2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sizin gibi biri ile çok yakın arkadaş olmak isterdim sanırım
Her şey çok güzel olucak, motivasyon düşürmek yok rabbim en güzelini hazırladı bizler için. Sağ sağlım kavuşun da bebiskoyu yerime kokla

Kasmam heralde, doktorumla 2 yıldır beraber çalışıyoruz bdsksjsj ilaç tedavisi zorunlu kürtaj vs geçirdim kendisiyle, erkek kendisi o sebeple de acaba diyorum ama kalp atışı için bile vajinal kontrol sağlamıştı.
Evet düşününce haklısınız aslında, 2 parmak sonuç olarak ben sanırım tam anlamıyla ne istediğimi de bilmiyorum, bir tarafım diyor herşey uygun olsun normal doğum olsun bir tarafim diyor uygun değilsin desin sezeryan günü versin
Son günler geldikçe zaman geçmiyor sanki. En hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için, sağ sağlım kavusalim yavrularımıza inşallah

Ben sosyal medya falan kullanmıyorum can sıkıntısına buralardayım sürekli istediğin zmaan yazabilirsin inşallah sağsalim alıcaz hepimiz

Kızlar değişik bir sey yaptığımı sanmıyorum ama iki gündür burnum kanıyor, yani peceteyle silince gelecek kadar, bu gece el parmaklarim her bogumundan uyustu agridi, robot el gibi hissediyorum, adet sancisi gibi agrimda var bunlar doğum belirtisi mi acaba

Doktorunu bi ara istersen burun kanaması damarların genişlemesinden olabiliyormuş bende de olmuştu ama şişkinliğin çoksa bi danışmakta fayda var bence

Benim ağrılarım yine enfeksiyon çıktı Sancı yok.
Napcam ne kullancam kafayı yicem artık dün acildeydik yine tek kullanımlık şaselerden verdiler. Geçen hafta fitil kullandım. Bu kadar uzun sürmesinin bebeğe bir zararı olur mu ona geçiyor mudur diye içim içimi yiyor artık. Son iki haftamız kaldı 40’a. Vajinali bırakıp ameliyat mı düşünsem diye de kurmaya başladım uzun zamandır kanalda bebeğim.

Benim de 10 gündür az az sumuksu geliyo, dün kontrolde doktorum yavaş yavaş mukus kaybediyor olabilirsin dedi bu haftalarda normal… Doğum başlayacak diye bir şey yok ama suyun gelirse hemen hastaneye git dedi…

Benim de 10 gündür az az sumuksu geliyo, dün kontrolde doktorum yavaş yavaş mukus kaybediyor olabilirsin dedi bu haftalarda normal… Doğum başlayacak diye bir şey yok ama suyun gelirse hemen hastaneye git dedi…
36+3 olarak devam ediyorum 1 hafta 10 gün sonra istediği zaman doğum başlayabilir artık onay veriyorum snsnsj

Benim de yine hafif enfeksiyon çıktı… Bir kere olunca hep oluyor galiba… doktorum üstünde durmadı, herhalde artık etkilemiyo, suyumuz gelmediği sürece bir şey olmaz… su gelirse hemen hastaneye yoksa bebek enfeksiyon kapabilir…

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Gerçekten iyi ki sancın gelmiş

Kızlar bu hamileliğim o kadar zorladı ki böyle olacak diye bilsem cesaret edemezdim ikinciye sanırım bi vertigo tetikledi bi sağ böbrekte ağrı büyüme derken şimdide dün akşamdan beri sol memede bi sertlik ve ağrı başladı Google baktım hamileliğin son haftalarında bazen mastit olabilir yazıyor ne yapsam carsamba randevum yoksa genel cerraha mı gitmek gerekir

Ay ben de sen gibiyim. Hangisi daha iyi, kestiremiyorum. Bir öyle düşünüyorum, bir böyle hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum. Gidersen bugun haber ver bakalım nasıl geçti diye. Merak ettim

Güzel anneler dün butjn gun hastanede gectı, oncekı gun sabah uykudan uyandıran regl agrısıyla hazırlanıp kostur kostur hastaneye gıttık, endısemın sebebı dikiş var, rahmı yırtar dıye korktum, neyse gıttık hemen nst, max 30 goren 2 tane sancı cıktı ama onemsız, agr. ı belıme vuruyordu, yatıs verıldı, serum takıldı, rahatlama geldı bana, 4 saatre bır nst, sancı cıkmadı tabı, ıdrar yolunda enfeksıyon cıktı, urocare aldım gece suan ıyıyım. Rahım agzı kapalı, uzunluk da fena deıl, 2 hafta daha gıder en az dıye dusunuyorum dedı doktorum.. Bı panıkledık, cantaları valızlerı bagaja doldurup gıttık, bi fragman oldu bize gece 4bucuk kalkıp gitmek.. Dıkısım hala duruyor yerınde cok sukur bır aksılık olmazsa 37.haftada alıcak, bugun 35 olduk sukur..

Amin canım darısı başınıza mükemmel bir duyguymus kucağımdan indirmek istemiyorum
Yaa ben de bır an once kavusmak ıstıyorum, bı yandan daha erken kucuk 3 hafta daha dayanalım kızım dıyorum, dun ılk kez poz verdı, agzını acıp dıl cıkardı, gulumsedı, cok duygusal anlar yasadım, yanakları tombıs tombıs olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…