2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğin hayırlı olsun. Güzel günlerde büyüsün.

Benim göbeğim komple çatlak

Sağlıkla bi avazda gelsin inşallah

Ben de hiç çatlak oluşmadı zaten oluşsa hamileyken de belli olur diye düşünüyorum.37+4 üm.
Merhaba, umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Ben de dün gittim açılma da yok. Vajinal kültür alındı o alınırken canım hiç yanmadı. Daha sonra çatı muayenesinde ben kendimi kastım. Kastıgım ıcın canım yandı cok az doktor da zaten acılman yok biraz üst kemik dar gıbı geldı ama kastıgın ıcın olabılır dedı. Bır dahakı geldıgınde bakarız dedı. Sanırım benım bir 10 gün var doğuma. Bu arada 37+3 de 3 kilo olmus. Doktor kilosu normal dedi.

Rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah

36 haftalıktı gittim daha da gitmedim buğün sabah oynadı biraz şimdi hissetmiyorum bilemiyorum doktoruma yazdım şimdi cevap bekliycem
Bana doktorum 36dan itibaren hafta bir gel dedi bence bi baksa iyi olur, hatta 39dan sonra birkac gun arayla gitti arkadaşlarım nolur nolmaz diye

Kızlar hastaneden fotoğraf çekimi için fiyat aldım 2000 ve 3000 arası 3 kategori var ama ben çekim yapmayacağım diye beyaz lohusa takımı almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…