2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende 14 Aralık'ta sezeryan olacağım benim ki planlı sezeryan ama ilk sezeryan olduğu için

Off indirim kovalıyorum da kaçırdım ya.
Haskelle indirimi vardı uç uç ile alayım dedim 93 lira uç uç olmuş indirim bitmiş

Züber zamlanmış para iadesi yapacakmış daha yapmadı ama para pul oldu tekrar alınmaz.

KV geldi valla. Beraberiz.

Halı da geldi bugün yıkamadan.
Hasteneden gelince serelim dedik.

Kizlar benim karin bölgem ağrıyı arada ya… yani göbek deliği etrafı genelde sağ tarafı, bebeğin ayakları oralarda, ondan mıdır yoksa plasentayla ilgili problem olabilir mi? Ne dersiniz ?? Ya da sizin de böyle vurduğu yerler ağrı sancı yapıyor mu?

Sadece bebeği çıkarmak yetmez. Plasentasi var bunun suyu var. Bir de vücut 2 kiloya yakın kan depoluyormus doğuma yaklastıkça. Sen bı 5,6 kilo çıkar ordan

Bende öyle bir sihirli değnek bekliyordum ama olmadı
Doğum yapanlar yada tecrübeli anneler sorum size doğum yapacağınızı öncesinde hissettiniz mi ben bugün doğurucam veya işte yarın doğurucam tarzı bişeyiniz hissiniz falan oldu mu
Ben hiç hissetmedim ebe kafası gelmiş diyene kadar hemde

Bende öyle bir sihirli değnek bekliyordum ama olmadı

Ben hiç hissetmedim ebe kafası gelmiş diyene kadar hemde
Şimdi sabredeceksin canım. Gülmeye başlayınca falan çok hoşuna gidecek. Sonra anneciğim seni çok seviyorum diyecek. İlk çocuk biraz acemiliğe geliyor.

25 yaşındayım bebekleri pek sevmem
Kardeşimi çok sevdim sadece şuan o daha
Evlatsı geliyor bana
Kabız gibi oldum ben hem adet hem kabız şiddetliydi sadece
Artı bacaklarımda ağrıdı
Biryerde okumuştum bacak ağrısı rahim açıldığına işaret diye bunu yaşadım

Bende çok kötü kabız oldum kızlar zaten sürekli yaşıyordum öncesinde 6 gün oldu kaysi meyve suyu zeytinyağı fln etki etmedi duphalac çok zorda kalırsan iç dedi doktorum içtim en sonunda sizlerden içen oldumu bu şurubu

İçtim daha kötü yaptığı için bıraktım, bende sadece gaz ve şişkşnlik yaptı, herkes de aynı olmayabilir

Benim de bazen çok hareketli oluyor o kısım acıyor korkuyorum plesantası mı koptu falan diye. Şu son zamanlar çabucak geçseydi hayırlısı ile

Adet sancısı gibi dediğin karın kısmında mı belde de ağrı oldu mu canım? Benim gece uyurken regli sancısı olmaya başladı ara ara. Gündüz hiç yok bunlar yalancı sancı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…