2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İçim içimi yiyor şuanda zaten ben en iyisi yarın arayayım doktoru da izne çıkmadan alsın beni doğuma dediğin gibi bu stresle ben zarar vericem bebeğe de kendime de

Masallah ya bende o kiloyla hamile kaldim şuan 100 ümhic almamişsın cok iyi bence

Yok benimde fikrim değişti sizinle konuştukça daha da netleşiyorum riske atmaya gerek yok böyle 10 gün geçmez zaten. Ablanıza da çok geçmiş olsun kalıcı mı oldu görme kaybı

Masallah ya bende o kiloyla hamile kaldim şuan 100 ümhic almamişsın cok iyi bence

Bunları yapıyorum ama dördüncü gün çok acı oluyor nerdeyse emzirmeyi bırakacağım çok seyrek veriyorum bebeğedr yazık oluyor
Bu çile en fazla ne kadar sürüyor
Hametan al onu sür , ama meme vermeden sil her zaman. Eğer emerken acı varsa yanlış tutuyordur memenin ucunu ve önceden önlem almazsan meme ucu ikiye ayrılır . Bu daha çok ağrıya sebep olur. Mutlaka hametan kullan. Memeni olduğun sürece de açık bırak. Sütyen kullanma evdeyken, meme ucu sıkışması. Ne kadar sürüyor bilmiyorum ama biz 20 günlük olduk ve arada kendisi bırakıp tekrar tutunca tam almıyor hepsini ağzına ağrım oluyor. Çıkarıp tekrar tamamen veriyorum ve emme sonrası süt sürüp ardından biraz kuruyunca hametan sürüyorum ve açık bırakıyorum mememi

Buarada bana annelik duygusu hala gelmedi
Sanki komşunun çocuğu gibi
Yaşın kaç? Benim kız kardeşim 17 yaşında anne oldu ve o da bana öyle diyordu. Ben 29 yaşında anne oldum. Fakat yaş bile etkiliyor sanırım bu durumu. Bir de ben hep anne olmayı çok isterdim, çocukları çok seviyorum. Kendi çocuğum olsa da onunla ilgilensem diyordum, yaştan ziyade benim bu duydum ağır bastığı için o duygu hep vardı bende.

Ben doktorun yanında hemen itiraz ettim ama sonra da korku sardı zaten niye bu riski alıyorum diye 37+1 kuvöze girer mi ki kilosu 3 e yakın dedi
Bildiğim kadarıyla 36. hafta bitince küveze gitmiyorlar, sor doktora ve erteleme bence yani sen bilirsin ama gözümün önünde olması benim
İçimi bu haftalarda daha rahat ettirirdi

Kızlar, doğum habercisi sancıları nasıl ayırt ediyoruz? 36 haftaya girdim, sancı kramp ağrı nasıl adlandırmak gerekir bilmiyorum ama ara sıra kasılmaların eşlik ettiği sancılar oluyor. Yalancı sancı dedikleri bumu? Hayır, bunları 38 haftalıkken yaşadığım da hemen hastaneye koşarım gibi geliyor acaba mi diyerek

14 tu değeri sonra 11 e foroterapi den çıktığında 9 du sonra yeniden 11 oldu işte geçen gittiğimizde 13 yükselmişti yarın bakacak 16 olursa yatircaklar tekrar
Benim bebeğim de fototerapiye girdi Surekli de emziriyordum, memede uyudugunda durte durte uyandiriyordum.Ama yeterli olmamis demek ki
Kilo alımı ve sarilik derecesine göre anlarsın canim bende aglama krizi altına acarken oluyor hiç sevmiyor cok fena agliyor

Sarilik derecesi cok yuksek cikti.Fototerapiye girdi bugun.Aglamalari acliktanmis ben anlayamamisim

Valla ben de 36. haftaya girdim ve sancilarim
Agrilarim
Var ama
Emin değilim yalanci sancı mı yoksa ne bir de benim göbek deliğimin etrafı da ağrıyor böyle yanıyormuş hafif gibi… Sende de öyle mi?

Valla ben de 36. haftaya girdim ve sancilarim
Agrilarim
Var ama
Emin değilim yalanci sancı mı yoksa ne bir de benim göbek deliğimin etrafı da ağrıyor böyle yanıyormuş hafif gibi… Sende de öyle mi?
Yok göbek deliğinin orda bir şey hissetmiyorum ağrı sızı olarak acaba senin bebiş o taraflara mi vuruyor ondan da olabilir

Evet vuruyor kaburgalarimda zaten pert bence bizim sancilar basladi doguma hazirlik yapiyor
Belkide, zaman yaklaştıkça heycan basıyor tam 37 haftalıkken kontrolüm var bakalım neler olacak, çatı muayenesi yapar belki diye düşünüyorum ama hiç konusunu da geçirmedi

Ay vala tek değilmişim sevindim bilmiyorum bende öyle yani bende anlamdım ki anneligi her geçen gun büyütüyorum yani karnımda aman da aman öyle seven biride değilim birşey hisedemiyorum ama şimdi desen kızımı sevmiyormuyum dunayalara degisemem

Ben doktorun yanında hemen itiraz ettim ama sonra da korku sardı zaten niye bu riski alıyorum diye 37+1 kuvöze girer mi ki kilosu 3 e yakın dedi
Birşey olmaz canım inşallah insallah ben kızımı 37+6 da kucagima aldım kuveze falan girmedi korkma bence de keşke bı kaç gün erken gelse ama için rahat etse yine de birşey olmaz inşallah

Her gün acaba o gün bugün mü diye uyanıyorum Ne bi kasılma ne nişan ne su bakalım hayırlısı… Aralık’ın ilk günleri gelse diyordum son günlerine kadar beklicez galiba paşamın keyfini

Her gün acaba o gün bugün mü diye uyanıyorum Ne bi kasılma ne nişan ne su bakalım hayırlısı… Aralık’ın ilk günleri gelse diyordum son günlerine kadar beklicez galiba paşamın keyfini
Kaç haftalıksın şimdi? Belki senin de hemen bir anda başlar, 2 saatte doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…