- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.241
Bişy sorabılırmiyim
Nst de sancı kaça kdar çıkarsa
Sancı var denebilir??
Benim sancım 70 çıktığında doğuruyordumValla Emin degilim ama 60 üstü diye okumustum
Sanki…sancısı çıkan arkadaşlar cevaplarsa, biz de doğrusunu bilelim
Benim regl 8 Aralık bu takvime göre hangi günler olmalı kafamı çok karıştırdı yardımcı olabilir misiniz lütfenYok ben mfk takvimine göre ilişki denedim ilk denememdi çok şükür tuttu 3-2-3-2 takvimi var ya o. Ürünlerine bakıyorum görünce sordum öyle konuştuk
Canım neden wcye zor gidiyosun zaten sürekli uyumuyor muAyy bebekli hayat çok koşturmacalıymış
Sarılık 22 çıktı ama hiç belirtisi yok
Bebeği sürekli emziriyorum
Wc ye zor gidiyorum
Hastane sürekli yatış için arıyor
Ama bebeğim çok iyi hiç bişeyi yok
Vermek istemiyorum
Sürekli emziriyordur. Kucağından indirince uyanıyordur.Canım neden wcye zor gidiyosun zaten sürekli uyumuyor mu
Canım neden wcye zor gidiyosun zaten sürekli uyumuyor mu
Bir gece fototerapi alsa hemen düşüyor aslında. Mama veriyor musun? Küçük doğan bebekler anne sütünü tolere edemiyor. Özel hastanede fototerapiyi kaldığımız odada yapmışlardı. Ayrı kalmamıştık.Ayy bebekli hayat çok koşturmacalıymış
Sarılık 22 çıktı ama hiç belirtisi yok
Bebeği sürekli emziriyorum
Wc ye zor gidiyorum
Hastane sürekli yatış için arıyor
Ama bebeğim çok iyi hiç bişeyi yok
Vermek istemiyorum
Olsun yine çok şükür hayirlisyla kucağına almişsin canimSOrma canm keske yatmasaydim çok sukur bugun yavrumu kucagima aldm biraz ikimizde sarsildik ama iyiyz cok sukur
Allah yardımcın olsun canım insallah çok kolay en az acıyla gerçekleşir doğumunOkuyan denk gelen varsa dualarınızı bekliyorum yarın yatışım yapılacak vajinadan ilaç verilecek rahim yumuşasın diye iki gün yatabilirmişim ardından suni sancı ile doğum deneyeceğiz olmazsa sezaryene dönecek. 39+1. Bebeğin 36dan beri suyu az kilosu aynı 2900. 6 günüm kaldı normalde ama beklemek bende iyice stres yapıyor zaten doktor da 39+6dan sonra bekletemem suyu az diyor. Öyle yani çok korksam da normal doğum isteğim için suni sancıya katlanmaya çalışacağım bana güç dileyin. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
Yaa dimi, o bile kisiden kisiye degisiyor demek ki.. benim de 40 larda sanci cikinca hic sanci varmis gibi hissetmedimBenim sancım 70 çıktığında doğuruyordum
Kimiisi 100 gördü burda ve sancı bile hissetmedi
Aynı değil ama bir kaç saattir karnım sert genelde.Kızlar 6-7 dk da bir karnım 1 dk kasılıp gevşiyor kasıklarıma vuruyor . Ama öyle aman aman bir ağrı hissetmiyorum . Görünüyor baya karnımın bir noktası yükseliyor. Geçen nst de 80 i görmüştü kasılma aynı o şiddette hissediyorum. Ne kadar saymam lazım böyle uzunca bir süre mi beklemeliyim bu ağrıyla da hastaneye gitmek istemiyorum
Gündüz hormonlar daha farklı çalışıyor ya birde hareket halinde pek hissetmiyoruz benimde bütün sancılarım gece nstlerinde gündüz hiç bişey çıkmıyorduAynı değil ama bir kaç saattir karnım sert genelde.
Gündüz sancı hiç çıkmadı.
Gün aldık.
Hastaneyi filan da aradım ama.
Bakalım biraz bekliycem.
KV gündüz ille bugün doğur diye tutturdu çok mu dua etti ne
Bugun hastanedeki ebe bana ilk hafta gelen kolostrum süt o kadar değerli ki yarım saatte bir emzir hic birakma dedi, hastaneye de mama biberon emzik kesinlikle getirme çünkü vermiyoruz bebeğe dedi, bende cok emzirmek istiyorum ama ilk anda sütüm gelmezse diye alternatif olarak bavuluma koymuştum, sütüm gelmezse diye koydum dedim, mamada vanilya tadı var anne sütü daha tadsiz, bebek mama tadina alisirsa sütü begenmez dedi
Uyuyor ama çok çabuk acıkıyor 40 dk emiyor yarım saat duruyor
6-7 dk’da bir düzenli doğum sancısı olmuyor mu? Evde çekip mi gitmek istiyorsun hastaneye? Öyleyse ve hastane yakınsa 3 dk düşünce git.Kızlar 6-7 dk da bir karnım 1 dk kasılıp gevşiyor kasıklarıma vuruyor . Ama öyle aman aman bir ağrı hissetmiyorum . Görünüyor baya karnımın bir noktası yükseliyor. Geçen nst de 80 i görmüştü kasılma aynı o şiddette hissediyorum. Ne kadar saymam lazım böyle uzunca bir süre mi beklemeliyim bu ağrıyla da hastaneye gitmek istemiyorum
Onlar gerekirse hastanede veriyorlar zaten. Şekeri düşüyorsa falan veriyorlar.Bugun hastanedeki ebe bana ilk hafta gelen kolostrum süt o kadar değerli ki yarım saatte bir emzir hic birakma dedi, hastaneye de mama biberon emzik kesinlikle getirme çünkü vermiyoruz bebeğe dedi, bende cok emzirmek istiyorum ama ilk anda sütüm gelmezse diye alternatif olarak bavuluma koymuştum, sütüm gelmezse diye koydum dedim, mamada vanilya tadı var anne sütü daha tadsiz, bebek mama tadina alisirsa sütü begenmez dedi
Canım benim böyle olsa giderdim hastaneye 6 7 dakika baya sık bir aralıkKızlar 6-7 dk da bir karnım 1 dk kasılıp gevşiyor kasıklarıma vuruyor . Ama öyle aman aman bir ağrı hissetmiyorum . Görünüyor baya karnımın bir noktası yükseliyor. Geçen nst de 80 i görmüştü kasılma aynı o şiddette hissediyorum. Ne kadar saymam lazım böyle uzunca bir süre mi beklemeliyim bu ağrıyla da hastaneye gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?