- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.901
85 ile hamile kaldım bu aya kadar bir kilo fln almistim bugün 91 ciktimm 37+4Masallah ya bende o kiloyla hamile kaldim şuan 100 ümhic almamişsın cok iyi bence
Ay demek ki buradan aklıma celinmis, bugun saglik ocagina gitmistim, gitmiskende hametan yazdirabilir miym dedim, ne için kullanacagimi bilmedenHametan al onu sür , ama meme vermeden sil her zaman. Eğer emerken acı varsa yanlış tutuyordur memenin ucunu ve önceden önlem almazsan meme ucu ikiye ayrılır. Bu daha çok ağrıya sebep olur. Mutlaka hametan kullan. Memeni olduğun sürece de açık bırak. Sütyen kullanma evdeyken, meme ucu sıkışması. Ne kadar sürüyor bilmiyorum ama biz 20 günlük olduk ve arada kendisi bırakıp tekrar tutunca tam almıyor hepsini ağzına ağrım oluyor. Çıkarıp tekrar tamamen veriyorum ve emme sonrası süt sürüp ardından biraz kuruyunca hametan sürüyorum ve açık bırakıyorum mememi
Magnezyum kullaniyo musun canım, bir de tansiyon problemin yoksa cok mu tuzsuz yiyosun acaba, benimde diz kemigim kilitleniyordu biraz tuzlu ye sıfır tuzsuz yeme demistiKızlar diz ağrısına nasıl bir çözüm bulabilirim? Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da duyan?
Allah razı olsun canım benimOyyyy ne güzel maşallah bin kere çok şükür. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin.
Kullanıyorum, evet tuz da fazla kullanmıyorum, resmen hayat kalitemi düşürdü ama oturup kalkmak o kadar zor ki bu diz ağrılarıyla, kendimi yaşlı gibi hissediyorum85 ile hamile kaldım bu aya kadar bir kilo fln almistim bugün 91 ciktimm 37+4
Ay demek ki buradan aklıma celinmis, bugun saglik ocagina gitmistim, gitmiskende hametan yazdirabilir miym dedim, ne için kullanacagimi bilmedenpişik için felanda kullaniliyor mu hametan içeriği temiz mi canım
Magnezyum kullaniyo musun canım, bir de tansiyon problemin yoksa cok mu tuzsuz yiyosun acaba, benimde diz kemigim kilitleniyordu biraz tuzlu ye sıfır tuzsuz yeme demisti
36.haftadan sonra doktor kaç günde bir çağırıyor?Valla ben de 36. haftaya girdim ve sancilarim
Agrilarim
Var ama
Emin değilim yalanci sancı mı yoksa nebir de benim göbek deliğimin etrafı da ağrıyor böyle yanıyormuş hafif gibi… Sende de öyle mi?
Son 14 gün benim 14 te hissetmiştim hareketlerini biz hep aynıyız canım kıpırdak koyduk adını babasıyla açın cikcam diyor resmen karnımın her köşesi dağ gibi oluyor o kipirdarken acı veriyor ama hoşuma da gidiyorKızlar siz de nasıldı bilmiyorum ama benim bebeğimin hareketli olduğu zamanlar 34.haftaymış. Yeri daraldığı için mi bilmiyorum hiç durmuyor gece kaburgalarıma nasıl vuruyor, nasıl kayıyor yer değiştiriyor, suyuna kadar hissediyorum hareket ederken , 2 gündür pert oldum uykusuzluktanDoğana kadar böyle mi devam edecek? Doğum sonrası uykusuzluğa mı alıştırıyor acaba
Bence doktorunuzu dınleyıp 7 aralıkta yapın dogumunuzu, rısk olacak olsa, erkene cekmezdı, hem de tsnsıyon yukseklıgı var, allah korusun daha da yukselırse bu sefer kendınızı yer bıtırırsınızKızlar moralim çok bozuk size birşey danışmam lazım. Bugün kontrolüm vardı son 1 aydır tansiyon ilacı kullanıyorum 2 haftadır günde 4 e çıkardım ona rağmen tansiyonum arada yükseliyor 14-10 u buluyor. Normalde de 12/8-13/9 civarı seyrediyor. Normalde dr 11 aralıkta alacaktı bebeği yani 37+5 de, bugün içeri girer girmez sizin gününüzü 7 aralığa çektim dedi yani 37+1 ben izne çıkacağım ya 7 sinde yada en erken 14 ünde alabilirim dedi orda beni bi heyecan bastı zaten ama çok küçük değil mi falan derken nst ve tahlil sonuçlarına göre karar verelim o zaman dedi
Nst normal
İdrarda protein kaçağı yok
Ama karaciğer değerlerim referansın 3 katına çıkmış
Benden cumartesi gelip nst ve tahlil vermemi istedi doğumu 14 üne alıyorum dedi
Acil birşey olursa tansiyon 14 ün üzerine çıkarsa hemen gel burda diğer doktorlarımız var sen merak dedi
Ama ben bildiğiniz kendimi sakinleştiremiyorum tansiyonum 14/10 la 13/9 arasında gidip geliyor anne karnında biraz daha kalsın derken kendimi de bebeği de riske mi atıyorum acaba diye içim içimi yiyor.
Bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Ben de mıde yanmasından dolayı uyuyamıyorum, gece cok susuyorum 2 yudum ı sem mahvoluyorum. Şurup da kar etmıyor artık, otururarsk uyuyorum, nasıl gececek 3 4 hafta bılmıyorumBen çok rahatsızım ya yatamiyorum da kaburgalar pert inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz geceelri çok kötü geçiyor gerçekten
Tansiyon bu haftalarda çok önemli riske atma bencede ben şuan 37+5 im 14 aralıkta alacak ama şuan alsa diye gözünün içine bakıyorum doktorun . Bende de şeker var her yükselmesi stres yapıyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 39-40 haftada da doğsan küveze girme ihtimali var ona yapacak bir şey yok 20 li haftalarda doğan bebişler bile sapasağlim çıktı küvezden rahat ol iyi olsunlar da her şey hallolurKızlar moralim çok bozuk size birşey danışmam lazım. Bugün kontrolüm vardı son 1 aydır tansiyon ilacı kullanıyorum 2 haftadır günde 4 e çıkardım ona rağmen tansiyonum arada yükseliyor 14-10 u buluyor. Normalde de 12/8-13/9 civarı seyrediyor. Normalde dr 11 aralıkta alacaktı bebeği yani 37+5 de, bugün içeri girer girmez sizin gününüzü 7 aralığa çektim dedi yani 37+1 ben izne çıkacağım ya 7 sinde yada en erken 14 ünde alabilirim dedi orda beni bi heyecan bastı zaten ama çok küçük değil mi falan derken nst ve tahlil sonuçlarına göre karar verelim o zaman dedi
Nst normal
İdrarda protein kaçağı yok
Ama karaciğer değerlerim referansın 3 katına çıkmış
Benden cumartesi gelip nst ve tahlil vermemi istedi doğumu 14 üne alıyorum dedi
Acil birşey olursa tansiyon 14 ün üzerine çıkarsa hemen gel burda diğer doktorlarımız var sen merak dedi
Ama ben bildiğiniz kendimi sakinleştiremiyorum tansiyonum 14/10 la 13/9 arasında gidip geliyor anne karnında biraz daha kalsın derken kendimi de bebeği de riske mi atıyorum acaba diye içim içimi yiyor.
Bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız
35ten sonra her hafta cagırcak benı canım, cuma 35 oluyorum nst olacak, bundan sonra her hafta nst dedı. 36 37 38 seklınde gıdıcez36.haftadan sonra doktor kaç günde bir çağırıyor?
Ben aldım çilek , caploonba ve pierre cardine bakmıştım tamamen beyaz istediğim için pierre cardine karar kıldım yatağı da büyüyen beşik değilde yavrulu montessori tarzı aldım büyüyen beşiklerde çok güzelKızlar çocuk odası yapan alan var mı montessori tarzı beğeniyorum, alan varsa hangi mağazadan
Tam diz kapağın mı oturduğun yerden kalkarken otururken ağrıyormu benim iki haftadır çok ağrıyor doktora sordum olabilir dedi tam 18 kilo almışım tabiki artık taşımıyor vücutKızlar diz ağrısına nasıl bir çözüm bulabilirim? Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da duyan?
