2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Masallah ya bende o kiloyla hamile kaldim şuan 100 ümhic almamişsın cok iyi bence
85 ile hamile kaldım bu aya kadar bir kilo fln almistim bugün 91 ciktimm 37+4
Ay demek ki buradan aklıma celinmis, bugun saglik ocagina gitmistim, gitmiskende hametan yazdirabilir miym dedim, ne için kullanacagimi bilmeden pişik için felanda kullaniliyor mu hametan içeriği temiz mi canım
Kızlar diz ağrısına nasıl bir çözüm bulabilirim? Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da duyan?
Magnezyum kullaniyo musun canım, bir de tansiyon problemin yoksa cok mu tuzsuz yiyosun acaba, benimde diz kemigim kilitleniyordu biraz tuzlu ye sıfır tuzsuz yeme demisti

Kullanıyorum, evet tuz da fazla kullanmıyorum, resmen hayat kalitemi düşürdü ama oturup kalkmak o kadar zor ki bu diz ağrılarıyla, kendimi yaşlı gibi hissediyorum

Valla ben de 36. haftaya girdim ve sancilarim
Agrilarim
Var ama
Emin değilim yalanci sancı mı yoksa ne bir de benim göbek deliğimin etrafı da ağrıyor böyle yanıyormuş hafif gibi… Sende de öyle mi?
36.haftadan sonra doktor kaç günde bir çağırıyor?

Kızlar siz de nasıldı bilmiyorum ama benim bebeğimin hareketli olduğu zamanlar 34.haftaymış. Yeri daraldığı için mi bilmiyorum hiç durmuyor gece kaburgalarıma nasıl vuruyor, nasıl kayıyor yer değiştiriyor, suyuna kadar hissediyorum hareket ederken , 2 gündür pert oldum uykusuzluktan Doğana kadar böyle mi devam edecek? Doğum sonrası uykusuzluğa mı alıştırıyor acaba

Son 14 gün benim 14 te hissetmiştim hareketlerini biz hep aynıyız canım kıpırdak koyduk adını babasıyla açın cikcam diyor resmen karnımın her köşesi dağ gibi oluyor o kipirdarken acı veriyor ama hoşuma da gidiyor ozlucez bu günleri tadını çıkar

Bence doktorunuzu dınleyıp 7 aralıkta yapın dogumunuzu, rısk olacak olsa, erkene cekmezdı, hem de tsnsıyon yukseklıgı var, allah korusun daha da yukselırse bu sefer kendınızı yer bıtırırsınız

Ben çok rahatsızım ya yatamiyorum da kaburgalar pert inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz geceelri çok kötü geçiyor gerçekten
Ben de mıde yanmasından dolayı uyuyamıyorum, gece cok susuyorum 2 yudum ı sem mahvoluyorum. Şurup da kar etmıyor artık, otururarsk uyuyorum, nasıl gececek 3 4 hafta bılmıyorum

Tansiyon bu haftalarda çok önemli riske atma bencede ben şuan 37+5 im 14 aralıkta alacak ama şuan alsa diye gözünün içine bakıyorum doktorun . Bende de şeker var her yükselmesi stres yapıyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 39-40 haftada da doğsan küveze girme ihtimali var ona yapacak bir şey yok 20 li haftalarda doğan bebişler bile sapasağlim çıktı küvezden rahat ol iyi olsunlar da her şey hallolur

Kızlar çocuk odası yapan alan var mı montessori tarzı beğeniyorum, alan varsa hangi mağazadan
Ben aldım çilek , caploonba ve pierre cardine bakmıştım tamamen beyaz istediğim için pierre cardine karar kıldım yatağı da büyüyen beşik değilde yavrulu montessori tarzı aldım büyüyen beşiklerde çok güzel
Kızlar diz ağrısına nasıl bir çözüm bulabilirim? Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da duyan?
Tam diz kapağın mı oturduğun yerden kalkarken otururken ağrıyormu benim iki haftadır çok ağrıyor doktora sordum olabilir dedi tam 18 kilo almışım tabiki artık taşımıyor vücut

Benım doktor 37 de dıkısı alıcak, ben de bebegı de alın dıkısı alırken dedım, normal dogumu bekleyelım bıraz dıyor, cok ıkılemdeyım gebelık basında asla normal dogum ıstemıyordum, ıkna edıyor her hafta benı

Bende aynıyım seninle son 9 gün kendi gelirse normal doğumu deneyeceğiz gelmezse 14 ü sezeryan olacak . Herkes şansın varken normal doğum yap diyor bende yapabilir miyim cesaretsizim açıkçası. Ama artık kesinlikle doğurmak istiyorum

Ben panıklerım dıye korkuyorum normal dogumda, evden hastaneye gıdene kadar kalpten gıtmezsem ıyı, hanı su gelır kanama olur ne bileyim, o yuzden sezeryan olsun da ıstıyorum.. Benım doktor da allahtan sehır dısından gelmıyorsun, 20 dklık mesafedesın dıyo

Hakkımızda hayırlısı olsun ben hangisi bebek ve benim için hayırlı olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum çok düşününce içinden çıkılmıyor çünkü

Benim geçen hafta mıydı ondan önceki hafta mıydı sağ dizim çok ağrıdı. Hatta büküp oturamıyordum. Uzattım hep. Bi de evden çıkmadım, evde de pek bişey yapmadım geçti. Kuzenimin de böyle olmuştu. Oturarak namaz kılıyordu. Doğumdan sonra geçti dedi. Ya ödemden şişiyor farketmiyoruz, ya da ağırlığı taşıyamıyor.

Ben de anesteziden sonra çok uykulu oluyorum. Ama hem bebeği getirip emzirtiyorlar zorla hem de gelen giden oluyor uyuyamıyorsum. Onun için epidural istiyorum bu sefer ama karnımı kesiyorlar diye düşünüp korkarım diye korkuyorum. Mirkelam gibi ruh hastası oldum. O üzüldüğüne üzülüyordu ben korkarım diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…