2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uyurken hiç sıcaklamıyorum hatta kollarım üşüyo iyice örtüyorum ama uykudayken kat kat giyinmişim gibi terliyorum
Lohusalıkta terleme olurmuş
Sıkıntıyı ve ödemi atıyor muşuz
Bende çok terliyotum sıcak basması oluyor
Annem ne kadar terlersen okadar çabuk toparlarsın diyor
Ama deliriyprum terleme gelince

Kızlar sezer yana giderken kaç saat aç olmak gerekiyor?

Sezeryan olanlar kaç saat aç kaldınız?

Benim bir arkadas vardı 34+3 te doğum yaptı 3.010 kilodaydi 3 gün kaldı kuvezde ama kalmayabilir hepsi aynı değil canım kalmaz inşallah

Cok hemde asiri terliyordum tişört resmen su gibi oluyordu ama 2 gundur rahatim biraz daha buyuklerim iyi oldugunu soyledi ama onceden lohusayi terletmek icin odada soba fln yakarlarmis

Gece 12 de yeme icmeyi birakmami soylediler ben ertesi gün 14.00 da ancak girebildim ameliyata

Bebeğine bağlı bu canım solunumu desteklemek amaçlı kısa süreliğine alınanlar oldu bildiğim kadarıyla grupta ama kilo olarak bebeğin iyi durumda. Normalde o kilodaki bebişleri taburcu ediyorlar kuvözden. İnşallah hiç kuvöz desteği almadan atlatırsınız.

Gece 12 den sonra yemek içmek yasak dedi sabah 8 8 buçuk gibi de alırız bebeği dedi bakalım 14 Aralık doğum günü bekliyorum sabırsızlıkla

Kızlar ikinci topuk kanı hangi gün?
Asm den aradı söylediler unuttum.
Hafta sonuna denk gelirse ne oluyor nasıl yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…