2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Haber ver mutlaka bende seni merak ederim kaç haftalık oldun bu arada
Ayy bende çıktım şimdi mıayenedennn beklediğim kadar korkunç değildi evet alet falan yok 2 parmakla bakıyo bende biraz istemsiz sıktım galiba kendimi çok hafif bi acı oldu ama çok hafif 2 dk bile sürmedi ayy kolaydı

Doktora cuma günü gidecektim ama eşimin şirkete gitmesi gerekiyor. Cts doktor yokmuş. Pzt gitcem, bişey olmaz di mi?
Olmaz canım niye olsun ki ben o kadar takıntı yapmıyorum bu konuyu. Bir şey olacaksa oluyor zaten zamanı geldiyse bebeğin mutlaka belirti verir istesen de bekleyemezsin. Benim de cmt günleri kontrollerim ama nst başladı ve çok sıra vardı cmt, bu defa pzt gitmeyi düşünüyorum bir de 2 gün gecikmeli

Her hafta mı nst ve kontrolün iki haftada bir mi? Ben ilk defa iki haftada bir gidicem. Onu da gidemiycem

Her hafta mı nst ve kontrolün iki haftada bir mi? Ben ilk defa iki haftada bir gidicem. Onu da gidemiycem
35 den sonra benim doktor her hafta nts ve muayeneye başladı. 35 de dahil.

Ama aç susuz uykusuz gitmeyin sancı çıkıyor o zaman bir de stresli olmayın

Kızlar park beşiği kurdum, sildim, camı açtım havalandırıyorum şimdi.
Allahım hayırla sağlıkla huzurla içini doldurmayı nasip etsin.
Doğumum tahmini haftaya salı çarşamba olur gibime geliyor.
Bakalım bir sürpriz olursa yapacak bir şey yok.
Cuma kontrole gideceğim inşallah.

Yok benimde fikrim değişti sizinle konuştukça daha da netleşiyorum riske atmaya gerek yok böyle 10 gün geçmez zaten. Ablanıza da çok geçmiş olsun kalıcı mı oldu görme kaybı
Teşekkür ederim, yok hayır geçici sonradan düzeldi

Ben de mıde yanmasından dolayı uyuyamıyorum, gece cok susuyorum 2 yudum ı sem mahvoluyorum. Şurup da kar etmıyor artık, otururarsk uyuyorum, nasıl gececek 3 4 hafta bılmıyorum
Bende o da var ama çok değil canım bende yatmadan akşam yemigi yiyorum ya zanedersin üç aydır su icmemişim öyle bı susuzluk kaburgalarim artık gündüz yaşamama engeler yani o derece ağrı var bu bebek 60 cm mi dogucak ne anlamdım dogruus dün gece senin gibi bı saat oturdum yatakta bide üstüne agaldim öyle uyudum çok zor vala Allah hepimizin yardımcısı olsun benim en çok gece
Hastane çantasını hazırladınız mu bu arada ben hala kapatmadım iki hafta daha süre verdim kendime
Hayır ağzı açık ortalıkta duruyor hala hazır ama bı kaç eksik var dediğin gibi onları koyup kapticam ama koyabilirsem tabi

Kızlar sağolun destekleriniz için bugün doktoru arayıp konuştuk cuma günü sabahtan gelin tahlillerini yapalım eğer sıkıntı varsa cuma günü alırız dedi. Tahlillerin iyi olduğu için bekliyoruz stres yapacak bişey yok dedi. Gelde bunu benim tansiyonuma anlat gerçi 13/9-14/10 civarında ilaca rağmen 14 ü geçerse ara dedi yine dua edin bana hakkımızda hayırlı olan zamanda sağlıkla kavuşayım kızıma Doğum bekleyen tüm anneler sağlıkla kavuşalım inşallah

Kizlarrr bende şimdi hesapladimda 19 kilo almişim kız yuh yuhhh sonra neden bu haldeyim diye isyan ediyorum aslında çok yiyen biri de değilim ama çok almişim ya 3 kilo bebeğimi cikarin içinden o garanti geri kalanı hesaplayamam 10 kilo versem vermem gereken 9 kilo var ideal kilom için 15 kilo vermem gerek of bı bu eksikti

Ben de fazla aldım. (13.5 ) En azından doğuma kadar en fazla iki kilo daha alayım diyorum. Diyete başladığımdan beri daha çok yiyorum ben mecburen, öncesinde hamur işi tatlıyla beslendiğim için almıştım kiloları. Ama sadece bebeğin kilosu çıkmıcakki doğumda, plesanta, su, kan, vücuttan ödem de gidecek. 7-8 kilo doğum esnasında gider diye düşünüyorum

Kız benim ideal kiloma ulaşmam için 30 kilo vermem lazım
Kızımda 25 kilo alıp 10 günde 20 kilo vermiştim. Bu sefer tam başlangıç kilomu bilmemekle beraber 11-14 aldım şimdiye kadar. Keşke yine 20 kilo versem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…