- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.021
Cevap verdi mi doktor?36 haftalıktı gittim daha da gitmedim buğün sabah oynadı biraz şimdi hissetmiyorum bilemiyorum doktoruma yazdım şimdi cevap bekliycem
Ya gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışımBen de çekim yapmıycam. Zaten şişmanım
Valla bende 2 takım alt üst pijama aldım gecelik 1 gün giyilecek rahatta edemem gerek yok o kadar para vermeye onun yerine kızıma biseyler alırımYa gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Maalesef hayırCevap verdi mi doktor?
Bi tane gecelik koy bence. Doğumdan sonra altını hemen giydirmiyorlar çünkü ara ara kanama kontrolü yapıyorlar. O arada alt çıplak cırt cırtlı bez daha mantıklı. Ama yürümen gerekirse de pijama altıyla uğraşmazsın. Gecelik ilk gün için daha iyi bence.Ya gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Canım hiç yeni almadım ya. Hepsini evdekilerden koydum. Sen daha önce doğum yapmışsın zaten. Daha iyi bilirsin nasıl rahat edeceğini.Valla bende 2 takım alt üst pijama aldım gecelik 1 gün giyilecek rahatta edemem gerek yok o kadar para vermeye onun yerine kızıma biseyler alırım
Yemekten sonra uyku şekere delalet derler ama, öyle bir sorunun var mı?Kızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar
Az önce aradım gel yarın sabah gerekirse yatış yaparız dedi bebek hareketleri iyi olunca 41. Haftaya kadar beklenir kontrol şartıyla dedi sen gel bakalım kontrol edelim dedi bakalım belki de yarın doğarCevap verdi mi doktor?
Meryem Ana otu yok mu?Az önce aradım gel yarın sabah gerekirse yatış yaparız dedi bebek hareketleri iyi olunca 41. Haftaya kadar beklenir kontrol şartıyla dedi sen gel bakalım kontrol edelim dedi bakalım belki de yarın doğar
Canım sancım olsa Meryem Ana otunu kullanırım ama yok dediğim gibi ne sancı var ne nişan geldi nede suyum geldi hareketleri az birde ben ondan korkuyorum kordon dolanabilir vs enson 36 haftalıktı gittim şimdi ne oldu içerde ne yapiy bilmiyorum pek gelme isteği yok oğlumunMeryem Ana otu yok mu?
Bence de git
Kontrol baya olmuş çünkü gitmeyeli
Bende yaklaşık bir aydır var karpal tünel tek elimde ve gün içinde asla geçmiyor, yatarken de zor oluyor. Nörolojiye yönlendirdiler eeg çekilecekti uğraşmak istemedim doğumdan sonra geçiyormuş inşallah bekliyorum bakalım. Uyku halim yok canımKızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar
Anlattıklarının aynısı ben de var ellerimi kullanamıyorum sabah kalktığımda yemekten sonra uyku yeni başladıKızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar
Normalde benim şeker sorunum yoktu sonradan olduysa bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra özellikle karbonhidratlı şeyler yediğimde makarna pilav falan aşırı uykum geliyorYemekten sonra uyku şekere delalet derler ama, öyle bir sorunun var mı?
Ben telefonla çok oynayınca o dediğin oluyor elimde. Normal artık, gözle görülmese de ödem oluyor vücudumuzda.
22 yıl oldu ben doğum yapalıCanım hiç yeni almadım ya. Hepsini evdekilerden koydum. Sen daha önce doğum yapmışsın zaten. Daha iyi bilirsin nasıl rahat edeceğini.
Hadi hayırlısı.Az önce aradım gel yarın sabah gerekirse yatış yaparız dedi bebek hareketleri iyi olunca 41. Haftaya kadar beklenir kontrol şartıyla dedi sen gel bakalım kontrol edelim dedi bakalım belki de yarın doğar
Neyyy22 yıl oldu ben doğum yapalıunuttum herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?