- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.121
Yav etiket yapamadim
Mama takviyesi yapıyor musun? Kilo aldığı halde sarılık değeri artıyorsa anne sütünü tolere edemiyormuşFototerapi sonrasi dusmustu ama iki gundur tekrar yükselişe gectiNe yapacagim bilmiyorum.Cok cok gecmis olsun size
Makinede ben hep 7-14 arası gördümEvet senin bayağı çıkmış, hiç önemli değil, sağlıkla gelecek inşallah
makinedede görüyorsun, kağıtta veriyo istersen… Ben almıyorum
Benimki de 3 Kilo dedi DoktorYav etiket yapamadim3kilo 12 Gr canım seninki kaç geldi
Senin de sancin yok o zamanMakinede ben hep 7-14 arası gördüm
Kızlar nst girdim full sancı doktor öne çekti günü 12 Aralık ama daha öncede olabilir bu sanciya dediçok heyecanlıyım
Lohusalıkta terleme olurmuşUyurken hiç sıcaklamıyorum hatta kollarım üşüyo iyice örtüyorum ama uykudayken kat kat giyinmişim gibi terliyorum
Bende öyleyimDoğum yapanlara bir sorum var kızlar gece terlemeleriniz var mı ben her seferinde aşırı terlemiş uyanıyorum ensem sırtım ıpıslak oluyor daha önce böyle bir sıkıntım hiç yoktu doğumdan sonra oldu sizlerde de var mı
Ultrasonla bakılınca açıklık olup olmadığı gözüküyor galiba rahim ağzı kapalı dediİ
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahDoktorunuz açıklık kontrolü yaptı mı peki?
Maşallah çok şükürBenimki de 3 Kilo dedi Doktormasallah bebislerimize
Benim bir arkadas vardı 34+3 te doğum yaptı 3.010 kilodaydi 3 gün kaldı kuvezde ama kalmayabilir hepsi aynı değil canım kalmaz inşallahKızlar 34 de doğum yapan var mıydı grupta acildeyim şuan sancılarım çok çıktı 1-2 cm açılmada var yatış verdiler ciğer geliştirici iğne serum vs taktılar kilosu en son pzt 2500 dü sizce küveze girer mi doğsa
Ben planlı sezeryan için sabah 9 da yatış yapmıştım gece 12 den sonra birşey yeme içme demişti doktorKızlar sezer yana giderken kaç saat aç olmak gerekiyor?
Sezeryan olanlar kaç saat aç kaldınız?
Cok hemde asiri terliyordum tişört resmen su gibi oluyordu ama 2 gundur rahatim biraz daha buyuklerim iyi oldugunu soyledi amaDoğum yapanlara bir sorum var kızlar gece terlemeleriniz var mı ben her seferinde aşırı terlemiş uyanıyorum ensem sırtım ıpıslak oluyor daha önce böyle bir sıkıntım hiç yoktu doğumdan sonra oldu sizlerde de var mı
Gece 12 de yeme icmeyi birakmami soylediler ben ertesi gün 14.00 da ancak girebildim ameliyataKızlar sezer yana giderken kaç saat aç olmak gerekiyor?
Bebeğine bağlı bu canım solunumu desteklemek amaçlı kısa süreliğine alınanlar oldu bildiğim kadarıyla grupta ama kilo olarak bebeğin iyi durumda. Normalde o kilodaki bebişleri taburcu ediyorlar kuvözden. İnşallah hiç kuvöz desteği almadan atlatırsınız.Kızlar 34 de doğum yapan var mıydı grupta acildeyim şuan sancılarım çok çıktı 1-2 cm açılmada var yatış verdiler ciğer geliştirici iğne serum vs taktılar kilosu en son pzt 2500 dü sizce küveze girer mi doğsa
Gece 12 den sonra yemek içmek yasak dedi sabah 8 8 buçuk gibi de alırız bebeği dedi bakalım 14 Aralık doğum günü bekliyorum sabırsızlıklaKızlar sezer yana giderken kaç saat aç olmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?