2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de aynı durumdayım valla

inşallah en son iki cm açıklık vardı bütün tuşlara basıyorum artık hurma, adaçayı, pilates topu, squat, sıcak duş… bugün aktara çıkıp ahududu yaprağı da alcam
Ayy bende içerde zor tutuyorum doktorun hedefi 36+ günlerde ne zaman gelmek isterse dün üç ay üzerine ilk kez yürüdüm dr derin ven trombozu olabilir dedi artık yürü dedi kaslar bitmiş yürümek bile zor 35.haftamdayım sizin inşallah gönlünüze göre olur istediğiniz zamanda sağlıkla

Bir gün önce tadını çıkardım elimi koydum hareketlerini takip ettim ama dün çok kötüydüm artık kızım uyu artık diye diye bölük pörçük geçti gecem. Gözlerim nasıl ağrıyır şu an, kahve içtim yine kendime gelemedim uykusuzluk zor

O konuda bende çok gereksiz bir rahatlık var. Herhangi bir kasılmada, nişan gelmesi durumunda doğum yapacağım hastaneye ters istikamette bir ilçeye gidip ön muayene olcam. Sonra duruma göre merkeze kendi hastaneme gitcem. Bu da bir buçuk saatlik yolumu yaklaşık iki saate çıkarıyor. Hastanede muayene vs derken iki saati de aşar gibi o. Mesai çıkışlarına denk gelmese diye dua ediyorum ben de trafikle uğraşmamak için. Gece olsa daha rahat olur.

Evet diz kapaklarım. Otururken kalkarken eğilirken nasıl ağrıyor, çıt kırılcakmış hissiyatı veriyor

Ben hareket halimdeyim sürekli, yürümem gerekiyor haftada 2 gün egzersizim de var o egzersizde ölüyorum zaten dizlerimden

Ah sabırsız minikler…

Canım benim bebeğin gelişimi ne durumda şu an? Bir de tek sorun tansiyon sanırım anladığım kadarıyla. Tansiyon bebeği nasıl etkilermiş bekleyemezmiymiş bunu detaylı doktorunla konuş, en iyisini o bilir. Riskli bir durum varsa riske atma.

Evet diz kapaklarım. Otururken kalkarken eğilirken nasıl ağrıyor, çıt kırılcakmış hissiyatı veriyor
Ben yürümediğim ve çok kilo aldığım için diye düşündüm magnezyum işe yaramıyor bence dr a göre normal bide son iki hafta ödemimde var bacaklarda masaj fslan yaptırıyorum eşime veya anneme hergün ama işe yaramıyor afedersin ama klozetten zor kalkıyorum bende doğum sonrası fizik tedaviye gideceğim sanırım

Kesinlikle magnezyumla ya da hareketle ilgisi yok umarım doğuma kadar sürer, sonra kendiliğinden geçer

Ben de trafık saatlerınde olmasını ıstemıyroum 20 dk, 2 saat ıskenceye donuyor, gecen bı de arabada doguran bı kadının vıdeosunu ızledım, ıyıce panıklerım ben

37+6 inşallah en son iki cm açıklık vardı bütün tuşlara basıyorum artık hurma, adaçayı, pilates topu, squat, sıcak duş… bugün aktara çıkıp ahududu yaprağı da alcam
Ayy aramızda bir gün var bende bugün aynı şeyi düşünüyordum totem yapalım birlikte belki doğururuz

Ben de trafık saatlerınde olmasını ıstemıyroum 20 dk, 2 saat ıskenceye donuyor, gecen bı de arabada doguran bı kadının vıdeosunu ızledım, ıyıce panıklerım ben
Benim 40-60 dk mesafe var hastaneyle aramda. Doktora bu çekincemi söyledi keşke herkes o kadar kolay doğursa dedi hele ilk doğumda o kadar hızlı ilerlemez diyor .

Geçmiş olsun tansiyon 14ün üzerindeyse risk oluşturuyor internette de bu bilgi yazıyordu acile gittiğimde doktor da aynısını söyledi. Tansiyon zaten çocuk için değil anne için risk oluşturuyor. Annem tansiyon yüzünden erken doğum yaptı onunki 18 civarıydı. Tansiyon düşmeyince sezeryana alındı mecburen. Benim de 13 civarında bir haftadır. Pek düşmüyor maalesef dikkat etsem de. İlaç verilmedi sadece kontrol ediyorum 14ün üzerine çıkarsa acile gel dediler. Siz içiniz nasıl edecekse o şekilde yapın ama stres yapmayın, stres yaptıkça tansiyon düşmüyor

Kızlar ben piyanolu oyun halısı almadım. Alır mıyım bilmiyorum alırsam sırf aynası için alıcam. Çünkü bunun dışında tummy time matı, babynest, ana kucağı, ahşap oyun barı aldım. O yüzden gerek yok bu kadarına diye düşündüm ama sadece asacak ayna bulamadım. Tek ayna satan bir mağaza varsa atar mısınız linkini, ahşap oyun barına ana kucağına falan takmak için

Doktora cuma günü gidecektim ama eşimin şirkete gitmesi gerekiyor. Cts doktor yokmuş. Pzt gitcem, bişey olmaz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…