2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Valla bende 2 takım alt üst pijama aldım gecelik 1 gün giyilecek rahatta edemem gerek yok o kadar para vermeye onun yerine kızıma biseyler alırım

Kızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar

Ya gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Bi tane gecelik koy bence. Doğumdan sonra altını hemen giydirmiyorlar çünkü ara ara kanama kontrolü yapıyorlar. O arada alt çıplak cırt cırtlı bez daha mantıklı. Ama yürümen gerekirse de pijama altıyla uğraşmazsın. Gecelik ilk gün için daha iyi bence.

Valla bende 2 takım alt üst pijama aldım gecelik 1 gün giyilecek rahatta edemem gerek yok o kadar para vermeye onun yerine kızıma biseyler alırım
Canım hiç yeni almadım ya. Hepsini evdekilerden koydum. Sen daha önce doğum yapmışsın zaten. Daha iyi bilirsin nasıl rahat edeceğini.

Kızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar
Yemekten sonra uyku şekere delalet derler ama, öyle bir sorunun var mı?
Ben telefonla çok oynayınca o dediğin oluyor elimde. Normal artık, gözle görülmese de ödem oluyor vücudumuzda.

Cevap verdi mi doktor?
Az önce aradım gel yarın sabah gerekirse yatış yaparız dedi bebek hareketleri iyi olunca 41. Haftaya kadar beklenir kontrol şartıyla dedi sen gel bakalım kontrol edelim dedi bakalım belki de yarın doğar

Az önce aradım gel yarın sabah gerekirse yatış yaparız dedi bebek hareketleri iyi olunca 41. Haftaya kadar beklenir kontrol şartıyla dedi sen gel bakalım kontrol edelim dedi bakalım belki de yarın doğar
Meryem Ana otu yok mu?
Bence de git
Kontrol baya olmuş çünkü gitmeyeli

Meryem Ana otu yok mu?
Bence de git
Kontrol baya olmuş çünkü gitmeyeli
Canım sancım olsa Meryem Ana otunu kullanırım ama yok dediğim gibi ne sancı var ne nişan geldi nede suyum geldi hareketleri az birde ben ondan korkuyorum kordon dolanabilir vs enson 36 haftalıktı gittim şimdi ne oldu içerde ne yapiy bilmiyorum pek gelme isteği yok oğlumun

Bende yaklaşık bir aydır var karpal tünel tek elimde ve gün içinde asla geçmiyor, yatarken de zor oluyor. Nörolojiye yönlendirdiler eeg çekilecekti uğraşmak istemedim doğumdan sonra geçiyormuş inşallah bekliyorum bakalım. Uyku halim yok canım

Anlattıklarının aynısı ben de var ellerimi kullanamıyorum sabah kalktığımda yemekten sonra uyku yeni başladı

Yemekten sonra uyku şekere delalet derler ama, öyle bir sorunun var mı?
Ben telefonla çok oynayınca o dediğin oluyor elimde. Normal artık, gözle görülmese de ödem oluyor vücudumuzda.
Normalde benim şeker sorunum yoktu sonradan olduysa bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra özellikle karbonhidratlı şeyler yediğimde makarna pilav falan aşırı uykum geliyor

Ben dün kabızlık çektiğimi yazmistim duphalac içtim şükür az rahatladım ama o kadar ıkındım ki kızım çok yavaş hareket ediyor bugün aradım randevu aldım yarına kanala girmedi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…