- 12 Nisan 2019
- 24.231
- 38.442
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.961
Benim 1 Ocak 36+1 bugün al 19 da sezaryen olcam inşallahSenin bdt 1 ocak o zaman
Bende 14 Aralık'ta sezeryan olacağım benim ki planlı sezeryan ama ilk sezeryan olduğu içinBizde 14 aralık sezeryan tarihi 39+0 da. O zaman a kadar beklemedeyiz normal doğum olacaksa . Karar vermemi istedi doktor anatomik olarak doğurabilirsin şuan bir engel yok dedi ben tereddütlüyüm ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yumuşama varmış birde açılma yokmuş şuan
Off indirim kovalıyorum da kaçırdım ya.
O zaman haftada bir çağırır artık
Sadece bebeği çıkarmak yetmez. Plasentasi var bunun suyu var. Bir de vücut 2 kiloya yakın kan depoluyormus doğuma yaklastıkça. Sen bı 5,6 kilo çıkar ordanKizlarrr bende şimdi hesapladimda 19 kilo almişim kız yuh yuhhhsonra neden bu haldeyim diye isyan ediyorum aslında çok yiyen biri de değilim ama çok almişim ya 3 kilo bebeğimi cikarin içinden o garanti geri kalanı hesaplayamam 10 kilo versem vermem gereken 9 kilo var ideal kilom için 15 kilo vermem gerek of bı bu eksikti
Bende öyle bir sihirli değnek bekliyordum ama olmadıAynı şeyleri yazacaktım da yazmıyım dedim, sen yazmışsınben de çocuk doğunca bir sihirli değnek değecek bebeğe aşık olacağım sanıyordum. Alakası yokmuş. Büyüdükçe daha çok seviyorum ben de.
Ben hiç hissetmedim ebe kafası gelmiş diyene kadar hemdeDoğum yapanlar yada tecrübeli anneler sorum size doğum yapacağınızı öncesinde hissettiniz mi ben bugün doğurucam veya işte yarın doğurucam tarzı bişeyiniz hissiniz falan oldu mu
Şimdi sabredeceksin canım. Gülmeye başlayınca falan çok hoşuna gidecek. Sonra anneciğim seni çok seviyorum diyecek. İlk çocuk biraz acemiliğe geliyor.Bende öyle bir sihirli değnek bekliyordum ama olmadı
Ben hiç hissetmedim ebe kafası gelmiş diyene kadar hemde
Sanmiyorum, bu persembe kontrolüm var sonrasinda 10 gün sonra insallah dogumO zaman haftada bir çağırır artık
25 yaşındayım bebekleri pek sevmemYaşın kaç? Benim kız kardeşim 17 yaşında anne oldu ve o da bana öyle diyordu. Ben 29 yaşında anne oldum. Fakat yaş bile etkiliyor sanırım bu durumu. Bir de ben hep anne olmayı çok isterdim, çocukları çok seviyorum. Kendi çocuğum olsa da onunla ilgilensem diyordum, yaştan ziyade benim bu duydum ağır bastığı için o duygu hep vardı bende.
Kabız gibi oldum ben hem adet hem kabız şiddetliydi sadeceKızlar, doğum habercisi sancıları nasıl ayırt ediyoruz? 36 haftaya girdim, sancı kramp ağrı nasıl adlandırmak gerekir bilmiyorum ama ara sıra kasılmaların eşlik ettiği sancılar oluyor. Yalancı sancı dedikleri bumu? Hayır, bunları 38 haftalıkken yaşadığım da hemen hastaneye koşarım gibi geliyor acaba mi diyerek
Aaa planlamış doğumSanmiyorum, bu persembe kontrolüm var sonrasinda 10 gün sonra insallah dogum
İçtim daha kötü yaptığı için bıraktım, bende sadece gaz ve şişkşnlik yaptı, herkes de aynı olmayabilirBende çok kötü kabız oldum kızlar zaten sürekli yaşıyordum öncesinde 6 gün oldu kaysi meyve suyu zeytinyağı fln etki etmedi duphalac çok zorda kalırsan iç dedi doktorum içtim en sonunda sizlerden içen oldumu bu şurubu
Benim de bazen çok hareketli oluyor o kısım acıyor korkuyorum plesantası mı koptu falan diye. Şu son zamanlar çabucak geçseydi hayırlısı ileKizlar benim karin bölgem ağrıyı arada ya… yani göbek deliği etrafı genelde sağ tarafı, bebeğin ayakları oralarda, ondan mıdır yoksa plasentayla ilgili problem olabilir mi? Ne dersiniz ?? Ya da sizin de böyle vurduğu yerler ağrı sancı yapıyor mu?
Adet sancısı gibi dediğin karın kısmında mı belde de ağrı oldu mu canım? Benim gece uyurken regli sancısı olmaya başladı ara ara. Gündüz hiç yok bunlar yalancı sancı mı acaba25 yaşındayım bebekleri pek sevmem
Kardeşimi çok sevdim sadece şuan o daha
Evlatsı geliyor bana
Kabız gibi oldum ben hem adet hem kabız şiddetliydi sadece
Artı bacaklarımda ağrıdı
Biryerde okumuştum bacak ağrısı rahim açıldığına işaret diye bunu yaşadım
Şimdiye kadar vitaminler fln hariç ağrı kesici bile almamıştım bişey olur diye ama mecbur kaldım yoksa tuvalette dogurcamİçtim daha kötü yaptığı için bıraktım, bende sadece gaz ve şişkşnlik yaptı, herkes de aynı olmayabilir
Hayırlı olsun. Maşallah bebeğinize. Mutlulukla büyümek nasip olsun.Bugun 38+2 de planli sezeryan ile dogum yaptim. 3600 kilo 50 cm boy. Darısı dogum bekleyen arkadaşlarımıza. Herkesin bebegine saglikla kavusmasi dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?