2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neyyy kızın 22 yaşında mı? Sen kaç yaşındasın? Arada hiç başka doğum yok mu?
Evet 22 yaşında ve 21 yaşında kızlarım ilk evliligim den oldu 37 yaşındayım ben bu ikinci evliliğim canım erkek faktörü olduğu için tüp yaptırdık evlilikten 8 sene sonra oldu buda inan hiç bişey hatırlamıyorum ben dogurmadim gibi bişey çocuk yaşta olunca birde ha bu arada kendi isteğimle evlenmemistim ilkiyle

Maşallah. inşallah mutlu olursun

Kızlar iki gündür yemek ve kahvaltıdan sonra bi uyku hali geliyor bana bir de sabahları karpal tünel sendromu oluyor gibi el bileklerim ağrıyo ve his kaybı oluyor gibi. Sizde de var mı bu durumlar
Ben de karpal tünel sendromu aylardır var. Uykundan uyandırmadığı günlük işlerini aksatmadığı sürece sorun yok diyor doktorum evet çok sinir bozucu zor bir durum ama çözümü yok magnezyum da içiyorum fayda etmiyor. Halsizlik uyku hali de çok normal bence hepimiz de vardır

Normalde benim şeker sorunum yoktu sonradan olduysa bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra özellikle karbonhidratlı şeyler yediğimde makarna pilav falan aşırı uykum geliyor
Senin yarın öbür gün doğum zaten. İki gün de uykulu ol bişey olmaz belki doğum için enerji biriktiriyor vücudun.

Ya gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Eğer normal doğum olursa 1 tane koysan iyi olur çünkü açılmana veya dikiş falan varsa ona bakıyorlarmış ya ara ara ebe öyle demişti bana

Sağlıkla al kucağına canım inşallah herşey çok kolay ve güzel olur canım senin için bı avzda.
Benim oğlanın gelmeye niyeti yok kızlar cuma günü 40 haftalık olucağız ama tık yok
Kız vala inşallah bende senin gibi olmam çıkar artık bu gün yarın bu gece dogurucam derken 37 iki gün sonra bittiyor

Kizlar çatlak konusunda bneim ilk hamilelikte 7 aya kadar çatlamadi bı sabah bı kalktım harita olmuşum mübarek tabi ben yağ falan da kulanmadim öncesinde de goguslerumde vardı sırtımda kilo alıp vermeden çok sorun etmiyorum açıkçası bunda da karnımın üstü 8 ayda kasindi kasindi bı kaç tane daha çatladı o kadar çocuklarımdan hatiraaa ama doğumdan sonra da catladim bilginiz olsun göğüslerim çatladı ve bacaklarım onlarda doğumdan sonra bence bu genetik bazısı hiç birşey kulanmaz çatlar

Kizlar bu hırkayı annem kızıma ordu ama benim kız biraz iri biraz daha büyüğünü yapmacakmis bunu da saticam dedi belki ilgileniniz seveniniz olur diye atmak istedim

Eklentiler

• IMG-20231206-WA0004.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20231206-WA0003.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 73
Benim vücudum öatlamaya çok müsait yap ve jel kullandım karın kısmımda a bi çatlama oldu ürünleri kullanmasam eminim ki çatlaklarım aşırı fazla olurdu ben bira da geç kullanmaya başladm şuan sadece karnımda var biraz 36+6 yım şuan

Kizlar bu hırkayı annem kızıma ordu ama benim kız biraz iri biraz daha büyüğünü yapmacakmis bunu da saticam dedi belki ilgileniniz seveniniz olur diye atmak istedim
Anneler el birliğiyle bunu ördü galiba benimki de aynısından örmüş. Ama sağolsun doğmamış çocuğa neredeyse 3 yaş örmüş bir ortasını bulamamışlar kız ikisi de tutturamamış

Insallah canm ya insalh hala bekliyorm agrim artmiyor hic

sheilata bugün benim bebeğimin de karnını 1 hafta küçük ölçtü doktorum. 33+5teyim ama kilosu 2100 çıktı. 2 hafta önce normaldi ama bu kez büyüyememişiz pek Sen en son ne zaman muayene oldun bebeğin kaç kilo olmuş

Ya gecelik elbise olarak almak mantıklı mı ben 3 tane pijama altı üstü olarak koydum rahat edemem diye doğru mu yapmışım
Ben 2 takım, bir gecelik aldım, alttan bakmaya geldiklerinde rahat olsun diye, teyzem goturmemis takım götürmüş, pijama altını giymeden oturmuş rahat edememis haliyle
Aramızda çalışabilir raporunu çalışamaz olarak değitiren oldu mu kızlar raporum hakkında zor durumdayım
Canım ben 37+0 da gitmedim işe, raporda tarih var diye yeniden rapor almadım
Yemekten sonra uyku şekere delalet derler ama, öyle bir sorunun var mı?
Ben telefonla çok oynayınca o dediğin oluyor elimde. Normal artık, gözle görülmese de ödem oluyor vücudumuzda.
Ayak tirnaklarimda batma oldu, en basta ilk tirnaklar şimdi de ikinci tirnaklara geçti, parmaklarimda ödem var sanıyorum

Benim de 34+0 da 2100 gram karın çevresi bir hafta geride çıktı. (Cumartesi günü)

bugün kontrole gittim 35+5 olduk bebeğin kilodu 2850 boyu 49 cm deri haftasına uyumlu nstde de sancı çıkmadı halbuki kaç haftadır ağrım var bakalım 10 gün sonra gel sezeryan günü veririz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…