- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.161
Mama ile takviye yapıyor musunuz biz ancak o şekilde düşürebildikFototerapi sonrasi dusmustu ama iki gundur tekrar yükselişe gectiNe yapacagim bilmiyorum.Cok cok gecmis olsun size
Bana da mesaj atmış ayarlarız diye.4.gün eger haftasonuna gelirse de 6.günde olur cok farketmez dedi bana ebe
Bakalım ya doğurmaktan da korkuyorum bebeğin sorumluluğuBir de doğurduktan kendine geldikten sonra bana da haber ver dedi, belki ona göre planlama da yaparız benim ebem cok ilgili
Yarın kontrol varbeni sabah 8 gibi ameliyathaneye aldılar. 12’den sonra bir şey yeme demişlerdi. Serklajda da aynı şekilde.
Terleme inanılmaz bir de benim kaburga ağrım oluyor çok doğumda bastırdıkları için mi diye düşünüyorum sanki morarmış gibi ağrıyorLohusalıkta terleme olurmuş
Sıkıntıyı ve ödemi atıyor muşuz
Bende çok terliyotum sıcak basması oluyor
Annem ne kadar terlersen okadar çabuk toparlarsın diyor
Ama deliriyprum terleme gelince
Bana da en az 6 saat açlığın olmalı demişti ben 12den sonra bişey yiyip içmedim 10 da doğuma girdim saat 15.00 gibi çorba verdiler su içebilirsin yavaş yavaş dedilerBana da mesaj atmış ayarlarız diye.
Ben sandım sağlık ocağı kapalı hastaneye git filan diyecek
Bakalım ya doğurmaktan da korkuyorum bebeğin sorumluluğu
Doğumdan değil sonrasından korkuyorum
Yarın kontrol var
Aç gidince susuz gidince sancım çıkıyor
Tok gitsem hadi gelmişken doğur derse diye arada kaldım ama bilmiyorum tok gidicem sanırım zaten ameliyattan sonra uzun süre bir şey yedirmiyorlar
Aynı benimde yarın kontrolum var, aç mi gitsem tok mu bilemedim, normal doğumda aç olmalı diye bir sey yok zaten değil miBana da mesaj atmış ayarlarız diye.
Yarın kontrol var
Tok gitsem hadi gelmişken doğur derse diye arada kaldım ama bilmiyorum tok gidicem sanırım zaten ameliyattan sonra uzun süre bir şey yedirmiyorlar
Masaya çişini yapma ihtimalin yoksa sıkıntı olmaz bence normalde lavman veriyolarsa tok gitmen daha iyi canımAynı benimde yarın kontrolum var, aç mi gitsem tok mu bilemedim, normal doğumda aç olmalı diye bir sey yok zaten değil mi
Kontrolün saat kaçta? Erkense acıkmış olmazsın zaten. Ben 11’e kadar falan aç susuz dururum mesela. Ama öğleden sonraysa yeyip git.Bana da mesaj atmış ayarlarız diye.
Yarın kontrol var
Spinalde gerekiyor ama epidurali bilmiyorum zaten doğurdum ama ikisinin farkını da bilmiyorumKontrolün saat kaçta? Erkense acıkmış olmazsın zaten. Ben 11’e kadar falan aç susuz dururum mesela. Ama öğleden sonraysa yeyip git.
Bi de epidural sezaryende de aç olmak gerekiyor mu?
Sorarken ben de bilip sormadım. Kafam almıyor onlarıSpinalde gerekiyor ama epidurali bilmiyorum zaten doğurdum ama ikisinin farkını da bilmiyorum
Spinal o anlık belden uyuşma epiduralde spinalde açılan yerden ince kablo gibi bişey konuluyor vücuda devamlı ağrı kesici veriliyor ordanSpinalde gerekiyor ama epidurali bilmiyorum zaten doğurdum ama ikisinin farkını da bilmiyorum
Epidural iyimiş o zaman ama benim hastanemde sezaryenleri spinalle yapıyolarmış bi tek ondan hiç araştırmamıştımSpinal o anlık belden uyuşma epiduralde spinalde açılan yerden ince kablo gibi bişey konuluyor vücuda devamlı ağrı kesici veriliyor ordan
SOrma canm keske yatmasaydim çok sukur bugun yavrumu kucagima aldm biraz ikimizde sarsildik ama iyiyz cok sukurEvet ya hiç sorma anem hep örüyor kızıma her kış ya çok kucuk ya çok büyük
Ay daha erken bakalım belki acı esigin yukseti keşke 3 cmle hastanede kalamsaydin insanın piskoljisini bozuyorlar belki benim evde şu an bile acilmam var haberim yok üç cm az birssy çünkü
Valla Emin degilim ama 60 üstü diye okumustumBişy sorabılırmiyim
Nst de sancı kaça kdar çıkarsa
Sancı var denebilir??
