- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.981
Off Evet Ben de Öyle düsünpyorum korkuyorum, persembe günü sorarim Doktoruma yazarim Öyle bisi olabilir mi diyeBenim de bazen çok hareketli oluyor o kısım acıyor korkuyorum plesantası mı koptu falan diye. Şu son zamanlar çabucak geçseydi hayırlısı ile
Bayağı acıtıyor çekiştiriyormuş gibiOff Evet Ben de Öyle düsünpyorum korkuyorum, persembe günü sorarim Doktoruma yazarim Öyle bisi olabilir mi diyeSanmiyorum ama insan korkuyo yine de…
Bende de oluyor onlar bu saatlerde bi başlıyor 20-25 dk aralıklarla 40-50 saniyelik sancılar giriyor ama sıklaşmıyor 2 gibi falan geçiyor arası sıklaşıyor mu onu takip et istersen yine ama stres yaptıkça devam ediyorYarın sabah kontrolüm var bu akşam düzensiz ama geldi mi sık araliklarla olan sancılar var bi gidiyor 1 2 saat sonra geliyor peş peşe bi kaç kere sonra yine yok yani düzensiz araları 37+1 deyim yinede acile gitmek gerekir mi yoksa artık normal mi ya kestiremiyorum hiç annem bende artık haftalık sancılar bunlar normal diyor ama ben yine panik
Pazar gecesi tam 12 de uyumadan önce “ben yarın doğum yapacağım” dedim.. evdekiler güldüler, gece 4 de suyum geldi öğleni doğum olduDoğum yapanlar yada tecrübeli anneler sorum size doğum yapacağınızı öncesinde hissettiniz mi ben bugün doğurucam veya işte yarın doğurucam tarzı bişeyiniz hissiniz falan oldu mu
Gözünüz aydınBugun 38+2 de planli sezeryan ile dogum yaptim. 3600 kilo 50 cm boy. Darısı dogum bekleyen arkadaşlarımıza. Herkesin bebegine saglikla kavusmasi dileğiyle
Sıklaşma ve düzenli gelme yok yinede korkuyor insan biraz haftasıyla tam bir gitmiyor o yüzden ne kadar durursa içerde o kadar kar diyorumBende de oluyor onlar bu saatlerde bi başlıyor 20-25 dk aralıklarla 40-50 saniyelik sancılar giriyor ama sıklaşmıyor 2 gibi falan geçiyor arası sıklaşıyor mu onu takip et istersen yine ama stres yaptıkça devam ediyor
Riskli haftaları geçmişsin daha önce de konuşulmuştu her bebek 40 ı görecek diye bişey yok ben 34+3 deyim bu hafta veya önümüzdeki hafta doğum bekliyoruz tabiki gelişimi önemli ama 40 haftayı şartlamamak lazım bence içini ferah tut zaten yarın doktorun detaylı söyler kanala giriyorlar ya onun ağrısıymış benimki 2 gündür 2-3 de uyutuyor beni baya hissediyorum aşağı kaydığını 3 gündür her sabah karnım 2 parmak daha aşağı iniyorSıklaşma ve düzenli gelme yok yinede korkuyor insan biraz haftasıyla tam bir gitmiyor o yüzden ne kadar durursa içerde o kadar kar diyorum
Sıklığını takip et istersenKizlarrr benimde alttan vakumla çekliyor gibi vajinama saniyelik ağrılar giriyoe 15 20 dkda bir bu hissi yaşaysn va rmi elimle kontrol ediyorum kafası yukarıda dönmemiş
EvetBayağı acıtıyor çekiştiriyormuş gibiolmaz inşallah
Pişik içinde kullanılabilir. Umarım pişik sorununuz olmaz ve gerek duymazsınız85 ile hamile kaldım bu aya kadar bir kilo fln almistim bugün 91 ciktimm 37+4
Ay demek ki buradan aklıma celinmis, bugun saglik ocagina gitmistim, gitmiskende hametan yazdirabilir miym dedim, ne için kullanacagimi bilmedenpişik için felanda kullaniliyor mu hametan içeriği temiz mi canım
