- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.201
Sizin gibi biri ile çok yakın arkadaş olmak isterdim sanırımİnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor bana herkes anlatıyor işte söyle sancılanıcaksın böyle kıvranıcaksın yerinde duramazsın vs ben hep diyorum içimden hafif sancılarla sçılıcam 2 kere ıkınıp bebeğimi alıp çıkıcam hep pozitif düşün soğukkanlı ol ben çok iyiydim ebeler 8 den beri psikolojimi bozdu daha 34 desin küçük falan diye sancılarım arttı ballahi
Kasmam heralde, doktorumla 2 yıldır beraber çalışıyoruz bdsksjsj ilaç tedavisi zorunlu kürtaj vs geçirdim kendisiyle, erkek kendisi o sebeple de acaba diyorum ama kalp atışı için bile vajinal kontrol sağlamıştı.Kız yok. Valla ben de çok korka korka gitmiştim. Benim de ilk gebeliğim. İki parmağını sokuyor, darlığına vs bakıyor o kadar. Herkes ay aman iki parmak çok, çok acıyor bilmem ne demişler de hepimiz ilişkiye giren insanlarız yani konuşturmayın şimdi beniöyle ay uyluk bir şey değil cidden. 30 snlik , 1 dakikalık bir şey. Ve gerçekten hiç öyle abartıldığı gibi olan bir şey değil kesinlikle… doktor muayenesi sırasında doktor bakıyor kuzum. Bende geçtiğimiz günlerde önce ultrasonla bebeğe baktı. Bir güzel bebeğin durumunu anlattı. Sonra sen altındakileri çıkar, üstüne şu örtüyü ört. Hazır olunca seslen ben tekrar geleyim dedi. Öyle başında dikilip bekleme durumu da yok yani. Sonra ben hazırlanıp seslendim geldi hemen baktı ve çatı için yorumunu yaptı. Kısacık bir işlem… hiç gözünü korkutmasın okudukların gerçekten… inşallah gönlüne göre olur her şey sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini kuzum
Ben sosyal medya falan kullanmıyorum can sıkıntısına buralardayım sürekli istediğin zmaan yazabilirsinSizin gibi biri ile çok yakın arkadaş olmak isterdim sanırım
Her şey çok güzel olucak, motivasyon düşürmek yok rabbim en güzelini hazırladı bizler için. Sağ sağlım kavuşun da bebiskoyu yerime kokla
Doktorunu bi ara istersen burun kanaması damarların genişlemesinden olabiliyormuş bende de olmuştu ama şişkinliğin çoksa bi danışmakta fayda var benceKızlar değişik bir sey yaptığımı sanmıyorum ama iki gündür burnum kanıyor, yani peceteyle silince gelecek kadar, bu gece el parmaklarim her bogumundan uyustu agridi, robot el gibi hissediyorum, adet sancisi gibi agrimda var bunlar doğum belirtisi mi acaba
Canim aynı şey başıma geldi ama beslenmesine dikkat et sonra düşer ayni olmuştu düşüp yükseldi ama şimdi düşüyor AllahtanFototerapi sonrasi dusmustu ama iki gundur tekrar yükselişe gectiNe yapacagim bilmiyorum.Cok cok gecmis olsun size
Benim de 10 gündür az az sumuksu geliyo, dün kontrolde doktorum yavaş yavaş mukus kaybediyor olabilirsin dediSalı günü kontrolüm var tan 37 oluyorum, en son 35+4 te gitmiştim çatı muayenesi yapmamıştı şimdi 37 de yapar mı sizce nasıl oluyor bu muayne?
2 haftadır 3-4 kere olacak şekilde peceteye beyaz sümüksü akıntı geldi, internette normal diyor ancak yaşayan var mı doğum yakın olduğu için bu akıntı geliyor diyende var?
36+3 olarak devam ediyorum 1 hafta 10 gün sonra istediği zaman doğum başlayabilir artık onay veriyorum snsnsjBenim de 10 gündür az az sumuksu geliyo, dün kontrolde doktorum yavaş yavaş mukus kaybediyor olabilirsin dedibu haftalarda normal… Doğum başlayacak diye bir şey yok ama suyun gelirse hemen hastaneye git dedi…
Benim de yine hafif enfeksiyon çıktı… Bir kere olunca hep oluyor galiba… doktorum üstünde durmadı, herhalde artık etkilemiyo, suyumuz gelmediği sürece bir şey olmaz… su gelirse hemen hastaneye yoksa bebek enfeksiyon kapabilir…Benim ağrılarım yine enfeksiyon çıktıSancı yok.
Napcam ne kullancam kafayı yicem artık dün acildeydik yine tek kullanımlık şaselerden verdiler. Geçen hafta fitil kullandım. Bu kadar uzun sürmesinin bebeğe bir zararı olur mu ona geçiyor mudur diye içim içimi yiyor artık. Son iki haftamız kaldı 40’a. Vajinali bırakıp ameliyat mı düşünsem diye de kurmaya başladım uzun zamandır kanalda bebeğim.
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Gerçekten iyi ki sancın gelmişKızlar ben doğurdumbugün sabah saat 8 de 5 dk da bir gelen ağrı ile hastaneye geldim 3 cm açıklık var alalım dediler kakasını yapmış içerde iyiki bugün sancı gelmiş yoksa yerse sıkıntı olacaktı 37+5 de doğum yapmış oldum anca yazabiliyorum emzirmeydi ağrı derken
Ay ben de sen gibiyim. Hangisi daha iyi, kestiremiyorum. Bir öyle düşünüyorum, bir böyleKasmam heralde, doktorumla 2 yıldır beraber çalışıyoruz bdsksjsj ilaç tedavisi zorunlu kürtaj vs geçirdim kendisiyle, erkek kendisi o sebeple de acaba diyorum ama kalp atışı için bile vajinal kontrol sağlamıştı.
Evet düşününce haklısınız aslında, 2 parmak sonuç olarakben sanırım tam anlamıyla ne istediğimi de bilmiyorum, bir tarafım diyor herşey uygun olsun normal doğum olsun bir tarafim diyor uygun değilsin desin sezeryan günü versin
Son günler geldikçe zaman geçmiyor sanki. En hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için, sağ sağlım kavusalim yavrularımıza inşallah
Evet sezeryan oldum canımGözün aydın
Küvöze girdi mı?
Sezeryan mı oldun?
Gözün aydın canım, saglıkla büyüt bebegınıEvet sezeryan oldum canım
Kuvoze yoğun bakıma girmedi hiç ben gelmeden gelmiş odaya
Amin canım darısı başınıza mükemmel bir duyguymus kucağımdan indirmek istemiyorumGözün aydın canım, saglıkla büyüt bebegını
Yaa ben de bır an once kavusmak ıstıyorum, bı yandan daha erken kucuk 3 hafta daha dayanalım kızım dıyorum, dun ılk kez poz verdı, agzını acıp dıl cıkardı, gulumsedı, cok duygusal anlar yasadım, yanakları tombıs tombıs olmusAmin canım darısı başınıza mükemmel bir duyguymus kucağımdan indirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?