2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
4.gün eger haftasonuna gelirse de 6.günde olur cok farketmez dedi bana ebe
Bana da mesaj atmış ayarlarız diye.
Ben sandım sağlık ocağı kapalı hastaneye git filan diyecek
Bir de doğurduktan kendine geldikten sonra bana da haber ver dedi, belki ona göre planlama da yaparız benim ebem cok ilgili
Bakalım ya doğurmaktan da korkuyorum bebeğin sorumluluğu
Doğumdan değil sonrasından korkuyorum
beni sabah 8 gibi ameliyathaneye aldılar. 12’den sonra bir şey yeme demişlerdi. Serklajda da aynı şekilde.
Yarın kontrol var
Aç gidince susuz gidince sancım çıkıyor
Tok gitsem hadi gelmişken doğur derse diye arada kaldım ama bilmiyorum tok gidicem sanırım zaten ameliyattan sonra uzun süre bir şey yedirmiyorlar

Lohusalıkta terleme olurmuş
Sıkıntıyı ve ödemi atıyor muşuz
Bende çok terliyotum sıcak basması oluyor
Annem ne kadar terlersen okadar çabuk toparlarsın diyor
Ama deliriyprum terleme gelince
Terleme inanılmaz bir de benim kaburga ağrım oluyor çok doğumda bastırdıkları için mi diye düşünüyorum sanki morarmış gibi ağrıyor

Bana da en az 6 saat açlığın olmalı demişti ben 12den sonra bişey yiyip içmedim 10 da doğuma girdim saat 15.00 gibi çorba verdiler su içebilirsin yavaş yavaş dediler

Aynı benimde yarın kontrolum var, aç mi gitsem tok mu bilemedim, normal doğumda aç olmalı diye bir sey yok zaten değil mi

Kontrolün saat kaçta? Erkense acıkmış olmazsın zaten. Ben 11’e kadar falan aç susuz dururum mesela. Ama öğleden sonraysa yeyip git.
Bi de epidural sezaryende de aç olmak gerekiyor mu?

SOrma canm keske yatmasaydim çok sukur bugun yavrumu kucagima aldm biraz ikimizde sarsildik ama iyiyz cok sukur

Kızlar ikinci topuk kanı hangi gün?
Asm den aradı söylediler unuttum.
Hafta sonuna denk gelirse ne oluyor nasıl yapılıyor?
5.gun dediler ama haftasonuydu biz 6.gun gittik birsey demedi hemsire.

Birde kizlar kimler dogurdu takip edemedim ama mama takviye yapanlar beni yanitlarsa sevinirim kac cc mama iciyor bebekleriniz kuvezden eve gecene kadar mama aldi hep 30 cc idi simdi sarilik degerinden dolayi memede uyuyor bende doyma saatlerinde sagip veriyorum mesela biberonda bazen 50 oluyor bazen 40-60 değişiyor sagdigim miktar ve 50 cc kadar iciyor bebeğim ama mama verirken 30 veriyorum hala onuda artirmali miyim ki?

Sarılık değeri yükseldiğinde iki saatte bir emzir bi de 30cc mama demişti doktor baktın hala istiyor yarım ölçek daha yaparsın demişti ama bence bebeğin kilosu d önemli olabilir

Kızlar ben doğurdum bugün sabah saat 8 de 5 dk da bir gelen ağrı ile hastaneye geldim 3 cm açıklık var alalım dediler kakasını yapmış içerde iyiki bugün sancı gelmiş yoksa yerse sıkıntı olacaktı 37+5 de doğum yapmış oldum anca yazabiliyorum emzirmeydi ağrı derken

Aynı benimde yarın kontrolum var, aç mi gitsem tok mu bilemedim, normal doğumda aç olmalı diye bir sey yok zaten değil mi
İki sezeryanım var normali bilmiyorum ama tok olsan ne olacak ki sıkıntı olsa lavman yapmazlar mı
Kontrolün saat kaçta? Erkense acıkmış olmazsın zaten. Ben 11’e kadar falan aç susuz dururum mesela. Ama öğleden sonraysa yeyip git.
Bi de epidural sezaryende de aç olmak gerekiyor mu?
11 de
Ben bugün stresli idim
Geçen gittiğimde de stresli idim bir de aç uykusuz dum sancım yüksek çıktı

Yine aynı olursa yine çıkar yani bence.
Erken kahvaltı yapıp geri yatıcam gerekirse.
Spinalde gerekiyor ama epidurali bilmiyorum zaten doğurdum ama ikisinin farkını da bilmiyorum
Off bende hem genel anestezi hem belden uyuşmalı oldum ama spinal mı epidural mı bilmiyorum

Çok fena başım dönmüş kötü olmuştum onu hatırlıyorum su çay kahve içmediğim için olmuş o da
4 veya 6 da olacak o zaman.
100le doğuruyosun demişti bana ebe
98 e vurdu benim sonra yemek yiyip su içince ikinci nts de çıkmadı galiba öyle bir şeyler oldu İşte önemli olan nts de sanırım 98 den ziyade sıklığı kaç dakikada bir olması vs önemli

Kim biri 168 ı görmüştü hala doğurmadı galiba Kedili ve Bebeli miydi kimdi

Gözün aydın
Küvöze girdi mı?
Sezeryan mı oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…