5.gun dediler ama haftasonuydu biz 6.gun gittik birsey demedi hemsire.Kızlar ikinci topuk kanı hangi gün?
Asm den aradı söylediler unuttum.
Hafta sonuna denk gelirse ne oluyor nasıl yapılıyor?
100le doğuruyosun demişti bana ebeValla Emin degilim ama 60 üstü diye okumustum
Sanki…sancısı çıkan arkadaşlar cevaplarsa, biz de doğrusunu bilelim
Sarılık değeri yükseldiğinde iki saatte bir emzir bi de 30cc mama demişti doktor baktın hala istiyor yarım ölçek daha yaparsın demişti ama bence bebeğin kilosu d önemli olabilir5.gun dediler ama haftasonuydu biz 6.gun gittik birsey demedi hemsire.
Birde kizlar kimler dogurdu takip edemedim ama mama takviye yapanlar beni yanitlarsa sevinirim kac cc mama iciyor bebekleriniz kuvezden eve gecene kadar mama aldi hep 30 cc idi simdi sarilik degerinden dolayi memede uyuyor bende doyma saatlerinde sagip veriyorum mesela biberonda bazen 50 oluyor bazen 40-60 değişiyor sagdigim miktar ve 50 cc kadar iciyor bebeğim ama mama verirken 30 veriyorum hala onuda artirmali miyim ki?
İki sezeryanım var normali bilmiyorum ama tok olsan ne olacak ki sıkıntı olsa lavman yapmazlar mıAynı benimde yarın kontrolum var, aç mi gitsem tok mu bilemedim, normal doğumda aç olmalı diye bir sey yok zaten değil mi
11 deKontrolün saat kaçta? Erkense acıkmış olmazsın zaten. Ben 11’e kadar falan aç susuz dururum mesela. Ama öğleden sonraysa yeyip git.
Bi de epidural sezaryende de aç olmak gerekiyor mu?
Off bende hem genel anestezi hem belden uyuşmalı oldum ama spinal mı epidural mı bilmiyorumSpinalde gerekiyor ama epidurali bilmiyorum zaten doğurdum ama ikisinin farkını da bilmiyorum
4 veya 6 da olacak o zaman.5.gun dediler ama haftasonuydu biz 6.gun gittik birsey demedi hemsire.
Birde kizlar kimler dogurdu takip edemedim ama mama takviye yapanlar beni yanitlarsa sevinirim kac cc mama iciyor bebekleriniz kuvezden eve gecene kadar mama aldi hep 30 cc idi simdi sarilik degerinden dolayi memede uyuyor bende doyma saatlerinde sagip veriyorum mesela biberonda bazen 50 oluyor bazen 40-60 değişiyor sagdigim miktar ve 50 cc kadar iciyor bebeğim ama mama verirken 30 veriyorum hala onuda artirmali miyim ki?
98 e vurdu benim sonra yemek yiyip su içince ikinci nts de çıkmadı galiba öyle bir şeyler oldu İşte100le doğuruyosun demişti bana ebe
Gözün aydınKızlar ben doğurdumbugün sabah saat 8 de 5 dk da bir gelen ağrı ile hastaneye geldim 3 cm açıklık var alalım dediler kakasını yapmış içerde iyiki bugün sancı gelmiş yoksa yerse sıkıntı olacaktı 37+5 de doğum yapmış oldum anca yazabiliyorum emzirmeydi ağrı derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?