2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hanımlar merhaba. Ben makat geliş bebe annesi her ne kadar dönmeyeceği kesin olsa da dönecek umuduyla normal doğum istemiştim. salı gününe doktorumuz ameliyat tarihi vermişti çok şükür bebeğimize 38+5’te kavuştuk. İkimizde çok iyiyiz. Spinal anestezi ile mecburi sezeryan oldum. İlk gün uyuşukluk geçtikten sonra ağrılarım inanılmaz çoktu. Dayanılcak gibi değildi zor bela yürüyüş yaparak bağırsaklarımın çalışmasını sağladım. Allahım düşündükçe bile deli oluyorum ama şimdi çok iyiyim çok şükür. Bu yazılarıda Bebeğimi emzirirken size yazıyorum. Herkes sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah

Maşallah Gözünüz aydın. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrü olsun bebişin. Kokusu da ağrılarına şifa olsun inşallah bebişin

Sancıları nasıl anlıyorsun Ben nst de max 40 gördüm ama hiçbir şey hissetmiyorum 2 cm de açıklık var üstelik hala kasılma ne bilemedim bi
Karnım sertleşiyor top gibi oluyor kasılıyor sancıyla beraber şiddeti artıyor gitikçe ve belimde ağrımaya başladı Allah hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Benim de bugün kontrolüm vardı 20-40 arasydi arada bi sancı ama genelde 0 Lara yakındı olsun, sağlıkla gelsin de, zaten bugün de doktorum dedi artık ne zaman gelirse hiç problem değil
Bişy sorabılırmiyim
Nst de sancı kaça kdar çıkarsa
Sancı var denebilir??

Ay ben kızimi dogurdugumda öyleydim o neydi kız yine aynı şeyleri yasiycam tedirginligi var bende ama çok dikkat etmek gerek terlesek bile sıkı giyinmeliyiz
Kızlar sancılarım başladı evde çekip yarın sabah hastaneye gidiyoruz bu defa geliyor galiba
Ay çok şükür vala kız gelmez dedik artık sağlıcakla bı avazda al kucağına Allah'ın izinyle
Ay rabim acılarını kefaret etsin insalalh canım sağlıkla buyut bebişinin
Kızlar yarın sabah doğumum var dua edin yarın doğumu olan arkadaşlarım sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı
Sağlıcakla huzurla ağrısız sancısız al kucağına insalalh canım bebeğini

Bende bu gün mutfak dolap kapaklarını sildim kalan sureleri de okuyup bitirdim şükür bu gün ağrılarım vardı çantayı da kapatim artık beklemedeyim Allah'ın izinyle vala gece olunca korkuyorum umarım hepimiz için kolay doğum nasip olur çok zor rabim kolaylık versin hepimize akıntım da artmış normal doğum yapan arakdaslar acaab akıntıları çok muydu

Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…