2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de 34+0 da 2100 gram karın çevresi bir hafta geride çıktı. (Cumartesi günü)
Aynıymışız ya. Yediğim içtiğim kendime mi gidiyor anlamadım Sonraki muayenede iyi büyürler umarım. Kalan zamana bakıyorum da 3500 falan olması hayal gibi geliyor. Ama bi 3 kilo doğsa en azından iyi olur bakalım sağlıklı olsunlar yeter ki

Doğum yapanlar arkadaşlar hastaneye giderken süt sağma pompasını yanınıza aldınız mı acaba ?

Aynen yediğim hep bana yarıyor 3 kilo olsun yeter olur herhalde daha zamanımız vardır umarım, bu ara çok hareketli olunca korkuyorum karnımdan çıkacakmış gibi

Ben almadım bile ihtiyaç olursa alırım diye
Özel hastanede oluyor canım zaten. Lazım olursa orda kullanırsın. Gerekirse evine alırsın. Ama sütü arttırmak için gerçekten işe yarıyor. Bi de çalışıyor muydun? Çalışan anneye lazım bence. Ben kolum kırıldığında devlet hastanesinde sordurmuştum bi bahaneler söylemişler vermemişlerdi. Her hastane aynı değildir tabi.
Benim oğlan sizinki gibi hareketli değil ya. Moralim bozuluyor. Yani yaşadığını anlayacak kadar hareket ediyor ama ben gündüz uyuyorum mesela 5 saat falan bi yemek yemediğim süre oluyor. O ara çok hafif hareket ediyor ya da hiç etmiyor. Gece boyunca sabaha kadar hiç hareket etmiyor. Hiç uykudan falan uyandırmıyor yani. Gece kalkıp koca bardak su içiyorum da bi dönüp edip yaşadığını belli ediyor.
Bugün babam çok canımı sıktı ya. Dün de annemle babam canımı sıkmıştı. Saat 6’dan beri durup durup ağlıyorum. Eşim de arkadaşıyla buluştu mecburen, çocuk Finlandiyadan gelmiş. Kızım bütün akşam anne ağlama geçti geçti deyip durdu. Mal gibi sarhoş gibi oldum artık. Hayat çok zor. İçimi döktüm biraz size.

Doğum yapanlar arkadaşlar hastaneye giderken süt sağma pompasını yanınıza aldınız mı acaba ?
Kendi arabanızla gidecekseniz arabaya koyun bulunsun. Bi zararı olmaz ben doğumdan sonra ihtiyaç duymamıştım ama daha sonra fototerapi için küveze girmişti. O zaman kaldırıp zırt pırt emzirmeni istemiyorlar. Lazım olmuştu. Bulunsun.

Her bebeğin mizacı farklıdır benim kızımda öyle aşırı hareketli değil .34. Hafta çok hissettim sonra yine aynı . Uslu bir bebek olacaktır inşallah annesi bu ara hormanlarımız yüksek bende takacak yer arıyorum . Sağlık olsun geri kalan her şey hallolur Allahın izniyle. Kızın kaç yaşında merak ettim . Her yaşında anneye destekler çok şanslısın bir kızın olduğu için

Uslu bebek olması kısmını çok istiyorum çünkü kızım doğduğu andan beri kuduruktu. Ama böyle durumlarda duygusal bir çocuk. Kız evlat çok güzel gerçekten. 5 yaşında. Öyle güzel lafları var ki. Anne sen benim çekirdeğimsin der. Kardeşim ağlayınca ben bakarım, sen uyursun annecim der. Erkek çocuklar böyle olur mu bilmiyorum. Ben öğretmenim, erkek çocuktan illallah dedim bazı çok efendi olanlar oluyor tabi. Hatta kızdan daha saygılı olanlar oluyor. Bilmiyorum ki, Allah anne babanın da evladın da hayırlısını versin. Desteğin için teşekkürler

Teyzene doğumdan sonra mı alttan bakmışlar? Yoksa özel bir durum mu vardı?

Ben doktorun yanında hemen itiraz ettim ama sonra da korku sardı zaten niye bu riski alıyorum diye 37+1 kuvöze girer mi ki kilosu 3 e yakın dedi
AdChoices
ADVERTISING​
Benim de 37+4de geldi canım kuvöze girmedi ki zaten 37 sonrası prematüre bitiyor içini ferah tut
Sadece bebeği çıkarmak yetmez. Plasentasi var bunun suyu var. Bir de vücut 2 kiloya yakın kan depoluyormus doğuma yaklastıkça. Sen bı 5,6 kilo çıkar ordan
Ben doğum yaptım akşamına yürütürlerken tartı vardı çıkayım dedim şok oldum bebek kadar bile gitmemiş ama devamlı serum va bağladılar günde 4 lt yakın, sonra eve geldim ödemden ayaklarım shrekin ayakları gibi şişti ama bugün 1 hafta oldu tartıldım hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksik çıktım 6,5 kg almıştım üzerine baya hepsi gitmiş. Ama lohusalıkta insan emzirdikçe yiyor sanırım hepsini geri alıcam
Bugun 38+2 de planli sezeryan ile dogum yaptim. 3600 kilo 50 cm boy. Darısı dogum bekleyen arkadaşlarımıza. Herkesin bebegine saglikla kavusmasi dileğiyle
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın
Ben 1 tane lierac almıştım hamileliğin başında yarısını ancak kullandım doğumdan önce çatlağım yoktu sonra da yok daha tam rahim toparlanmadı tabii ama olmayacak gibi duruyor
Merhaba kızlar. Biz kuvezden çıktık şükür Yolunda herşey 3cocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum 2gun oldu cikali ama girip bakma sansim olmadi herkes iyidir inşallah
maşallah Allah ayırmasın bir daha
Gecelik çok rahat oluyor özellikle sezaryense ben pijama almıştım ama giymeden getirdim ilk gün özellikle gelip gidip kanama kontrolü yaptılar gecelikle çok rahat oldu
ben koydum ama hastanede hastane tipi pompa getirdiler zaten kullanmadım o yüzden
Teyzene doğumdan sonra mı alttan bakmışlar? Yoksa özel bir durum mu vardı?
doğumdan sonra gidip gelip kanama kontrolü yaptılar kanı boşaltman için de karnına bastırıyorlar birkaç defa o biraz ağrı yapıyor

Kızlar aşırı aşırı çatlamışım doğum yapalı 8 gün oldu. Aynaya bile bakmak istemiyorum kırmızı kırmızı çatlaklarım var çok kötü… korse ve çatlak kremi önerisi olan var mı? Bu kırmızılıklar geçiyor mu?

4:29da bu mesajini likeliyorum Mesai asla birmiyor annelikte
Cok zor ama ne kadar guzel bisiymis ,tarifi yok

Mycey doğum sonrası yüksek bel külot korse aldım memnun kaldım baya göğüs altına kadar sıkıyor külot kısmı daha gevşek olduğu için sezaryen dikişini rahatsız etmiyor bir de dagide 1alana 1 bedava vardı yüksek bel toparlayıcı külot aldım iki tane onlar korse kadar sıkı değil ama yine daha rahat olmak istediğimde onları giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…