- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.041
Neyyykızın 22 yaşında mı? Sen kaç yaşındasın? Arada hiç başka doğum yok mu?
Maşallah.Evet 22 yaşında ve 21 yaşında kızlarım ilk evliligim den oldu 37 yaşındayım ben bu ikinci evliliğim canım erkek faktörü olduğu için tüp yaptırdık evlilikten 8 sene sonra oldu buda inan hiç bişey hatırlamıyorum ben dogurmadim gibi bişey çocuk yaşta olunca birde ha bu arada kendi isteğimle evlenmemistim ilkiyle
Senin haftan kaçtı canımAnlattıklarının aynısı ben de var ellerimi kullanamıyorum sabah kalktığımda yemekten sonra uyku yeni başladı
38 Cuma günü doğumumSenin haftan kaçtı canım
Ben de karpal tünel sendromu aylardır var. Uykundan uyandırmadığı günlük işlerini aksatmadığı sürece sorun yok diyor doktorum evet çok sinir bozucu zor bir durum ama çözümü yok magnezyum da içiyorum fayda etmiyor. Halsizlik uyku hali de çok normal bence hepimiz de vardırKızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar
Aminnn inşallah canımMaşallah.inşallah mutlu olursun
Senin yarın öbür gün doğum zaten. İki gün de uykulu ol bişey olmazNormalde benim şeker sorunum yoktu sonradan olduysa bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra özellikle karbonhidratlı şeyler yediğimde makarna pilav falan aşırı uykum geliyor
İyi fiyat vermişler bana 4 dedilerKızlar hastaneden fotoğraf çekimi için fiyat aldım 2000 ve 3000 arası 3 kategori var ama ben çekim yapmayacağım diye beyaz lohusa takımı almadım
Eğer normal doğum olursa 1 tane koysan iyi olur çünkü açılmana veya dikiş falan varsa ona bakıyorlarmış ya ara ara ebe öyle demişti banaYa gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Sağlıkla al kucağına canım inşallah herşey çok kolay ve güzel olur canım senin için bı avzda.Merhaba kızlar
Bugun kontrolum vardı nstede agrim çıktı doktor çatı muayenesi yapti 3cm acilma var dedi yatış yapalım dedi serviste agrını bekliyelm dedi agrın gelincede dogumhaneye indirirz dedi heran gelebilir dedi lütfen dularinizi esirgemeyin kızlar sağ salim tez zamanda yavruma kavusurum
Kız vala inşallah bende senin gibi olmam çıkar artık bu gün yarın bu gece dogurucam derken 37 iki gün sonra bittiyorBenim oğlanın gelmeye niyeti yok kızlar cuma günü 40 haftalık olucağız ama tık yok
Benim vücudum öatlamaya çok müsait yap ve jel kullandım karın kısmımda a bi çatlama oldu ürünleri kullanmasam eminim ki çatlaklarım aşırı fazla olurdu ben bira da geç kullanmaya başladm şuan sadece karnımda var biraz 36+6 yım şuanSizde çatlaklarda durumlar ne ? Ya da ne zaman oluyor bilginiz var mı ? daha çatlamadım, çatlamam herhalde artık diye düşünüyordum(37+1) ama kimisi bu haftadan sonra olur diyor, kimisi hamileyken olmaz doğumdan sonra olur diyor. Ne bu işin aslı ? Doğumdan sonra da yağlanmaya devam etmek gerekiyor mu bilginiz var mı?
Anneler el birliğiyle bunu ördü galibaKizlar bu hırkayı annem kızıma ordu ama benim kız biraz iri biraz daha büyüğünü yapmacakmis bunu da saticam dedi belki ilgileniniz seveniniz olur diye atmak istedim
Insallah canm ya insalh hala bekliyorm agrim artmiyor hicSağlıkla al kucağına canım inşallah herşey çok kolay ve güzel olur canım senin için bı avzda.
Kız vala inşallah bende senin gibi olmam çıkar artık bu gün yarın bu gece dogurucam derken 37 iki gün sonra bittiyor
Ben 2 takım, bir gecelik aldım, alttan bakmaya geldiklerinde rahat olsun diye, teyzem goturmemis takım götürmüş, pijama altını giymeden oturmuş rahat edememis haliyleYa gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Canım ben 37+0 da gitmedim işe, raporda tarih var diye yeniden rapor almadımAramızda çalışabilir raporunu çalışamaz olarak değitiren oldu mu kızlar raporum hakkında zor durumdayım
Ayak tirnaklarimda batma oldu, en basta ilk tirnaklar şimdi de ikinci tirnaklara geçti, parmaklarimda ödem var sanıyorumYemekten sonra uyku şekere delalet derler ama, öyle bir sorunun var mı?
Ben telefonla çok oynayınca o dediğin oluyor elimde. Normal artık, gözle görülmese de ödem oluyor vücudumuzda.
Benim de 34+0 da 2100 gram karın çevresi bir hafta geride çıktı. (Cumartesi günü)sheilata bugün benim bebeğimin de karnını 1 hafta küçük ölçtü doktorum. 33+5teyim ama kilosu 2100 çıktı. 2 hafta önce normaldi ama bu kez büyüyememişiz pek Sen en son ne zaman muayene oldun bebeğin kaç kilo olmuş
Aynen ya gelen giden olacak oram buram açılacak acı çekerken onunla mı uğraşacağımValla bende 2 takım alt üst pijama aldım gecelik 1 gün giyilecek rahatta edemem gerek yok o kadar para vermeye onun yerine kızıma biseyler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?