- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.141
4.gün eger haftasonuna gelirse de 6.günde olur cok farketmez dedi bana ebeKızlar ikinci topuk kanı hangi gün?
Asm den aradı söylediler unuttum.
Hafta sonuna denk gelirse ne oluyor nasıl yapılıyor?
Bir de doğurduktan kendine geldikten sonra bana da haber ver dedi, belki ona göre planlama da yaparız benim ebem cok ilgiliKızlar ikinci topuk kanı hangi gün?
beni sabah 8 gibi ameliyathaneye aldılar. 12’den sonra bir şey yeme demişlerdi. Serklajda da aynı şekilde.Kızlar sezer yana giderken kaç saat aç olmak gerekiyor?
Sezeryan olanlar kaç saat aç kaldınız?
Uç kısımdan başlayarak renkli kısma komple sürülüyor diye birkaç video izlemiştim ben de o şekilde uyguluyorumKizlar bu meme kremini memenin ucuna mi sürmeliyiz yoksa komple renkli kısımlara mi
MaşallahHanımlar merhaba. Ben makat geliş bebe annesiher ne kadar dönmeyeceği kesin olsa da dönecek umuduyla normal doğum istemiştim. salı gününe doktorumuz ameliyat tarihi vermişti çok şükür bebeğimize 38+5’te kavuştuk. İkimizde çok iyiyiz. Spinal anestezi ile mecburi sezeryan oldum. İlk gün uyuşukluk geçtikten sonra ağrılarım inanılmaz çoktu. Dayanılcak gibi değildi zor bela yürüyüş yaparak bağırsaklarımın çalışmasını sağladım. Allahım düşündükçe bile deli oluyorum ama şimdi çok iyiyim çok şükür. Bu yazılarıda Bebeğimi emzirirken size yazıyorum. Herkes sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah
Sancıları nasıl anlıyorsunKızlar sancılarım başladı evde çekip yarın sabah hastaneye gidiyoruz bu defa geliyor galiba
Karnım sertleşiyor top gibi oluyor kasılıyor sancıyla beraber şiddeti artıyor gitikçe ve belimde ağrımaya başladı Allah hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziSancıları nasıl anlıyorsunBen nst de max 40 gördüm ama hiçbir şey hissetmiyorum 2 cm de açıklık var üstelik hala kasılma ne bilemedim bi
AminKızlar yarın sabah doğumum var dua edinyarın doğumu olan arkadaşlarım sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı
Cnm rabbim bi avazda kurtarsın inşallahAminaynı gün doğuruyoruz ay hadi İnşallah bu arada tam zamanında geliyor 8 aralık demişti doktorum
Bişy sorabılırmiyimBenim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındıolsun, sağlıkla gelsin de, zaten bugün de doktorum dedi artık ne zaman gelirse hiç problem değil
Ay ben kızimi dogurdugumda öyleydim o neydi kız yine aynı şeyleri yasiycam tedirginligi var bende ama çok dikkat etmek gerek terlesek bile sıkı giyinmeliyizDoğum yapanlara bir sorum var kızlar gece terlemeleriniz var mı ben her seferinde aşırı terlemiş uyanıyorum ensem sırtım ıpıslak oluyor daha önce böyle bir sıkıntım hiç yoktu doğumdan sonra oldu sizlerde de var mı
Ay çok şükür vala kız gelmez dedik artıkKızlar sancılarım başladı evde çekip yarın sabah hastaneye gidiyoruz bu defa geliyor galiba
Ay rabim acılarını kefaret etsin insalalh canım sağlıkla buyut bebişininHanımlar merhaba. Ben makat geliş bebe annesiher ne kadar dönmeyeceği kesin olsa da dönecek umuduyla normal doğum istemiştim. salı gününe doktorumuz ameliyat tarihi vermişti çok şükür bebeğimize 38+5’te kavuştuk. İkimizde çok iyiyiz. Spinal anestezi ile mecburi sezeryan oldum. İlk gün uyuşukluk geçtikten sonra ağrılarım inanılmaz çoktu. Dayanılcak gibi değildi zor bela yürüyüş yaparak bağırsaklarımın çalışmasını sağladım. Allahım düşündükçe bile deli oluyorum ama şimdi çok iyiyim çok şükür. Bu yazılarıda Bebeğimi emzirirken size yazıyorum. Herkes sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah
Sağlıcakla huzurla ağrısız sancısız al kucağına insalalh canım bebeğiniKızlar yarın sabah doğumum var dua edinyarın doğumu olan arkadaşlarım sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHanımlar merhaba. Ben makat geliş bebe annesiher ne kadar dönmeyeceği kesin olsa da dönecek umuduyla normal doğum istemiştim. salı gününe doktorumuz ameliyat tarihi vermişti çok şükür bebeğimize 38+5’te kavuştuk. İkimizde çok iyiyiz. Spinal anestezi ile mecburi sezeryan oldum. İlk gün uyuşukluk geçtikten sonra ağrılarım inanılmaz çoktu. Dayanılcak gibi değildi zor bela yürüyüş yaparak bağırsaklarımın çalışmasını sağladım. Allahım düşündükçe bile deli oluyorum ama şimdi çok iyiyim çok şükür. Bu yazılarıda Bebeğimi emzirirken size yazıyorum. Herkes sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahHanımlar merhaba. Ben makat geliş bebe annesiher ne kadar dönmeyeceği kesin olsa da dönecek umuduyla normal doğum istemiştim. salı gününe doktorumuz ameliyat tarihi vermişti çok şükür bebeğimize 38+5’te kavuştuk. İkimizde çok iyiyiz. Spinal anestezi ile mecburi sezeryan oldum. İlk gün uyuşukluk geçtikten sonra ağrılarım inanılmaz çoktu. Dayanılcak gibi değildi zor bela yürüyüş yaparak bağırsaklarımın çalışmasını sağladım. Allahım düşündükçe bile deli oluyorum ama şimdi çok iyiyim çok şükür. Bu yazılarıda Bebeğimi emzirirken size yazıyorum. Herkes sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah
Bana sağlık ocağı ilk topuk kanı doğduğu 1. Gün alınıyor, 5. Gün de biz alıyoruz 2. Topuk kanını dedi canımKızlar ikinci topuk kanı hangi gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?