2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım neden wcye zor gidiyosun zaten sürekli uyumuyor mu

Bir gece fototerapi alsa hemen düşüyor aslında. Mama veriyor musun? Küçük doğan bebekler anne sütünü tolere edemiyor. Özel hastanede fototerapiyi kaldığımız odada yapmışlardı. Ayrı kalmamıştık.

SOrma canm keske yatmasaydim çok sukur bugun yavrumu kucagima aldm biraz ikimizde sarsildik ama iyiyz cok sukur
Olsun yine çok şükür hayirlisyla kucağına almişsin canim
Allah yardımcın olsun canım insallah çok kolay en az acıyla gerçekleşir doğumun

Kızlar 6-7 dk da bir karnım 1 dk kasılıp gevşiyor kasıklarıma vuruyor . Ama öyle aman aman bir ağrı hissetmiyorum . Görünüyor baya karnımın bir noktası yükseliyor. Geçen nst de 80 i görmüştü kasılma aynı o şiddette hissediyorum. Ne kadar saymam lazım böyle uzunca bir süre mi beklemeliyim bu ağrıyla da hastaneye gitmek istemiyorum

Aynı değil ama bir kaç saattir karnım sert genelde.
Gündüz sancı hiç çıkmadı.
Gün aldık.
Hastaneyi filan da aradım ama.
Bakalım biraz bekliycem.
KV gündüz ille bugün doğur diye tutturdu çok mu dua etti ne

Gündüz hormonlar daha farklı çalışıyor ya birde hareket halinde pek hissetmiyoruz benimde bütün sancılarım gece nstlerinde gündüz hiç bişey çıkmıyordu

Uyuyor ama çok çabuk acıkıyor 40 dk emiyor yarım saat duruyor
Bugun hastanedeki ebe bana ilk hafta gelen kolostrum süt o kadar değerli ki yarım saatte bir emzir hic birakma dedi, hastaneye de mama biberon emzik kesinlikle getirme çünkü vermiyoruz bebeğe dedi, bende cok emzirmek istiyorum ama ilk anda sütüm gelmezse diye alternatif olarak bavuluma koymuştum, sütüm gelmezse diye koydum dedim, mamada vanilya tadı var anne sütü daha tadsiz, bebek mama tadina alisirsa sütü begenmez dedi

Gobek kordonu düşene kadar yikama iki günde bebegi silme verniksli kalsin dedi,
Dogum yapan kizlar siz yikadiniz mi bebisi

6-7 dk’da bir düzenli doğum sancısı olmuyor mu? Evde çekip mi gitmek istiyorsun hastaneye? Öyleyse ve hastane yakınsa 3 dk düşünce git.

Onlar gerekirse hastanede veriyorlar zaten. Şekeri düşüyorsa falan veriyorlar.

Canım benim böyle olsa giderdim hastaneye 6 7 dakika baya sık bir aralık

Kizlar bir de benim plesantam ön tarafta o yüzden hareketlerini gec hissetmistim suanda da belki cok güçlü hissetmiyorumdur ama acaba sancı olsa hissetmez miyim diye de korkuyorum, sancıyla plesantanin konumu fark ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…