Benım doktor 37 de dıkısı alıcak, ben de bebegı de alın dıkısı alırken dedım, normal dogumu bekleyelım bıraz dıyor, cok ıkılemdeyımTansiyon bu haftalarda çok önemli riske atma bencede ben şuan 37+5 im 14 aralıkta alacak ama şuan alsa diye gözünün içine bakıyorum doktorun . Bende de şeker var her yükselmesi stres yapıyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 39-40 haftada da doğsan küveze girme ihtimali var ona yapacak bir şey yok 20 li haftalarda doğan bebişler bile sapasağlim çıktı küvezden rahat ol iyi olsunlar da her şey hallolur
Bende aynıyım seninle son 9 gün kendi gelirse normal doğumu deneyeceğiz gelmezse 14 ü sezeryan olacak . Herkes şansın varken normal doğum yap diyor bende yapabilir miyim cesaretsizim açıkçası. Ama artık kesinlikle doğurmak istiyorumBenım doktor 37 de dıkısı alıcak, ben de bebegı de alın dıkısı alırken dedım, normal dogumu bekleyelım bıraz dıyor, cok ıkılemdeyımgebelık basında asla normal dogum ıstemıyordum, ıkna edıyor her hafta benı
Ben panıklerım dıye korkuyorum normal dogumda, evden hastaneye gıdene kadar kalpten gıtmezsem ıyı, hanı su gelır kanama olur ne bileyim, o yuzden sezeryan olsun da ıstıyorum.. Benım doktor da allahtan sehır dısından gelmıyorsun, 20 dklık mesafedesın dıyoBende aynıyım seninle son 9 gün kendi gelirse normal doğumu deneyeceğiz gelmezse 14 ü sezeryan olacak . Herkes şansın varken normal doğum yap diyor bende yapabilir miyim cesaretsizim açıkçası. Ama artık kesinlikle doğurmak istiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun ben hangisi bebek ve benim için hayırlı olacaksa öyle olsun diye dua ediyorumBen panıklerım dıye korkuyorum normal dogumda, evden hastaneye gıdene kadar kalpten gıtmezsem ıyı, hanı su gelır kanama olur ne bileyim, o yuzden sezeryan olsun da ıstıyorum.. Benım doktor da allahtan sehır dısından gelmıyorsun, 20 dklık mesafedesın dıyo
Gercekten öyle, saglıkla kucagımıza alalım da, bı sekılde cıkıcak dısarıyaHakkımızda hayırlısı olsun ben hangisi bebek ve benim için hayırlı olacaksa öyle olsun diye dua ediyorumçok düşününce içinden çıkılmıyor çünkü
37+6Kaç haftalıksın şimdi? Belki senin de hemen bir anda başlar, 2 saatte doğurursun
Benim geçen hafta mıydı ondan önceki hafta mıydı sağ dizim çok ağrıdı. Hatta büküp oturamıyordum. Uzattım hep. Bi de evden çıkmadım, evde de pek bişey yapmadım geçti. Kuzenimin de böyle olmuştu. Oturarak namaz kılıyordu. Doğumdan sonra geçti dedi. Ya ödemden şişiyor farketmiyoruz, ya da ağırlığı taşıyamıyor.Kızlar diz ağrısına nasıl bir çözüm bulabilirim? Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da duyan?
Ben de anesteziden sonra çok uykulu oluyorum. Ama hem bebeği getirip emzirtiyorlar zorlaBen panıklerım dıye korkuyorum normal dogumda, evden hastaneye gıdene kadar kalpten gıtmezsem ıyı, hanı su gelır kanama olur ne bileyim, o yuzden sezeryan olsun da ıstıyorum.. Benım doktor da allahtan sehır dısından gelmıyorsun, 20 dklık mesafedesın dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?