- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.101
Uyurken hiç sıcaklamıyorum hatta kollarım üşüyo iyice örtüyorum ama uykudayken kat kat giyinmişim gibi terliyorumAcaba bebek var diye odalarınız normalden sıcak ondan mi yoksa lohusaliktan mi
Evet dogum sonrası terleme normal.ter ustunuzde kurumasin önemli olan oDoğum yapanlara bir sorum var kızlar gece terlemeleriniz var mı ben her seferinde aşırı terlemiş uyanıyorum ensem sırtım ıpıslak oluyor daha önce böyle bir sıkıntım hiç yoktu doğumdan sonra oldu sizlerde de var mı
Hadi su gibi aksın geçsin inşallah sağ salim kucağına alKızlar nst girdim full sancı doktor öne çekti günü 12 Aralık ama daha öncede olabilir bu sanciya dediçok heyecanlıyım
Aminnn inşallah canım benim rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHadi su gibi aksın geçsin inşallah sağ salim kucağına al
Canım ben loccatine badem yağı ve badger belly butter kullanıyorum. Annem doğumlarında çatlamış ben henüz çatlamadım. Ama meyilliyim önceki kilo alıp vermelerimden çatlaklarım var beyaz beyaz yanlarımda bunda çok şükür olmadı. Kırmızıyken beyaza dönmeden müdahale edersen iz kalmıyormuşKızlar aşırı aşırı çatlamışım doğum yapalı 8 gün oldu. Aynaya bile bakmak istemiyorum kırmızı kırmızı çatlaklarım var çok kötü… korse ve çatlak kremi önerisi olan var mı? Bu kırmızılıklar geçiyor mu?
Benim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındıKızlar nst girdim full sancı doktor öne çekti günü 12 Aralık ama daha öncede olabilir bu sanciya dediçok heyecanlıyım
Bu sancıyı makinede mi görüyorsunuz sonrasında size verilen kağıtta mı ben kağıt almadım doktorumdan aldım haberi direktBenim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındıolsun, sağlıkla gelsin de, zaten bugün de doktorum dedi artık ne zaman gelirse hiç problem değil
Şükür atlattık canım kötü günleri aşağısı hep sanciymis doktor söyledi 2 gündür hissediyorum zaten sancıları rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsinBenim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındıolsun, sağlıkla gelsin de, zaten bugün de doktorum dedi artık ne zaman gelirse hiç problem değil
Evet senin bayağı çıkmış, hiç önemli değil, sağlıkla gelecek inşallahŞükür atlattık canım kötü günleri aşağısı hep sanciymis doktor söyledi 2 gündür hissediyorum zaten sancıları rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin
Evet senin bayağı çıkmış, hiç önemli değil, sağlıkla gelecek inşallahŞükür atlattık canım kötü günleri aşağısı hep sanciymis doktor söyledi 2 gündür hissediyorum zaten sancıları rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin
makinedede görüyorsun, kağıtta veriyo istersen… Ben almıyorumBu sancıyı makinede mi görüyorsunuz sonrasında size verilen kağıtta mı ben kağıt almadım doktorumdan aldım haberi direkt
Normal diye biliyorum ablam da aynı şeyleri yaşamıştı doktoru sa hormonların normale dönmeye başlıyor artık normal aşırı terlemen demiştiDoğum yapanlara bir sorum var kızlar gece terlemeleriniz var mı ben her seferinde aşırı terlemiş uyanıyorum ensem sırtım ıpıslak oluyor daha önce böyle bir sıkıntım hiç yoktu doğumdan sonra oldu sizlerde de var mı
Canim gecmis olsun şimdi nasil oldu sukur biz atlattık daha yeni anca girebildim insallah normale dönmüştür0 bebeğim de fototerapiye girdiSurekli de emziriyordum, memede uyudugunda durte durte uyandiriyordum.Ama yeterli olmamis demek ki
Sarilik derecesi cok yuksek cikti.Fototerapiye girdi bugun.Aglamalari acliktanmis ben anlayamamisim
3kilo 12 Gr canım
Canim gecmis olsun şimdi nasil oldu sukur biz atlattık daha yeni anca girebildim insallah normale dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?