- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.941
Ayy bende çıktım şimdi mıayenedennn beklediğim kadar korkunç değildi evet alet falan yok 2 parmakla bakıyo bende biraz istemsiz sıktım galiba kendimi çok hafif bi acı oldu ama çok hafif 2 dk bile sürmedi ayy kolaydıHaber ver mutlaka bende seni merak ederimkaç haftalık oldun bu arada
İyi sevindim hadi gözün aydın olsun darısı doğumaAyy bende çıktım şimdi mıayenedennn beklediğim kadar korkunç değildi evet alet falan yok 2 parmakla bakıyo bende biraz istemsiz sıktım galiba kendimi çok hafif bi acı oldu ama çok hafif 2 dk bile sürmedi ayy kolaydı
Olmaz canım niye olsun ki ben o kadar takıntı yapmıyorum bu konuyu. Bir şey olacaksa oluyor zaten zamanı geldiyse bebeğin mutlaka belirti verir istesen de bekleyemezsin. Benim de cmt günleri kontrollerim ama nst başladı ve çok sıra vardı cmt, bu defa pzt gitmeyi düşünüyorum bir de 2 gün gecikmeliDoktora cuma günü gidecektim ama eşimin şirkete gitmesi gerekiyor. Cts doktor yokmuş. Pzt gitcem, bişey olmaz di mi?
Her hafta mı nst ve kontrolün iki haftada bir mi? Ben ilk defa iki haftada bir gidicem. Onu da gidemiycemOlmaz canım niye olsun ki ben o kadar takıntı yapmıyorum bu konuyu. Bir şey olacaksa oluyor zaten zamanı geldiyse bebeğin mutlaka belirti verir istesen de bekleyemezsin. Benim de cmt günleri kontrollerim ama nst başladı ve çok sıra vardı cmt, bu defa pzt gitmeyi düşünüyorum bir de 2 gün gecikmeli
35 den sonra benim doktor her hafta nts ve muayeneye başladı. 35 de dahil.Her hafta mı nst ve kontrolün iki haftada bir mi? Ben ilk defa iki haftada bir gidicem. Onu da gidemiycem
Teşekkür ederim, yok hayır geçici sonradan düzeldiYok benimde fikrim değişti sizinle konuştukça daha da netleşiyorum riske atmaya gerek yok böyle 10 gün geçmez zaten. Ablanıza da çok geçmiş olsun kalıcı mı oldu görme kaybı
Hadi bakalım inşallah sağlıcakla bana bu kilolarda doğarsa doğar dedi ama 3 buçuk civarı kilolara ulaşırsa doğuma kadar zor olabilir o zaman sezeryan diye bilirim dedi bakalım şimdilik normal doğum diyoİyi sevindim hadi gözün aydın olsun darısı doğuma
Bende o da var ama çok değil canım bende yatmadan akşam yemigi yiyorum ya zanedersin üç aydır su icmemişim öyle bı susuzluk kaburgalarim artık gündüz yaşamama engeler yani o derece ağrı var bu bebek 60 cm mi dogucak ne anlamdım dogruusBen de mıde yanmasından dolayı uyuyamıyorum, gece cok susuyorum 2 yudum ı sem mahvoluyorum. Şurup da kar etmıyor artık, otururarsk uyuyorum, nasıl gececek 3 4 hafta bılmıyorum
HayırHastane çantasını hazırladınız mu bu aradaben hala kapatmadım iki hafta daha süre verdim kendime
Canım benim bebeğin gelişimi ne durumda şu an? Bir de tek sorun tansiyon sanırım anladığım kadarıyla. Tansiyon bebeği nasıl etkilermiş bekleyemezmiymiş bunu detaylı doktorunla konuş, en iyisini o bilir. Riskli bir durum varsa riske atma.
Geçmiş olsun tansiyon 14ün üzerindeyse risk oluşturuyor internette de bu bilgi yazıyordu acile gittiğimde doktor da aynısını söyledi. Tansiyon zaten çocuk için değil anne için risk oluşturuyor. Annem tansiyon yüzünden erken doğum yaptı onunki 18 civarıydı. Tansiyon düşmeyince sezeryana alındı mecburen. Benim de 13 civarında bir haftadır. Pek düşmüyor maalesef dikkat etsem de. İlaç verilmedi sadece kontrol ediyorum 14ün üzerine çıkarsa acile gel dediler. Siz içiniz nasıl edecekse o şekilde yapın ama stres yapmayın, stres yaptıkça tansiyon düşmüyor
Kızlar sağolun destekleriniz için bugün doktoru arayıp konuştuk cuma günü sabahtan gelin tahlillerini yapalım eğer sıkıntı varsa cuma günü alırız dedi. Tahlillerin iyi olduğu için bekliyoruz stres yapacak bişey yok dedi. Gelde bunu benim tansiyonuma anlat gerçi 13/9-14/10 civarında ilaca rağmen 14 ü geçerse ara dedi yine dua edin bana hakkımızda hayırlı olan zamanda sağlıkla kavuşayım kızımaTansiyon bu haftalarda çok önemli riske atma bencede ben şuan 37+5 im 14 aralıkta alacak ama şuan alsa diye gözünün içine bakıyorum doktorun . Bende de şeker var her yükselmesi stres yapıyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 39-40 haftada da doğsan küveze girme ihtimali var ona yapacak bir şey yok 20 li haftalarda doğan bebişler bile sapasağlim çıktı küvezden rahat ol iyi olsunlar da her şey hallolur
Ben de fazla aldım. (13.5Kizlarrr bende şimdi hesapladimda 19 kilo almişim kız yuh yuhhhsonra neden bu haldeyim diye isyan ediyorum aslında çok yiyen biri de değilim ama çok almişim ya 3 kilo bebeğimi cikarin içinden o garanti geri kalanı hesaplayamam 10 kilo versem vermem gereken 9 kilo var ideal kilom için 15 kilo vermem gerek of bı bu eksikti
Kız benim ideal kiloma ulaşmam için 30 kilo vermem lazımKizlarrr bende şimdi hesapladimda 19 kilo almişim kız yuh yuhhhsonra neden bu haldeyim diye isyan ediyorum aslında çok yiyen biri de değilim ama çok almişim ya 3 kilo bebeğimi cikarin içinden o garanti geri kalanı hesaplayamam 10 kilo versem vermem gereken 9 kilo var ideal kilom için 15 kilo vermem gerek of bı bu eksikti
Ben 1,5 aydir hep 2 haftada bir gidiyorum…36.haftadan sonra doktor kaç günde bir çağırıyor?
Hic bisi olmazDoktora cuma günü gidecektim ama eşimin şirkete gitmesi gerekiyor. Cts doktor yokmuş. Pzt gitcem, bişey olmaz di mi?
Şu an kaçıncı haftadasınız peki?Ben 1,5 aydir hep 2 haftada bir gidiyorum…
Ben 28 e kadar ayda bir gittim 28 de 3 hafta sonra gel dedi 32 den sonra da her hafta çağırdıŞu an kaçıncı haftadasınız peki?
Senin bdt 1 ocak o zaman
Aslinda 31.12.Senin bdt 1 ocak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?