2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet dogum sonrası terleme normal.ter ustunuzde kurumasin önemli olan o

Kızlar soğan bozulmuş mutfağımda minik minik bir sürü sinek var ne yapabilirim bunlara doğum zamanı sinirim bozuldu her yerdeler

Canım ben loccatine badem yağı ve badger belly butter kullanıyorum. Annem doğumlarında çatlamış ben henüz çatlamadım. Ama meyilliyim önceki kilo alıp vermelerimden çatlaklarım var beyaz beyaz yanlarımda bunda çok şükür olmadı. Kırmızıyken beyaza dönmeden müdahale edersen iz kalmıyormuş

Eklentiler

• IMG_6593.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_6592.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar nst girdim full sancı doktor öne çekti günü 12 Aralık ama daha öncede olabilir bu sanciya dedi çok heyecanlıyım
Benim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındı olsun, sağlıkla gelsin de, zaten bugün de doktorum dedi artık ne zaman gelirse hiç problem değil

Benim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındı olsun, sağlıkla gelsin de, zaten bugün de doktorum dedi artık ne zaman gelirse hiç problem değil
Bu sancıyı makinede mi görüyorsunuz sonrasında size verilen kağıtta mı ben kağıt almadım doktorumdan aldım haberi direkt

Şükür atlattık canım kötü günleri aşağısı hep sanciymis doktor söyledi 2 gündür hissediyorum zaten sancıları rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin

Eklentiler

• IMG-20231207-WA0000.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 86
Şükür atlattık canım kötü günleri aşağısı hep sanciymis doktor söyledi 2 gündür hissediyorum zaten sancıları rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin
Evet senin bayağı çıkmış, hiç önemli değil, sağlıkla gelecek inşallah
Bu sancıyı makinede mi görüyorsunuz sonrasında size verilen kağıtta mı ben kağıt almadım doktorumdan aldım haberi direkt
makinedede görüyorsun, kağıtta veriyo istersen… Ben almıyorum

Normal diye biliyorum ablam da aynı şeyleri yaşamıştı doktoru sa hormonların normale dönmeye başlıyor artık normal aşırı terlemen demişti

0 bebeğim de fototerapiye girdi Surekli de emziriyordum, memede uyudugunda durte durte uyandiriyordum.Ama yeterli olmamis demek ki

Sarilik derecesi cok yuksek cikti.Fototerapiye girdi bugun.Aglamalari acliktanmis ben anlayamamisim
Canim gecmis olsun şimdi nasil oldu sukur biz atlattık daha yeni anca girebildim insallah normale dönmüştür

Kızlar ya benim 2 haftadır bebeğim aşağıdaydı kanala girmişti şimdi birden en yukarıya göğsümün altına toplandı 2 dk da ovuyorum şimdi biraz biraz ama değişmiyor pozisyonu acaba dönmüş olabilir mi kanaldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…