytinyağı içine sarı kantaron bitkisini toplayıp bekletiyor. Kıpkırmızı koyu bir kıvam alıyor zamanla. Onu sürünce 2 günde hiçbirşeyim kalmıyordu göğüslerimde. Sizin kendiniz yapmaya vaktiniz yok şuan ama aktarlarda yada eczanelerde sarı kantaron yağı bulup alabilirsin. Birde ilaçBunları yapıyorum ama dördüncü gün çok acı oluyor nerdeyse emzirmeyi bırakacağım çok seyrek veriyorum bebeğedr yazık oluyor
Bu çile en fazla ne kadar sürüyor
Tamam yarın bende sana haber edeyimmHaber ver mutlaka bende seni merak ederimkaç haftalık oldun bu arada
Ben aldım canım da baya 12. Haftada almıştık normal bı bebek magazasindan aldık markalı değilKızlar çocuk odası yapan alan var mı montessori tarzı beğeniyorum, alan varsa hangi mağazadan
Son dakikaya kadar bekliycek senin bebito.Kızlar yalancı sancılarım var iki gündür fakat sıklaşmıyor son 3 gün var fakat ne nişan var ne su geldi
Güle güle kullansın inşallahBen aldım canım da baya 12. Haftada almıştık normal bı bebek magazasindan aldık markalı değil
Keşke bekletmese hemen gelse çok zor hareket ediyorum iki kızım evi işi derken zor nefes alıyorum doğsun bir an önce ağırlaştım artıkSon dakikaya kadar bekliycek senin bebito.
Benim de bugün başladı galiba… bayağı vajinamdan bacaklarima kadar ağrım var sürekli…Kızlar yalancı sancılarım var iki gündür fakat sıklaşmıyor son 3 gün var fakat ne nişan var ne su geldi
CanimKızlar moralim çok bozuk size birşey danışmam lazım. Bugün kontrolüm vardı son 1 aydır tansiyon ilacı kullanıyorum 2 haftadır günde 4 e çıkardım ona rağmen tansiyonum arada yükseliyor 14-10 u buluyor. Normalde de 12/8-13/9 civarı seyrediyor. Normalde dr 11 aralıkta alacaktı bebeği yani 37+5 de, bugün içeri girer girmez sizin gününüzü 7 aralığa çektim dedi yani 37+1 ben izne çıkacağım ya 7 sinde yada en erken 14 ünde alabilirim dedi orda beni bi heyecan bastı zaten ama çok küçük değil mi falan derken nst ve tahlil sonuçlarına göre karar verelim o zaman dedi
Nst normal
İdrarda protein kaçağı yok
Ama karaciğer değerlerim referansın 3 katına çıkmış
Benden cumartesi gelip nst ve tahlil vermemi istedi doğumu 14 üne alıyorum dedi
Acil birşey olursa tansiyon 14 ün üzerine çıkarsa hemen gel burda diğer doktorlarımız var sen merak dedi
Ama ben bildiğiniz kendimi sakinleştiremiyorum tansiyonum 14/10 la 13/9 arasında gidip geliyor anne karnında biraz daha kalsın derken kendimi de bebeği de riske mi atıyorum acaba diye içim içimi yiyor.
Bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Ben doktorun yanında hemen itiraz ettim ama sonra da korku sardı zaten niye bu riski alıyorum diyeCanim
Ben olsam tatile gitmezdim, bebeğimi alırdım kucağıma… Yani sonuçta kapalı bir kutu ve ne olacağı belli değilse hiç riske girmezdim… 3-5 gün erken gelsin ama sağlıklı gelsin diye düşünürdüm…
Canım her bebek 40 ı dolduracak diye bir şey yok 33 de ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten 34-35 de de 2500 kg oluyorlar ortalama doğum için gayet ideal zamandasın erken falan değil bence bebek gelmek istedikten sonra içerde tutmak da iyi değil maşallah kilosuda var doğumda allah korusun anormal bi durum gelişmediği sürece küveze girmez zaten kız ben 34 deyim bebeğim 2600 doğurucam 1 haftaya kadar ben korkmuyorum içini ferah tut 37 gayet ideal 35 den sonrası normal süreç zaten stresle iyice zarar verirsin hem kendine hem bebeğeBen doktorun yanında hemen itiraz ettim ama sonra da korku sardı zaten niye bu riski alıyorum diye37+1 kuvöze girer mi ki kilosu 3 e yakın dedi
Ablamın tansiyonu vardı sizin gibi hatta daha yüksek diyebilirim. Bir gözü geçici olarak %70 görmemeye başlamıştı tansiyondan. 37. Haftada aldılar yeğenimi acil sezeryanla. Kilosu da azdı hemde 2.200 civarı falandı. Ama ne küveze girdi ne bi sorun oldu. Aldı bebeğimi taburcu oldu. Güzel bi haftadasın. Eğer bekletip bi sorun yaşarsan hem kendi vicdanına yenik düşersin hem de son pişmanlık fayda etmez o sebeple ben doktorunu dinlemenden yanayım. Ben oğlumu 35+2 de doğum yaptım mesela herhangi bir sağlık sorunu olmadı çok şükür. Bunda da 32 den beri erken doğum riskim var 34 leri gördüğüm için çok mutluyum. 37 de doğmak istese bana bayram düğün olur anlayacağın. Bence riske atmamalısın ama yinede senin tercihin.Kızlar moralim çok bozuk size birşey danışmam lazım. Bugün kontrolüm vardı son 1 aydır tansiyon ilacı kullanıyorum 2 haftadır günde 4 e çıkardım ona rağmen tansiyonum arada yükseliyor 14-10 u buluyor. Normalde de 12/8-13/9 civarı seyrediyor. Normalde dr 11 aralıkta alacaktı bebeği yani 37+5 de, bugün içeri girer girmez sizin gününüzü 7 aralığa çektim dedi yani 37+1 ben izne çıkacağım ya 7 sinde yada en erken 14 ünde alabilirim dedi orda beni bi heyecan bastı zaten ama çok küçük değil mi falan derken nst ve tahlil sonuçlarına göre karar verelim o zaman dedi
Nst normal
İdrarda protein kaçağı yok
Ama karaciğer değerlerim referansın 3 katına çıkmış
Benden cumartesi gelip nst ve tahlil vermemi istedi doğumu 14 üne alıyorum dedi
Acil birşey olursa tansiyon 14 ün üzerine çıkarsa hemen gel burda diğer doktorlarımız var sen merak dedi
Ama ben bildiğiniz kendimi sakinleştiremiyorum tansiyonum 14/10 la 13/9 arasında gidip geliyor anne karnında biraz daha kalsın derken kendimi de bebeği de riske mi atıyorum acaba diye içim içimi yiyor.
Bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?