2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
4:29da bu mesajini likeliyorum Mesai asla birmiyor annelikte
Cok zor ama ne kadar guzel bisiymis ,tarifi yok
Evet ben hala inanamıyorum doğurduğuma, eşimle 10-15 dk yürüyüşe çıkıyoruz bebişi anneme bırakıp sanki o sırada karnımda olması gerekiyomuş gibi hissediyorum bazen tekme atmıyor bişey mi var acaba diyesim geliyor

Anneler el birliğiyle bunu ördü galiba benimki de aynısından örmüş. Ama sağolsun doğmamış çocuğa neredeyse 3 yaş örmüş bir ortasını bulamamışlar kız ikisi de tutturamamış
Evet ya hiç sorma anem hep örüyor kızıma her kış ya çok kucuk ya çok büyük
Insallah canm ya insalh hala bekliyorm agrim artmiyor hic
Ay daha erken bakalım belki acı esigin yukseti keşke 3 cmle hastanede kalamsaydin insanın piskoljisini bozuyorlar belki benim evde şu an bile acilmam var haberim yok üç cm az birssy çünkü

Contractubex diye bir krem var, güzellik operasyonları sonrası veriyor doktorlar… kadin dogumcuna danışıp öyle kullan istersen canım… yara izlerini bile bayağı gideriyor…

Ben de öyle düşündüm canım gerekirse hastane sağlar, sonra da kiralarım dedim. Şimdi herkese ihtiyaç olmayabiliyor o yüzden almadım çalışmaya hemen başlamıcam o zamana kadar gerek olmayabilir sonra baktım ihtiyaç alırım

Hareket konusuna da çok takılma canım biliyorum insan hareket etsin hissedeyim istiyor ama her bebek bir değil, benimki de 34.haftaya kadar böyle değildi. 34 de coşmaya başladı. Mesela arkadaşım diyor ki doğana kadar hareket hissetmedim bir tekme bile atmadı. Hamilelik hormonları çok normal canım hepimizin oluyor ağlama krizleri, ben de ağlayarak deşarj olurum. Geçiyor ama geçecek izin ver kendine

4:29da bu mesajini likeliyorum Mesai asla birmiyor annelikte
Cok zor ama ne kadar guzel bisiymis ,tarifi yok
Kizlar mesela sabah 8de ilk emzirdiniz ya bir saat sürüyor demişsin 9a kadar sürdü, sonra bu saatin üstünden iki saat mi. 11 mi bir sonraki emzirme yoksa 10 mu

Tam bende ayni surecteyim valla cok şükür tabii de once kuvez sureci bizimde sarılık degeri yükselmiş onun icin git gel lohusalık yasayamadan iyilestim

Kizlar mesela sabah 8de ilk emzirdiniz ya bir saat sürüyor demişsin 9a kadar sürdü, sonra bu saatin üstünden iki saat mi. 11 mi bir sonraki emzirme yoksa 10 mu
Hata o 9’dan sonra 45 dk da uyutmakla uğraşıyorsun. 15 dk uyuduktan sonra 10’da tekrar kaldırmak gerekiyor. çocuk uyanamıyor falan uğraşıyorsun. ben onun için bi meme bi mama vericem bu sefer. Sarılık yoksa 11’de kaldırabilirsin.

Aa ben bu bir saat icinde emzirme uyutma alt değiştirme hepsi vardır saniyodm, sadece emzirme mi bir saat, bi saat boyunca ne kadar emebilir hani bi kaç damla emiyordu

Ben bitiminin üzerine sayıyorum yoksa bitmez ki kısır bir döngü bi de sarılıktan dolayı önce meme veriyorum niyeyse sol göğsümü almak konusunda da çok inat davranıyor zorlamam gerekiyor sonra üzerine mochide toplanan sütü verip sonra bi de 30ml mama veriyorum aşırı uzun sürüyor

Bu kadar cok mu yiyor bebekler

Aa ben bu bir saat icinde emzirme uyutma alt değiştirme hepsi vardır saniyodm, sadece emzirme mi bir saat, bi saat boyunca ne kadar emebilir hani bi kaç damla emiyordu
Yok ya baya emiyorlar benim bi defa 1saat bir memede kaldığı oldu çünkü yoruluyor 3 -4 kere çekip 1 dk dinleniyor mesela bi de sarılıkta uykuya meyil oluyor devamlı uyandırmaya çalışıyorum soyup öyle emziriyorum

Doğum yapanlara bir sorum var kızlar gece terlemeleriniz var mı ben her seferinde aşırı terlemiş uyanıyorum ensem sırtım ıpıslak oluyor daha önce böyle bir sıkıntım hiç yoktu doğumdan sonra oldu sizlerde de var mı

Ben de bitimin üzerinden sayıyordum sonra sarılık oldu Kumsari ama bu kısa bi süre böyle gidiyor. O sarılık süresi 15-20 gün. Bizde bir ay sürmüştü. 1 saat sürüyor çünkü arada uyuyakalıyor, çimdikle uyandır falan.

Benim de aynı şekil her uyandığımda üst değişiyorum boynum sırılsıklam oluyo

Benim de aynı şekil her uyandığımda üst değişiyorum boynum sırılsıklam oluyo
Acaba bebek var diye odalarınız normalden sıcak ondan mi yoksa lohusaliktan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…