Magnezyum kullaniyo musun canım, bir de tansiyon problemin yoksa cok mu tuzsuz yiyosun acaba, benimde diz kemigim kilitleniyordu biraz tuzlu ye sıfır tuzsuz yeme demisti
Kardeşiniz de o duyguyu almışsın. Zamanla yavrunuza da alışırsın. Ben bazen şaşırıyorum gerçekten ben mi doğurdum diye25 yaşındayım bebekleri pek sevmem
Kardeşimi çok sevdim sadece şuan o daha
Evlatsı geliyor bana
Kabız gibi oldum ben hem adet hem kabız şiddetliydi sadece
Artı bacaklarımda ağrıdı
Biryerde okumuştum bacak ağrısı rahim açıldığına işaret diye bunu yaşadım
Ay vala ben alamsam iyi olucak ama ağzımda durmuyorBen de fazla aldım. (13.5) En azından doğuma kadar en fazla iki kilo daha alayım diyorum. Diyete başladığımdan beri daha çok yiyorum ben mecburen, öncesinde hamur işi tatlıyla beslendiğim için almıştım kiloları. Ama sadece bebeğin kilosu çıkmıcakki doğumda, plesanta, su, kan, vücuttan ödem de gidecek. 7-8 kilo doğum esnasında gider diye düşünüyorum
Kız benim ideal kiloma ulaşmam için 30 kilo vermem lazım
Kızımda 25 kilo alıp 10 günde 20 kilo vermiştim. Bu sefer tam başlangıç kilomu bilmemekle beraber 11-14 aldım şimdiye kadar. Keşke yine 20 kilo versem.
Cikariyim ya hiç vücuduma guvenmiyorum benim ki direk yağ yapıyor benceSadece bebeği çıkarmak yetmez. Plasentasi var bunun suyu var. Bir de vücut 2 kiloya yakın kan depoluyormus doğuma yaklastıkça. Sen bı 5,6 kilo çıkar ordan
Benim ilk doğumumdu ama hastanede 1 saat içinde doğurdum bence belli olacak bir şey değilBenim 40-60 dk mesafe var hastaneyle aramda. Doktora bu çekincemi söyledi keşke herkes o kadar kolay doğursa dedi hele ilk doğumda o kadar hızlı ilerlemez diyor .
Tabii rahim hızla kendini toparlayacağı için ve hızlı kilo kaybı olabileceği için çatlama ihtimali doğumdan sonra da devam ediyormuş maalesef bir kırk gün daha kremleri kullanmamız gerek. Ben 38+0ım karnımda değil de kilo alımından ötürü kalçalarda minik çizgiler oluştu. O da iki kilo bile alsam hep çıkardı zaten. Kuru fırça ve kremle hallediyordum öncesinde doğumdan sonra başka çatlama olmazsa yine aynısını yaparım.Sizde çatlaklarda durumlar ne ? Ya da ne zaman oluyor bilginiz var mı ? daha çatlamadım, çatlamam herhalde artık diye düşünüyordum(37+1) ama kimisi bu haftadan sonra olur diyor, kimisi hamileyken olmaz doğumdan sonra olur diyor. Ne bu işin aslı ? Doğumdan sonra da yağlanmaya devam etmek gerekiyor mu bilginiz var mı?
Göbeğimde sanki iki üç tane uzun çizgi oluşmaya başladı. 37 den sonra. Ama kremlenmedim ben öyle . Ayda yılda bir aklıma gelirse belki yaptım.Sizde çatlaklarda durumlar ne ? Ya da ne zaman oluyor bilginiz var mı ? daha çatlamadım, çatlamam herhalde artık diye düşünüyordum(37+1) ama kimisi bu haftadan sonra olur diyor, kimisi hamileyken olmaz doğumdan sonra olur diyor. Ne bu işin aslı ? Doğumdan sonra da yağlanmaya devam etmek gerekiyor mu bilginiz var mı?
İnşallah öyle doğurmak nasip olur ben hastaneye yetişmeyi göze alırımBenim ilk doğumumdu ama hastanede 1 saat içinde doğurdum bence belli olacak bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?