- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.001
Bebeğin hayırlı olsun. Güzel günlerde büyüsün.Pazar gecesi tam 12 de uyumadan önce “ben yarın doğum yapacağım” dedim.. evdekiler güldüler, gece 4 de suyum geldi öğleni doğum olduama herhangi bir belirtim yoktu öylesine bir anda istemsizce çıkıverdi ağzımdan
Benim göbeğim komple çatlakSizde çatlaklarda durumlar ne ? Ya da ne zaman oluyor bilginiz var mı ? daha çatlamadım, çatlamam herhalde artık diye düşünüyordum(37+1) ama kimisi bu haftadan sonra olur diyor, kimisi hamileyken olmaz doğumdan sonra olur diyor. Ne bu işin aslı ? Doğumdan sonra da yağlanmaya devam etmek gerekiyor mu bilginiz var mı?
Ay hiç belirti yok muBenim oğlanın gelmeye niyeti yok kızlar cuma günü 40 haftalık olucağız ama tık yok
Sağlıkla bi avazda gelsin inşallahMerhaba kızlar
Bugun kontrolum vardı nstede agrim çıktı doktor çatı muayenesi yapti 3cm acilma var dedi yatış yapalım dedi serviste agrını bekliyelm dedi agrın gelincede dogumhaneye indirirz dedi heran gelebilir dedi lütfen dularinizi esirgemeyin kızlar sağ salim tez zamanda yavruma kavusurum
Ben de hiç çatlak oluşmadı zaten oluşsa hamileyken de belli olur diye düşünüyorum.37+4 üm.Sizde çatlaklarda durumlar ne ? Ya da ne zaman oluyor bilginiz var mı ? daha çatlamadım, çatlamam herhalde artık diye düşünüyordum(37+1) ama kimisi bu haftadan sonra olur diyor, kimisi hamileyken olmaz doğumdan sonra olur diyor. Ne bu işin aslı ? Doğumdan sonra da yağlanmaya devam etmek gerekiyor mu bilginiz var mı?
Merhaba, umarım sağlıkla kucağına alırsın.Merhaba kızlar
Bugun kontrolum vardı nstede agrim çıktı doktor çatı muayenesi yapti 3cm acilma var dedi yatış yapalım dedi serviste agrını bekliyelm dedi agrın gelincede dogumhaneye indirirz dedi heran gelebilir dedi lütfen dularinizi esirgemeyin kızlar sağ salim tez zamanda yavruma kavusurum
Rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallahMerhaba kızlar
Yok ve bu beni korkutuyor kordon dolana bilirmiş vs kakasını yapabilir gibi bilmiyorum ne yapsamAy hiç belirti yok mu
Aminnn insalh cok saolunRabbim yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah
Amin insalh canm allah razi olsunMerhaba kızlar,eazsen su gibi aksın doğumun sağlıkla kavuş inşallah Geçen hafta 37+4te çatı muayenesi yapıldı, nst de sancı yoktu, yarın 38+4te açıklık kontrolü yapılır mı
Kimisi hiç belirti göstermeden birden olurmuş. Strese sokma kendini. 42.haftaya kadar beklenebiliyor diye biliyorumYok ve bu beni korkutuyor kordon dolana bilirmiş vs kakasını yapabilir gibi bilmiyorum ne yapsam
Allah korusun En son ne zaman gittin kontrole bebeğin hareketlerini hissediyorsun dimiYok ve bu beni korkutuyor kordon dolana bilirmiş vs kakasını yapabilir gibi bilmiyorum ne yapsam
36 haftalıktı gittim daha da gitmedim buğün sabah oynadı biraz şimdi hissetmiyorum bilemiyorum doktoruma yazdım şimdi cevap bekliycemAllah korusun En son ne zaman gittin kontrole bebeğin hareketlerini hissediyorsun dimi
Bana doktorum 36dan itibaren hafta bir gel dedi bence bi baksa iyi olur, hatta 39dan sonra birkac gun arayla gitti arkadaşlarım nolur nolmaz diye36 haftalıktı gittim daha da gitmedim buğün sabah oynadı biraz şimdi hissetmiyorum bilemiyorum doktoruma yazdım şimdi cevap bekliycem
Son haftalarda kontrol her hafta oluyor uzun zaman olmuş kontrole gitmeyeli gitsen iyi olur canım36 haftalıktı gittim daha da gitmedim buğün sabah oynadı biraz şimdi hissetmiyorum bilemiyorum doktoruma yazdım şimdi cevap bekliycem
Ben de çekim yapmıycam. Zaten şişmanımKızlar hastaneden fotoğraf çekimi için fiyat aldım 2000 ve 3000 arası 3 kategori var ama ben çekim yapmayacağım diye beyaz lohusa takımı almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?